JaguarOne Ιούνιος 8, 2014 #16861 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 [MENTION=4171]deninho[/MENTION] μπερδεύεις την εκπαίδευση, που είναι ο σκοπός του τίτλου σπουδών, με τις υπόλοιπες λειτουργίες ενός πανεπιστημίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 8, 2014 #16862 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 Για πες ποιοι είναι αυτοί, γιατί εγώ προσωπικά μετά βίας να πετύχω έναν.Ποιοι το λέμε; Εγώ (πληθυντικός μεγαλοπρέπειας)Ποιοι δεν το καταλαβαίνουν; Όσοι επιμένουν στο φαίνεσθαι του πανεπιστημίου, και στο καπάκι μιλάνε για το πόσο καλύτερη εικόνα θα έχουν τα ιδιωτικά. Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις κανέναν...Ποιοι παράγουν έργο; Πολλοί[MENTION=4171]deninho[/MENTION] μπερδεύεις την εκπαίδευση, που είναι ο σκοπός του τίτλου σπουδών, με τις υπόλοιπες λειτουργίες ενός πανεπιστημίου.Εκπαιδευτήρια θέλετε, λοιπόν, όχι Πανεπιστήμια. Τέτοια υπάρχουν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Είναι τα ΙΙΕΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 8, 2014 #16863 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 Ποιοι δεν το καταλαβαίνουν; Όσοι επιμένουν στο φαίνεσθαι του πανεπιστημίου, και στο καπάκι μιλάνε για το πόσο καλύτερη εικόνα θα έχουν τα ιδιωτικά. Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις κανέναν...Νομίζω αυτό με καλύπτει. Από όσους μιλάνε για εικόνα, καθαριότητα και τάξη στο πανεπιστήμιο, δεν έχω πετύχει πολλούς που να αρνούνται ότι υπάρχει έργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 8, 2014 #16864 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 Σε αυτήν την περίπτωση η λύση δεν είναι το ιδιωτικό πανεπιστήμιο που θα είναι και εξισωμένο με το δημόσιο. Με αυτόν τον τρόπο δε ζητάνε βελτίωση του δημοσίου πανεπιστημίου, αλλά περαιτέρω παραγκωνισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 8, 2014 #16865 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 Κοίταξε, η λύση είναι σύνθετη αλλά η λογική "ιδιωτικό vs δημόσιο" μας περιορίζει πολύ.Για να καταλάβεις τι έχω στο μυαλό μου, θα σου παραθέσω δυο παραγράφους από wikipediaComparisons between Cambridge's endowment and those of other top US universities are, however, inaccurate because being a partially state-funded public university (although the status of Cambridge as a public university cannot be compared with US or European public universities as, for example, the state does not "own" the university and its colleges are private institutions), Cambridge receives a major portion of its income through education and research grants from the British Government.The University of Oxford is a "public university" in the sense that it receives some public money from the government, but it is a "private university" in the sense that it is entirely self-governing and, in theory, could choose to become entirely private by rejecting public funds.Τι σημαίνουν αυτά?Ότι δεν έχεις το κράτος πάνω από το κεφάλι σου να θυμηθεί να δει πότε χρειάζεσαι γραμματείς, πότε ανακαίνιση, πότε υλικό/βιβλία, πότε το ένα/το άλλο, και όλα αυτά υπό το πρίσμα της γραφειοκρατίας. Κοινώς αντί να σπαταλάς χρόνο περιμένοντας, παίρνεις εσύ τις αποφάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 8, 2014 #16866 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 ποτέ δεν είπε κανείς ότι είναι τέλεια, ή έστω καλά τα πράγματα στη λειτουργία του Πανεπιστημίου. Αυτό που λέμε, και ορισμένοι δε θέλουν να καταλάβουν, ότι το Δημόσιο Πανεπιστήμιο παράγει έργο. Με πενιχρά μέσα, με κακοδιαχείριση (στην οποία τεράστια ευθύνη έχουν αυτοί που προωθούν το ιδιωτικό πανεπιστήμιο), με με με, παράγει έργο. Κάνει έρευνες, έχει δημοσιεύσεις, βοηθάει όσο μπορεί την πρόοδο των επιστημών. Το ιδιωτικό πανεπιστήμιο δε θα το κάνει αυτό. Και ξέρεις γιατί; γιατί το ακαδημαϊκό κομμάτι (η γνώση για τη γνώση) δεν έχει κέρδος. Το πρόβλημα δεν είναι το ιδιωτικό πανεπιστήμιο αυτό καθαυτό. Το πρόβλημα είναι η εξίσωση του τίτλου σπουδών.Δεν ειναι λιγο ατοπο απο τι στιγμη που οποιος θελει παει εξω και ερχεται με το πτυχιακι του απο ονομαστα πανεπιστημια?Τα ιιεκ ειναι μια αηδια κατα κυριο λογο, εκτος απο μερικες περιπτωσεις που το κοστος τους ομως ειναι επιπεδου ιδ. πανεπιστημιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 8, 2014 #16867 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 Τι σημαίνουν αυτά?Ότι δεν έχεις το κράτος πάνω από το κεφάλι σου να θυμηθεί να δει πότε χρειάζεσαι γραμματείς, πότε ανακαίνιση, πότε υλικό/βιβλία, πότε το ένα/το άλλο, και όλα αυτά υπό το πρίσμα της γραφειοκρατίας. Κοινώς αντί να σπαταλάς χρόνο περιμένοντας, παίρνεις εσύ τις αποφάσεις.Εχμ. Έτσι υποτίθεται ότι είναι τα πράγματα και στην Ελλάδα. Υποτίθεται ότι υπάρχει αυτοδιοίκητο στα ελληνικά πανεπιστήμια. Ώσπου μια μέρα έρχεται το υπουργείο (κάποιο υπουργείο τέλος πάντων, ή 2-3 μαζί), και σου λένε: Αποφασίσαμε (η τρόικα κι εμείς) ότι δε σου χρειάζονται τόσοι υπάλληλοι. Βρες ποιους θα διώξεις. Αυτό έγινε το Σεπτέμβριο.Δεν ήρθαν να πουν, "φιλαράκι, μήπως έχεις περισσευούμενο προσωπικό; Να κάνουμε μια αξιολόγηση στο διοικητικό προσωπικό να δούμε ποιοι δε χρειάζονται και ποιοι δε θα έπρεπε να είναι καν στη θέση που είναι", στο οποίο εγώ είμαι υπέρ. Αποφάσισαν ότι θα διώξεις κόσμο, χωρίς να αξιολογήσουν αν μετά θα υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό για να λειτουργήσει το πανεπιστήμιο.Οπότε πολλά πάνε περίπατο από εκεί και πέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 8, 2014 #16868 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 Πανεπιστήμιο->δίπλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 9, 2014 #16869 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Ο Ντινόπουλος υπουργός.... :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 9, 2014 #16870 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 γιατί; ο βορίδης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 9, 2014 #16871 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 γιατί; ο βορίδης;Με τον Βορίδη απλά διαφωνώ (κάθετα) με τις απόψεις του αλλά μέχρι εκεί.Με τον Ντινόπουλο, τον γυμνοσάλιαγκα, αηδιάζω μόνο που τον βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 9, 2014 #16872 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Δεν αηδιάζεις δηλαδή με το μισού χαστουκιού αντράκι που πήγαινε σε καυγά με μπαλταδάκια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 9, 2014 #16873 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Άν έχεις μπαλτάκο γίνεσαι απο υπουργός μέχρι και πρωθυπουργός Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιούνιος 9, 2014 #16874 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Κατά πως φαίνεται, κοινό χαρακτηριστικό προτέρημα όλων των νεοδιοριζόμενων, πρέπει να είναι οι καλοί τρόποι. Κάποιος φαίνεται προσβλέπει στην πράξη του: ''όταν τρώνε δεν μιλάνε'' . Κομμένα και τα πρωινάδικα, κόμμενες και οι αποσκιρτήσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 9, 2014 #16875 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 3 σχόλια1) Απόψεις του καινούργιου υπουργού οικονομικών.Να πέσει η φορολογία στις επιχειρήσειςΣυνέχεια στις μεταρυθμίσεις.nuff said....2) Βορίδης - aka o φασίστας με το τσεκούρι - στο υπουργείο Υγείας3) Γιακουμάτος - aka "ο Σοϊμπλε είναι πράκτορας του ΣΥΡΙΖΑ" , που η μισή Ελλάδα τον φτύνει, που έχει το ίδιο σιχαμερό στυλ στα παράθυρα εδώ και 10 χρόνια - στο υπουργείο Πολιτισμού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 9, 2014 #16876 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 3 σχόλια1) Απόψεις του καινούργιου υπουργού οικονομικών.nuff said....2) Βορίδης - aka o φασίστας με το τσεκούρι - στο υπουργείο Υγείας3) Γιακουμάτος - aka "ο Σοϊμπλε είναι πράκτορας του ΣΥΡΙΖΑ" , που η μισή Ελλάδα τον φτύνει, που έχει το ίδιο σιχαμερό στυλ στα παράθυρα εδώ και 10 χρόνια - στο υπουργείο Πολιτισμού...To οτι ο επομενος πρωθυπουργος ηταν καποτε φασιστας καταληψιας ειναι πιο ανησυχητικο κατ' εμε.ΥΠΟΙΚ επρεπε να μπει μια καθαριστρια να αγωνιστει για τον εργαζομενο που εχει και το δικιο βασικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 10, 2014 #16877 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 (edited) To οτι ο επομενος πρωθυπουργος ηταν καποτε φασιστας καταληψιας ειναι πιο ανησυχητικο κατ' εμε.ΥΠΟΙΚ επρεπε να μπει μια καθαριστρια να αγωνιστει για τον εργαζομενο που εχει και το δικιο βασικα.H άκυρη προβοκάτσια η ίδια.. άκουσε το πάλι γιατί δεν το έχεις καταλάβει μάλλον.Δεν κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει κυβερνήσει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν και αν κυβερνήσει τα ξαναλέμε, μελοντολογικά ποστ δεν μπορούν να παρθούν σοβαρά..ΥΓΓελάω όταν χρησιμοποιείται η φράση "αριστερός φασίστας", δείχνει το μέγεθος της άγνοιας. Δεν είναι τυχαίο που άρχισε να χρησιμοποιείται μόνο τα τελευταία χρόνια. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 10, 2014 από Myralis Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 10, 2014 #16878 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 (edited) H αγνοια ειναι μαλλον δικη σου, που εχεις δεχθει το νεο μεσσια σου, μιας και δεν εχω δει ουτε ενα ποστ διαφωνιας με το μεσσυριζα. Τωρα ή τοσο σωστα, αγνα και ανιδιοτελη τα λενε οτι θα τα κανουν που δεν το αντιλαμβανεται ο μετριος νους μου ή το παιδομαζωμα που εχει γινει ειναι υποδειγματικο.Το μαυρο και κοκκινο φασισμο εγω τον πρωτακουσα πριν κανα εικοσαρι χρονια. Τωρα τι γραμμη εχει δωσει το κομμα δεν ξερω.Μου θυμιζει λιγο το θρεντ του bitcoin που θα μας απαλλαξει απο τα δεινα του τραπεζοκεντρικου καπιταλιστικου συστηματος ενω το ιδιο ειναι ενα μπασταρδεμενο μορφωμα.υγ. ο αντιφας ας πουμε ειναι οξυμωρο.[ame]http://www.amazon.com/Hitler-Stalin-Parallel-Alan-Bullock/dp/0679729941/ref=pd_sim_b_1?ie=UTF8&refRID=1Z4R3A94DXEAZKMW8Q9Q[/ame] Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 10, 2014 από aggelopas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 10, 2014 #16879 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 H αγνοια ειναι μαλλον δικη σου, που εχεις δεχθει το νεο μεσσια σου, μιας και δεν εχω δει ουτε ενα ποστ διαφωνιας με το μεσσυριζα. Τωρα ή τοσο σωστα, αγνα και ανιδιοτελη τα λενε οτι θα τα κανουν που δεν το αντιλαμβανεται ο μετριος νους μου ή το παιδομαζωμα που εχει γινει ειναι υποδειγματικο.Το μαυρο και κοκκινο φασισμο εγω τον πρωτακουσα πριν κανα εικοσαρι χρονια. Τωρα τι γραμμη εχει δωσει το κομμα δεν ξερω.Μου θυμιζει λιγο το θρεντ του bitcoin που θα μας απαλλαξει απο τα δεινα του τραπεζοκεντρικου καπιταλιστικου συστηματος ενω το ιδιο ειναι ενα μπασταρδεμενο μορφωμα.υγ. ο αντιφας ας πουμε ειναι οξυμωρο.Hitler and Stalin: Parallel Lives: Alan Bullock: 9780679729945: Amazon.com: BooksΑντί να διαβάζεις βλακείες -----> ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΣΤΟΝ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ekJf9CK9udU]Μιχάλης Ψύλος: Από τον Ράιχενμπαχ του Όθωνα στον Ράιχενμπαχ της Μέρκελ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 10, 2014 #16880 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 (edited) H αγνοια ειναι μαλλον δικη σου, που εχεις δεχθει το νεο μεσσια σου, μιας και δεν εχω δει ουτε ενα ποστ διαφωνιας με το μεσσυριζα. Τωρα ή τοσο σωστα, αγνα και ανιδιοτελη τα λενε οτι θα τα κανουν που δεν το αντιλαμβανεται ο μετριος νους μου ή το παιδομαζωμα που εχει γινει ειναι υποδειγματικο.Το μαυρο και κοκκινο φασισμο εγω τον πρωτακουσα πριν κανα εικοσαρι χρονια. Τωρα τι γραμμη εχει δωσει το κομμα Τις διαφωνίες μου με τον ΣΥΡΙΖΑ τις κρατάω για αλλού, και όπως είπα, δεν κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑΑλλά μην το κουράζουμε, ορίστε ο ορισμος του φασισμού από wikipedia, με κόκκινα γιατί είναι αντίθετο με την Αριστερά.Ο φασισμός είναι ριζοσπαστικἠ αυταρχική εθνικιστική πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα.Βρείτε άλλη λέξη για να περιγράψετε την Αριστερά που δεν σας αρέσει και σταματήστε με την καραμέλα του Χίτλερ = Στάλιν, η Αριστερά δεν πρεσβευει τον Στάλιν...Θα ήθελα πολύ να ακούσω αν διαφωνείς ή συμφωνείς με το αρχικό μου ποστ περί φασισμού του Βορίδη, νεοφιλελευθερισμού και ίδιας πολιτικής του νέου υπουργού οικονομικών με το βαρύ βιογραφικό και γελοιότητας του Γιακουμάτου αντί να προβλέπεις το μέλλον. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 10, 2014 από Myralis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts