Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

Και τι τα είχαν δηλαδή τα στοιχεία; Σε χάρτινους φακέλους εν έτη 2010; Την κοροϊδία μου μέσα δηλαδή.

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply

Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό. period. Ούτε φήμη ούτε τπτ. Μαρτυρία ανθρώπου ήταν μπροστά

Στο σκάι επιμένουν οτι πετούσαν πάντως.:mamba:

Και τι τα είχαν δηλαδή τα στοιχεία; Σε χάρτινους φακέλους εν έτη 2010; Την κοροϊδία μου μέσα δηλαδή.

Καηκαν και τα PC.

Βack up αραγε ειχαν παρει ή δεν ειχαν προβλεψει γιαυτο?

Καηκαν και τα PC.

Νομίζω δεν υπήρχε σχετικό επίδομα...

Συγγνώμη για το άσχετο τούτη τη στιγμή, με τα δραματικά γεγονότα, αλλά ήμουνα στους δρόμους και σήμερα και γενικά τούτες τις μέρες.

Όλοι σας φαντάζομαι ξέρετε από MS Word. Βάλτε λοιπόν την λέξη peoples να δούμε αν θα την βγάλει λάθος.

When people means “the entire body of persons who constitute a community or other group by virtue of a common culture, history, etc.,” it is used as a singular, with the plural peoples: This people shares characteristics with certain inhabitants of central Asia. The aboriginal peoples of the Western Hemisphere speak many different languages. The formation of the possessive is regular; the singular is people's and the plural is peoples'.

Ορθογραφικό λάθος είναι. Παραδέξου το.

Γιατι οχι; Πείσε με για το αντιθετο. Μπορείς;

Aν δεν μπρορώ να σε πείσω ότι είσαι βλάκας, δεν σημαίνει και οτί δεν είσαι...

Καηκαν και τα PC.

Θες να πιστέψω τώρα ότι για τέτοιες έρευνες.. τα data ήταν τοπικά στα pc; Και δεν υπήρχε και DR πλάνο; Μπα δε ψήνομαι.

Παίδες - winters, προσοχή με τους χαρακτηρισμούς.

LOL ρε παιδιά. Λες και θα τους ελέγξει κανείς αν είχαν, αν έχασαν και αν έχουν backup.

Θα πουν ότι χάθηκαν όλα λόγω των γεγονότων της πορείας και θα το χωνέψουμε κι αυτό αργά ή γρήγορα.

Το σχέδιο νόμου, που ψήφιζαν πέρασε με 150 ψήφους υπέρ... και ο Γιωργάκης βγάζει λόγο στην Βουλή για τα επεισόδια...

Aν δεν μπρορώ να σε πείσω ότι είσαι βλάκας, δεν σημαίνει και οτί δεν είσαι...

Σωστή η πρόταση, αλλα ακυρο το επιχείρημα προς το συγκεκριμένο ερώτημα.

Στις προσωπικες προσβολες δενε χω πρόβλημα, αλλα τουλαχιστον να μου τις κανει ατομο με καποιο επίπεδο και οχι ο οποιος τυχαίος παιρναει απο το θεμα και αφηνει την κουραδιτσα του... :rofl:

Επειδη τα φαγαμε εμεις πρεπει να τα πληρωσετε εσεις αυτο μας λεει τωρα και δεν θα μπει κανενας βουλευτης στην φυλακη...

Την ξέρετε την γραμμή έτσι;

Φιξντ :upside:

Αλλα γιαάλλα της παρασκευής το γάλα.... λέει για τον εργαζόμενο συνταξιούχο....

Αυτος είναι ο πορδυπουργός μας. Μας αξίζει. Μπράβο μας.:victory:

Παιδιά είμαστε όλοι κάπως. Ας μη τα βάζουμε μεταξύ μας.

Απλά να ενημερώσω ότι όποιος συνεχίσει θα έχει thread ban για τη συνέχιση της κουβέντας.

Μισο λεπτο για τους 3 νεκρους και τωρα λεει για το πουλι που μας επεβαλαν να φαμε.

εντιτ: τους ξανανεφερε πακετο με τα μετρα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΖΕΦ!!!

θέλω να πάω στην βουλή τώρα να σπάσω τα μούτρα του παπαδρέου αυτήν την στιγμή.

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!

Γιατι δεν με πειθει ρε γμτ;;; Γιατι πρεπει μετα τους μεγάλους ηγέτες ακολουθου ανθρωπακια με τσαγανο ευνουχισμένης στρουθοκαμήλου;;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.