raven_g20 Ιούνιος 4, 2010 #1601 Ιούνιος 4, 2010 Παιδιά ήδη έχει πουληθεί αρκετό "κομμάτι" γής της Ελλάδος προς ξένους. Τράβα βόρεια για αρχή και αν δεν θες πάνε και σε μεγάλα νησιά π.χ. Κρήτη (γερμανοί-ρώσοι), Μύκονος (απ΄ολα) κτλ..Εδώ διάβαζα τις προάλλες στην σχολική γιορτή στην Θράκη είχαν δώσει φανέλλες στα παιδιά που έγραφαν "Ανεξάρτητο Τουρκικό Κράτος της Θράκης" ή κάτι τέτοιο..το νόημα το καταλάβατε πιστεύω...Τώρα όσον αφορά την Χρεοκωπία, πιστεύω δεν χρειάζεται να είσαι εξειδικευμένος στα οικονομικά για να καταλάβεις ότι είναι ΜΗ αποφυκτέα. Δεν την γλιτώνουμε. Απλά, πλεον, επισημοποιήθηκε ο ρόλος των ξένων δυνάμεων στην Ελλάδα με την εισβολή ΔΝΤ κ ΣΙΑ...Απλά το καθυστερούν μέχρι να περάσει το καλοκαίρι για να μην δεχθεί και άλλο πλήγμα ο Τουρισμός που είναι το τελευταίο χαρτί (βέβαια με το κλείσιμο το λιμανιών δεν το αποφεύγουμε αλλά τεσπα...)Μην ξεχνάτε ότι το χρέος είναι το πιο δυνατό χαρτί των ξένων δυνάμεων για να έχουν επιρροή στα δρώμενα της Ελλάδος. Απ΄εκεί και πέρα το σκηνικό είναι γνωστό. Αποκρατικοποιήσεις, split 80-20 ΔΝΤ-ΣΙΑ κ Πολιτεία αντίστοιχα στις εισπράξεις φόρων, ΙΚΑ, Σύκα κτλ κτλ, πάγωμα στις καταθέσεις με την δυνατότητα να βάλει το χεράκι του ο καθένας στις αποταμιεύσεις του οποιουδήποτε κ.ο.κ.Είναι αυτό που είχα πει εξ' αρχής: Μην περιμένετε να ανοίξουν όλα τα χαρτιά τους με τις πρώτες επαφές. Είναι λογικό. Αν από την αρχή σου πει "κόβω 13-14, παγώνω μισθούς στον ιδιωτικό, κόβω και εκεί τον 13-14 και και και και" θα γινόταν ΧΑΜΟΣ. Πειραματίστηκαν με την Αργεντινή και τώρα στις άλλες χώρες που δίνουν βοήθεια το πάνε λάου λάου./Edit: Όσο για δραχμή, υπομονή μέχρι τέλη του έτος. Μην περιμένετε να δείτε πάντως τιμές να πέφτουν. Αντίθετα ο υπερ-πληθωρισμός θα φέρει άλλες συνέπειες (υποτίμηση, αύξηση τιμών, ανεργεία, κλείσιμο επιχειρήσεων κτλ)
gbak Ιούνιος 4, 2010 #1602 Ιούνιος 4, 2010 τεσπα το μαμησανε το κρατος..την πιο μεγαλη μλκια της ζως μου εκανα που δεν εκατσα Γενευη μονιμα για δουλεια και ζωη..ολα αυτα πριν 5 μηνες που ηταν ολα μελι γαλα..και ελεγα ελα μωρε να κατσω στο ελλαντα..για φαμιλι..την πατησα
Dolly Ιούνιος 4, 2010 #1603 Ιούνιος 4, 2010 Δεν την πάτησες, πάλι αν θέλεις μπορείς να φύγεις, έστω και πιο δύσκολα
gbak Ιούνιος 4, 2010 #1604 Ιούνιος 4, 2010 ^ξερεις τι γινεται οταν περνας επιτυχως ιντερβιου απο swiss air..και τους λες οχι μετα..η θα το σκεφτω..οι ελβετοι την βλεπουν και καπως..θα το παλεψω παλι παντως..εντωμεταξυ σαν να εχω την ενυπωση οτι μετα την ολη φαση περι χρεωκοπιας και δντ..σαν να εχει πεσει το γενικοτερο στατους του ελληνα ως ευρωπαιος πλεον εργαζομενος..μακαρι να μαι λαθος..βεβαια τα πτυχια μου ειναι εγκεκριμενα απο ευρωπαικο οργανισμο..οποτε ισως την γλυτωσω
Tsakonas Ιούνιος 4, 2010 #1606 Ιούνιος 4, 2010 μολις σταματησα να διαβασω το σαινι του ζωηδοσια (Αυτος που κανει μηνυση στην βουλη κλπ)..απο εκει και περα,στο υπεροχο αυτο μπλογκ,σταθηκα στις εξης γραμμες.Ακριβώς όμως αυτό έγινε από την παρούσα Κυβέρνηση και την Βουλή των Ελλήνων (κι ελπίζω όχι και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας) ενεργητικά και από την Στρατιωτική Ηγεσία εκ παραλείψεως.ο τυπος λεει σε απλα ελληνικα, "κακοι ολοι οι αλλοι,αλλα ο στρατος παρελειψε να παρεμβει"απο εκει και περα παραθετω το αρθρο 134 ΠΚ για την εσχατη προδοσια κι ας κρινει ο καθενας μονος τουΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Προσβολές του πολιτεύματος Εσχάτη προδοσία Αρθρο 134. 1. Τιμωρείται με την ποινή της ισόβιας ή πρόσκαιρης Κάθειρξης: Α) όποιος αποπειράται να αποστερήσει με οποιονδήποτε τρόπο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή αυτόν που ασκεί την προεδρική εξουσία από την εξουσία που έχουν κατά το Σύνταγμα Β) όποιος αποπειράται με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας: α) να παρεμποδίσει κάποιον απ` αυτούς από την άσκηση της συνταγματικής εξουσίας του ή να τον εξαναγκάσει να επιχειρήσει πράξη που απορρέει από αυτή την εξουσία και β) να μεταβάλει το πολίτευμα του Κράτους. 2. Με ισόβια ή πρόσκαιρη Κάθειρξη τιμωρείται όποιος, εκτός από την περίπτωση της προηγούμενης παραγράφου: α) επιχειρεί με βία ή Απειλή βίας ή με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους να καταλύσει ή να αλλοιώσει ή να καταστήσει ανενεργό διαρκώς ή προσκαίρως, το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία ή θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος αυτού β) επιχειρεί με τα μέσα που αναφέρονται στο προηγούμενο εδάφιο και με τρόπο πρόσφορο να διαταράξει την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος, να αποστερήσει ή να παρακωλύσει τη Βουλή, την Κυβέρνηση ή τον ΠρωΘυπουργό από την ενάσκηση της εξουσίας που τους παρέχει το Σύνταγμα ή να τους εξαναγκάσει να εκτελέσουν ή να παραλείψουν πράξεις που απορρέουν από την εξουσία αυτή γ) ασκεί ή άσκησε, την εξουσία που ο ίδιος ή άλλος κατέβαλε με τους τρόπους και τα μέσα που προβλέπει το άρθρο αυτό. 3. Οποιος αποπειράται να θανατώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή εκείνον που ασκεί την προεδρική εξουσία τιμωρείται με θάνατο ή ισόβια Κάθειρξη.Απο εκει και περα, πιο πολυ για διαφημιση του "κομματος" του μου κανει(σκρολαρετε λιγο παρακατω στην σελιδα να δειτε),παρα για σοβαρο δημοσιευμα.
HotPeanut Ιούνιος 5, 2010 #1607 Ιούνιος 5, 2010 Ξεπούλημα της Ελλάδας http://news247.gr/oikonomia/oikonomika/oi_afaneis_oroi_toy_sxedioy_sthrikshs_poy_katatethhke_sth_voylh.177435.html
Petrossortep Ιούνιος 5, 2010 #1608 Ιούνιος 5, 2010 απο το In.gr και έρχονται και άλλα Η ουγγρική οικονομία είναι «εν τάφω», καθώς η προηγούμενη κυβέρνηση «μαγείρεψε» τα στοιχεία και είπε «ψέματα» για την κατάσταση της, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του νέου πρωθυπουργού της χώρας Βίκτορ Όρμπαν. Πολιτικός που θάβει την χώρα του για να χτυπήσει την αντιπολίτευση. Ρε συ κάτι μου θυμίζει αυτό; Θυμάται κανείς άλλος να μου πει; Υ.Γ: Βασικά αναμένω μια απάντηση αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι πλήρης.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ιούνιος 5, 2010 #1609 Ιούνιος 5, 2010 Αγαπητοί ΦίλοιΕίμαι ο μηνυτής της παραπάνω μήνυσης και θα ήμουν ευγνώμων εάν είχα την γνώμη -αλλά και την βοήθεια- εγκύρων νομικών, δεδομένου ότι συνέταξα την μήνυση μόνος μου. Επίσης μπορείτε να δηλώσετε πολιτική αγωγή, ή αφού μου γνωστοποιήσετε το όνομά σας και την διεύθυνσή σας, να σας δηλώσω εγώ ως μάρτυρες.Τέλος για τους λόγους που αναφέρω στην μήνυσή μου, σας καλώ να στείλετε e-mails στην εξής διεύθυνση http://www.presidency.gr/contact.htmτου Προέδρου της Δημοκρατίας ζητώντας του να μην υπογράψει τα σχετικά Προεδρικά Διατάγματα για τηνεφαρμογή του "προδοτικού" νόμου 3845/2010 ("Μνημόνιο" με την Τρόικα) μέχρι τουλάχιστον να κριθεί η μήνυσήξ μου κι όχι μόνο. Το e-mail μου είναι: epivetta@otenet.gr και το τηλέφωνό μου είναι: 22210-62743 (μην διστάζετε να μου τηλεφωνήσετε).Ευχαριστώ.Δρ. Δημ. Αντωνίου PhD, FRCS, PhilA(Oxford), Xειρουργός
Chosen Ιούνιος 5, 2010 Author #1610 Ιούνιος 5, 2010 θα ήμουν ευγνώμων εάν είχα την γνώμη -αλλά και την βοήθεια- εγκύρων νομικώνΜε το συμπάθειο, αλλά κάνεις μια μύνηση τέτοιου μεγέθους χωρίς να έχεις νομικό σύμβουλο; Και τον ψάχνεις δωρεάν; Και μάλιστα σε παντελώς άσχετο forum (υπολογιστές/τεχνολογία);Τι να σου πω, καλή τύχη, θα την χρειαστείς...
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ιούνιος 6, 2010 #1611 Ιούνιος 6, 2010 Με το συμπάθειο, αλλά κάνεις μια μύνηση τέτοιου μεγέθους χωρίς να έχεις νομικό σύμβουλο; Και τον ψάχνεις δωρεάν; Και μάλιστα σε παντελώς άσχετο forum (υπολογιστές/τεχνολογία);Τι να σου πω, καλή τύχη, θα την χρειαστείς...Η κληρονομική βλακεία δεν συνεπάγεται ευθύνη του βλάκα. Είσαι τυχερός κι ευτυχής. (Γενικά) Ο βλάκας δεν καταλαβαίνει ότι είναι βλάκας. Και κάτι τελευταίο. Έχω τελειώσει και την Νομική (χωρίς να είμαι δικηγόρος) κι έχω πτυχίο και Φιλοσοφίας (του Δικαίου) από την Οξφόρδη. Καλήνύχτα.....Δεν σου εύχομαι καλή τύχη, διότι ενισχυτές της Νοημοσύνης δεν υπάρχουν.Δημ. Αντωνίου
Tsakonas Ιούνιος 6, 2010 #1612 Ιούνιος 6, 2010 Η κληρονομική βλακεία δεν συνεπάγεται ευθύνη του βλάκα. Είσαι τυχερός κι ευτυχής. (Γενικά) Ο βλάκας δεν καταλαβαίνει ότι είναι βλάκας. Και κάτι τελευταίο. Έχω τελειώσει και την Νομική (χωρίς να είμαι δικηγόρος) κι έχω πτυχίο και Φιλοσοφίας (του Δικαίου) από την Οξφόρδη. Καλήνύχτα.....Δεν σου εύχομαι καλή τύχη, διότι ενισχυτές της Νοημοσύνης δεν υπάρχουν.Δημ. ΑντωνίουΕγω λεω να του κανεις και του Chosen μια μηνυση και μετα να γραφτεις στο hwbox να ζητας εγκυρους νομικους, μαρτυρες και πολιτικη αγωγη,τωρα που πηρες το κολλαι.
ΓιαγκΤ Ιούνιος 6, 2010 #1613 Ιούνιος 6, 2010 Η κληρονομική βλακεία δεν συνεπάγεται ευθύνη του βλάκα. Είσαι τυχερός κι ευτυχής. (Γενικά) Ο βλάκας δεν καταλαβαίνει ότι είναι βλάκας. Και κάτι τελευταίο. Έχω τελειώσει και την Νομική (χωρίς να είμαι δικηγόρος) κι έχω πτυχίο και Φιλοσοφίας (του Δικαίου) από την Οξφόρδη. Καλήνύχτα.....Δεν σου εύχομαι καλή τύχη, διότι ενισχυτές της Νοημοσύνης δεν υπάρχουν.Δημ. ΑντωνίουΚατά το πλείστον ευγένεια και καλούς τρόπους διδάσκεσαι από τους ανθρώπους που σε μεγάλωσαν. Αυτό μας "χωρίζει" από τα υπόλοιπα ζώα.Δυστυχώς αν είσαι αγενής όλα τα πτυχία του κόσμου δεν μπορούν να σε κατατάξουν στους ανθρώπους.
pank Ιούνιος 6, 2010 #1614 Ιούνιος 6, 2010 @ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ,έχεις ξεκινήσει μια προσπάθεια η οποία μας έγινε γνωστή από μέλος του forum, και όπως θα διάβασες εκδηλώθηκε ενδιαφέρον και από άλλα μέλη.Έγινες και εσυ μέλος στην κοινότητα μας, και όταν εκφράστηκε, με αιχμηρό ενδεχομένως τρόπο, μια προφανής και εύλογη απορία, έσπευσες να τη χλευάσεις και να ειρωνευτείς αυτόν που τη διατύπωσε.Νομίζω θα ήταν προτιμότερο να εξηγήσεις ότι έχεις επαρκή νομική υποστήριξη, και η όποια επιπλέον βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη.Επίσης καλό θα ήταν να σταθείς σε δημοσιεύσεις όπως αυτή ή αυτή για να γίνει πιο εποικοδομητική η κουβέντα (αν ενδιαφέρει ακόμη τα άλλα μέλη) και να μην αναλωθούμε σε ειρωνίες και προσβολές.
kaynd Ιούνιος 6, 2010 #1615 Ιούνιος 6, 2010 Κοιτά να δεις που για λίγες στιγμές, μέχρι να διαβάσω το “κάτι τελευταίο”, νόμιζα ότι έκανε αυτοκριτική ο κύριος Αντωνίου.
Jaco Ιούνιος 6, 2010 #1616 Ιούνιος 6, 2010 Κοιτά να δεις που για λίγες στιγμές, μέχρι να διαβάσω το “κάτι τελευταίο”, νόμιζα ότι έκανε αυτοκριτική ο κύριος Αντωνίου.ο Δρ. Αντωνίου εννοείς... μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
VIL Ιούνιος 6, 2010 #1617 Ιούνιος 6, 2010 Ο βλάκας δεν καταλαβαίνει ότι είναι βλάκας. Ναι αλλά σε λάθος άτομο απευθύνεστε κύριε Δημήτρη διάβασε προσεχτικά τι σου έγραψε ο Chosen και τι του απαντάς και μετά ξ αναδιατύπωσε τις απόψεις σου περί βλακείας.Καταλαβαίνω την πρεμούρα που έχεις αλλά καλό θα ήταν πριν ξεκινήσεις να έχεις και την ανάλογη προετοιμασία.Η ηλικία + γνώσεις που έχεις δεν σε δικαιολογούν με το καλημέρα σε έναν χώρο που σε φιλοξενεί να συμπεριφέρεσαι κατα αυτόν τον τρόπο.Κράτησε την δύναμη σου εκεί που θα σου χρειαστεί και όχι εδώ.ΕΔΙΤ Προτού με χαρακτηρίσεις ομολογώ την βλακεία μου, και όχι ότι είμαι βλάξ
Petrossortep Ιούνιος 6, 2010 #1618 Ιούνιος 6, 2010 Απ την εκπομπή INFOWAR του SKY o καθηγητής του πανεπιστημίου του Λονδίνου Κωστας Λαπαβίτσας σε απρόσμενες απαντήσεις.Κάνει να καταρρεύσουν σαν χάρτινοι πύργοι θέσφατα και πεποιθήσεις που με πλύση εγκεφάλου έχουν καταφέρει να μας πλασάρουν.Αποψεις που οχι μόνο δεν ακούγονται συχνά αλλά ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.Θετικό ή αρνητικό το πρόσημο της συμμετοχής μας στην Ευρωζώνη;Πώς φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα;Πώς λειτουργει ο μηχανισμός της Ευρωζώνης και ποιους ωφελεί;Θ'ακούσουμε το ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ πως η ανεργία δεν ειναι παράπλευρη απώλεια αλλά πρωταρχικός στόχος των μέτρων!!!!!Αλήθεια,θα πετύχουν τα μέτρα; [ame=http://www.youtube.com/watch?v=-dZ3HmmW2f8&feature=player_embedded]YouTube - Ξ Ξ‘ΞΞΞΞ΀ΠΠΞΞ₯ ΞΞΞ ΞΞΞΞ₯ΞΞΞΞ€ΞΞ Ξ ΞΞ₯ΞΞΞΞ-ΞΞΞ‘ΞΞ£ ΠΑΩ΀Ξ[/ame] Υ.Γ: Απο τα πιο περιεκτικά video(όλα τα μέρη). Θα ακούσετε μόνο οικονομολόγους.Διαδώστε το. Το αξίζει.
Jaco Ιούνιος 6, 2010 #1619 Ιούνιος 6, 2010 Δεν θα διαφωνήσω με το κεντρικό νόημα της εκπομπής, αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω απόλυτα ότι την ανταγωνιστικότητά μας, την μείωσε η Γερμανία... θα πω το εξής απλό, εκτός του ότι να φτιάξεις μια δική σου εταιρία που παράγει κάτι, το οποίο εν συνεχεία θα το εξάγει, είναι πραγματικός Γολγοθάς στην Ελλάδα, λόγο της απίστευτης γραφειοκρατίας, μεγάλης φορολογίας και διαφθοράς των ελεγκτικών μηχανισμών, οι οποίοι μηχανισμοί εξαντλούν την αυστηρότητά τους πάνω σε "μικρούς" που δεν θέλουν ή δεν έχουν να λαδώσουν, βασισμένοι σε παράλογους και αντι-αναπτυξιακούς νόμους, που έχουν φτιαχτεί, ώστε να εξυπηρετούν συμφέροντα μεγάλων κεφαλαίων... τα μεγάλα κεφάλαια, όμως δεν έχουν σκοπό την ανάπτυξη και την εξαγωγή προϊόντων ή υπηρεσιών, αλλά να αναλάβουν μεγάλα δημόσια έργα, τα οποία υπερκοστολογούνται πολλές φορές παραπάνω από την πραγματική τους αξία ή να εισάγουν και να εκμεταλλευτούν μονοπωλιακά τα δικά τους προϊόντα...Θα σας πω το εξής απλό, για να καταλάβετε πόσο τραγικά είναι τα πράγματα... στην εταιρία που δουλεύω, σχεδιάζουμε, αναπτύσουμε και κατασκευάζουμε προϊόντα τα οποία τα διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά, αλλά και τα εξάγουμε παγκόσμια... το κόστος παραγωγής μας είναι πολύ μικρό και ανταγωνιστικό και σε σχέση με την ποιότητά μας, είμαστε ανταγωνιστικοί ακόμα και σε δύσκολες αγορές, όπως της βόρειας Αμερικής και του Καναδά... όμως, έχουμε πολύ μεγάλα έξοδα γιατί το κράτος δεν έχει μηχανισμούς που να βοηθάνε την βιομηχανική παραγωγή και ανάπτυξη, επομένως είμαστε από τις λίγες χώρες στην Ευρώπη που δεν έχουμε δικούς μας οργανισμούς και εργαστήρια πιστοποίησης, τα οποία να πιστοποιούν προϊόντα βάση των ντιρεκτίβων της Ευρωπαϊκής ένωσης, αλλά και άλλων παγκόσμιων οργανισμός... Ακόμα και ο ΕΛΟΤ και η ΕΑΒ, αδυνατούν πλέον να εκδώσουν πιστοποιητικά που χρειάζεται μια εταιρία για να "βγει" στον έξω κόσμο... ΔΕΝ μπορούν να προσφέρουν καμία απολύτως υπηρεσία στην ελληνική βιομηχανία, ενώ θα έπρεπε να την παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί... αποτέλεσμα είναι, μια εταιρία να χρειάζεται πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ (πολλές φορές και πάνω από 100-150 χιλιάδες ευρώ), ώστε να πιστοποιήσει μια γκάμα προϊόντων της σε 2-3 ηπείρους, γιατί θα πρέπει να απευθυνθεί σε ιδιωτικούς οργανισμούς και εργαστήρια του εξωτερικού, τα οποία εκμεταλλεύονται ακριβώς το γεγονός αυτό...Για την εφορία, τις ελληνικές πρεσβείες και τους εμπορικούς ακόλουθους στο εξωτερικό, δεν λέω τίποτα για το τι συμβαίνει, αλλά αφήνω την φαντασία σας να καλπάσει... ελεύθερα...Οπότε μετά, ο Γερμανός μας φταίει...? όχι, το κράτος μας φταίει, το οποίο είναι ο χειρότερος εχθρός των ελληνικών βιομηχανιών και όσων θέλουν να δημιουργήσουν... επομένως καλά αυτά που λένε στα ραδιόφωνα, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς, υπάρχουν πολύ σημαντικά προβλήματα στην διαχείριση και την λειτουργία του κράτος, τα οποία οι οικονομολόγοι αγνοούν, καθώς δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα, αλλά μόνο με τους αριθμούς, τους οποίους ο καθένας μπορεί να τους χειριστεί όπως θέλει...Θα αναφέρω επίσης ένα ακόμα παράδειγμα... στην Κίνα, οι πιστοποιήσεις παρέχονται πολύ φθηνά ή ακόμα και τσάμπα, για τις εγχώριες μόνο επιχειρήσεις, οπότε αμέσως ο Κινέζος έχει κερδίσει 100.000 ευρώ σε σχέση με εμάς... το ποσό είναι απλά τεράστιο...Τα συμπεράσματα δικά σας...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.