kalwdios Μάϊος 5, 2010 #981 Μάϊος 5, 2010 Εγώ πάντως βλέπω ενα πράγμα αντι να είμαστε στον δρόμο καθόμαστε και μοιράζουμε ευθύνες για το ποιος φταέι...
Hydra Μάϊος 5, 2010 #982 Μάϊος 5, 2010 Μάλλον κάτι δεν λες σωστά. Καθηγητές που απεργούν, ΔΕΝ πληρώνονται την ημερίσια αποζημίωση. Οχι ,δεν κανω λαθος.Το συγκεκριμενο το ξερω καλα.Και η μητερα μου ειναι εκπαιδευτικος Ειπα οτι καθηγητες σε ημερες απεργιας δηλωνουν οτι δεν μπορουν να παρευρεθουν στο σχολειο λογω παραλληλης απεργιας σε μεσα συγκοινωνιας και ετσι καθονται σπιτι τους και πληρωνονται!Δεν δηλωνουν απεργια. Ετσι μου 'χουν πει τουλαχιστον φιλοι-φιλες που οι γονεις τους ειναι καθηγητες. Ρε συ μην με δουλεύεις και μην κοροϊδεύεις και τον εαυτό σου. Πες ένα "έκανα λάθος" αν έχεις το κουράγιο, ποιο αξιοπρεπές είναι. Όταν κάθεσαι και γενικεύεις στο πρώτο post "οι καθηγητες συγκεκριμενα" και το ξανά κάνεις και στο δεύτερό σου post "μιλαω για αυτους του δημοσιου" αδικείς κόσμο; Αυτό που γράφεις "χωρις να αναφερομαι στον καθενα ξεχωριστα" εννοείται από την στιγμή που γενικεύεις και τους πετάς όλους στο ίδιο τσουβάλι. Εγώ από το δημόσιο δεν έχω πληρωθεί εδώ και 1,5 χρόνο. Ο άλλος που πάει και κάνει μάθημα στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας από το δημόσιο πληρώνεται. Yanni,μπορεις να ηρεμησεις.Αν εγω εχω καποια αποψη για τους καθηγητες,μπορεις αν θες (το οφειλεις δεν ειναι και οτι πρεπει) να σεβαστεις την αποψη μου,ανεξαρτητα αν εισαι η οχι καθηγητης. Αλλα και παλι δεν θα πω το "εκανα λαθος" γιατι δεν εκανα τιποτα λαθος οπως νομιζω.Ειπα οι καθηγητες δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης δημοσιου εχουν την πολυτελεια να κανουν αυτη τη "hack-ια" σε μερες απεργιας και να πληρωνονται.Αυτο ισχυει και δεν το λεω εγω γιατι εχω κατι με τους καθηγητες.Αν θες το αποδεχεσαι,αν παλι οχι κανενα προβλημα. Ας μην κανουμε το θεμα καθηγητοTreadh. Χρεωκοπια Ελλαδας -------- just this Τωρα πως γινεται εσυ να εισαι καθηγητης δημοσιου και να μην πληρωνεσαι,δεν ξερω.Πολυ παραξενο μου φαινεται παντως...
astrolabos Μάϊος 5, 2010 #983 Μάϊος 5, 2010 Αν ήταν κάνα γκρουπ Αμερικανών στην ακρόπολη εκείνη την ώρα και πλακώνονταν με τους εκπροσώπους του ΠΑΜΕ αρχικά στα βρισίδια και μετά στο ξύλο; και σε καμιά περίπτωση δεν λέω ότι την φασαρία θα την ξεκίναγαν οι εκπρόσωποί του ΠΑΜΕ, το αντίθετο!Για ποιο λόγο αν είσαι τουρίστας να πας να την πέσεις σε κάποιον που κάθεται στην άκρη του μνημείου; (εκεί καθόντουσαν, εκεί που είχαν το ανορθόγραφο πανό)
yanni Μάϊος 5, 2010 #984 Μάϊος 5, 2010 Οχι ,δεν κανω λαθος.Το συγκεκριμενο το ξερω καλα.Και η μητερα μου ειναι εκπαιδευτικος Ειπα οτι καθηγητες σε ημερες απεργιας δηλωνουν οτι δεν μπορουν να παρευρεθουν στο σχολειο λογω παραλληλης απεργιας σε μεσα συγκοινωνιας και ετσι καθονται σπιτι τους και πληρωνονται! Ετσι μου 'χουν πει τουλαχιστον φιλοι-φιλες που οι γονεις τους ειναι καθηγητες. Yanni,μπορεις να ηρεμησεις.Αν εγω εχω καποια αποψη για τους καθηγητες,μπορεις αν θες (το οφειλεις δεν ειναι και οτι πρεπει) να σεβαστεις την αποψη μου,ανεξαρτητα αν εισαι η οχι καθηγητης. Αλλα και παλι δεν θα πω το "εκανα λαθος" γιατι δεν εκανα τιποτα λαθος οπως νομιζω.Ειπα οι καθηγητες δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης δημοσιου εχουν την πολυτελεια να κανουν αυτη τη "hack-ια" σε μερες απεργιας και να πληρωνονται.Αυτο ισχυει και δεν το λεω εγω γιατι εχω κατι με τους καθηγητες.Αν θες το αποδεχεσαι,αν παλι οχι κανενα προβλημα. Ας μην κανουμε το θεμα καθηγητοTreadh. Χρεωκοπια Ελλαδας -------- just this Τωρα πως γινεται εσυ να εισαι καθηγητης δημοσιου και να μην πληρωνεσαι,δεν ξερω.Πολυ παραξενο μου φαινεται παντως... Σεβαστή η άποψή σου όπως λες, λάθος αλλά σεβαστή. Εγώ ήρεμος είμαι, άλλο το τι γράφω. Δεν μπορείς σε όλα τα κείμενα να βάζεις κορδέλες και καρδούλες. Από εκεί και πέρα αν εσένα σου φαίνεται παράξενο που δεν με έχουν πληρώσει εγώ τι να πω; Πάντως μου κάνει εντύπωση που έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου ρωτώντας τους φίλους σου που έχουν γονείς εκπαιδευτικούς, αλλά όχι την μητέρα σου που είναι εκπαιδευτικός. Δες και εδώ για να καταλάβεις http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=17109.msg310302#new και να σου δείξω λιγάκι και μια "hack-ια" πολυτελείας που έχουν κάποιοι εκπαιδευτικοί Εδώ δεν ντρέπονται που μας έχουν απλήρωτους τόσους μήνες και πηγαινοερχόμαστε με καθημερινά έξοδα στις βενζίνες, και θα ντραπούν αν μας κόψουν τα επιδόματα:::Γιατί ξέρουν αυτοί τι θα πει να δουλεύεις ωρομίσθιος;;;;Ξέρουν τι θα πει να ζεις τσιμα τσιμα και δανειζεσαι για να βάλεις βενζίνη για να πας στο σχολείο;;;;Τι ξέρουν αυτοί από μια τέτοια ζωη;;;;Αλλά φταίμε εμείς που συνεχίζουμε να πηγαίνουμε στα σχολέια...Γιατί αν όλοι μαζί είχαμε στασματήσει να πηγαίνουμε, θα έβρισκαν αμέσως λεφτά να μας πληρώσουν αυτά που μας χρωστάνε...Μας έχουν αυτοί περισσότερο ανάγκη από ότι τους έχουμε εμείς!!!
yanni Μάϊος 5, 2010 #985 Μάϊος 5, 2010 Για ποιο λόγο αν είσαι τουρίστας να πας να την πέσεις σε κάποιον που κάθεται στην άκρη του μνημείου; (εκεί καθόντουσαν, εκεί που είχαν το ανορθόγραφο πανό)Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά βλέποντας τις αντιδράσεις των Αμερικανών απέναντι στο οτιδήποτε μοιάζει με σοσιαλιστικό/κομμουνιστικό δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να είσαι απόλυτα ήσυχος ότι δεν θα συμβεί καμιά στραβή.
makio Μάϊος 5, 2010 #986 Μάϊος 5, 2010 Εγώ πάντως βλέπω ενα πράγμα αντι να είμαστε στον δρόμο καθόμαστε και μοιράζουμε ευθύνες για το ποιος φταέι...γιατι τα μετρα ειναι υπολογισμενα ωστε να ερχεται η πλειοψηφια σε δυσκολη θεση αλλα οχι αρκετα ωστε να 'εκραγει'..........συντομα θα ερθουν κι αλλα μετρα ,παλι επιστημονικα ! σχεδιασμενα ωστε να μας ριξουν λιγο πιο κατω....με απλα λογια , το ζητουμενο ειναι να μας φερουν στο σημειο εκεινο, που πλεον ΔΕΝ θα εχουμε το κουραγιο ν αντιδρασουμε - γιατι θα ειμαστε πεπεισμενοι για το ματαιοδοξο οποιας αντιδρασης/αντιστασης....ελπιζω να βγω ψευτης - θα δουμε ΠΟΛΥ χειροτερα απο την σημερινη κατασταση.....αν σκεφτει καποιος με ΑΠΛΗ λογικη οτι 100 δις ΔΑΝΕΙΟ δεν σωζουν την Ελλαδα - απλα γινεται ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥς ΜΑΣ (ναι ! αυτο που αρνουνται πεισματικα οι πολιτικοι μας ) και στο τραπεζι τεθηκαν ζητηματα που αφορουν το μελλον μας ως χωρα......μεινετε συντονισμενοι!! συντομα στους κινηματογραφους και στα βιντεοκλαμπ της γειτονιας σας !!
sstav Μάϊος 5, 2010 #987 Μάϊος 5, 2010 υπάρχει πουθενά κάμερα να καταγράφει τι γινεται στο κέντρο της ΑΘήνας ή μονο στα blogs;
makio Μάϊος 5, 2010 #988 Μάϊος 5, 2010 Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά βλέποντας τις αντιδράσεις των Αμερικανών απέναντι στο οτιδήποτε μοιάζει με σοσιαλιστικό/κομμουνιστικό δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να είσαι απόλυτα ήσυχος ότι δεν θα συμβεί καμιά στραβή.yani σ εκτιμω σαν συμφορουμιτη , αλλα εδω εισαι πολυ φαουλ!αν οι αμερικανοι αντιδρουν ετσι , ειναι γιατι και καποιοι αλλοι χωρις να γνωριζουν τον αμερικανικο λαουτζικο , εχουν στο μυαλο τους ραμπο κλπ που ηρθαν να μας την πεσουν..........μποχουμ δερνουμε !!????
yanni Μάϊος 5, 2010 #989 Μάϊος 5, 2010 yani σ εκτιμω σαν συμφορουμιτη , αλλα εδω εισαι πολυ φαουλ!αν οι αμερικανοι αντιδρουν ετσι , ειναι γιατι και καποιοι αλλοι χωρις να γνωριζουν τον αμερικανικο λαουτζικο , εχουν στο μυαλο τους ραμπο κλπ που ηρθαν να μας την πεσουν..........μποχουμ δερνουμε !!????LOL OK... μπορεί να είμαι εις διπλούν λάθος εδώ.
bsakel Μάϊος 5, 2010 #990 Μάϊος 5, 2010 υπάρχει πουθενά κάμερα να καταγράφει τι γινεται στο κέντρο της ΑΘήνας ή μονο στα blogs;Στο ζουγκλα γρ υπαρχει αλλα δεν δειχνει και πολλα.
astrolabos Μάϊος 5, 2010 #991 Μάϊος 5, 2010 υπάρχει πουθενά κάμερα να καταγράφει τι γινεται στο κέντρο της ΑΘήνας ή μονο στα blogs;http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=25221&catid=3
jpavly Μάϊος 5, 2010 #992 Μάϊος 5, 2010 Από το Grande Bretagne http://www.athensinfoguide.com/wcv/wcparliament.htm
Jaco Μάϊος 5, 2010 #993 Μάϊος 5, 2010 Έχετε αφιερώσει κάμποσες σελίδες για την σημαία στην Ακρόπολη... Βγήκαν τα κανάλια και τους έκραξαν, το έκαναν μείζον θέμα και τώρα τους κράζουν όλοι και καθόμαστε και συζητάμε γι' αυτό... Αν και γενικά τους κουκουέδες τους αντιπαθώ, γιατί ζουν σε άλλο κόσμο, από την άλλη δεν σήκωσαν πανό στην Ακρόπολη ενός κράτους πρότυπου δημοκρατίας και αξιοκρατίας... το σήκωσαν πανώ στην Ακρόπολη ενός από τα πιο διεφθαρμένα κράτη στον κόσμο, που οι ίδιοι οι δημόσιοι λειτουργοί δεν την σέβονται και υπό την σκιά της σέρνουν την χώρα από το κακό στο χειρότερο... δηλαδή, ο κόσμος καίγεται και η γριά χτενίζεται... και από την άλλη οι λεγόμενοι αγώνες που λένε όλοι ότι θα κάνουν, δεν κερδίζονται στα σαλόνια και με σεβασμό στις έννοιες, αλλά πρέπει να ξεπερνάνε τα όρια, όπως οι αντίπαλοι...Τέλος πάντων, η ιστορία θα δείξει ποιοι είχαν δίκιο και ποιοι όχι, ποιοι έκαναν σωστές κινήσεις και ποιοι λάθος και λοιπές αντιθέσεις...
Nephiλiμ Μάϊος 5, 2010 #994 Μάϊος 5, 2010 http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=25221&catid=3Μονο εμενα θυμισε προεκλογικη συγκεντρωση? (minus the chemicals )
jpavly Μάϊος 5, 2010 #995 Μάϊος 5, 2010 Απ' ότι βλέπω στο τρωκτικό πάντως στο κέντρο γίνεται της τάνας!Άρχισαν να σπάνε και να καίνε τράπεζες, πάνε να μπουν στη βουλή κλπ..
bsakel Μάϊος 5, 2010 #996 Μάϊος 5, 2010 Μονο εμενα θυμισε προεκλογικη συγκεντρωση? (minus the chemicals )Ακριβως αυτο ειναι που με απωθει εμενα απο τις περισσοτερες συγκεντρωσεις. Προσωπικα πιστευω οτι το πολιτικο μας συστημα ειναι ολο λαθος. Δεν εχει σημασια ποιος εκανε τα χειροτερα. Ολοι ηταν εκει οταν γινονταν και ολοι συμμετειχαν ειτε ενεργα ειτε απλα μην συμμετεχοντας... Δεν ξερω τι μπορει να γινει αλλα ελπιζω να γινει κατι για να αλλαξει λιγο αυτη η κατασταση και θεωρω την οικονομικη κριση μια θαυμασια ευκαιρια για να αναδειχθει κατι νεο. Δεν εννοω νεο υπο την εννοια "τι καλα που θα ηταν να ειχαμε παντου κομμουνισμο" αλλα νεο υπο την εννοια να φυγουν αυτοι και να βρουμε καποιον να μπορει να μαζεψει τον κοσμο πισω του. Να τον πεισει να δουλεψει για κατι. Να το εμπνευσει οτι αξιζει να δουλεψει.Χωρις το παραπανω δεν βλεπω εξοδο απο αυτο που προσωπικα θεωρω τον "Συγχρονο Μεσαιωνα". Δεν βλεπω για ποιο λογο να δεχτει ο κοσμος μια αλλαγη στον τροπο ζωης του, η οποια προωθειται απο τους ιδιους που: τοσα χρονια τρωνε (λιγο ή πολυ)τον ξεγελασαν και του εφαγαν τις οικονομιες μιας ζωης(εμμεσα βαζοντας τον να παιξει σε ενα παιχνιδι που δεν ηξερε πχ χρηματιστηριο)τοσα χρονια απλα τον αποκοιμηζουν μεχρι την στιγμη που πλεον αλλο ψεμα δεν χωραει φαινονται αναξιοι να βγαλουν ενα ολοκληρωμενο προγραμμα για να διορθωθει η κατασταση και λειτουργουν με την λογικη "δοκιμασε αυτο και ελα σε μια βδομαδα να δουμε"(εδω ταιριαζει και η αλλαγη πολιτικου σκηνικου στην οποια ελπιζω γιατι κανενας, απο τους υπαρχοντες, δεν θεωρω οτι μπορει να βγαλει ολοκληρωμενη προταση Ειλικρινα δεν ξερω πως μπορει να γινει αλλα πραγματικα ελπιζω σε αυτη την αλλαγη. Απλα πρεπει να ειναι αλλαγη και οχι "ανασχηματισμος" των ιδιων.
performer Μάϊος 5, 2010 #997 Μάϊος 5, 2010 εδω ταιριαζει και η αλλαγη πολιτικου σκηνικου στην οποια ελπιζω γιατι κανενας, απο τους υπαρχοντες, δεν θεωρω οτι μπορει να βγαλει ολοκληρωμενη προτασηευκολάκι είναι να δούμε καμιά χούντα.
bsakel Μάϊος 5, 2010 #998 Μάϊος 5, 2010 Από το Grande Bretagne http://www.athensinfoguide.com/wcv/wcparliament.htmτωρα δειχνει ενα τοιχο η καμερα....
bsakel Μάϊος 5, 2010 #1000 Μάϊος 5, 2010 ευκολάκι είναι να δούμε καμιά χούντα.Ενταξει δεν ειναι και τοσο ευκολο. Σιγουρα παντως δεν εννουσα αυτο. Δεν ειναι το θεμα να πιεσεις τον αλλον να κανει κατι που δεν θελει. Το θεμα ειναι να τον πεισεις οτι αυτο που λες ειναι το σωστο και να σε ακολουθησει στην δυσκολια που θα περασετε μαζι. Χρειαζεται καποιος που μπορει να ξεπερασει τον εαυτο του για να δωσει το παραδειγμα στους αλλους να το κανουν και αυτοι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.