LL_NEO Νοέμβριος 27, 2013 #15281 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 Η πλάκα είναι ότι έχω ήδη πει ότι δε συμφωνώ με αυτό που γίνεται με τους καρκινοπαθείς. Και πάλι το ίδιο τροπάρι. Το χρησιμοποιήσα ως παράδειγμα με το οποίο ας το ξαναπώ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩγια να δείξω πως μοιράζονται οι πόροι μιας θεραπείας σε περίπτωση που αυτοί οι πόροι είναι περιορισμένοι σε αριθμό και αναρωτήθηκα γιατί δε συμβαίνει το ίδιο με τους οροθετικούς χρήστες. Αλλά εκεί. Δώστου. Πάρε βόθρους και ναζιστές. Η πλάκα βέβαια είναι ότι κανείς δε μου έδωσε μια απάντηση επι της ταμπακιέρας. Ας τη δώσω λοιπόν εγώ μιας το σκέφτηκα λίγο παραπάνω. Προφανώς η ευνοική μεταχείρηση προς τα άτομα αυτά γίνεται προκειμένου να περιοριστούν οι νέες μολύνσεις απο χρησιμοποιημένες σύριγγες κτλ. [MENTION=11861]Nikos1071[/MENTION] Απο τη μια λες ας δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να γιατρευτούν. Αν δεν το κατάλαβες, συμφωνούμε απόλυτα. Νομίζω ότι στην αρχική μου την τοποθέτηση είπα ότι μακάρι να υπήρχαν τα μέσα για να δίναμε τη δυνατότητα απεξάρτησης σε όλους. Δεδομένου ότι υπάρχουν λίστες αναμονής παίρνω σαν δεδομένο ότι αυτά τα μέσα δεν υπάρχουν και λέω ότι δεδομένου ότι με τους καρκινοπαθείς το συναίσθημα πάει στην άκρη και αποκλείονται απο τις λίστες, γιατί με τους ταξικομανείς οροθετικούς γίνεται το ανάποδο. Επίσης φίλε μου πέφτεις και σε μια αντίφαση. Απο τη μια λες. Θεραπεία για όλους (και ας το ξαναπώ, μαζί σου και γω ΑΝ υπάρχουν τα μέσα) και απο την άλλη λες ας αφήσουμε τη φύση να αποφασίσει. Δε συμφωνεί η μια άποψη με την άλλη. Κάθε θεραπεία είναι και μια μορφή αντίστασης προς τις αποφάσεις τη φύσης.SS-Oberfόhrer LL_NEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 27, 2013 #15282 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 Τελικά δε μας είπες, συμφωνείς με αυτό που γίνεται με τους καρκινοπαθείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 27, 2013 #15283 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 ...και ας το ξαναπώ, μαζί σου και γω ΑΝ υπάρχουν τα μέσαΘα υπήρχαν τα μέσα αν κάποιοι δεν έτρωγαν με χρυσά κουτάλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos1071 Νοέμβριος 27, 2013 #15284 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 Προφανώς εννοώ να αφήσουμε τη φύση να αποφασίσει αφού εξαντλήσουμε όλα τα μέσα (που με κόπο έχουμε κατακτήσει-ανακαλύψει ως ανθρωπότητα μέσα στην ιστορία), ισότιμα όμως προς όλους. Η άποψη μου είναι αυτή: Πιστεύω ότι πρέπει να εξαντλείται καθε πιθανότητα/δυνατότητα, ειδικά όταν αφορά θέματα υγείας χωρίς παρακάμψεις/αποκλεισμούς. Πιστεύω υπάρχει η δυνατότητα με σωστή διαχείριση και ενημέρωση.Μένω εκεί. Μακρυά από εμένα οποιαδήποτε αντιπαλότητα. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα και με κανένα. Σέβομαι και ακούω όλες τις απόψεις και για αυτό πιστεύω ότι μπορώ να εκφράζω ελεύθερα τη δική μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 27, 2013 #15285 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 Θα υπήρχαν τα μέσα αν κάποιοι δεν έτρωγαν με χρυσά κουτάλια.Να το δεχόμουν αν δεν έπαιρνα 731.000 αποτελέσματα για methadone shortage στο google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 27, 2013 #15286 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 Να το δεχόμουν αν δεν έπαιρνα 731.000 αποτελέσματα για methadone shortage στο google.Μήπως παίρνεις τα ίδια για τον καρκίνο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 27, 2013 #15287 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 Μήπως παίρνεις τα ίδια για τον καρκίνο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 27, 2013 #15288 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 I am sure though... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Νοέμβριος 27, 2013 #15289 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 (edited) Όποιος δε συμφωνεί μαζί μας είναι εναντίον μας. G. W. Bush, 20/9/2001"If you are not with me, then you are my enemy"Anakin Skywalker, Revenge of the Sith, 2005 Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2013 από Myralis Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 27, 2013 #15290 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 "We need breathing room."General Chang, 2293 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Νοέμβριος 27, 2013 #15291 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 "If you are not with me, then you are my enemy"Anakin Skywalker, Revenge of the Sith, 2005"ὁ μὴ ὢν μετ' ἐμοῦ κατ' ἐμοῦ ἐστιν, καὶ ὁ μὴ συνάγων μετ' ἐμοῦ σκορπίζει"-Τζήζους, ~30 μ.Χ.game, set, afterlife. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 27, 2013 #15292 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 Ενα απο τα λιγα πραγματικα success stories στην Ελλαδα του πιτσαδορου.Vio.Me: Self-Organization in Greece on Vimeoκαι σε σχολειο στην Γαλλια...International Press Διεθνής Τύπος: Γαλλία: Το αυτοδιαχειριζόμενο λύκειο στο Παρίσι (LAP) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Νοέμβριος 28, 2013 #15293 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2013 enikos.gr - Ο Στάθης στον eniko: Οι εντιμότατοι αξιόπιστοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 29, 2013 #15294 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 Ρε συ [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] δεν κατάφερα να μην προσέξω ότι εδώ και κάτι μέρες με το φαρμακευτικό νομοσχέδιο είχες ψιλοεξαφανιστεί. Που χάθηκες βρε ψυχή; Φοβήθηκες μην τυχόν και κάνει join στο forum ο Άδωνις και τα ακούσεις και συ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Νοέμβριος 29, 2013 #15295 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 enikos.gr - Πολιτική: ΣΥΡΙΖΑ: Έχει και η άθλια προπαγάνδα τα όριά τηςΕρώτηση. Αν ο τΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η αδήλωτη εργασία είναι στο 40% τότε στην πραγματικότητα η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη με 0% πραγματική ανεργία;Από αυτά πιάσου βρε, μήπως και ξεχάσουμε το πρόβλημα..Δεν ξέρω πόσο είναι η αδήλωτη εργασία, γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει, αλλά είναι προφανώς επί της εργασίας, όχι επί της μη-εργασίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Νοέμβριος 29, 2013 #15296 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 Ρε συ [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] δεν κατάφερα να μην προσέξω ότι εδώ και κάτι μέρες με το φαρμακευτικό νομοσχέδιο είχες ψιλοεξαφανιστεί. Που χάθηκες βρε ψυχή; Φοβήθηκες μην τυχόν και κάνει join στο forum ο Άδωνις και τα ακούσεις και συ;Δεν έγραφα στο ειδησεοθρεντ μέχρι προ 3 ημερών λόγο στοιχήματος, βλέπεις, i am a man of my words. Για το φαρμονομοσχέδιο, δεν το έχω ψάξει καθόλου, αλλά αυτά που έγραψε ο Βαξεβάνης δεν μου φάνηκαν λάθος, τώρα θα μου πεις ποιος νοιάστηκε για τους Έλληνες φαρμακοβιομήχανους για να το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.. Ε εντάξυ, μερικές θέσεις εργασίας παραπάνω θα χαθούν, σιγά τα ωα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 29, 2013 #15297 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 Από αυτά πιάσου βρε, μήπως και ξεχάσουμε το πρόβλημα..Δεν ξέρω πόσο είναι η αδήλωτη εργασία, γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει, Δε φταίω εγώ αμα έχετε κάνει ρεσιταλ γκάφας τις τελευταίες 10 μέρες. Τι εννοείς κανείς δεν ξέρει. Οι δικοί σου δεν αφήνουν χώρο για παρερμηνείες. 40% είπαν.αλλά είναι προφανώς επί της εργασίας, όχι επί της μη-εργασίας.Άρα για να καταλάβω μου λες ότι οι φωστήρες σου λένε οτι πχ αν εργάζονται 1εκ Έλληνες, έχουμε και άλλους 400χιλ αδήλωτους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 29, 2013 #15298 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 Δεν το έχεις ψάξει άλλο ότι λέει ο Βαξεβάνης δεν είναι λάθος. Sounds legit.Μιας και σας έπιασε ο πόνος για τους φαρμακοβιομήχανους να υποθέσω ότι σειρά θα πάρουν και οι υπόλοιποι βιομήχανοι και οι εφοπλιστές; Για μας τους τραπεζίτες υπάρχει μέριμνα; Άμα είναι να το γυρίσω και γω προς ΣΥΡΙΖΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Νοέμβριος 29, 2013 #15299 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 Δε φταίω εγώ αμα έχετε κάνει ρεσιταλ γκάφας τις τελευταίες 10 μέρες. Τι εννοείς κανείς δεν ξέρει. Οι δικοί σου δεν αφήνουν χώρο για παρερμηνείες. 40% είπαν.Άρα για να καταλάβω μου λες ότι οι φωστήρες σου λένε οτι πχ αν εργάζονται 1εκ Έλληνες, έχουμε και άλλους 400χιλ αδήλωτους;Ρε άσε τους φωστήρες ήσυχους, μπορεί κάποιος να προσδιορίσει ακριβώς τον αριθμό αυτόν? Δεν μπορεί.. Τι λέμε τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 29, 2013 #15300 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 Ρε άσε τους φωστήρες ήσυχους, μπορεί κάποιος να προσδιορίσει ακριβώς τον αριθμό αυτόν? Δεν μπορεί.. Τι λέμε τώρα?Ρε σε μένα το λες; Οι δικοί σου έβγαλαν ποσοστά στη φόρα! Άρα μου λες ότι έγραψαν π@παριές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts