Wizard! Μάρτιος 31, 2014 #16241 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2014 Έτσι, για να ξυπνάτε μερικοί.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xmyXpShjYXE]Το πορτογαλικό βίντεο που απαγορεύθηκε στην Γερμανία - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 31, 2014 #16242 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2014 Και μασημένη τροφή, εδώ:Το σκάνδαλο των τραπεζών με απλά λόγια | Το Κουτί της Πανδώρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 31, 2014 #16243 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2014 Και μασημένη τροφή, εδώ:Το σκάνδαλο των τραπεζών με απλά λόγια | Το Κουτί της Πανδώρας [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάρτιος 31, 2014 #16244 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2014 Και μασημένη τροφή, εδώ:Το σκάνδαλο των τραπεζών με απλά λόγια | Το Κουτί της ΠανδώραςΗ μασημένη τροφή είναι πάντα μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γαρνίρεις μερικές αλήθειες με μπόλικα ψέματα και ανακρίβειες. Καλή ώρα όπως τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 31, 2014 #16245 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2014 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 31, 2014 #16246 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2014 Η μασημένη τροφή είναι πάντα μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γαρνίρεις μερικές αλήθειες με μπόλικα ψέματα και ανακρίβειες. Καλή ώρα όπως τώρα...Ναι μωρε τα κακομοιρα σας σπιλωσαμε το κουτελο απο το λειτουργημα που κανετε.Τραβατε παρτε τα λεφτα ΜΑΣ στα νησια Κευμαν τωρα μη βγει ο Τσιπρας και τα χασετε...20ΔΙΣ Ανακεφαλαιοποίηση για Eurobankhttp://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2014/03/eurobank-11.jpg25ΔΙΣ στα νησιά Κέυμανhttp://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2014/03/eurobank-21.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 31, 2014 #16247 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2014 Μα γιατί τον αποπαίρνεις κι εσύ έτσι απότομα; Άσε τον να ζει σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάρτιος 31, 2014 #16248 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2014 Κερδίζει χρυσούν ορολόγιον όποιος καταφέρει να μου εξηγήσει που κολλάνε οι εγγυήσεις του ελληνικού κράτους με ανακεφαλαιοποίηση. Πείτε αγόρια μου γλυκά στον ινστρουκτορα σας να σας το εξηγήσει και ελάτε να μου πείτε και μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 31, 2014 #16249 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2014 Δασκαλε τoν ρωταω και επιστρεφω με ο,τι απαντηση μου δωσει. Copy paste θα ειναι... μη με ρωτησεις παραπανω...Στο μεταξυ πες του Λατση να συνταξει αλλη μια δακρυβρεχτη επιστολη για οταν κανονιασει η Eurobank Ελλαδας (σε αντιθεση μαλλον με την Eurobank Cayman) για να μας εξιστορησει ο μικρος Βασιλακης Καιλας το πως, μονος του, στηριζει εμπρακτα την Ελληνικη μνημονιακη οικονομια με τα λεφτα του. Μου αρεσουνε τα Αρλεκιν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 1, 2014 #16250 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Κερδίζει χρυσούν ορολόγιον όποιος καταφέρει να μου εξηγήσει που κολλάνε οι εγγυήσεις του ελληνικού κράτους με ανακεφαλαιοποίηση. Πείτε αγόρια μου γλυκά στον ινστρουκτορα σας να σας το εξηγήσει και ελάτε να μου πείτε και μένα.Ειλικρινά τώρα, μετά από 16000 posts, πιστεύεις ότι έχεις πείσει κανέναν εκτός από τον εαυτό σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 1, 2014 #16251 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Ειλικρινά τώρα, μετά από 16000 posts, πιστεύεις ότι έχεις πείσει κανέναν εκτός από τον εαυτό σου;α) Ακόμα δε βλέπω να μου απαντάτεβ) Χωρίς παρεξήγηση και με καμία διάθεση για flame. Εσάς τους δυο και κανα δυο τρεις άλλους σας θεωρώ καμμένα χαρτιά. Ισχυρογνώμονες στο φουλ, καμία απολύτως διάθεση για κουβέντα, παρά μόνο για κύρηγμα. Συνδυάζοντας φουλ άποψη για τα οικονομικά με παντελή άγνοια οικονομικών πολλές φορές με κάνετε να πιάνω τον ευαυτό μου να απολαμβάνει περισσότερο μια κουβέντα με τον Myralis (Myralis ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοω) εδώ μέσα παρά με έσας.Άρα και για να σου απαντήσω στο ερώτημα σου, 5-6 εδώ μέσα είστε FUBAR. Οπότε όταν με βλέπεις να σας κάνω quote και να ρωτάω κάτι (πλέον αποφεύγω να απαντάω με δήλωση, προτιμώ τις ερωτήσεις. Είναι και πιο σύντομες και καταδεικνύουν άμεσα την άγνοια επί του θέματος που σας διακρίνει) δεν το κάνω ούτε για σένα ούτε για το Σόλωνα. Το κάνω αφενός μεν για να μη φαίνεται το thelab σαν τσυριζοφωλιά, καμμενοφωλιά ή ότι στον φ0υτσο ψηφίζετε και αφετέρου για να βάλω στο τρυπάκι μερικά παιδιά απο δώ, ιδίως τα πιο νεαρά να μην παίρνουν σαν θέσφατο αυτό που τους σερβίρει ο Μπαξεβάνης αλλά να το κάθονται να το ψάχνουν. Τώρα που απάντησα απάντα και συ σε μένα. Πιο ήταν το point της ερώτησης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 1, 2014 #16252 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Ευχαριστώ για την άστοχη απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 1, 2014 #16253 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Εγγυήσεις από ότι καταλαβαίνω εγώ, καμιά σχέση με ανακεφαλαιοποίηση με ρευστό. Αν το ΤΧΣ χάσει λεφτά θα τα χάσει από την Eurobank. Ενδεχομένως όμως να ψάχνουν τρόπους να βγάλουν κέρδος από Άλφα και Πειραιώς που χρηματιστηριακά πάνε καλά, οπότε και θα το μαζέψουν κάπως. Εκτός και αν τελικά αποδειχτούν φούσκες ΚΑΙ οι Άλφα/Πειραιώς ή σκάσει καμιά Kinder έκπληξη από Εθνική.Πάντως αναμένεται αναβάθμιση από Moodys οπότε να ετοιμάζονται οι σαμπάνιες (στην υγεία των ανέργων?). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 1, 2014 #16254 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Εγγυήσεις από ότι καταλαβαίνω εγώ, καμιά σχέση με ανακεφαλαιοποίηση με ρευστό. Αν το ΤΧΣ χάσει λεφτά θα τα χάσει από την Eurobank. Ενδεχομένως όμως να ψάχνουν τρόπους να βγάλουν κέρδος από Άλφα και Πειραιώς που χρηματιστηριακά πάνε καλά, οπότε και θα το μαζέψουν κάπως. Εκτός και αν τελικά αποδειχτούν φούσκες ΚΑΙ οι Άλφα/Πειραιώς ή σκάσει καμιά Kinder έκπληξη από Εθνική.Πάντως αναμένεται αναβάθμιση από Moodys οπότε να ετοιμάζονται οι σαμπάνιες (στην υγεία των ανέργων?).Δλδ αμφισβητείς αυτό που σου λέει ο Σόλωνας; Ουυυυυ τραπεζολαγνεSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Απρίλιος 1, 2014 #16255 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Τα ψέματα των πολιτικών, που κατάπιαμε αμάσητα στην Μεταπολίτευση - NEWS247Για να θυμούνται οι ''κοψοχέρηδες''. 40 χρόνια τρώνε δούλεμα, αλλά αυτοί εκεί !! Πρώτα θα τους βγεί η ψυχή και ύστερα το χούι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 1, 2014 #16256 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 [MENTION=48]LL_NEO[/MENTION]Ελα μου απαντησε... Λοιπον ακου να δεις πως εχει το θεμα...Νοσηλεία πολυτελείας για τον άπορο αδερφό του Αδώνιδος | ΘΕΜΑΤΑ | Ελευθεροτυπία Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 1, 2014 #16257 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 [MENTION=48]LL_NEO[/MENTION]Ελα μου απαντησε... Λοιπον ακου να δεις πως εχει το θεμα...Νοσηλεία πολυτελείας για τον άπορο αδερφό του Αδώνιδος | ΘΕΜΑΤΑ | ΕλευθεροτυπίαΤο στείλα στο ινδαλμα. Περιμένω να μου απαντήσει. Πες στον ινστρουκτορα btw οτι ειναι εκτός θέματος αλλά δε βαριέσαι. Τι να κανεις και συ το φερέφωνο. Οτι πουλάει. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Απρίλιος 1, 2014 #16258 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 [MENTION=48]LL_NEO[/MENTION] Εγώ θα ήθελα, αν δεν σε βάζω σε μεγάλο κόπο, να μας πεις ποια είναι τα ψέματα στο κείμενο του Βαξεβάνη. Τις ανακρίβειες άσε τες, υπέθεσε ότι τις βρίσκουμε και εμείς όταν δεν μιλάει συγκεκριμένα.Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 1, 2014 #16259 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Το στείλα στο ινδαλμα. Περιμένω να μου απαντήσει. Τωρα το εστειλες?????????????Μεσημεριατικα δηλαδη θα αρχισει να τσιριζει επιχειρηματολογει??Λιγο σεβας στις ωρες κοινης ησυχιας ρε αδερφε! Προσπαθει ο deninho να διαβασει να παρει πτυχιο.υ.γ. Ο ινστρουκτορας ειναι ΣΥΡΙΖΑιος και παντα αλλαζει θεμα για να θολωσει τα νερα. Δειξε λιγη κατανοηση, ξερεις πως πανε αυτα μωρε. Σαν την Ομαδα Αληθειας σας. Μαμαμε το συμπαν αλλα το θεμα μας σε ολα τα δελτια θα ειναι το... γαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Απρίλιος 1, 2014 #16260 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Η κατάφωρη γοητεία της «κεντροαριστεράς» | Χρῆστος Γιανναρᾶςπρος το παρον πάντως (και πολύ φοβάμαι πως αυτό το ''παρόν'' θα κρατήσει χρόοονια) βρισκόμαστε εδώ:Ξαναβάψτο πάλι! Τι δεν καταλαβαίνεις; - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts