RootX Μάϊος 7, 2010 #1301 Μάϊος 7, 2010 Να ρωτήσω κάτι άσχετο. (αν και πάει στο ΘΕΜΑ "Χρεωκοπία...." )Όλες αυτές οι χώρες που μας κοιτάνε όπως μας κοιτάνε και που θεωρούνται πιο αναπτυγμένες, πεινάνε ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ προς την Χώρα μας; Η μήπως τις αναγκάζουμε τις καυμένες να δανειστούν με την σειρά τους από "αλλού" επειδή μας δάνεισαν και δεν έχουν ρευστό; Και γιατί να μην δουλεύω και να πείνω και ούζο (καφέ τσιγάρα με τίποτα ); Γιατί πρέπει να γίνω robot Γερμανός για να έχω υπόσταση ως παραγωγικό ον; Εξιλαστήριο θύμα, "δούλευε μλκ Γερμανέ να ταΐζεις τον Έλληνα" το μήνυμα..... εδώ μόνοι μας δεν τα βρίσκουμε, περιμένουμε από τους εταίρους να μας καταλάβουν; Από την άλλη θα σου πει κάποιος ότι φταις που έκλεινες τα μάτια τόσο καιρό... και δίκιο θα έχει αν με ρωτήσεις.
Snips Μάϊος 7, 2010 #1302 Μάϊος 7, 2010 Βρε δεν θέλω να μου πεις αυτό...Οικονομικοτεχνικά θέλω μια εξήγηση.Ο Γερμανός επιβαρύνεται από την μη παραγωγικότητα του Έλληνα; Γιατί από ότι βλέπω η δουλεία του Γερμανού μεταφράζεται σε Γερμανικά αυτοκίνητα που αγοράζει ο Έλληνας, σε Γερμανικά όπλα, και άλλα πολλά προιόντα που εισάγωνται.Που ακριβώς χάνει ο Γερμανός;
RootX Μάϊος 7, 2010 #1303 Μάϊος 7, 2010 http://www.ecpulse.com/en/topstory/2010/05/07/germany-approve-greece-bailout/ Germany's lower house of parliament approves the 22.4 billion euros to support Greece Θα είχαν κάτι καλύτερο να τα κάνουν οι Γερμανοί τα 22.4 δις νομίζω
Snips Μάϊος 7, 2010 #1304 Μάϊος 7, 2010 Συγχώρα με αλλά τέτοια νούμερα δεν με πείθουν. Δεν λέω ότι είναι ψεύτικα, αλλά εμπεριέχουν μέσα τους την παρουσία κάποιου τραπεζικού κερδοφόρου συστήματος, με έναν...ιδιαίτερο ρόλο..Προσωπικά εγώ ΔΕΝ θα δάνειζα ΠΑΛΙ σε κάποιον, όταν ήδη μου χρωστάει. Εκτός αν ήταν συγγενής μου (και για μακρυνός θα το σκεφτόμουνα). Αλλά επειδή εδώ μιλάμε για ψυχρή σχέση χρήματος, δεν πιστεύω ότι αυτοί που μας δανείζουν δεν έχουν κέρδος....χρηματικό ή άλλο..
RootX Μάϊος 7, 2010 #1305 Μάϊος 7, 2010 Είπε κανείς ότι δεν έχουν κέρδος; φωτιά να πέσει να μας κάψει... Το κέρδος τους μεταφράζεται τόσο σε νούμερα/επιτόκια όσο και στα οφέλη (;;;; ) που θα προκύψουν από τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί/ανακοινώνονται.Βγάλε εσύ από το μυαλό του Γερμανού ότι κερδισμένος βγαίνει μακροπρόθεσμα και δεν του στερείς το budget από το νέο σχολείο για να ταΐσεις τους αχαΐρευτους (όπως πιθανότατα τον έχουν πείσει ότι έχει η κατάσταση).Παρένθεση είναι η ιστορία αυτή σχετικά με τις απόψεις που σχηματίζουν οι Ευρωπαίοι για την Ελλάδα, ίσως να μην αξίζει να επεκταθούμε (σε αυτό το νήμα τουλάχιστον).
makio Μάϊος 7, 2010 #1306 Μάϊος 7, 2010 Συγχώρα με αλλά τέτοια νούμερα δεν με πείθουν. Δεν λέω ότι είναι ψεύτικα, αλλά εμπεριέχουν μέσα τους την παρουσία κάποιου τραπεζικού κερδοφόρου συστήματος, με έναν...ιδιαίτερο ρόλο..Προσωπικά εγώ ΔΕΝ θα δάνειζα ΠΑΛΙ σε κάποιον, όταν ήδη μου χρωστάει. Εκτός αν ήταν συγγενής μου (και για μακρυνός θα το σκεφτόμουνα). Αλλά επειδή εδώ μιλάμε για ψυχρή σχέση χρήματος, δεν πιστεύω ότι αυτοί που μας δανείζουν δεν έχουν κέρδος....χρηματικό ή άλλο..εχουμε δωσει ηδη το ΟΤΕ -μια υγιης επιχειριση που με καλη διαχειριση θα ειχε προοδο....(εστω και με τα σκανδαλα τυπου ΓΕΡΜΑΝΟΣ κλπ)φορτωθηκαμε λοιπον ενα ματσο συνταξιουχους που εφυγαν με εφαπαξ+πανακριβη συνταξη για ν αναλαβει η ντοιτσε ......καθαρα συναλλαγη αργεντινικου τυπου !! ξεπουλημα του κερατα!οφ τοπικ > κι εχω εναν ****** που μου ηρθε στο μαγαζι με τον γιο του, να μου ζηταει συνεργασια γιατι ''αυτος ξερει πολλα, ITB,EXXR, πολυπλεξια (!!!) ,ΕΧΒ κλπ κλπ'' πρωην στελεχος του οτε........δυσκολα κρατηθηκα να μην το πεταξω με τις κλωτσιες !! οταν στραφηκα στον γιο του (20-22?) και τον ρωτησα τι γνωσεις εχει , μου απαντησε(τραυλισε) κατι για αγγλιες κλπ αλλα ο πατερας του τον παραμερισε! ''αστον αυτον , εχει να μαθει πολλα'' !!!του την ειπα ελαφρως ,οποτε πηρε τον δρομο για την εξοδο (προς το bmw x5 του !)αυτα τα ***** ειμαστε και αν δεν ξυπνησουμε ΤΩΡΑ απο την αποβλακωση , καλο θα ηταν να μαθουμε 2-3 γλωσσες ακομα γιατι θα γινουμε ''παιδια της διασπορας'' ........
greekfragma Μάϊος 7, 2010 #1307 Μάϊος 7, 2010 κομματοσκυλα του ΠΑΜΕ και λοιπών κουκουέδων........έτσι και κάνετε ζημιά και στο τουρισμό να ξέρετε οτι έχετε τελειώσει.http://www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%A3%CF%84%CE%BF%CE%96%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%A4%CE%97%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%A1%CF%8C%CE%B4%CE%BF/
Petrossortep Μάϊος 7, 2010 #1308 Μάϊος 7, 2010 http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=1887Η πρόεδρος της Αργεντινής> Βλέπουμε την Ελλάδα και θυμόμαστε αυτά που ζήσαμε.http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_5499.htmlΣυγκεκριμένα ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, ζήτησε την εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το ελληνικό Δημόσιο για να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία, ή σύμβαση δανεισμού με την Κομισιόν, το ΔΝΤ ή την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, χωρίς, ωστόσο, τα τελευταία να εισάγονται στη Βουλή «προς κύρωση» αλλά προς «συζήτηση και ενημέρωση», καθώς θα «ισχύουν και θα εκτελούνται από της υπογραφής τους».http://taxalia.blogspot.com/2010/05/krugman.html"Η άποψη ότι η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει είναι μάλλον υπερβολικά ...αισιόδοξη" γράφει ο Krugman, "οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούν ότι... είναι πιθανότερο η Ελλάδα να φύγει από το ευρώ".http://taxalia.blogspot.com/2010/05/mark-weisbrot.htmlMark Weisbrot : Καλωσήλθατε στην εσκεμμένη και προ-μελετημένη κόλαση του ΔΝΤ. Άλλο ένα hoax mail, μια μπούρδα δηλαδήΤο taxalia ισχυρίζεται ότι είναι hoax. Για τη θέση του Mark Weisbrot απέναντι στο ΔΝΤ μπορείτε να διαβάσετε και από την Wiki. Αν είναι όντως hoax ίσως και να πρόκειται για προσπάθεια γελοιοποίησης των ατόμων που προσπαθούν να αποκαλύψουν τον τρόπο δράσης του ΔΝΤ.
Jaco Μάϊος 7, 2010 #1309 Μάϊος 7, 2010 Αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, τότε την μαμήσαμε... εκεί που έχεις 1000 ευρώ στην τράπεζα, θα γίνουν 100.000 δραχμές, δεν είναι αστείο και είναι χειρότερο σενάριο από το να μας μειώσουν μισθούς κτλ...Αυτό για το hoax που λες δεν το γνωρίζω, έχεις κάποιο link ή το κείμενο...?
Petrossortep Μάϊος 7, 2010 #1311 Μάϊος 7, 2010 Αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, τότε την μαμήσαμε... εκεί που έχεις 1000 ευρώ στην τράπεζα, θα γίνουν 100.000 δραχμές, δεν είναι αστείο και είναι χειρότερο σενάριο από το να μας μειώσουν μισθούς κτλ...Αυτό για το hoax που λες δεν το γνωρίζω, έχεις κάποιο link ή το κείμενο...?Το μέγα λάθος είναι που μπήκαμε στο ευρώ. Το να βγούμε με επιστροφή στη δραχμή και καπάκι την υποτίμησή της είναι πολύ σκληρό. Σκληρό όμως είναι και το 30%(ίδιο ποσοστό με το κραχ του 1929) πτώσης του ΑΕΠ της Λετονίας. Θα είμαστε στο € αλλά δεν θα το διαθέτει κανένας.Για το λινκ: http://olympia.gr/2010/02/19/imf-greece/
Petrossortep Μάϊος 7, 2010 #1312 Μάϊος 7, 2010 Ο ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΜΕΡΟΣ Β'http://www.sansimera.gr/biographies/322http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=269Γιάννης ΤαμτάκοςΘα πω και μερικά πράγματα για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο κάνει το συνέδριό του, όπου και μίλησε ο Ανδρέας Παπανδρέου, στον οποίο δυστυχώς μάθαμε μερικά πράγματα. Ο Ανδρέας ήταν μέλος της οργάνωσής μας τότε, των τροτσκιστών. Εγώ ήμουνα στην κεντρική επιτροπή και αυτός ήταν φοιτητάριο 20 χρονών. Και βέβαια σαν γιος του Παπανδρέου έκανε κι αυτός μια αντιδικτατορική δράση εναντίον του Μεταξά. Τον βρήκαν οι δικοί μας στο πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα ο Δημοσθένης ο Βουρσούκης, ένας αξιοθαύμαστος σύντροφος τον οποίο εκτίμησα ιδιαιτέρως απ’ όλους τους συντρόφους που γνώρισα μέσα στο επαναστατικό κίνημα στα χρόνια που συμμετείχα. Είχε δημιουργήσει ο Ανδρέας τότε μια ομάδα μέσα στο πανεπιστήμιο με καμιά δεκαριά φοιτητές μεταξύ αυτών ο Καστοριάδης κλπ. Αυτός όταν πιάστηκε δεν αρκέστηκε σε μια απλή δήλωση, γιατί έκανε όλη η ομάδα δήλωση για να’ μαστε ειλικρινείς εκτός ενός ο οποίος δεν ήταν φοιτητής, αλλά και αποκήρυξε τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό που μας τον δίνει τώρα με το τσουβάλι και κατέδωσε και ορισμένους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόταν. Αυτό το εξευτελιστικό πράγμα το αρνηθήκαμε στην πράξη. Και εμείς οι χωρίς ταυτότητα εργάτες περνάμε τον δρόμο της εξορίας αγόγγυστα. Σ’ αυτόν δώσανε διαβατήριο να φύγει στο εξωτερικό γιατί ήταν παιδί της αστικής τάξης. Βέβαια, σκέφτεστε τι σοσιαλισμό θα κάνει. Εγώ λέω θα κάνει σεληνιασμό και όχι σοσιαλισμό (χειροκροτήματα).
Petrossortep Μάϊος 7, 2010 #1313 Μάϊος 7, 2010 http://apollonios.pblogs.gr/2010/05/allodapoi-oi-drasses-shs-dolosonikhs-epitheshs-sshn-marfin-si-le.html Αίσθηση προκαλεί και η μαρτυρία του Β. Χατζηιακώβου, διευθυντή του βιβλιοπωλείου Ιανός, το οποίο βρίσκεται σχεδόν απέναντι από την τράπεζα. Ο κ. Χατζηιακώβου δήλωσε στο MEGA πως στόχος έγινε και ο Ιανός. "Έπεσαν τρεις μολότοφ μέσα στο βιβλιοπωλείο, το οποίο ήταν κλειστό. Πετάξαν μολότοφ και πάνω μας. Κάποιος κουκουλοφός μου είπε 'θα σε κάψω' με σπαστά ελληνικά και μου έδειξε ένα πλαστικό μπουκάλι. Αμέσως μετά, πέταξαν δύο μολότοφ στην τράπεζα που έγινε αμέσως παρανάλωμα πυρός. Έτρεξα με πυροσβεστήρα" είπε.Επιχειρώντας να περιγράψει τους δράστες, ο κ. Χατζηιακώβου ανέφερε: "Ήταν κουκουλοφόροι, δεν μπορούσες να δεις ηλικίες, φορούσαν και κουκούλες και γάντια, ήταν επαγγελματίες. Οι κουκουλοφόροι κινούνταν στα πεζοδρόμια, στον Ιανό επιτέθηκαν 5-6 άτομα, απέναντι ίσως να ήταν 10". Το βίντεο http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17533&subid=2&pubid=6960740
ciba Μάϊος 7, 2010 #1314 Μάϊος 7, 2010 κομματοσκυλα του ΠΑΜΕ και λοιπών κουκουέδων........έτσι και κάνετε ζημιά και στο τουρισμό να ξέρετε οτι έχετε τελειώσει.http://www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%A3%CF%84%CE%BF%CE%96%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%A4%CE%97%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%A1%CF%8C%CE%B4%CE%BF/ τα κομματόσκυλα του ΠΑΜΕ είναι αυτή που τρέχουνε και χρόνια τώρα φωνάζουν για αυτά που ζούμε τώρα, αλλά εσύ όπως και εγώ καθόμασταν χρόνια στον καναπέ και βλέπαμε να μας κλέβουν και το μόνο που λέγαμε , έλα μωρέ οποίος και να είναι κυβέρνηση το ίδιο είναι . η έλα μωρέ όλη κλέβουνε ...και τώρα φταίνε αυτή που μας τα λέγανε και τους βάζεις στο ίδιο σακί με του κουκουλοφόρους . έχεις δι ανθρώπους του ΠΑΜΕ με μολότοφ στο χέρι ? η ακούς και εσύ τα ********** της ΝΔ.ΠΑΣΟΚ.ΛΑΟΣ που με την δική σου και δική μου ανοχή έχουν το θράσος να βγαίνουν στα κανάλια και να μιλάνε για λύσης και ιδεολογίες , ντροπή δεν έχουν επανωτούς τα ******** .... τέλος μην τρώτε χόρτο αυτή θέλουν να τα φορτώσου όλα στο ΠΑΜΕ ώστε να μην βγει ο κόσμος στους δρόμους αλλά αυτή την φορά τα ψέματα τελειώσαν για όλους μας , αυτούς η θα τους κάψουμε :devil: η θα τους κρεμάσουμε :hang3: για να παραδειγματιστούν η καινουργή που θα έρθουνε και εμείς να βγούμε στους δρόμους να φωνάξουμε όχι για αυτά που ήρθαν αλλά για αυτά που ΘΑ έρθουν , για το μέλλον τον παιδιών μας και αφήστε τα σύμβολα και τα κόμματα η ανεργία και η πίνα δεν βλέπουν αριστερό δεξιό κτλ ...όσο για τον τουρισμό πραγματικά ******** μια ζωή ο τουρισμός ήταν προνόμιο τον λίγων και όλη η άλλη με την ψυχή στο στόμα , μπας και τα λεφτά δεν θα έφταναν να πάρουμε το καράβι για να γυρίσουμε στα σπίτια μας , και όλα αυτά όταν η ξένη Γάλλοι , Ιταλοί , κτλ πληρώναν για τισ ίδιες υπηρεσίες τα μισά λεφτά , ξεχάσαμε για 1 νεράκι μικρό 1 εύρο , τέτοιο τουρισμό να τον βάλουν στον πάτο τους :tongue:
Snips Μάϊος 7, 2010 #1315 Μάϊος 7, 2010 Προνόμιο των λίγων; Ξέρεις μήπως πόσοι μεροκαματιάρηδες ζουν απο τον τουρισμό; Οϋτε ανθρώπους του ΠΑΜΕ έχουμε δει με ΜΟΛΟΤΟΦ, αλλά ούτε της ΝΔ κ του ΠΑΣΟΚ. Δεν συνηθίζουν βλέπεις να τις κρατάνε φορώντας κονκάρδες των κομμάτων τους.
Hydra Μάϊος 7, 2010 #1316 Μάϊος 7, 2010 τα κομματόσκυλα του ΠΑΜΕ είναι αυτή που τρέχουνε και χρόνια τώρα φωνάζουν για αυτά που ζούμε τώραΔεν θεωρησα σκοπιμο να διαβασω παρακατω για να εκφερω αποψη περι αυτου του θεματος.Well αν πραγματικα πιστευεις οτι ειναι οι αληθινοι "αγωνιστες",κανεις τεραστιο λαθος.Υποκινουμενοι ανθρωποι μεγαλων συνδικαλιστων( που τυχαια εχουν σχεσεις με Βουλευτες και καμια φορα γινονται και οι ιδοι Βουλευτες) ειναι.Για 'μενα πιο ορθος εισαι εσυ και ας καθεσαι στον καναπε.Γιατι αλλο αγωνιζομαι για τα δικαιωματα μου και αλλο αγωνιζομαι με αλλα 100 εχοντας ως προφαση τα δικαιωματα ολων των Ελληνων για να κανω "διαφιμιση".Τα 100 ατομα ειναι τα μεσα για να φανει η κινηση καποιων ομαδων που υποκινουνται απο κομματοσκυλα.Π.χ το ΠΑΜΕ,που βγηκε η Παπαρηγα μετα τον Σαμαρα και τον Τσιπρα και παρα τα θλιβερα,διεκρινες μια χαρα στο βλεμα της ,επειδη πολυ απλα το ΠΑΜΕ ειχε κανει τις πιο πολλες κινησεις και μας επρηζε και αυτη και η Κανελλη "το ΠΑΜΕ αυτο" , "το ΠΑΜΕ εκεινο" .Βρε δεν ΠΑΤΕ στο καλο λεω γω...Να τις βρασω τις διαδηλωσεις του λαου οταν ειναι χωρισμενοι σε ομαδιτσες των 300ων και ο καθενας κοιταει την παρτη του και τα συμφεροντα των κομματων ,οταν αντιμετωπιζουν το κοινο προβλημα που τα ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ της Βουλης(μεσω των εκπροσωπων) τους φορτωσαν.
nickstamat Μάϊος 7, 2010 #1317 Μάϊος 7, 2010 Μ' αρέσει ο τρόπος που λέει τα πράγματα:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_eQM6VRHBbY]YouTube - ΨαΟΞΉΞ±Ξ½ΟΟ-ΞΡνΞΞ―Ξ½Ξ±ΞΉ Ξλοι Ξδιοι Mar'10[/ame]
greekfragma Μάϊος 7, 2010 #1318 Μάϊος 7, 2010 τα κομματόσκυλα του ΠΑΜΕ είναι αυτή που τρέχουνε και χρόνια τώρα φωνάζουν για αυτά που ζούμε τώρα, αλλά εσύ όπως και εγώ καθόμασταν χρόνια στον καναπέ και βλέπαμε να μας κλέβουν και το μόνο που λέγαμε , έλα μωρέ οποίος και να είναι κυβέρνηση το ίδιο είναι . η έλα μωρέ όλη κλέβουνε ...και τώρα φταίνε αυτή που μας τα λέγανε και τους βάζεις στο ίδιο σακί με του κουκουλοφόρους . έχεις δι ανθρώπους του ΠΑΜΕ με μολότοφ στο χέρι ? η ακούς και εσύ τα τραβεστονια της ΝΔ.ΠΑΣΟΚ.ΛΑΟΣ που με την δική σου και δική μου ανοχή έχουν το θράσος να βγαίνουν στα κανάλια και να μιλάνε για λύσης και ιδεολογίες , ντροπή δεν έχουν επανωτούς τα καθίκια .... τέλος μην τρώτε χόρτο αυτή θέλουν να τα φορτώσου όλα στο ΠΑΜΕ ώστε να μην βγει ο κόσμος στους δρόμους αλλά αυτή την φορά τα ψέματα τελειώσαν για όλους μας , αυτούς η θα τους κάψουμε :devil: η θα τους κρεμάσουμε :hang3: για να παραδειγματιστούν η καινουργή που θα έρθουνε και εμείς να βγούμε στους δρόμους να φωνάξουμε όχι για αυτά που ήρθαν αλλά για αυτά που ΘΑ έρθουν , για το μέλλον τον παιδιών μας και αφήστε τα σύμβολα και τα κόμματα η ανεργία και η πίνα δεν βλέπουν αριστερό δεξιό κτλ ...όσο για τον τουρισμό πραγματικά χέστηκα μια ζωή ο τουρισμός ήταν προνόμιο τον λίγων και όλη η άλλη με την ψυχή στο στόμα , μπας και τα λεφτά δεν θα έφταναν να πάρουμε το καράβι για να γυρίσουμε στα σπίτια μας , και όλα αυτά όταν η ξένη Γάλλοι , Ιταλοί , κτλ πληρώναν για τισ ίδιες υπηρεσίες τα μισά λεφτά , ξεχάσαμε για 1 νεράκι μικρό 1 εύρο , τέτοιο τουρισμό να τον βάλουν στον πάτο τους :tongue: το 20% του συνολικού πληθυσμού στην Ελλάδα ζει αποκλειστικά από τον τουρισμό και ένα ακόμα 40% επηρεάζεται άμεσα από αυτόν. το να έρχεται το κάθε τσογλάνι να τσαμπουκαλεύεται με πλακάτ στα λιμάνια και να στερεί και την τελευταία ελπίδα οικονομικής ενίσχυσης της χώρας ΔΕ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.....ΤΕΛΟΣ. το μόνο που δε χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι να ρίχνεις αλάτι στις πληγές δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα στις λιγοστές διεξόδους οικονομικής ανάκαμψης όπως είναι ο τουρισμός για την Ελλάδα. το να στερήσεις λοιπόν 6.000 τουρίστες του μεγαλύτερου κρουαζεριόπλοιου που αγγίζει τα ελληνικά νησιά το μόνο που καταφέρνεις είναι να δώσεις τη χαριστική βολή στην εκάστοτε τοπική κοινωνία της Κρήτης της Ρόδου και άλλων νησιών που ζούνε για να δουλέψουν αυτούς τους 6 μήνες του χρόνου. (τα παρακάτω τα ξέρω από πρώτο χέρι) Οι τράπεζες έχουν κλείσει τις στρόφιγγες και 7 στα 10 μαγαζιά της Ρόδου έχουν βάλει υποθήκη σπίτια καταστήματα και αυτοκίνητα. Αν και αυτό το καλοκαίρι σημαδευτεί από φαινόμενα αποκλεισμού του λιμανιού από άναρχα κομματόσκυλα που λειτουργούν με φασιστικό τρόπο να είσαι σίγουρος οτι θα κατέβει ο κόσμος στο λιμάνι και θα ρίξει στη θάλασσα όλα αυτά τα φερέφωνα του ΚΚΕ. ΟΙ ΑΝΟΧΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ και ρίχνουν περισσότερο αλάτι στις πληγές. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.........Η οργή ξεχείλισε και θα βρείτε το κόσμο απέναντί σας. Για τον Ψαριανό δεν έχω να πω κάτι. Προσωπικά για ανθρώπους σαν αυτούς έχω αυτές τις πεποιθήσεις. Αν η αλήθεια πονάει κοιταχτείτε στον καθρέφτη την επόμενη φορά που θα ψηφίσετε.
ciba Μάϊος 7, 2010 #1319 Μάϊος 7, 2010 παιδιά να ξεκαθαρίσω κάτι δεν είμαι μέλος του ΠΑΜΕ και αν ήμουνα δεν θα είχα πρόβλημα να το πω .. αλλά το πρόβλημα αφορά όλους τους Έλληνες . είναι λοιπόν κακό που σύμφωνο με τους ΠΑΜΕ η με κάθε πάμε που κατεβαίνει στο δρόμο για να φωνάξει για τα δικαιώματα τον εργαζομένων , δεν καταλαβαίνετε ότι αυτά που με αγώνες και πολλή ξύλο κερδίσαμε τα χάσαμε σε μια νύχτα . και κάτι ακόμα από τότε που άρχισε αυτό με την κρίση το αφεντικό μου άρχισε να μας πληρώνει όλο και ποιο αραιά , φτάσαμε σήμερα να χρωστάει σε 150 περίπου άτομα προσωπικό 3 μηνιάτικα , σήμερα πληρωθήκαμε 200 εύρο αυτό είναι το μέλλον μας αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα ....ΥΓ τοσα λεφτα που πηρα δεν ξερο πωσ να τα φαω ?
astrolabos Μάϊος 7, 2010 #1320 Μάϊος 7, 2010 παιδιά να ξεκαθαρίσω κάτι δεν είμαι μέλος του ΠΑΜΕ και αν ήμουνα δεν θα είχα πρόβλημα να το πω .. αλλά το πρόβλημα αφορά όλους τους Έλληνες . είναι λοιπόν κακό που σύμφωνο με τους ΠΑΜΕ η με κάθε πάμε που κατεβαίνει στο δρόμο για να φωνάξει για τα δικαιώματα τον εργαζομένων , δεν καταλαβαίνετε ότι αυτά που με αγώνες και πολλή ξύλο κερδίσαμε τα χάσαμε σε μια νύχτα . και κάτι ακόμα από τότε που άρχισε αυτό με την κρίση το αφεντικό μου άρχισε να μας πληρώνει όλο και ποιο αραιά , φτάσαμε σήμερα να χρωστάει σε 150 περίπου άτομα προσωπικό 3 μηνιάτικα , σήμερα πληρωθήκαμε 200 εύρο αυτό είναι το μέλλον μας αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα ....ΥΓ τοσα λεφτα που πηρα δεν ξερο πωσ να τα φαω ? να απευθυνθείς στο σύλλογο ιδιωτικών υπαλλήλων της πόλης σου. Και αν ανακαλύψεις όπως έκανα εγώ εδώ στη Καλαμάτα, ότι υπάρχουν ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ σύλλογοι ιδιωτικών υπαλλήλων, ένας του ΠΑΣΟΚ, ένας της ΝΔ, ένας του ΚΚΕ και ένας του ΣΥΡΙΖΑ, και το μόνο που κάνουν είναι να τσακώνονται για το ποιος είναι ο νόμιμος αντί να κόπτονται για να προβλήματα του εργαζόμενου, τότε μάζεψε και τους υπόλοιπους 149 συναδέλφους σου, βρες τους και ρίξτους πίσσα και πούπουλα. Άντε με αυτούς που έχουμε μπλέξει, μην αρχίζω να βρίζω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.