greekfragma Μάϊος 7, 2010 #1321 Μάϊος 7, 2010 παιδιά να ξεκαθαρίσω κάτι δεν είμαι μέλος του ΠΑΜΕ και αν ήμουνα δεν θα είχα πρόβλημα να το πω .. αλλά το πρόβλημα αφορά όλους τους Έλληνες . είναι λοιπόν κακό που σύμφωνο με τους ΠΑΜΕ η με κάθε πάμε που κατεβαίνει στο δρόμο για να φωνάξει για τα δικαιώματα τον εργαζομένων , δεν καταλαβαίνετε ότι αυτά που με αγώνες και πολλή ξύλο κερδίσαμε τα χάσαμε σε μια νύχτα . και κάτι ακόμα από τότε που άρχισε αυτό με την κρίση το αφεντικό μου άρχισε να μας πληρώνει όλο και ποιο αραιά , φτάσαμε σήμερα να χρωστάει σε 150 περίπου άτομα προσωπικό 3 μηνιάτικα , σήμερα πληρωθήκαμε 200 εύρο αυτό είναι το μέλλον μας αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα ....ΥΓ τοσα λεφτα που πηρα δεν ξερο πωσ να τα φαω ? και μη μείνεις μόνο εδώ....... να απευθυνθείς στο σύλλογο ιδιωτικών υπαλλήλων της πόλης σου. Και αν ανακαλύψεις όπως έκανα εγώ εδώ στη Καλαμάτα, ότι υπάρχουν ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ σύλλογοι ιδιωτικών υπαλλήλων, ένας του ΠΑΣΟΚ, ένας της ΝΔ, ένας του ΚΚΕ και ένας του ΣΥΡΙΖΑ, και το μόνο που κάνουν είναι να τσακώνονται για το ποιος είναι ο νόμιμος αντί να κόπτονται για να προβλήματα του εργαζόμενου, τότε μάζεψε και τους υπόλοιπους 149 συναδέλφους σου, βρες τους και ρίξτους πίσσα και πούπουλα. Άντε με αυτούς που έχουμε μπλέξει, μην αρχίζω να βρίζω. αλλά να μαζέψεις όσους είναι απλήρωτοι 3 μήνες και να κάνετε κατάληψη στο χώρο εργασίας.150άτομα δεν είναι και λίγα.......και αν θες και πιο ωμά τα πράγματα.....ζήτα ενίσχυση από τα φερέφωνα του ΚΚΕ να φέρουν κόσμο να σας στηρίξει και να βάλει πλάτες για όσο θα έχετε κατάληψη να δεις αν θα σας υπολογίσουν και αν θα σας νοιαστούν. και μετά έλα να μου πεις αν το ΠΑΜΕ και τα λοιπά κόκκινα φασισταριά που το παίζουν διαφημιζόμενοι αγωνιστές το κάνουν γιατί θέλουν να σας δώσουν λύσεις και όχι μόνο να ικανοποιήσουν τα κόμπλεξ κατωτερότητας και την τυφλή καθοδήγηση του ριζοσπάστη και της γραμμής του κόμματος.
makio Μάϊος 7, 2010 #1322 Μάϊος 7, 2010 να απευθυνθείς στο σύλλογο ιδιωτικών υπαλλήλων της πόλης σου. Και αν ανακαλύψεις όπως έκανα εγώ εδώ στη Καλαμάτα, ότι υπάρχουν ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ σύλλογοι ιδιωτικών υπαλλήλων, ένας του ΠΑΣΟΚ, ένας της ΝΔ, ένας του ΚΚΕ και ένας του ΣΥΡΙΖΑ, και το μόνο που κάνουν είναι να τσακώνονται για το ποιος είναι ο νόμιμος αντί να κόπτονται για να προβλήματα του εργαζόμενου, τότε μάζεψε και τους υπόλοιπους 149 συναδέλφους σου, βρες τους και ρίξτους πίσσα και πούπουλα..ελα και στο Ναυπλιο να δεις εργατοπατερες , ατομακια που δεν δουλεψαν στη ζωη τους αλλα κυκλοφορουν με νεο τουτου καθε τοσο , που κατεβαιναν δημαρχιακες και στον 2ο γυρο ξεπουλαγαν στον πλειοδοτη.......κι ομως υπαρχουν ατομα που δινουν υποστηριξη! γιατι σαν μικρος ηγετης εχει φτιαξει το δικτυο του για να διοριζει 'δικους του' σε θεσεις οπως....υπευθυνη τυριων! στον μαρινοπουλο...........επαναλαμβανω οτι φταιμε και εμεις! γιατι η ανεκτικοτητα μας εχει ξεπερασει τα ορια της ηλιθιοτητας Άντε με αυτούς που έχουμε μπλέξει, μην αρχίζω να βρίζω.εεεεεππ!! μην το κανεις !.........εχει καρτα!! ααααχαχχαχχχαχαχχααχαχχχχχχ! ! ! ! (οχι θα τ αφηνα !)
elefsinaras Μάϊος 7, 2010 #1323 Μάϊος 7, 2010 λεω εγω τωρα σαν.......εργοδοτης........ποσα χρονια εχεις στην εταιρια ? 10 χρονια ? οκ 50 % κατω η αποζημιωση παρε 4000 - 5000και αυριο θα εχω ενα νεο εργατη με το αστρονομικο ποσο των 535 ευρω τον μηνα καθαραεαν και μονο αυτη η προοπτικη δεν ειναι αρκετη για να βγαλει τον κοσμο στον δρομο οκ παω πασσο......:hang3:
ciba Μάϊος 7, 2010 #1324 Μάϊος 7, 2010 και μη μείνεις μόνο εδώ.......αλλά να μαζέψεις όσους είναι απλήρωτοι 3 μήνες και να κάνετε κατάληψη στο χώρο εργασίας.150άτομα δεν είναι και λίγα.......και αν θες και πιο ωμά τα πράγματα.....ζήτα ενίσχυση από τα φερέφωνα του ΚΚΕ να φέρουν κόσμο να σας στηρίξει και να βάλει πλάτες για όσο θα έχετε κατάληψη να δεις αν θα σας υπολογίσουν και αν θα σας νοιαστούν.και μετά έλα να μου πεις αν το ΠΑΜΕ και τα λοιπά κόκκινα φασισταριά που το παίζουν διαφημιζόμενοι αγωνιστές το κάνουν γιατί θέλουν να σας δώσουν λύσεις και όχι μόνο να ικανοποιήσουν τα κόμπλεξ κατωτερότητας και την τυφλή καθοδήγηση του ριζοσπάστη και της γραμμής του κόμματος.ευχαριστώ για την συμβουλεσ άλλα δεν θα τησ ακολουθήσω , όσο για τους συνάδελφους μου είναι μεγάλη σε ηλικία η περισσότερη και δεν κάνουν κιχ , βλέπετε η κλάδοι τον κατασκευών , τεχνικών εταιριών έχουνε παγώσει στην θεσ\νικη ο κόσμος φοβάται . greekfragma 35 χρονών έγινα ούτε ΠΑΜΕ ούτε ΚΚΕ ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ να πάνε να γ*******ε άντε μην φάω κιάλι κόκκινη κάρτα όσο για την συμβολίσου δοκιμασε την στον εαυτό σου και άμα πετύχει πες και σε μας :happy2:
greekfragma Μάϊος 8, 2010 #1325 Μάϊος 8, 2010 ευχαριστώ για την συμβουλεσ άλλα δεν θα τησ ακολουθήσω , όσο για τους συνάδελφους μου είναι μεγάλη σε ηλικία η περισσότερη και δεν κάνουν κιχ , βλέπετε η κλάδοι τον κατασκευών , τεχνικών εταιριών έχουνε παγώσει στην θεσ\νικη ο κόσμος φοβάται . greekfragma 35 χρονών έγινα ούτε ΠΑΜΕ ούτε ΚΚΕ ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ να πάνε να γ*******ε άντε μην φάω κιάλι κόκκινη κάρτα όσο για την συμβολίσου δοκιμασε την στον εαυτό σου και άμα πετύχει πες και σε μας :happy2:άμα δεν κάνουν κιχ τότε θα συνεχίσουν να ζουν στην ίδια και σε χειρότερη κατάσταση. Η απάθεια είναι το μέγιστο κακό που μπορείς να κάνεις για να μην εξασφαλίσεις ένα καλύτερο αύριο για σένα και για τα παιδιά σου. Και τι πάει να πει οτι είναι μεγάλοι σε ηλικία?...Τα παιδιά τους δε τα σκέφτονται που είναι απλήρωτοι? Έχουν ήσυχη συνείδηση να γυρνάνε σπίτι άπραγοι απλήρωτοι? Είναι δυνατόν να μπορούν να βλέπουν το σπιτικό τους να καταρρέει και να μην μπορούν να κατέβουν σε μια κατάληψη διεκδικώντας αυτά που δικαιούνται και αυτά για τα οποία έχουν ιδρώσει?........Μάλλον μου περιγράφεις αυτούς που ψηφίζουν ΝΔ ΠΑΣΟΚ και δε κατεβαίνουν σε καταλήψεις για να μη στεναχωρήσουν το μπατζανάκη κουμπάρο ξάδερφο που τους βρήκε δουλειά τάζοντας ψήφους στον αντίστοιχο ΠΑΣΟΚΟ ΝΔ εργοδότη.Ο φόβος ακόμα και το να κάνεις κατάληψη για να διεκδικήσεις τα βασικά για να ζήσεις το επόμενο πρωί δείχνει μικροψυχία.όσο για μένα εγώ ήμουν από τους τυχερούς με καλούς εργοδότες και καλό διευθυντή όσο δούλευα σαν υπάλληλος. και όποτε χρειάστηκαν να γίνουν κάποιες μικρές παρεμβάσεις βάζαμε και καμιά φωνή σαν σύνολο καταστήματος. Όταν γέμισα από αυτά που είχε να μου προσφέρει το υπαλληλίκι διάλεξα το δύσκολο δρόμο του προσωπικού επιχειρείν. Είμαι αφεντικό του εαυτού μου.....και βαράει μεν το τηλέφωνο και Κυριακή και τσακίζομαι να πάω (δουλειά που δεν την τρέχεις δε τρέχει από μόνη της) αλλά τουλάχιστον είμαι ήσυχος συνειδησιακά οτι αυτό που κάνω το κάνω γιατί το γουστάρω και δεν έχω κανένα φόστη πάνω από το κεφάλι μου να με μαστιγώνει σα σκυλί για 500ευρώ.Ελπίζω να σε κάλυψα και να σου επαναλάβω οτι όσο εσύ και οι μεσήλικοι συνάδελφοί σου κάθεστε άπραγοι και δε δείχνετε στον εργοδότη οτι έχετε δικαιώματα τότε λυπάμαι αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να γκρινιάζεις......Με κλ@νιές αγαπητέ, αυγά δε βάφονται.
sotiris Μάϊος 8, 2010 #1326 Μάϊος 8, 2010 Μ' αρέσει ο τρόπος που λέει τα πράγματα:http://www.youtube.com/watch?v=_eQM6VRHBbYΩραίος είναι.Όπως και άλλοι ωραίοι είναι.Τα μικρά λάθη που κάνουν όμως (π.χ. αυτό με τις ΑΕΠ, καμία αναφορά σε πυρηνική ενέργεια) είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και υποθηκεύουν το μέλλον.Με την είσοδο στο ευρώ οι εξαγωγές ξαφνικά έγιναν ασύμφορες για τους άλλους.Το ευρώ έχει και τα θετικά έχει και τα αρνητικά.Καθαρή θέση, υπέρ ή κατά?Προσωπικά πιστεύω ότι καλά τους κάνουνε και τους πλακώνουνε, τους βρίζουνε και τους προπυλακίζουν τους βουλευτές, ανεξαρτήτως κόμματος. Μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά. Ας πρόσεχαν τα χλωρά να μην κάνουν πολύ παρέα με τα ξερά, δίπλα τους κάθονται.
greekfragma Μάϊος 8, 2010 #1327 Μάϊος 8, 2010 Τώρα Σωτήρη όμως λες ασυναρτησίες.......Ναι συμφωνώ οτι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά....αλλά τι σχέση έχει οτι κάθονται δίπλα?......Δε πα να κάθονται και αγκαλίτσα? Εμένα με νοιάζει οτι είναι πάντα η φωνή που διαχωρίζει και που διαφωνεί με τις λαμογιές που κάνουν εκεί μέσα. Είναι από τους λίγους που καταψηφίζουν τα νέα μέτρα και τα άδικα νομοσχέδια για τη χώρα μας και μεις θα τους καταδικάσουμε μόνο και μόνο επειδή κάθονται δίπλα τους?μα τί λες?ξέρεις μήπως καναν αλάθητο?ή μήπως έχεις την εντύπωση οτι εδώ στην Ελλαδάρα μας με την τόσο υψηλή ηλιοφάνεια και τους αέρηδες στα πελάγη είναι προτιμότερο να στήσουμε πυρηνικά?εδώ δε ξέρουμε πως να διαχειριστούμε τα νοσοκομειακά και τα χημικά απόβλητα........που να βγάλουμε και πυρηνικά σκουπίδια........στο Δέλτα του Φαλήρου θα τα πετάνε.
VIL Μάϊος 8, 2010 #1328 Μάϊος 8, 2010 http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=43018Ρίξτε μια ματια. Αυτά είναι.
sotiris Μάϊος 8, 2010 #1329 Μάϊος 8, 2010 Τώρα Σωτήρη όμως λες ασυναρτησίες.......Ναι συμφωνώ οτι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά....αλλά τι σχέση έχει οτι κάθονται δίπλα?......Δε πα να κάθονται και αγκαλίτσα? Εμένα με νοιάζει οτι είναι πάντα η φωνή που διαχωρίζει και που διαφωνεί με τις λαμογιές που κάνουν εκεί μέσα. Είναι από τους λίγους που καταψηφίζουν τα νέα μέτρα και τα άδικα νομοσχέδια για τη χώρα μας και μεις θα τους καταδικάσουμε μόνο και μόνο επειδή κάθονται δίπλα τους?μα τί λες?Αυτό που βλέπω:http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=544445(έχει δημοσιευτεί και σε προηγούμενες σελίδες)Και να σου πω και κάτι άλλο, ξέρεις πόσο μερίδιο ευθύνης έχει ο καθένας από εμάς? 1/10.000.000Ξέρεις πόσο μερίδιο ευθύνης έχει ο Ψαριανός? 1/300Δεν θα έπρεπε η πολιτική ηγεσία να έχει ποινές ανάλογες της τάξης μεγέθους της ευθύνης της? Αντ' αυτού, με τη βουλευτική ασυλία, τη βουλευτική αποζημίωση και τη βουλευτική σύνταξη είναι όλοι ευτυχισμένοι.Π.χ. μου διαχώρισε τη θέση της η Σακοράφα. Ρε άει στο διάολο, μπαίνει στη βουλή η Πατουλίδου η Σακοράφα και ο Φασούλας επειδή τρέχουνε γρήγορα! Μπαίνουν που μπαίνουν με μοριοδότηση όλοι οι "πρωταθλητές", πρέπει να τους βάζουμε και στη βουλή? ξέρεις μήπως καναν αλάθητο?ή μήπως έχεις την εντύπωση οτι εδώ στην Ελλαδάρα μας με την τόσο υψηλή ηλιοφάνεια και τους αέρηδες στα πελάγη είναι προτιμότερο να στήσουμε πυρηνικά?εδώ δε ξέρουμε πως να διαχειριστούμε τα νοσοκομειακά και τα χημικά απόβλητα........που να βγάλουμε και πυρηνικά σκουπίδια........στο Δέλτα του Φαλήρου θα τα πετάνε.Αλάθητο όχι, αλλά βλέπω διαρκώς κάποια μικρά λάθη να γίνονται, και αναρρωτιέμαι, πώς γίνεται όλοι να κάνουν μικρά λάθη αλλά το αποτέλεσμα να είναι ένα μεγάλο λάθος.
greekfragma Μάϊος 8, 2010 #1330 Μάϊος 8, 2010 Αυτό που βλέπω:http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=544445 (έχει δημοσιευτεί και σε προηγούμενες σελίδες) Και να σου πω και κάτι άλλο, ξέρεις πόσο μερίδιο ευθύνης έχει ο καθένας από εμάς? 1/10.000.000 Ξέρεις πόσο μερίδιο ευθύνης έχει ο Ψαριανός? 1/300 Δεν θα έπρεπε η πολιτική ηγεσία να έχει ποινές ανάλογες της τάξης μεγέθους της ευθύνης της? Αντ' αυτού, με τη βουλευτική ασυλία, τη βουλευτική αποζημίωση και τη βουλευτική σύνταξη είναι όλοι ευτυχισμένοι. Π.χ. μου διαχώρισε τη θέση της η Σακοράφα. Ρε άει στο διάολο, μπαίνει στη βουλή η Πατουλίδου η Σακοράφα και ο Φασούλας επειδή τρέχουνε γρήγορα! Μπαίνουν που μπαίνουν με μοριοδότηση όλοι οι "πρωταθλητές", πρέπει να τους βάζουμε και στη βουλή? Αλάθητο όχι, αλλά βλέπω διαρκώς κάποια μικρά λάθη να γίνονται, και αναρρωτιέμαι, πώς γίνεται όλοι να κάνουν μικρά λάθη αλλά το αποτέλεσμα να είναι ένα μεγάλο λάθος. α) Τί λε ρε παιδί μου......5 στους 214 διορίσθηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ?........ β) μερίδιο ευθύνης? 1/300 1/10.000.000? οι ευθύνες δε πάνε με ποσοστά και κλάσματα. Αλλά και έτσι να το πάμε ο Ψαριανός είναι 1/300....τι θες να κάνει 1 απέναντι σε 300 με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο της βουλής που όπως είπες και συ δεν εξυπηρετεί τις πραγματικά δημοκρατικές διαδικασίες και την πλειοψηφία? γ) η απάντηση στο τελευταίο μέρος του quote σου λείπει...δε μπορείς να απαντήσεις?
pank Μάϊος 8, 2010 #1331 Μάϊος 8, 2010 Σκληρή λιτότητα επιβάλει το ΔΝΤ στη ΡουμανίαΣκληρά μέτρα λιτότητας ανακοίνωσε στη Ρουμανία ο πρόεδρος της χώρας, Τράιαν Μπασέσκου, που περιλαμβάνουν μείωση στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων ως 25% από τον Ιούνιο και περικοπές στις συντάξεις και τα επιδόματα ανεργίας ως 15%και ως γνωστόν«Το σχέδιο αυτό ήταν αναπόφευκτο», δήλωσε ο Μπασέσκου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στο Βουκουρέστι. Κάπως έτσι τιμωρεί το ΔΝΤ όσους δεν πιάνουν τους άπιαστους στόχους του.Και μιλάμε για δάνειο 20δις ευρώ.
dellman Μάϊος 8, 2010 #1332 Μάϊος 8, 2010 παιδιά να ξεκαθαρίσω κάτι δεν είμαι μέλος του ΠΑΜΕ και αν ήμουνα δεν θα είχα πρόβλημα να το πω .. αλλά το πρόβλημα αφορά όλους τους Έλληνες . είναι λοιπόν κακό που σύμφωνο με τους ΠΑΜΕ η με κάθε πάμε που κατεβαίνει στο δρόμο για να φωνάξει για τα δικαιώματα τον εργαζομένων , δεν καταλαβαίνετε ότι αυτά που με αγώνες και πολλή ξύλο κερδίσαμε τα χάσαμε σε μια νύχτα . και κάτι ακόμα από τότε που άρχισε αυτό με την κρίση το αφεντικό μου άρχισε να μας πληρώνει όλο και ποιο αραιά , φτάσαμε σήμερα να χρωστάει σε 150 περίπου άτομα προσωπικό 3 μηνιάτικα , σήμερα πληρωθήκαμε 200 εύρο αυτό είναι το μέλλον μας αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα ....ΥΓ τοσα λεφτα που πηρα δεν ξερο πωσ να τα φαω ? ξέρεις γιατί διαμαρτύρονται τα @@@ (γιατί μόνο έτσι μπορώ να τα χαρακτηρίσω) ? Στείλαν λίστα με 100 δικούς να προσληφθούν σε συγκεκριμένες θέσεις με συγκεκριμένους μισθούς.... Και επειδή η ναυτιλιακή δεν τους κάνει το χατήρι κλείσαν το λιμάνι στο Πειραία 3 φορές ανάγκασαν την ναυτιλιακή να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Ελλάδα.... Ξέρεις πόσα άτομα ζουν από αυτό το κρουαζερόπλοιο? 454... Ωραία λογική εεε....
makio Μάϊος 8, 2010 #1333 Μάϊος 8, 2010 http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=43018Ρίξτε μια ματια. Αυτά είναι.ε οχι να ερχομαστε σε συγκριση και με την τουρκια.............αν ειναι ν ακολουθησουμε αυτον τον ''δρομο σωτηριας'' καλυτερα να εγκαταλειψουμε τα εγκοσμια μια ωρα αρχυτερα - ποιος ο λογος να επιμηκηνουμε την τραγωδια μας.........το αρθρο αναφερει βεβαια της βασικες διαφορες του προβληματος (ευρω/συνθηκες) αλλα και για το ποιος σηκωσε το φορτιο της ''αναπτυξης'' της........και απο το οποιο δεν εχει ανακαμψει (εργατες,υπαλληλοι κλπ)η τουρκια ειναι απλα το μοντελο κρατους στο οποιο πρεπει να βασιζουμε τις προβλεψεις μας για το μελλον που μας περιμενει
VIL Μάϊος 8, 2010 #1334 Μάϊος 8, 2010 makio Το αποτέλεσμα μετράει.Τελικά (θα το ξαναπώ) γιατί δεν ζητάμε τις πολεμικές αποζημιώσεις που μας χρωστάνε οι Γερμανοί?Η επιτροπή που υπάρχει γιατί δεν επιταχύνει? τι περιμένει? τα λεφτά είναι πολλά και μας ξελασπώνουν.
astrolabos Μάϊος 8, 2010 #1335 Μάϊος 8, 2010 makio Το αποτέλεσμα μετράει.Τελικά (θα το ξαναπώ) γιατί δεν ζητάμε τις πολεμικές αποζημιώσεις που μας χρωστάνε οι Γερμανοί?Η επιτροπή που υπάρχει γιατί δεν επιταχύνει? τι περιμένει? τα λεφτά είναι πολλά και μας ξελασπώνουν.Αν δεν αλλάξουμε μυαλά και δεν γίνουμε ευσυνείδητοι σαν έθνος και σταματήσουμε να το παίζουμε κουτοπόνηροι γραικύλοι, δε μας σώνουν όλες οι πολεμικές αποζημιώσεις όλου του κόσμου.
makio Μάϊος 8, 2010 #1336 Μάϊος 8, 2010 makio Το αποτέλεσμα μετράει.Τελικά (θα το ξαναπώ) γιατί δεν ζητάμε τις πολεμικές αποζημιώσεις που μας χρωστάνε οι Γερμανοί?.αν το αποτελεσμα μετραει, γενικα κι αοριστα , τοτε απο αυριο ολοι 100 ευρω μηνιατικο,καταργηση καθε εργατικου δικαιωματος (και οχι μονο) και δεν εχουμε αναγκη κανενα ΔΝΤ......αυριο ο υπαλληλος δεν θα εχει να φαει, μεθαυριο κλεινω κι εγω το μαγαζι και του κανω παρεα.....θα επιζησουν οι ''φτιαγμενοι ''οπως στην τουρκια, εκτος κι αν πιστευεις οτι τωρα με την οικονομικη ανθηση τους , ο τουρκικος λαος περναει μελι-γαλα ! φετος, μετα απο πολλα χρονια κατεβηκαν στην πλατεια ταξιμ να διαδηλωσουν την πρωτομαγια....αν αυτο σου λεει κατι (τυχαια συγκυρια ειναι οτι υπαρχει ρηξη αναμεσα στους πολιτικους/στρατιωτικους?)οσο για τις αποζημιωσεις (αποψη μου) μαλλον καπου/καποτε/απο καποιον ξεπουληθηκε το θεμα....δεν μπορει να ειμαστε η μονη χωρα που δεν αποζημιωθηκε! το γιατι δεν το γνωριζω , μονο εικασιες μπορω να κανω....
Jaco Μάϊος 8, 2010 #1337 Μάϊος 8, 2010 Μ' αρέσει ο τρόπος που λέει τα πράγματα:http://www.youtube.com/watch?v=_eQM6VRHBbYΟύτε ένα κλαπ-κλαπ δεν ακούστηκε... μοίρασε υπόθετα μεν, αλλά μάλλον μπήκαν σε λάθος κ.λους, γιατί αυτοί που θα έπρεπε να τα πάρουν, δεν κουνήθηκε καν το φρύδι τους...Πάντως ο κόσμος όταν τους βλέπει στον δρόμο, σε εστιατόρια ή καφετέριες, θα πρέπει να τους γιουχάρει... να μην μπορούν ν' απολαύσουν τίποτα έξω από το σπίτι τους...
Hydra Μάϊος 8, 2010 #1338 Μάϊος 8, 2010 Εμενα δεν μου εκαναν τοσο εντυπωση αυτα που ειπε ,οσο το γεγονος οτι δεν χρειαστηκε σημειωσεις για να τα πει.Πραγμα που κανει καποιον να σκεφτεται οτι οντως τα εννοουσε αυτα που ελεγε.Ισως και να τα εννοουσε,δεν ξερουμε...Βεβαια δεν εχει πολυ καιρο βουλευτης απ'οσο γνωριζω!Ποιος ξερει αν θα παραμεινει ιδιος ο τροπος του και μετα απο 1-2 χρονια....Η εξουσια διαφθειρει και λιγοι εξαιρουνται της διαφθορας της.
Jaco Μάϊος 8, 2010 #1339 Μάϊος 8, 2010 Ο επόμενος πρωθυπουργός μας... ήδη έχει αρχίσει να κάνει φιλίες με τον κόσμο...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hqJX0MFLHlw]YouTube - FIMOTRO - ΞΞΞΞ‘ΞΞΞ£ ΞΞΞΞΞΞ ΞΞ₯ΞΞΞ£[/ame]Μες την χαρά το λαμόγιο...Το βίντεο το είδα από ένα chain-mail...
pank Μάϊος 8, 2010 #1340 Μάϊος 8, 2010 Καλά έφριξα μιλάμε.Σηκώνει και δείχνει τα τρία του δάκτυλα, όταν κάποιος τον ρωτάει πόσα κότερα έχεις.Ειρωνικό μειδίαμα και πρόκληση. Δε μπορούσε απλά να τους αγνοήσει τι στιγμή που φτάνει καλά προστατευμένος στον τόπο που λίγη ωρα πριν έχουν πεθάνει άνθρωποι ; Στο κάτω - κάτω ανύπαρκτα σκουλήκια θα φαίνονται στα μάτια του αυτοί που του επιτίθενται λεκτικά.Δεν είμαστε καλά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.