yanni Ιούνιος 12, 2012 #10021 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Επειδή δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω διεξοδικά, υπολογίζετε τα έσοδα του κράτους μετά την έξοδο από το ευρώ έχοντας στο μυαλό σας το ευρώ; διότι τα έσοδα θα είναι σε μπανανόφλουδες την στιγμή που, μεγάλο μέρος των εξόδων θα συνεχίσουν να είναι σε δολάρια/ευρώ. Και κάθε ένα από αυτά τα δολάρια/ευρώ θα χρειάζεται στην αρχή όλο και περισσότερες μπανανόφλουδες εσόδων για να καλυφθούν. Εκεί να δείτε αυτοκτονίες καθημερινά μέχρι οι μπανανόφλουδες να αποκτήσουν αξία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 12, 2012 #10022 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Πάντως η προσφατη κινηση για διοχετευση 100δις ευρω στις Ισπανικες τράπεζες καθησύχασε τις αγορές! ...oh waitYποβάθμιση 18 ισπανικών τραπεζών από τη Fitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 12, 2012 #10023 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Επειδή δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω διεξοδικά, υπολογίζετε τα έσοδα του κράτους μετά την έξοδο από το ευρώ έχοντας στο μυαλό σας το ευρώ; διότι τα έσοδα θα είναι σε μπανανόφλουδες την στιγμή που, μεγάλο μέρος των εξόδων θα συνεχίσουν να είναι σε δολάρια/ευρώ. Και κάθε ένα από αυτά τα δολάρια/ευρώ θα χρειάζεται στην αρχή όλο και περισσότερες μπανανόφλουδες εσόδων για να καλυφθούν. Εκεί να δείτε αυτοκτονίες καθημερινά μέχρι οι μπανανόφλουδες να αποκτήσουν αξία. Ρε υπερτατε, μισθους, συνταξεις, επενδυσεις εντος της χωρας και καταναλωτικες δαπανες του κρατους aka μολυβια και ξυστρες για την γραμματεα του Υπουργου κ. Βρούβα θα ειναι σε ευρω/δολαριο; Εκτος αν μας πεις για το πετρελαιο και τα φαρμακα, που σαφως αγοραζει το κρατος τις τελευταίες δεκαετιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 12, 2012 #10024 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Ρέστης: Βεβαίως να με φορολογήσεις. Βρες με... - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 12, 2012 #10025 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Ρε υπερτατε, μισθους, συνταξεις, επενδυσεις εντος της χωρας και καταναλωτικες δαπανες του κρατους aka μολυβια και ξυστρες για την γραμματεα του Υπουργου κ. Βρούβα θα ειναι σε ευρω/δολαριο;Εκτος αν μας πεις για το πετρελαιο και τα φαρμακα, που σαφως αγοραζει το κρατος τις τελευταίες δεκαετιες... Ρε υπέρλαμπρε προφανώς και μιλάω για εισαγωγές και ότι άλλο προκύψει. Και μην μου πεις πόσα χαλάμε τώρα για εισαγωγές και μισθούς, διότι μόλις πας στην δραχμή αυτό θα αλλάξει. Ή δεν θα αλλάξει; Εσύ ξέρεις από οικονομικά από ότι έχω καταλάβει (αυτό δεν έχεις σπουδάσει ή κάνω λάθος?). Οι εισαγωγές δεν θα σου φαίνονται ποιο ακριβές; Οι μισθοί εντάξει, δεν τρέχει τίποτα, μπανανόφλουδες θα είναι που συνεχώς θα υποτιμούνται ή θα τις τρώει η μαϊμού του πληθωρισμού που πόσταρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 12, 2012 #10026 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Ειαι γεγονος οτι η τιμες των μητρικών, των iPhone και των αυτοκινητων θα ανεβουν δραματικα. Οτιδηποτε εισαγωμενο θα ειναι πιο ακριβο τουλαχιστον για ενα διαστημα. Τροφιμα εχουμε κατα 89%-92%Βεβαια τα παραπανω ειναι εικασιες, ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, το οποιο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ με βαση το παραδειγμα που εθεσα.Εξακολουθεις να εχεις ευρω σαν νομισμα, και χρεοκοπεις εντος ευρω. ΔΕΝ μπορουν να σε πεταξουν εκτος αν δεν το θελησεις εσυ ο ιδιος.Εγω παω στοιχημα οτι αν βγει Τσιπρας με πολυ καλο ποσοστο, για 1-2 εβδομαδες θα γινει ενας πανικος, "καταστραφηκαμε", "ηρθε το τελος" κτλ (φυσικα απο τα εσωτερικα γνωστα προσωπα/καναλια) και μετα θα μιλησει η λογικη γιατι Ισπανια και Ιταλια θα βογκανε σαν αγελάδες που τις βιαζουν.Αν φτασουμε στο σημειο να σταματησουμε την πληρωμη των χρεών, θα ειναι πολυ απλα σαν να δίνουμε στον γοριλα (αγορες) καλαζνικοφ. Ας παει η Μερκελ με τις γαμαουα τραπεζες που εχει να τους την πει. Οι γερμανικες τραπεζες ειναι τοσο εκτεθημενες στο ευρωπαϊκο χρεος και με τοσο μοχλευμενα ιδια κεφαλαια που αμα σηκωσει ο γοριλας χερι, θα χεστουν πανω τους και θα ψοφησουν πριν τους ακουμπησει.Και ο μαυρουλης στο Αμερικα δεν ειναι τοσο μ@λ@κ@ς να κατσει με σταυρωμενα χερια ετσι; Γιατι και οι ΗΠΑ, στα ιδια σκατα εχουν τον χρηματοπιστωτικο τομεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Ιούνιος 12, 2012 #10027 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 (edited) ΟΚ επειδή δεν έγινα κατανοητός. Ο Τσίπρας βγαίνει πρωθυπουργός και καταγγέλλει το μνημόνιο. Οι ευρωπαίοι σταματούν τη χρηματοδότηση γιατί μνημόνιο και δάνειο πάνε πακέτο. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας άρα; Πτώχευση και γυρνάμε στη δραχμή για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες μας. Τότε τα στεγαστικά γυρνάνε σε δραχμή; Υπαρχει προηγουμενο στην αργεντινη που ειχε σταθερη ισοτιμια με το δολλαριο , ουσιαστικα δηλαδη ειχε αμερικανο δολλαριο για νομισμα. Ολα τα δανεια και και οι καταθεσεις θα γυρισουν στο νεο νομισμα , Τα νεα ομολογα του psi κτλ που εχουν αγγλικο δικαιο ομως δινουν το δικαιωμα στους δανειστες να απαιτησουν να πληρωθουν σε ευρω. Το ερωτημα ειναι ομως , μετα απο μια εξοδο της ελλαδας απο το ευρω θα υπαρχει ευρω ? Αλλα και σε αυτο υπαρχει ως απαντηση η ισλανδια, που αρνειται να καταβαλλει μεγαλα ποσα σε βρετανια γερμανια γαλλια οι οποιες τα απαιτουν για τις καταθεσεις των πολιτων τους επειτα απο την καταρευση των ισλανδικων τραπεζων. Παντως ειναι ξεκαθαρο παιδες , εξοδος της ελλαδας απο ευρω = διαλυση της ευρωζωνης , εγω δεν αποκλειω και την διαλυση της ευρωζωνης . Δηλαδη η σοβιετικη ενωση πως κατερευσε. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 12, 2012 από Γιωργος_Μ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 13, 2012 #10028 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Βεβαια τα παραπανω ειναι εικασιες,Και τα παρακάτω που γράφεις στο post εικασίες είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Ιούνιος 13, 2012 #10029 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Έλα να μαζευόμαστε - in.gr - Μέχρι τα τέλη Ιουνίου οι αποφάσεις για ενδεχόμενη προσφυγή της Κύπρου στον μηχανισμό στήριξης - Ειδήσεις - Οικονομία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 13, 2012 #10030 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Επειδή δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω διεξοδικά, υπολογίζετε τα έσοδα του κράτους μετά την έξοδο από το ευρώ έχοντας στο μυαλό σας το ευρώ; διότι τα έσοδα θα είναι σε μπανανόφλουδες την στιγμή που, μεγάλο μέρος των εξόδων θα συνεχίσουν να είναι σε δολάρια/ευρώ. Και κάθε ένα από αυτά τα δολάρια/ευρώ θα χρειάζεται στην αρχή όλο και περισσότερες μπανανόφλουδες εσόδων για να καλυφθούν. Εκεί να δείτε αυτοκτονίες καθημερινά μέχρι οι μπανανόφλουδες να αποκτήσουν αξία.Ξέρεις κάτι?Η εφορία θα μου χτυπήσει την πόρτα και είτε είμαστε σε Ευρώ , Δραχμές, Μπανανόφλουδες, καπάκια coca cola, θα μου ζητήσει 2000 ευρώ στο νερό και θα τα απαιτήσει κιόλας!Γιατί, είμαι υπάλληλος του Θρυλικού Ιδιωτικού Τομέα, γιατί θεωρούν πως τα 1000 Ευρώ που παίρνω εγώ (με πτυχίο TEI και μεταπτυχιακό συν 2 ξένες γλώσσες) είναι too ******* way much και μπορώ να συντηρήσω ένα αμάξι, δικό μου σπίτι, παιδί 2,5 μηνών και γυναίκα που παίρνει επίδομα μητρότητας 420 Ευρώ....Έχεις πάρει πρέφα ότι ζητούν 2,500 ευρώ από συνταξιούχος των 1000 Ευρώ με δικό τους σπίτι?Παραδείγματα άφθονα, μην πει κανείς το αντίθετο.Δεν υπάρχει ευρώ, δραχμή, καπάκια coca cola , προφυλακτικά , αίμα ή ότι νέα μορφή χρήματος μας επιβάλλουν τα τζιμάνια οι πολιτικοί μας.Δεν θα στερηθώ το φαγητό του παιδιού μου για να πληρώσω τα λαμόγια και εας τολμήσουν να πάρουν το σπίτι μου ή το αυτοκίνητο μου.Καραμπίνα και φυσίγγια σε αναμονή, θα πάρω κόσμο πριν πατήσει εφοριακός το πόδι του μέσα στην οικία μου.Ναι η βία δεν είναι η λύση αλλά προτιμώ την βία από το να βρεθώ άστεγος εγώ και η οικογενειά μου.Τώρα συνέχισε την οικονομική σου ανάλυση.:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 13, 2012 #10031 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 (edited) Ξέρεις κάτι?Η εφορία θα μου χτυπήσει την πόρτα και είτε είμαστε σε Ευρώ , Δραχμές, Μπανανόφλουδες, καπάκια coca cola, θα μου ζητήσει 2000 ευρώ στο νερό και θα τα απαιτήσει κιόλας!Γιατί, είμαι υπάλληλος του Θρυλικού Ιδιωτικού Τομέα, γιατί θεωρούν πως τα 1000 Ευρώ που παίρνω εγώ (με πτυχίο TEI και μεταπτυχιακό συν 2 ξένες γλώσσες) είναι too ******* way much και μπορώ να συντηρήσω ένα αμάξι, δικό μου σπίτι, παιδί 2,5 μηνών και γυναίκα που παίρνει επίδομα μητρότητας 420 Ευρώ....Έχεις πάρει πρέφα ότι ζητούν 2,500 ευρώ από συνταξιούχος των 1000 Ευρώ με δικό τους σπίτι?Παραδείγματα άφθονα, μην πει κανείς το αντίθετο.Δεν υπάρχει ευρώ, δραχμή, καπάκια coca cola , προφυλακτικά , αίμα ή ότι νέα μορφή χρήματος μας επιβάλλουν τα τζιμάνια οι πολιτικοί μας.Δεν θα στερηθώ το φαγητό του παιδιού μου για να πληρώσω τα λαμόγια και εας τολμήσουν να πάρουν το σπίτι μου ή το αυτοκίνητο μου.Καραμπίνα και φυσίγγια σε αναμονή, θα πάρω κόσμο πριν πατήσει εφοριακός το πόδι του μέσα στην οικία μου.Ναι η βία δεν είναι η λύση αλλά προτιμώ την βία από το να βρεθώ άστεγος εγώ και η οικογενειά μου.Τώρα συνέχισε την οικονομική σου ανάλυση.:banging:Μην ξεκινήσεις Νεο-Φιλελεύθερες αναλύσεις, τις γνωρίζω, Εσωτερικός Ελεγκτής είμαι σε μεγάλη εταιρία , στην οποία ανήκουν τράπεζες, βιομηχανίες τροφίμων etc.Ο κόσμος πεινάει,είναι οργισμένος και αυτοκτονεί ενώ ο Benny και ο Pizza Boy Σα (χλα)μαράς έχουν ονειρώξεις περί ανάπτυξης και παραμονής στο Ευρώ με μισθούς Ουγκάντας. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 13, 2012 από Typhonios Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 13, 2012 #10032 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Ξέρεις κάτι?Η εφορία θα μου χτυπήσει την πόρτα και είτε είμαστε σε Ευρώ , Δραχμές, Μπανανόφλουδες, καπάκια coca cola, θα μου ζητήσει 2000 ευρώ στο νερό και θα τα απαιτήσει κιόλας!Γιατί, είμαι υπάλληλος του Θρυλικού Ιδιωτικού Τομέα, γιατί θεωρούν πως τα 1000 Ευρώ που παίρνω εγώ (με πτυχίο TEI και μεταπτυχιακό συν 2 ξένες γλώσσες) είναι too ******* way much και μπορώ να συντηρήσω ένα αμάξι, δικό μου σπίτι, παιδί 2,5 μηνών και γυναίκα που παίρνει επίδομα μητρότητας 420 Ευρώ....Έχεις πάρει πρέφα ότι ζητούν 2,500 ευρώ από συνταξιούχος των 1000 Ευρώ με δικό τους σπίτι?Παραδείγματα άφθονα, μην πει κανείς το αντίθετο.Δεν υπάρχει ευρώ, δραχμή, καπάκια coca cola , προφυλακτικά , αίμα ή ότι νέα μορφή χρήματος μας επιβάλλουν τα τζιμάνια οι πολιτικοί μας.Δεν θα στερηθώ το φαγητό του παιδιού μου για να πληρώσω τα λαμόγια και εας τολμήσουν να πάρουν το σπίτι μου ή το αυτοκίνητο μου.Καραμπίνα και φυσίγγια σε αναμονή, θα πάρω κόσμο πριν πατήσει εφοριακός το πόδι του μέσα στην οικία μου.Ναι η βία δεν είναι η λύση αλλά προτιμώ την βία από το να βρεθώ άστεγος εγώ και η οικογενειά μου.Τώρα συνέχισε την οικονομική σου ανάλυση.:banging:Ευχαριστώ πάρα πολύ, άνεργος είμαι και θα πληρώσω και εφορία. Πάρε την καραμπίνα και πούλα μούρη σε κανέναν άλλον. Με εκνευρίσατε πρωί πρωί βλέπετε εχθρούς και πουλάτε μούρη σε κάθε έναν που γράφει κάτι που δεν σας αρέσει ή που δεν είναι απόλυτα ταυτόσημο με την δική σας άποψη. Δηλαδή πως ακριβώς αντιμετωπίζεις την σημερινή κατάσταση; Έχοντας την σιγουριά ότι χειρότερα δεν γίνεται ή απλά κοιτώντας το εκκαθαριστικό της εφορίας; Εγώ σκέφτομαι πάντως το μέλλον, όχι μόνο το πόσο καλύτερο θα μπορούσε να γίνει, αλλά και πόσο χειρότερο και μάλιστα πόσο πολύ γρήγορα χειρότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 13, 2012 #10033 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 (edited) Ευχαριστώ πάρα πολύ, άνεργος είμαι και θα πληρώσω και εφορία. Πάρε την καραμπίνα και πούλα μούρη σε κανέναν άλλον. Με εκνευρίσατε πρωί πρωί βλέπετε εχθρούς και πουλάτε μούρη σε κάθε έναν που γράφει κάτι που δεν σας αρέσει ή που δεν είναι απόλυτα ταυτόσημο με την δική σας άποψη. Δηλαδή πως ακριβώς αντιμετωπίζεις την σημερινή κατάσταση; Έχοντας την σιγουριά ότι χειρότερα δεν γίνεται ή απλά κοιτώντας το εκκαθαριστικό της εφορίας; Εγώ σκέφτομαι πάντως το μέλλον, όχι μόνο το πόσο καλύτερο θα μπορούσε να γίνει αλλά και πόσο χειρότερο και μάλιστα πόσο πολύ γρήγορα χειρότερο.Δεν είναι μούρη αλλά η πραγματικότητα και μπράβο σου που είσαι άνεργος και κοιτάς την παραμονή εντός του μνημονίου δύο, ως μέτρο ανάπτυξης και επιχειρηματολογείς με μπανανόφλουδες και άλλα φαιδρά προερχόμενα από την πλύση εγκεφάλου της Τρέμη και του Mega.Επίσης η καραμπίνα δεν πήγαινε σε εσένα, εάν τώρα από άνεργος μας βγεις εφοριακός, welcome!:clap:Ο εκνευρισμός δεν είναι λύση και γιατί χάλασες την ζαχαρένια σου?Επειδή αναγράφω κάτι που εντάσσεται στην σφαίρα της πραγματικότητας και όχι της MEGA MOU μυθοπλασίας??Ναι, όντως...θα φύγουμε από το Ευρώ , δεν θα κυβερνησει ο Σα (ΧΛΑ)μάρας Pizza Boy και ο Benny και θα σκάσουν μύτη οι εξωγήινοι, θα γίνει τσουνάμι, θα βρέξει βατράχια, θα εμφανιστεί ο Anti Christ superstar, θα βγάλει POP δίσκο ο Καιάδας (ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ!) και ο Πάγκαλος θα διαφημίσει πρόγραμμα Gilli Diet! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 13, 2012 από Typhonios Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 13, 2012 #10034 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Δεν είναι μούρη αλλά η πραγματικότητα και μπράβο σου που είσαι άνεργος και κοιτά την παραμονή εντός του μνημονίου δύο, ως μέτρο ανάπτυξης και επιχειρηματολογείς με μπανανόφλουδες και άλλα φαιδρά προερχόμενα από την πλύση εγκεφάλου της Τρέμη και του Mega.Επίσης η καραμπίνα δεν πήγαινε σε εσένα, εάν τώρα από άνεργος μας βγεις εφοριακός, welcome!:clap:LOL οκ τι θέλεις τώρα, μπράβο που θα πληρώσεις 2 χιλιάρικα στην εφορία; Κάνε παιδάκι μου την επανάστασή σου πάνω από το πληκτρολόγιο τώρα όσο είναι καιρός, διότι την Κυριακή σε περιμένει η κάλπη και φοβάμαι ότι θα σαλπίσεις full οπισθοχώρηση. Αν καταφέρεις και το πας μέχρι τέρμα και ψηφίζεις για πρώτη φορά στην ζωή σου κάτι που δεν σου το υπέδειξε η Τρέμη, μην φοβηθείς, καλό είναι. Άντε καλή αρχή μου πουλάς και μούρη τρομάρα σου. Διότι αυτοί που κλαίγονται πάνω από το εκκαθαριστικό και μιλάνε για καραμπίνες είναι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.Ο εκνευρισμός δεν είναι λύση και γιατί χάλασες την ζαχαρένια σου?Επειδή αναγράφω κάτι που εντάσσεται στην σφαίρα της πραγματικότητας και όχι της MEGA MOU μυθοπλασίας??Ναι, όντως...θα φύγουμε από το Ευρώ , δεν θα κυβερνησει ο Σα (ΧΛΑ)μάρας Pizza Boy και ο Benny και θα σκάσουν μύτη οι εξωγήινοι, θα γίνει τσουνάμι, θα βρέξει βατράχια, θα εμφανιστεί ο Anti Christ superstar, θα βγάλει POP δίσκο ο Καιάδας (ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ!) και ο Πάγκαλος θα διαφημίσει πρόγραμμα Gilli Diet!Τώρα είναι που με έπεισες ότι δεν τους ψήφισες το 2009. Γράψε και άλλα να με πείσεις περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 13, 2012 #10035 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 LOL οκ τι θέλεις τώρα, μπράβο που θα πληρώσεις 2 χιλιάρικα στην εφορία; Κάνε παιδάκι μου την επανάστασή σου πάνω από το πληκτρολόγιο τώρα όσο είναι καιρός, διότι την Κυριακή σε περιμένει η κάλπη και φοβάμαι ότι θα σαλπίσεις full οπισθοχώρηση. Αν καταφέρεις και το πας μέχρι τέρμα και ψηφίζεις για πρώτη φορά στην ζωή σου κάτι που δεν σου το υπέδειξε η Τρέμη, μην φοβηθείς, καλό είναι. Άντε καλή αρχή μου πουλάς και μούρη τρομάρα σου. Διότι αυτοί που κλαίγονται πάνω από το εκκαθαριστικό και μιλάνε για καραμπίνες είναι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.Τώρα είναι που με έπεισες ότι δεν τους ψήφισες το 2009. Γράψε και άλλα να με πείσεις περισσότερο.Εντάξει ηρέμησες τώρα??Κάτσε εσύ επαναστάτη της φακής και του Warcraft και πήγαινε ψήφισε τους πάλι της Κυριακή.Άλλωστε η Ελλάδα έχει ανάγκη από ραγιάδες και πρόβατα που μηρυκάζουν την τρομολαγνεία του ΜΠΑΤΣΟΚ, ΝΔ και λοιπά.Επίσης δεν είσαι σε θέση να μαντέψεις που κατέθεσα την ψήφο μου, ΣΙΓΟΥΡΑ ομως ΟΥΔΕΠΟΤΕ στην ζωή μου δεν υποστήριξα τον δικομματισμό σου:happy2:Τώρα εάν έχεις και μαντικές ικανότητες, πέραν τις Νεο-φιλελεύθερες οικονομικές θέσεις σου, θα πρότεινα να κόψεις το επίδομα ανεργίας (Αλήθεια πως ΖΕΙΣ με το υπέρογκο αυτό ποσό?? Τα επενδύεις κάπου??) και να πάρεις θέση δίπλα στο Άστρα και Όραμα προφητεύοντας τα νέα αποτελέσματα, θα βγάλεις φραγκά!Είσαι άνεργος, παίρνεις επίδομα ΠΕΙΝΑΣ και υποστηρίζεις Μνημόνιο και ΦΟΒΑΣΑΙ μην χάσεις το Ευρώ σου...Φίλε, κοίταξε το, εγκεφαλικό μυρίζω ή πρόβλημα νόησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 13, 2012 #10036 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 LOL οκ τι θέλεις τώρα, μπράβο που θα πληρώσεις 2 χιλιάρικα στην εφορία; Κάνε παιδάκι μου την επανάστασή σου πάνω από το πληκτρολόγιο τώρα όσο είναι καιρός, διότι την Κυριακή σε περιμένει η κάλπη και φοβάμαι ότι θα σαλπίσεις full οπισθοχώρηση. Αν καταφέρεις και το πας μέχρι τέρμα και ψηφίζεις για πρώτη φορά στην ζωή σου κάτι που δεν σου το υπέδειξε η Τρέμη, μην φοβηθείς, καλό είναι. Άντε καλή αρχή μου πουλάς και μούρη τρομάρα σου. Διότι αυτοί που κλαίγονται πάνω από το εκκαθαριστικό και μιλάνε για καραμπίνες είναι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.Τώρα είναι που με έπεισες ότι δεν τους ψήφισες το 2009. Γράψε και άλλα να με πείσεις περισσότερο.Αυτοκτόνησε 36χρονος στα Σεπόλια - NEWS247Να υποθέσω φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ ε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Ιούνιος 13, 2012 #10037 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Αυτοκτόνησε 36χρονος στα Σεπόλια - NEWS247Να υποθέσω φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ ε???ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΗ ειδηση αλλά δεν καταλαβαίνω που κολλάει ο Συριζα(εστω και ειρωνικά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 13, 2012 #10038 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 STOP THE PRESS!!!!Επιτελους καποιος γ#$@#%σε τους Rothchild!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 13, 2012 #10039 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΗ ειδηση αλλά δεν καταλαβαίνω που κολλάει ο Συριζα(εστω και ειρωνικά)Ε, για όλα δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ ?? (καθαρά σαρκασμός) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 13, 2012 #10040 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 STOP THE PRESS!!!!Επιτελους καποιος γ#$@#%σε τους Rothchild!!!ΑΧΑΧΑ! Καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts