Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply

Μηπως κανενα καλο παιδι εχει το αγγλικο κειμενο του μνημονίου αυτουσιο; Pm me plz

Μια διαφορά μπορώ να σου πώ χωρίς να το δω;

Του μουσολίνι δεν προηγήθηκε μια "Χούντα" και ένα "Πολυτεχνείο" ώστε να αποκτήσουν οι Ιταλοί μια άλλη σχέση με την λέξη φασισμός, όπως έχουν τόσα χρόνια οι Νεο-Έλληνες. Να αποκαλέσεις τον γόνο του "Σωτήρα" της πατρίδος, Φασίστα; Δεν κάνει....Πιπέρι....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=mb4v1U62838&feature=player_embedded]YouTube - Λιάνα Κανέλλη Ξ­ΞΎΟ‰ Ξ±Ο€ΟŒ τα Ξ΄ΟŒΞ½Ο„ΞΉΞ± ΄στη Ξ²ΞΏΟ…Ξ»Ξ

Ότι και να πει η Λιάνα DJD, η κυβέρνηση λειτουργεί διαφορετικά. Μετράει αντιδράσεις και όσο πιο μούληδες μας βρει τόσο μας μαμάει.

Ούτε και χρειάζονται να δώσουν εξηγήσεις για το "ξήλωμα" του ασφαλιστικού που θα κρατήσει για μια ζωή και όχι μόνο για τα επόμενα 3-6 χρόνια μέχρι να βγούμε από την "κρίση". Γιατί απλούστατα κανένας δημοσιογράφος δεν θα τους τις ζητήσει.

Αλλά και αν τους ψέξει κανείς ποτέ για αντιλαϊκή πολιτική θα βγουν με περίσσιο θράσος και θα πουν ότι έχουν λάβει ρητή εντολή από την ελληνικό λαό για αυτές τις αλλαγές. Ξεχνώντας ότι τότε υπόσχονταν ακριβώς τα αντίθετα απ'όσα κάνουν σήμερα.

Άλλωστε η δημοκρατία που έχουμε είναι τόσο γνήσια, που ποτέ κανένας πολιτικός από καμία παράταξη δεν τιμωρήθηκε για ψεύτικες υποσχέσεις ή για κατάχρηση χρήματος.

Όπως είχε πει και στο παρελθόν ο ΓΑΠ "Oι πολιτικοί, δεν είναι εδώ για να εκφράζουν τον μέσο όρο ούτε για να σύρονται από τις πλειοψηφίες. Aλίμονο. Tότε θα κάναμε μια καλή δημοσκόπηση για κάθε θέμα μικρό ή μεγάλο και θα είχαμε τις λύσεις."

νομίζω ότι έστι όπως έχουν τα πράγματα στην "Δημοκρατία μας" υπάρχουν μόνο αδιέξοδα....Ο νοών νοήτω

Εάν μπουκάρω στο κοτέτσι που μέχρι τώρα μου έδινε αυγουλάκια και την κούμπωνα, και σφάξω τις κότες, οπωσδήποτε θα έχω αύξηση εσόδων.

Μετά όμως, δεν θα έχω ούτε τα αυγά.

Οταν θα καταλάβουν μερικοί οτι κουμάντο δεν κανει αυτος που φαίνεται τοτε θα πάψει ο δικομματισμός και η μαμακια που μας δέρνει...

Στα «7 καθάρματα» της κρίση ο Καραμανλής...

Σκληρή κριτική από το Γαλλικό περιοδικό Marianne.

Σήμερα, μόλις τελείωσα τις εξετάσεις, άκουγα καθώς ερχόμουν σπίτι τρεις γέρους να συζητάνε σε ένα παγκάκι για την κρίση. Ο ένας απ'αυτούς που έτυχε να μιλάει έλεγε για τον Καραμανλή που χρέωσε την Ελλάδα για τα επόμενα "χίλια χρόνια".

Αν σταματούσα και τον ρώταγα τί σημαίνει ΑΕΠ, χρέος, swap, ή του έλεγα για το 109% χρέος επί Σημίτη, θα γινόμουν κακός έως γραφικός. Ας είναι καλά το Mega channel που ενημερώνει τέτοιους ανθρώπους.

Βέβαια θα μου πεις, εδώ υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι στο pc δεν υπάρχουν πλασματικές απαιτήσεις, αν και έχουν σπουδάσει υπολογιστές και αγοράζουν games χρόνια, αλλά τί να πεις.

Τους έβγαλε και η Crytek τσαντάκι, αλλά nanosuit, σαν δείγμα "ευγνωμοσύνης" (βλέπε Crysis 2 στα games).

Σήμερα, μόλις τελείωσα τις εξετάσεις, άκουγα καθώς ερχόμουν σπίτι τρεις γέρους να συζητάνε σε ένα παγκάκι για την κρίση. Ο ένας απ'αυτούς που έτυχε να μιλάει έλεγε για τον Καραμανλή που χρέωσε την Ελλάδα για τα επόμενα "χίλια χρόνια".

Αν σταματούσα και τον ρώταγα τί σημαίνει ΑΕΠ, χρέος, swap, ή του έλεγα για το 109% χρέος επί Σημίτη, θα γινόμουν κακός έως γραφικός. Ας είναι καλά το Mega channel που ενημερώνει τέτοιους ανθρώπους.

Βέβαια θα μου πεις, εδώ υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι στο pc δεν υπάρχουν πλασματικές απαιτήσεις, αν και έχουν σπουδάσει υπολογιστές και αγοράζουν games χρόνια, αλλά τί να πεις.

Τους έβγαλε και η Crytek τσαντάκι, αλλά nanosuit, σαν δείγμα "ευγνωμοσύνης" (βλέπε Crysis 2 στα games).

εδω εισαι λιγο φαουλ Imho

δεν ειναι υποχρεωμενος ουτε ο παππους, ουτε η θειτσα αλλα ουτε και πολλοι αλλοι να ξερουν τι τι σημαίνει ΑΕΠ, χρέος, swap, ή το παιχνιδι και το νοημα του 109% χρέους επί ταδε Πρωθυπουργου

δυστυχως δεν εχει ολος ο κοσμος την πολυτελεια του χρονου και της ανεξαρτητης ερευνας και ενημερωσης.

Πολλοι ειδικα της σημερινης τριτης ηλικιας δεν ολοκληρωσαν καν δημοτικο σχολειο

δεν ειναι δουλεια του καθημερινου απλου πολιτη να κανει αναλυσεις ουτε να ψαχνει το νοημα πισω απο αυτα που του πασαρουν.

Οποιος το κανει και δεν εννοω αυτους που το εχουν σαν αντικειμενο σπουδων/εργασιας,

το κανει απο δικη του πρωτοβουλια και στον οποιο ελευθερο χρονο μπορει να εχει

Το οτι ολα θα ηταν καλυτερα εαν λειτουργουσαμε ολοι ετσι, ειναι σιγουρο αλλα ειναι συναμα και ουτοπικο.

Δεν γινεται σ'αυτη τη χωρα να πρεπει να εισαι απ'ολα για να κανεις τη δουλεια σου ρε γμτ

υποτιθεται οτι υπαρχουν ανθρωποι σ'αυτες τις θεσεις, υπευθυνοι για αυτα τα καθηκοντα

αν'αυτου δυστυχως εγω διαπιστωνω οτι πρεπει να γινει και λιγο...

οικονομολογος, για να καταλαβεις τι παιζει και ποιος τρωει πιο πολυ

εφοριακος, για να καταφερεις να λειτουργησεις by the book και να μην κινδυνευεις να σε ταραξουν στο προστιμο

τραπεζικος, για να βγαλεις ακρη με ορους, ψιλα γραμματα

μηχανικος, για να μην σε κλεβει ο μπαρμπα θωμας της γειτονιας

αστυνομικος, για να μην σε κλεβουν εξω απο το σπιτι σου

λαμογιο για να την βγαζεις καθαρη

και παρα πολλα αλλα που μου διαφευγουν αυτη τη στιγμη

το swap ούτε εγώ το ξέρω. Με αυτό και τα προηγούμενα, θα ήσουν κακός. Με το 109% του προκατόχου του, απλώς θα του χάλαγες τη θεωρία :p

υγ στο άρθρο με τον καραμανλή, επιδιώκουν να του φορτώσουν και το υπέρογκο κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων, ή μου φαίνεται;

εδω εισαι λιγο φαουλ Imho

δεν ειναι υποχρεωμενος ουτε ο παππους, ουτε η θειτσα αλλα ουτε και πολλοι αλλοι να ξερουν τι τι σημαίνει ΑΕΠ, χρέος, swap, ή το παιχνιδι και το νοημα του 109% χρέους επί ταδε Πρωθυπουργου

δυστυχως δεν εχει ολος ο κοσμος την πολυτελεια του χρονου και της ανεξαρτητης ερευνας και ενημερωσης.

Πολλοι ειδικα της σημερινης τριτης ηλικιας δεν ολοκληρωσαν καν δημοτικο σχολειο

δεν ειναι δουλεια του καθημερινου απλου πολιτη να κανει αναλυσεις ουτε να ψαχνει το νοημα πισω απο αυτα που του πασαρουν.

Οποιος το κανει και δεν εννοω αυτους που το εχουν σαν αντικειμενο σπουδων/εργασιας,

το κανει απο δικη του πρωτοβουλια και στον οποιο ελευθερο χρονο μπορει να εχει

Το οτι ολα θα ηταν καλυτερα εαν λειτουργουσαμε ολοι ετσι, ειναι σιγουρο αλλα ειναι συναμα και ουτοπικο.

Δεν γινεται σ'αυτη τη χωρα να πρεπει να εισαι απ'ολα για να κανεις τη δουλεια σου ρε γμτ

υποτιθεται οτι υπαρχουν ανθρωποι σ'αυτες τις θεσεις, υπευθυνοι για αυτα τα καθηκοντα

αν'αυτου δυστυχως εγω διαπιστωνω οτι πρεπει να γινει και λιγο...

οικονομολογος, για να καταλαβεις τι παιζει και ποιος τρωει πιο πολυ

εφοριακος, για να καταφερεις να λειτουργησεις by the book και να μην κινδυνευεις να σε ταραξουν στο προστιμο

τραπεζικος, για να βγαλεις ακρη με ορους, ψιλα γραμματα

μηχανικος, για να μην σε κλεβει ο μπαρμπα θωμας της γειτονιας

αστυνομικος, για να μην σε κλεβουν εξω απο το σπιτι σου

λαμογιο για να την βγαζεις καθαρη

και παρα πολλα αλλα που μου διαφευγουν αυτη τη στιγμη

Στη δημοκρατία είσαι υπεύθυνος για τη διακυβέρνηση της χώρας σου. Κανείς δεν είπε ότι η υπευθυνότητα είναι κάτι καλό αφού συνεπάγεται όπως λέει και η λέξη ευθύνες και εγρήγορση.

Εκτός αυτού οι βασικές γνώσεις γύρω από την οικονομική θεωρία παρέχονται από το Λύκειο, που οι περισσότεροι έχουν βγάλει. Οπότε δεν είναι δύσκολο να ανατρέξεις σε κάποια πηγή και να πάρεις σε μερικά λεπτά την πληροφορία που θες.

Ξέρεις όμως ποιό είναι το εξοργιστικό στην όλη υπόθεση; Να βγάζεις αβίαστα συμπεράσματα από Μαριάν και ιστορίες και μετά να βγαίνεις να κατηγορείς. Γι'αυτό έγραψα για τα swap και τα σχετικά. Γιατί βλέπεις άτομα να διατυπώνουν απόψεις με αυτά μέσα χωρίς να ξέρουν γιατί μιλάνε.

Και για την Μαριάμ που λέγαμε:

http://taxalia.blogspot.com/2010/07/cia.html

[ame]http://en.wikipedia.org/wiki/Marianne_%28magazine%29[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.