jiohkor3 Μάρτιος 22, 2014 #16201 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2014 Ωραιος ο τραγκας μαρεσει αλλα οκ δε ρωτησε αυτα που επρεπε και τον έφαγε ο αδωνις[ame=http://www.youtube.com/watch?v=n0apfTKLVVw]Ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Ελεύθερο Σκοπευτή 20Mar14 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 23, 2014 #16202 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2014 [MENTION=23]DJD[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάρτιος 23, 2014 #16203 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2014 Είπα να πάω δυο μέρες στο Άγιο Όρος να αγιάσω αλλά δε με αφήνετε.... Κοίτα ησυχία που χει πέσει σήμερα....ΣΥΡΙΖΑ: «Οχι» στη μείωση κρατικής χρηματοδότησης στα κόμματα - Πολιτικές ειδήσεις - Το Βήμα OnlineΔημοσίευμα για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και η απάντησή της Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 23, 2014 #16204 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2014 (edited) Είπα να πάω δυο μέρες στο Άγιο Όρος να αγιάσω αλλά δε με αφήνετε.... Κοίτα ησυχία που χει πέσει σήμερα....ΣΥΡΙΖΑ: «Οχι» στη μείωση κρατικής χρηματοδότησης στα κόμματα - Πολιτικές ειδήσεις - Το Βήμα Online Κοίτα εδώ έχουν δίκιο. 30 χρόνια δεν είχαμε διαπλοκή στην Ελλάδα χάρη σε αυτή τη χρηματοδότηση. Γιατί να αποκτήσουμε τώρα? :baby: Δημοσίευμα για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και η απάντησή της Κλέβω εγώ? Στην φυλακή. Κλέβει η Ζωούλα? Μην το πείτε ούτε του παπά. Θα είναι αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης και λασπολογία. Στο μεταξύ οι ανακοινώσεις δεν λένε τίποτα για την ταμπακιέρα. Για δράκους και δαίμονες λένε, για τα επιδόματα ούτε κιχ. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 23, 2014 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 24, 2014 #16205 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2014 Είπα να πάω δυο μέρες στο Άγιο Όρος να αγιάσω αλλά δε με αφήνετε.... Κοίτα ησυχία που χει πέσει σήμερα....ΣΥΡΙΖΑ: «Οχι» στη μείωση κρατικής χρηματοδότησης στα κόμματα - Πολιτικές ειδήσεις - Το Βήμα OnlineΔημοσίευμα για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και η απάντησή τηςΧμ για την μάνα της πρόκειται όχι για την ίδια! Προφανώς για αυτό αναφέρει για χτύπημα κάτω από την ζώνη χωρίς να υπερασπίζετε την πράξη.Από αυτά που θυμάμαι από τις εφημερίδες η μάνα της χώρισε με την γνωστή μέθοδο, κατηγορώντας τον Κωνσταντόπουλο για ξυλοδαρμό. Συνήθως η κόρη που τα πάει καλά με τον πατέρα δεν έχει καλές σχέσεις με την μάνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 24, 2014 #16206 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2014 Χμ για την μάνα της πρόκειται όχι για την ίδια! Προφανώς για αυτό αναφέρει για χτύπημα κάτω από την ζώνη χωρίς να υπερασπίζετε την πράξη.Από αυτά που θυμάμαι από τις εφημερίδες η μάνα της χώρισε με την γνωστή μέθοδο, κατηγορώντας τον Κωνσταντόπουλο για ξυλοδαρμό. Συνήθως η κόρη που τα πάει καλά με τον πατέρα δεν έχει καλές σχέσεις με την μάνα.Αφήνοντας την ψυχανάλυση στην άκρη, καθόλου χτύπημα κάτω από την μέση δεν φαίνεται να είναι. Αν στην ανακοίνωση την δική της ή της κυρίας Αλεξίου υπήρχε μια φράση που να λέει π.χ. "αποδεδειγμένα μπλα μπλα μπλα δεν ισχύει αυτό και μπλα μπλα μπλα παραθέτονται τα στοιχεία στον οποιονδήποτε να τα ελέγξει ότι δεν τα τσέπωνα" θα έλεγα ότι ναι, ίσως πάνε να δημιουργήσουν εντυπώσεις εναντίον της πριν τις εκλογές.Αλλά έχεις ανακοινώσεις τόσο από την Ζωή όσο και από την κυρία Λίνα που απλά δεν λένε απολύτως τίποτα. Το πάνε κατευθείαν στο κομματικό και το προσωπικό και προσπαθούν να το παρουσιάσουν αποκλειστικά και μόνο ως λασπολογία. Έχεις δύο ανακοινώσεις σεντόνια που το φέρνουν γύρω γύρω όλοι και που εμένα προσωπικά μου λένε ότι δεν υπάρχει απλά καπνός, αλλά και φωτιά. Στην καλύτερη των περιπτώσεων η εν λόγω κυρία και άλλοι 400 υπάλληλοι εκμεταλλεύτηκαν τις... δυσλειτουργίες του συστήματος για να τσεπώνουν επίδομα, όπως χιλιάδες τυφλοί με δίπλωμα οδήγησης. Αυτοί οι 400 συνάδελφοι και μια κάποια ένσταση πεταμένη σε κάποιο συρτάρι για να είναι νομικά καλυμμένη η κυρία Λίνα, φαίνεται να είναι η μόνη της δικαιολογία και εμένα αυτό πολύ απλά δεν μου αρκεί για να πω ότι είναι λασπολογία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 24, 2014 #16207 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2014 Αφήνοντας την ψυχανάλυση στην άκρη, καθόλου χτύπημα κάτω από την μέση δεν φαίνεται να είναι. Αν στην ανακοίνωση την δική της ή της κυρίας Αλεξίου υπήρχε μια φράση που να λέει π.χ. "αποδεδειγμένα μπλα μπλα μπλα δεν ισχύει αυτό και μπλα μπλα μπλα παραθέτονται τα στοιχεία στον οποιονδήποτε να τα ελέγξει ότι δεν τα τσέπωνα" θα έλεγα ότι ναι, ίσως πάνε να δημιουργήσουν εντυπώσεις εναντίον της πριν τις εκλογές.Αλλά έχεις ανακοινώσεις τόσο από την Ζωή όσο και από την κυρία Λίνα που απλά δεν λένε απολύτως τίποτα. Το πάνε κατευθείαν στο κομματικό και το προσωπικό και προσπαθούν να το παρουσιάσουν αποκλειστικά και μόνο ως λασπολογία. Έχεις δύο ανακοινώσεις σεντόνια που το φέρνουν γύρω γύρω όλοι και που εμένα προσωπικά μου λένε ότι δεν υπάρχει απλά καπνός, αλλά και φωτιά. Στην καλύτερη των περιπτώσεων η εν λόγω κυρία και άλλοι 400 υπάλληλοι εκμεταλλεύτηκαν τις... δυσλειτουργίες του συστήματος για να τσεπώνουν επίδομα, όπως χιλιάδες τυφλοί με δίπλωμα οδήγησης. Αυτοί οι 400 συνάδελφοι και μια κάποια ένσταση πεταμένη σε κάποιο συρτάρι για να είναι νομικά καλυμμένη η κυρία Λίνα, φαίνεται να είναι η μόνη της δικαιολογία και εμένα αυτό πολύ απλά δεν μου αρκεί για να πω ότι είναι λασπολογία.Το θέμα είναι αν αποδέχεσαι ότι φέρουμε ευθύνη για τις πράξεις των γονιών μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 24, 2014 #16208 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2014 Το θέμα είναι αν αποδέχεσαι ότι φέρουμε ευθύνη για τις πράξεις των γονιών μας.Σωστο το ερωτημα σου, αλλα οι ανακοινωσεις που βγηκαν και απο τις δυο ειναι πολιτικαντικες και προσπαθουν να αποπροσανατολησουν απο την ουσια. Απο την αλλη σχεδον παντα συνδεεται η λαμογια καποιου συγγενη με τον οποινδηποτε πολιτικο. Γιατι να διαφερει η Ζωη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάρτιος 24, 2014 #16209 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2014 Το θέμα είναι αν αποδέχεσαι ότι φέρουμε ευθύνη για τις πράξεις των γονιών μας.Για να ειμαι ξεκάθαρος. Προφανώς και οχι. Αλλά απο τη στιγμή που η Ζωιτσα σπεύδει να βγάλει ανακοίνωση επι του θέματος (που μόνο με την ουσία του θέματος δεν καταπιάνεται) δε νομίζεις οτι ουσιαστικά γίνεται κατα κάποιο τροπο συνένοχος. Θα εκτιμούσα μια ανακοίνωση του στυλ "το θέμα αφορά τη μητέρα μου, οχι εμένα" η σιωπή παρά τις παπαριες που είπε. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Μάρτιος 24, 2014 #16210 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2014 Θέλω να δω την Ζωή να υπερασπίζεται τη μαμά σε πιθανή δικαστική διεκδίκηση των χρημάτων από το κράτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάρτιος 24, 2014 #16211 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2014 Ο [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] έχει περάσει τις περασμένες δυο μέρες στο λεωφορείο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάρτιος 24, 2014 #16212 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2014 Ο [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] έχει περάσει τις περασμένες δυο μέρες στο λεωφορείο....[ame=http://www.youtube.com/watch?v=M77iHmHrnJU]Trupes - Taxidiara psuxh(magic bus) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 27, 2014 #16213 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 Προσπάθησα να δω τον Άδωνη στον Ενικό, απλά δε γίνεται. Ο άνθρωπος δε μπορεί να κάνει συζήτηση, μόνο να φωνάζει σαν κατσίκι ξέρει πετώντας κοτσάνες αριστερά και δεξιά. Όσοι έλεγαν ότι με τέτοιους ανθρώπους μπορείς να κάτσεις συζήτηση .. οκ.. καλή τύχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάρτιος 27, 2014 #16214 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 [MENTION=23]DJD[/MENTION]Απο περιέργεια μήπως μέτρησες πόσες φορές και ενώ προσπαθούσε να απαντήσει σε ερώτηση τον διέκοπταν; Ρώταγε η Πόπη, πετιόταν ο Στάθης και τούμπαλιν. Όπως το είδα εγώ πάντως ο Άδωνις μοίρασε σακούλες. Περαστικά τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 28, 2014 #16215 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 Είδα τα 2/3 της εκπομπήςΔυνατός ο Άδωνης. Μπράβο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 28, 2014 #16216 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 Είδα τα 2/3 της εκπομπήςΔυνατός ο Άδωνης. Μπράβο του Τόσα χρόνια πως έβγαζε το ψωμάκι του ? Μόνα τους πωλούνται τα βιβλία λες ? Στα λόγια όλοι τους δυνατοί είναι... πάντως πιο μπιπ το σύστημα υγείας από ότι το έχει καταντήσει πλέον ο μπουμπούκος δεν έχει υπάρξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 28, 2014 #16217 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 Δυνατός ο Άδωνης. Μπράβο τουΓελάει ο κόσμος, ο κόσμος γελάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Μάρτιος 28, 2014 #16218 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 Όταν η δαπάνη στα φάρμακα πενταπλασιαζόταν μέσα σε 6 -7 χρόνια ταίζοντας τα πηγάδια φάρμακα για να γίνουν καλά, δεν άκουσσα καμμία Ποππάρα και δεν διάβασα κανένα Στάθη για τους αλήτες που με φορτώνανε φόρους για να ανοίγουν πιο πολλά φαρμακεία και απο περίπτερα. Τώρα φταίει ο Άδωνις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 28, 2014 #16219 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 (edited) [MENTION=23]DJD[/MENTION]Απο περιέργεια μήπως μέτρησες πόσες φορές και ενώ προσπαθούσε να απαντήσει σε ερώτηση τον διέκοπταν; Ρώταγε η Πόπη, πετιόταν ο Στάθης και τούμπαλιν. Όπως το είδα εγώ πάντως ο Άδωνις μοίρασε σακούλες. Περαστικά τους.Αστειεύεσαι τώρα έτσι; Δεν απάντησε ούτε ΜΙΑ ερώτηση ουσιαστικά, το μόνο που ήξερε είναι να γκαρίζει. Ο τύπος χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, γρήγορα κιόλας, όντως ζει στην ψευδαίσθηση ότι αυτό που κανει είναι για το καλό του τόπου. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 28, 2014 από DJD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 28, 2014 #16220 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 (edited) Στα λόγια όλοι τους δυνατοί είναι... πάντως πιο μπιπ το σύστημα υγείας από ότι το έχει καταντήσει πλέον ο μπουμπούκος δεν έχει υπάρξει.Όχι μόνο στα λόγια αλλά και ότι διατηρούσε αξιόλογη στάση απέναντι στους συνομιλητές του. Όταν μιλούσαν/ρωτήσαν οι άλλοι, αυτός περίμενε να τελειώσει ο άλλος και μιλούσε πιο χαμηλόφωνα. Διέκοπτε όταν έπρεπε. Όταν μιλούσε αυτός όμως, όλοι να διακόπτουν ή να μιλάνε από πάνω του. Λες και αν ολοκληρώσει την απάντηση του, θα είναι σαν ξόρκι αμπρα-καταμπρα που θα φέρει την καταστροφή.Θετικό βλέπω επίσης το γεγονός που ο Χατζηνικολάου έπαιρνε θέση (απέναντι στον άδωνη) με καλύτερες ερωτήσεις. Ορίστε αποσπασματικά ένα comment από το site με το οποίο συμφωνώΑξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Άδωνι Γεωργιάδη. Χρειάζεται πολλή υπομονή για να αντέξει κανείς τόσο απαράδεκτη αντιμετώπιση εκ μέρους άσχετων και αγράμματων λαϊκιστών, και να καταφέρει να μεταδώσει έστω κάποιες αλήθειες.Πολύ γέλιο ο Στάθης που δεν ήξερε ότι ο όρος ''ολοκληρωτισμός'' αναφέρεται εξ ορισμού ακριβώς στον κομμουνισμό και τον ναζισμόBy the way, μιας που ανέφερες το σύστημα υγείας για πες μου την γνώμη σου. Πως ήταν πριν και πως είναι τώρα?Γελάει ο κόσμος, ο κόσμος γελάει...Ξυδάκι Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 28, 2014 από Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts