Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

2 πραγματάκια πάνω στο θέμα Α.Π.Ε.

1) Πριν αρχίσουμε να κάνουμε οτιδήποτε, πρέπει να αλλάξει το πλαίσιο λειτουργίας τους. Το ότι αυτή την στιγμή, ένας ιδιώτης μπορεί να εγκαταστήσει στο χωράφι του φωτοβολταικά, και να πουλάει ρευμα στην Δ.Ε.Η., και η τελευταία να είναι υποχρεωμένη να το αγοράσει σε συγκεκριμένη τιμή, με το κοστος τελικά να πηγαίνει στον τελικό καταναλωτή γιατί η ΔΕΗ δεν βγαίνει, ειναι απαράδεκτο.

2) Ναι στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ειδικά εκεί που δεν ενοχλούν κατοίκους, ΑΛΛΑ, αν είναι για να μπουν 3 ανεμογενήτριες στην τάδε βουνοκορφή, να πρέπει να φτιαχτεί πρώτα δρόμος για την βουνοκορφή και να πρέπει κάποιος εργολάβος να αναλάβει να φτιάξει τον δρόμο, υποχρεώνοντας το κράτος να πληρώνει τεράστια ποσά (πάνω και κάτω από το τραπέζι), για να κοπούν και 800 δέντρα και τελικά να μην συντηρήσει κανείς το έργο, τότε να μου λείπει.

1. Συμφωνώ απόλυτα.

2. οι δρόμοι, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, είναι απαραίτητοι μέσα στα δάση. Αφενός λειτουργούν ως αντιπυρικές ζώνες (που στην προκειμένη δεν, καθώς θα είναι μικροί σε πλάτος), αφετέρου, και πιο σημαντικό, διευκολύνουν την πρόσβαση στην ΠΥ.

Από εκεί και πέρα, το να είναι σε φυσιολογικό κόστος ο δρόμος είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

2. οι δρόμοι, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, είναι απαραίτητοι μέσα στα δάση. Αφενός λειτουργούν ως αντιπυρικές ζώνες (που στην προκειμένη δεν, καθώς θα είναι μικροί σε πλάτος), αφετέρου, και πιο σημαντικό, διευκολύνουν την πρόσβαση στην ΠΥ.

Μόνο ειδικός δεν είμαι, αλλά νομίζω, ότι για να μπορούν να περάσουν μπουλντόζες, μηχανήματα, και όλα τα components για να στηθεί μία ανεμογενήτρια, το πλάτος του δρόμου πρέπει να είναι μεγάλο.

μεγάλος δρόμος=αυτοκινητόδρομος, 3-4 λωρίδες ανά κατεύθυνση, Αττική Οδός, Εγνατία κλπ. τέτοιος δρόμος μπορεί να σώσει κατοικημένη περιοχή από φωτιά που δεν μπορεί να ελέγξει η πυροσβεστική. Αν δεν κάνω λάθος έχει συμβεί με την Α.Ο. προ ετών.

για τα τμήματα της Α/Μ δεν έχω εικόνα για το μέγεθος και το πλάτος του δρόμου που χρειάζονται, αλλά μπουλντόζες, μπετονιέρες και λοιπά μηχανήματα δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. λίγο μεγαλύτερο απ'ότι ένα ι.χ.

καποιες φορες τις ανεβαζουν με φορτηγα, κομματια κομματια, ή μπορει ακομα και με ελικοπτερο. δεν γινεται παντου δρομος.

πχ εδω φαινεται ο δρομος.

επισης, δεν βαζουν οπουδηποτε. δηλαδη, δεν μπορω να αγορασω, χωραφι σε μια κορφη και να βαλω ή να κοψω δεντρα και να κανω δρομο. ειναι συγκεκριμενα σημεια που πληρουν προδιαγραφες.

για τα φωτοβολταικα στα χωραφια, για να παρεις αδεια εγκαταστασης, πρεπει να εχει ηδη, προσβαση απο δρομο. ουτε και εδω μπορει οποιδηποτε χωραφι να βαλει φωτοβολταικο.

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] Δε σου αρέσει γενικά που η Κύπρος είναι διχοτομημένη, ή που είναι διχοτομημένη στο χάρτη αυτό;

Αν θες ξεδίπλωσε λίγο τη σκέψη σου γιατί δε το καταλαβαίνω...

Δε μου αρέσει γενικά. Η ΕΕ θεωρεί ότι το κράτος μέλος της, Κύπρος, είναι όλο το νησί, και για αυτό στους χάρτες της την εμφανίζει ολόκληρη.

Το να την εμφανίζεις χωρισμένη είναι σαν να αποδέχεσαι το ψευδοκράτος

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Η απίθανη γκάφα του Πάνου Καμμένου με τους υδατάνθρακες δεν ήταν τυχαία | ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ | LiFO

To ακουσα live χθες απο το καναλι της Βουλης και δεν πιστευα στα αυτια μου, τζαμπα τα λεφτα του μπαμπα στην Λεοντειο :cry:

btw τελικα το λενε Ιραν ή Ιρακ ? :p

"Η Αθήνα έχει συμφωνήσει"

Τώρα;;;; Εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αυτά είναι για τους συνομωσιολόγους και τους Χαρδαβέλες. Χρυσός; Πετρέλαια; Τι λέτε τώρα....

Το φλέγον θέμα είναι να φτιαχτεί ποδηλατόδρομος στην Κηφισίας.

0:53 και μετά..

Big balls ο δήμαρχος..

Εχω μεινει λακαμας!! Δεν πιστευα οτι υπαρχει τυπακος να βγει και να πει επισημα τετοια πραγματα...

Διακρινω 2 3 ενδεχομενα...

1) Τα λεει ετσι για να τα πει... αφου η μαχη ειναι χαμενη (απο την Αθηνα) και ετσι κι αλλιως δεν θα γινει τιποτα παρα 3-4 διαδηλωσεις.

2) Τον εχουν φαει λαχανο αν "πατησει ποδι"...

edit : το 3ο ενδεχομενο ειναι να βρεθει μετα απο 2-3χρονια με 4 βιλες και 6 πισινες :p

Έγινε επεξεργασία από SLN

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.