Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

ναι ρε....ότι και αν μου πεις από εδώ και μπρος όταν δεν έχω επιχειρήματα θα σου αντιπαραθέτω το παραπάνω (υπερατού...σε νικάω) και τέλος ... :p

Προσπαθώ να καταλάβω ποια πιστεύεις οτι θα ήταν η ενδεδειγμένη στάση στο θέμα αυτό. Εντάξει ο καθένας βλέπει την κουβέντα εδω όπως αυτός γουστάρει. Άλλος μπορεί να υπερασπίζεται οτι πιστεύει και μονο οτι πιστεύει, άλλος μπορεί να αρκείται στο να τη λέει στον αλλο (απλα και μονο), άλλος μπορεί να υπερασπίζεται οτιδήποτε κανει το κόμμα του ακομα και αν το θεωρεί κακό (και αντιστρόφως να κατακρίνει οτι κανει το αντίπαλο δέος ακομα και αν κατα βάθος πιστεύει οτι ειναι καλό).

Επι τοις ουσίας μου λες οτι "φυγομάχησα" επειδή δεν είχα επιχειρήματα. Επιχειρήματα μπορεί και να εχω. Πχ ας πούμε πόσοι ελ. Επ. Τα τελευταία 20 χρόνια δηλώνουν ακριβώς το μίνιμουμ εισόδημα (ανάμεσα σε αυτούς κολωνακιωτες γιατροί δικηγόροι κτλ). Αν θελω να κάτσω να αναλωθω σε ανούσιο καυγά πιστεψε με μπορώ να τα στηλωσω στο "99 στους 100 ελ επ φοροδιαφεύγουν οποτε να φάνε άλλη τόση φουτσα αν γίνεται και καλα θα πάθουν". Γιατι δεν το κάνω; Διότι πολύ απλα στην προσπάθεια μου να βγω απο πάνω ούτε επιχειρήματα που δεν καταλαβαίνω θα χρησιμοποιήσω ούτε και απόψεις που δε με βρίσκουν συμφωνώ θα υπερασπιστώ.

Τι θελω να πω; Η διάφορα ανάμεσα στο "δεν εχω επιχειρήματα για να αντικρούσω το "η κυβερνηση τον ρίχνει ασαλιωτο στους ελ.επ." και στο "όντως συμφωνώ τον τρώνε ασαλιωτο" ειναι μικρή αλλα υπαρκτή.

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply
Φαντάσου δλδ να μην είχα πει οτι οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν δίκιο.

Φαντάσου δλδ να μην είχε πει ότι το δίκιο δεν τρώγεται! :-P

Να βρώ αυτόν που περιμένει να εισρεύσουν τα εκατομύρια από τη βαριά μας βιομηχανία

Η... ατυχία τού να είσαι Ελληνας και να κάνεις διακοπές στην Ελλάδα | Επιχειρήσεις | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ε να εισρεύσουν λένε, προφανώς από εξωτερικό, δεν είπαν πουθενά ότι οι Έλληνες θα χαρούν την βαριά μας βιομηχανία.

Υ.Γ. δεν διάβασα το άρθρο, μόνο τον τίτλο.

Υ.Γ.2 συμφωνώ μαζί σου σε παλιότερο σχόλιο σου περί χαρακτηρισμού "βαριάς βιομηχανίας". Για αρχή δεν παράγουμε κάτι, απλά προσφέρουμε υπηρεσίες..

Edit:

[MENTION=48]LL_NEO[/MENTION]

Καταλαβαίνω τι λες. Απλά δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα υπέρ της τωρινής ή οποιασδήποτε παλαιότερης κυβέρνησης για το ότι καμία δεν πολέμησε την φοροδιαφυγή, και ότι όλες υπερφορολόγησαν τους μικρομεσαίους για να βγάλουν τα σπασμένα.

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

Απεργίες μόνο με 50% + 1: Η κυβέρνηση κόβει τα κονδύλια και τις άδειες στους συνδικαλιστές - NEWS247

Δεδομένου ότι ήδη οι απλοί εργαζόμενοι που απεργούν ΔΕΝ αμοίβονται τις μέρες απεργίας, απλά ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

Απεργίες μόνο με 50% + 1: Η κυβέρνηση κόβει τα κονδύλια και τις άδειες στους συνδικαλιστές - NEWS247

Δεδομένου ότι ήδη οι απλοί εργαζόμενοι που απεργούν ΔΕΝ αμοίβονται τις μέρες απεργίας, απλά ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

Οι απεργοί εργαζόμενοι, όχι μόνο δεν πληρώνονται αλλά βάζουν και το χέρι στην τσέπη μιας ΚΑΙ για τις μέρες απεργίας πρέπει να πληρωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές.

Η επαναφορά του lockout απλά τραγική.

Δεν καταλαβαίνω το νόημα πραγματικά. Η πιο ακραία δεξιά κυβέρνηση των τελευταίων 40 ετών έχει την επιστράτευση εύκολη σαν π**τανα μόνο που είναι και τσάμπα. Γιατί να χρειάζεται άλλο ένα προεδρικόν διάταγμα

.

Το ΝΑΤΟ μας λέει «μπράβο», επειδή ξοδεύουμε ακόμα το 2% του ΑΕΠ για αμυντικές δαπάνες

Τα εύσημα του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, απέσπασε η Ελλάδα, για το γεγονός ότι, παρά την οικονομική κρίση από την οποία πλήττεται εδώ και χρόνια, είναι μία από τις τέσσερις χώρες του ΝΑΤΟ που εξακολουθούν να διαθέτουν ποσοστό 2% ή παραπάνω του ΑΕΠ τους για αμυντικές δαπάνες, μαζί με τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και την Εσθονία.

Μάλιστα, ο Ράσμουσεν σχολίασε ότι αν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες ακολουθούσαν φέτος το «παράδειγμα» της Ελλάδας, το ΝΑΤΟ θα είχε διαθέσιμα επιπλέον 90 δις. δολάρια.

Οι απεργοί εργαζόμενοι, όχι μόνο δεν πληρώνονται αλλά βάζουν και το χέρι στην τσέπη μιας ΚΑΙ για τις μέρες απεργίας πρέπει να πληρωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές.

Η επαναφορά του lockout απλά τραγική.

Δεν καταλαβαίνω το νόημα πραγματικά. Η πιο ακραία δεξιά κυβέρνηση των τελευταίων 40 ετών έχει την επιστράτευση εύκολη σαν π**τανα μόνο που είναι και τσάμπα. Γιατί να χρειάζεται άλλο ένα προεδρικόν διάταγμα

.

Προφανώς οι εργατοπατέρες θέλουν ειδικό χαρτί για να κάτσουν να ξαναεργαστούν.

Δεν έχω πρόβλημα με αυτό, με τα άλλα έχω. Και btw οι "εργατοπατλέρες" είναι αγαπημένα παιδιά του συστήματος που προέρχονται από ΝΔ/Πασοκ/ΚΚΕ/Συριζα κτλ και θα έπρεπε να τιμωρούνται από τους ίδιους τους εργαζόμενους και όχι να τα κάνουν "πλακάκια" με την κάθε κυβέρνηση με αντάλλαγμα μια βουλευτική έδρα ή και υπουργείο, ανάλογα την προσφορά τους στο κόμμα και όχι στους εργαζόμενους.

Αλλά ... τι να πεις για ένα λαό που στέλνει στην ευρωβουλή μανεκέν/ποδοσφαιριστές/φασίστες και που δίνει δήμους σε ΠΑΕ ? Με τις υγιές μας.

Δεν εξηγειται αλλιως, στο συριζα τα σακακια ειναι του κομματος και τα μοιραζονται εκ περιτροπης γιατι δεν φτανουν για ολους, γι'αυτο ειναι οι περισσοτεροι με σκετο πουκαμισο.

Και κατι αλλο που το εψαχνα χρονια.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MJXxBGj6ASI]Εδώ χρειάζεται Τζανετάκος (διαφήμιση) - YouTube[/ame]

Δεν εξηγειται αλλιως, στο συριζα τα σακακια ειναι του κομματος και τα μοιραζονται εκ περιτροπης γιατι δεν φτανουν για ολους, γι'αυτο ειναι οι περισσοτεροι με σκετο πουκαμισο.

Λατρεϋω πολιτικά επιχειρήματα εναντίον ΣΥΡΙΖΑ... Άσε που με 35 βαθμούς ειναι πολύ πιο λογικό..

Λατρεϋω πολιτικά επιχειρήματα εναντίον ΣΥΡΙΖΑ... Άσε που με 35 βαθμούς ειναι πολύ πιο λογικό..

To να σου πω επιχειρηματα για το συριζα ειναι σαν να προσπαθω να αποδειξω στη γιαγια που παει με τα γονατα στην ευαγγελιστρια οτι δεν υπαρχει θεος.

To να σου πω επιχειρηματα για το συριζα ειναι σαν να προσπαθω να αποδειξω στη γιαγια που παει με τα γονατα στην ευαγγελιστρια οτι δεν υπαρχει θεος.

Πες μου ότι πολιτικό επιχείρημα θες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Άνθρωποι είναι λάθη κάνουν. Αν βέβαια διαφωνούμε στην ουσία, στην ιδεολογία, το πιθανότερο είναι να μην με πείσεις έτσι και αλλιώς.

Αλλά στο άσχετο να μου πετάς ότι δεν φοράνε σακάκια μέσα στον Ιούλιο, ή ότι ο Τσίπρας δεν ξέρει αγγλικά ή ότι η τάδε βουλευτίνα είναι άσχημη και ο δείνα βουλευτής είναι κοντός, δεν είναι ακριβώς πολιτικό επιχείρημα εναντίον κόμματος.

Δεν διαφωνω με την ελαφροτητα του comment μου, αλλα δεν παυει οτιδηποτε προερχομενο απο αλλο κομμα να ειναι μαυρο και να σε βρισκει αντιθετο ή να εξυπηρετει συμφεροντα που θα τα παταξει ο συρ.

Αυτο εννοω, δεν θελω να σε πεισω αλλα με τετοιους μηδενισμους, περισσοτερη καχυποψια παρα δημιουργικος προβληματισμος γινεται.

Οι της νδ διοπτροφοροι, τα γυαλια τα frameless τα εχουν χορηγια μαλλον.

Αυτο εννοω, δεν θελω να σε πεισω αλλα με τετοιους μηδενισμους, περισσοτερη καχυποψια παρα δημιουργικος προβληματισμος γινεται.

Είσαι σίγουρος ότι (μόνο) εγώ είμαι ο μηδενιστής εδώ μέσα? Γιατί πολλοί από όσους γράφουν σε αυτό το νήμα είναι μηδενιστές εναντίον οποιασδήποτε κίνησης που κάνει ή δεν κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παίδες καλός ο διάλογος, αλλά δεν νομίζω να θέλετε να παρακαλάτε αργότερα κανέναν astro να αφαιρέσει το thread ban.

Το ποιος από αυτούς που ποστάρουν στο παρόν thread είναι μηδενιστής δεν έχει σχέση με την χρεοκοπία και ούτε επηρεάζει τα οικονομικά της χώρας.

Το οτι αυτη η κυβερνηση μαζι με την προηγουμενη του γαπ,

χρησιμοποιει χουντικο νομο για να απειλει , οσους απεργουν, με φυλακιση βλεπω το κανουνε γαργαρα πολλοι εδω μεσα.

Σε ενα πραγμα φταινε βεβαια οι συνδικαλιστες , που κοβουνε την απεργια ,

θελω να δω τον σαμαρα να κλεινει φυλακη τους χιλιαδες υπαλληλους της δεη, να δω ποσο καιρο θα μεινει κυβερνηση.

(Το τελευταιο ηταν εμμεσο καρφι για τον συριζα, αμα αυτοι ειναι αριστεροι εγω ειμαι ο παπας στο βατικανο)

Αμα αυτοι ειναι συνδικαλιστες, (δηλαδη μαχονται για τα δικαιωματα των εργαζομενων) βαζω κι εγω υποψηφιοτητα για Πάπας στο Βατικαν

θελω να δω τον σαμαρα να κλεινει φυλακη τους χιλιαδες υπαλληλους της δεη, να δω ποσο καιρο θα μεινει κυβερνηση.

Δεν προλαβαινουν καμια φυλακη νομιζω. Με μια βδομαδα γενικη απεργια, εχει παει για βρουβες ο οποιοσδηποτε αρχηγος (ποσο μαλλον ο πιτσαδορος που κυβερναει με δεκανικια)

Μολις μας χρεωσαν την πολυκατοικια 5.500 ευρα για κατασκευη αγωγου αποχετευσης (δημος αθηναιων) και θα πρεπει να προσκομισουμε στοιχεια οτι βασιστηκαν σε σωστα στοιχεια για την χρεωση (ετσι λεει).

Βεβαια εμεις χρησιμοποιουμε διπλανο αγωγο εδω και 25 χρονια.

Το περιεργο ειναι ομως οτι αναφερει, οτι για εργασιες κατασκευης αγωγων υπαρχει νομος που τις χρεωνει στα κτισματα μπροστα απο τα οποια περναει. Καλα δεν ειναι κοινωνικο αγαθο? Και αντε πες οτι δεν ειναι, εμεις δεν καναμε ποτε αιτηση να περασει αγωγος ωστε να πληρωσουμε.

Πολυ λολ η υποθεση.

χρησιμοποιει χουντικο νομο για να απειλει , οσους απεργουν, με φυλακιση βλεπω το κανουνε γαργαρα πολλοι εδω μεσα.

ΑΑμ!! Δεν έχει σημασία όσο απειλεί τους σατανικούς εργατοπατέρες. Στην στενή!

(Το τελευταιο ηταν εμμεσο καρφι για τον συριζα, αμα αυτοι ειναι αριστεροι εγω ειμαι ο παπας στο βατικανο)

Και αν δεν πέσει η κυβέρνηση τι κάνουμε? Τι λέμε στους φυλακισμένους? "Να είστε ήρεμοι μην σας βάλουνε στα newly made κελιά τύπου Γ" ?

Καλα δεν ειναι κοινωνικο αγαθο? Και αντε πες οτι δεν ειναι, εμεις δεν καναμε ποτε αιτηση να περασει αγωγος ωστε να πληρωσουμε.

Ρώτα τον Τάμηλο! Υπάρχει γενικά μια διαφωνία αν το καθαρό πόσιμο νερό ειναι κοινωνικό αγαθό, τώρα με την απομάκρυνση του βρόμικου θα ζοριστεί πολύς κόσμος..

10550142_1510154745885351_7188702998428435754_o.jpg

ΑΑμ!! Δεν έχει σημασία όσο απειλεί τους σατανικούς εργατοπατέρες. Στην στενή!

Και αν δεν πέσει η κυβέρνηση τι κάνουμε? Τι λέμε στους φυλακισμένους? "Να είστε ήρεμοι μην σας βάλουνε στα newly made κελιά τύπου Γ" ?

Ρώτα τον Τάμηλο! Υπάρχει γενικά μια διαφωνία αν το καθαρό πόσιμο νερό ειναι κοινωνικό αγαθό, τώρα με την απομάκρυνση του βρόμικου θα ζοριστεί πολύς κόσμος..

10550142_1510154745885351_7188702998428435754_o.jpg

Παίρνω τηλέφωνο στη μονταζιέρα να φτιάξει ένα αντίστοιχο με το σκυλολόι του Γιωργάκη και πόσους εξ αυτών έχει μαζέψει ο cool Alexis

Αμα αυτοι ειναι συνδικαλιστες, (δηλαδη μαχονται για τα δικαιωματα των εργαζομενων) βαζω κι εγω υποψηφιοτητα για Πάπας στο Βατικαν

Δεν προλαβαινουν καμια φυλακη νομιζω. Με μια βδομαδα γενικη απεργια, εχει παει για βρουβες ο οποιοσδηποτε αρχηγος (ποσο μαλλον ο πιτσαδορος που κυβερναει με δεκανικια)

Θα πάει για βρούβες όπως πήγε και στις 25 Μαϊου;

Χουντικός νόμος;

Λάθος σου το είπανε

http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wHxY9m0TgvYxHdtvSoClrL8SRL2byguO4d5MXD0LzQTLWPU9yLzB8V68knBzLCmTXKaO6fpVZ6Lx3UnKl3nP8NxdnJ5r9cmWyJWelDvWS_18kAEhATUkJb0x1LIdQ163nV9K--td6SIuSEr9pIgSKlimE1rd4RqzbG-PvNWPL5qeJbJK7dcdbgl

Και δεν κάνουμε γαργάρα τίποτα. Η κυβέρνηση φέρνει προ των ευθυνών τους μια ομάδα ανθρώπων που πάνε καταστήσουν την Ελλάδα όμηρο προκειμένου να περάσει το δικό τους.

Παίρνω τηλέφωνο στη μονταζιέρα να φτιάξει ένα αντίστοιχο με το σκυλολόι του Γιωργάκη και πόσους εξ αυτών έχει μαζέψει ο cool Alexis

τέτοια σχόλια μου θυμίζουν πάγκαλο-βενιζέλο που για την πιθανότητα κλήσης τους ως μάρτυρες στη δίκη του τσοχαζόπουλου έλεγαν ότι αν πάνε θα βγουν πολλά στη φόρα. ή έχεις κάτι να πεις και το λες, ή δε λες τπτ. Αόριστες απειλές δεν πιάνουν κι απλώς ρίχνουν το επίπεδο.

Γενικά, και με αφορμή το σχόλιό σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.