SLN Απρίλιος 5, 2012 #9241 Απρίλιος 5, 2012 Πάντως με την λογική μου, αν όντως άλλαζα ξαφνικά σαν άνθρωπος, θα έκανα πρώτα μια δημόσια αυτοκριτική και θα εξηγούσα κάποια πράγματα για το παρελθόν μου... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=QhTiJEYqqY8]The Slow Clap - YouTube[/ame]Πιο πολυ αισθηματικη κομεντι/κοινωνικο δραμα του Χολυγουντ μου κανει αυτο, παρα σε actual real life πολιτικη πραξη. Και ειδικα στο Ελλαντα... Αν ηταν αμερικη που το εχουνε κανει showbiz να βγει σε καμμια Oprah... δεκτο....
Jaco Απρίλιος 5, 2012 #9242 Απρίλιος 5, 2012 Οι εξηγήσεις για τις προηγούμενη πορεία του, δεν είναι προαιρετικές ή πολιτικό easter egg (για να είμαστε και στο κλίμα ), είναι υποχρέωσή του... Θα έβαζες πχ ένα δικηγόρο που επί χρόνια "έστηνε" πελάτες του να σε εκπροσωπήσει, επειδή ξαφνικά μια μέρα έγινε καλό παιδί...? Τουλάχιστον θα ήθελες μια πολύ πειστική εξήγηση για όλα τα προηγούμενα... Μπορεί να έχω χάσει επεισόδια, αλλά δεν έχω δει καμία...
SLN Απρίλιος 5, 2012 #9243 Απρίλιος 5, 2012 Ελα μωρε, δηλαδη πας να κανεις λογικη κουβεντα για πολιτικες πραξεις??? Στα σοβαρα κιολας????Εδω ενδεχεται να μας γυρισουν μετα απο Χ καιρο τον Τζεφρυ σαν εθνοσωτηρα κι εσυ μου λες ιστοριες για αγριους για το "σκιωδες/εθνικιστικο" παρελθον ενος τυπου που α) δεν το αρνειται καν με την νεα πορεια του και β) δεν ειναι απαραιτητα αρνητικο για μεριδα απο τους ψηφορορους του??Στην χωρα με μνημη χρυσοψαρου, στη χωρα που ο,τι δηλωσεις εισαι, στη χωρα που ακυρωνονται/διαγραφονται εγκληματα ΧΧΧΧΧΧ φορες μεγαλυτερα απο του Καμμενου???Για ποιες "υποχρεωσεις" μιλας??Αμα υπηρχε η λεξη "υποχρεωση" στο λεξιλογιο των πολιτικων ο Παγκαλος (τυχαιο παραδειγμα) επρεπε να εχει αυτοκτονησει εδω και κατι δεκαετιες. Εδω βγαινουνε απο πανω εν ετη 2012 καποιοι και λενε "καλα τα λεει, μπραβο! Επιτελους πολιτικος με πυγμη που λεει αληθειες!" Κι εσυ μου λες για υποχρεωσεις κλπ κλπ Το να βγεις να κανεις αυτα τα πραγματα που λες ειναι σαν να παραδεχεσαι την ενοχη σου, πραγμα που κανεις δεν το κανει γιατι πολυ απλα για καθε ψηφο Τζακου που θα κερδισει θα χασει 100 ψηφους κυρ-Μπαμπη.Μπορει να ειμαι και προκατειλημμενος αλλα να σου πω την αληθεια δεν περιμενω χαϊρι και προκοπη απο την πολιτικη σαν εννοια και ως εκ τουτου απο κανεναν πολιτικο. Απλα παω με το μη χειρον βελτιστο. Απο αυτη την σκοπια βλεπω το θεμα. Ισως γιαυτο ειμαι ρεαλιστης/απαισιοδοξος. Να εξηγηθουμε, ακομα και να τον ψηφισω δεν περιμενω σωτηρια απο τον Καμμενο, αρα ουτε και εξηγηση για το παρελθον του. Μια κοντρα στην GS για μενα ειναι αρκετη.
Jaco Απρίλιος 6, 2012 #9244 Απρίλιος 6, 2012 Αυτά που λες, κατά βάθος απορρέουν από την δυτική κουλτούρα (και ας νιώθουμε οι Έλληνες και ολίγον ανατολίτες), δηλαδή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας η λέξη "αποτυχία" και όλα γίνονται για να αποδειχθεί η "αξία" μας, αν θες το εξηγώ γιατί συμβαίνει αυτό για να μην μένει μόνο σαν τίτλος... Πάντως αυτό, είναι σαν το καρκίνο ένα πράγμα, όταν εκδηλώνεται χωρίς ν'αντιμετωπιστεί αρχίζει και επηρεάζει όλα τα γειτονικά κύτταρα και στο τέλος όλο τον ιστό... Ε, βάλε μερικούς ευρωπαϊκούς αιώνες στην εξίσωση, να το αποτελέσμα... Τέλος πάντων, όπως και να έχει σίγουρα ο Καημένος θα κερδίσει πολλές ψήφους όπως και το πασοκ και η νδ, το κουκουβέιτ, ο λαος, τα χρυσά αυγά και ο ξύριζα, ρεαλιστικά όμως (και ανεξάρτητα πλέον κουλτούρας), κανείς δεν πληρεί τις προϋποθέσεις... Λοιπόν λέω να τους μαζέψουμε όλους αυτούς και να τους μυήσουμε στην jazz και τον Don Pullen όλοι από εδώ... Και μια αφιέρωση στον George [ame=http://www.youtube.com/watch?v=IDek6byKx8Q]Don Pullen - Ah George, We Hardly Knew Ya part1 - YouTube[/ame]
greekfragma Απρίλιος 6, 2012 #9245 Απρίλιος 6, 2012 να βάζουμε κάνα τέτοιο songie όταν είναι τεταμένο το κλίμα στα thread του λάμπη...
jiohkor3 Απρίλιος 6, 2012 #9246 Απρίλιος 6, 2012 Παρτε κοσμε. Μια χαρα παγκοσμιο πολεμο εχουμε και ασχολουμαστε με το ποιος θα μας ραψει τις καλτσες ...Καλοι γερμανοι κακοι ελληνες και φρυδια.Oligarchy, ένα ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου - NEWS247
yanni Απρίλιος 6, 2012 #9248 Απρίλιος 6, 2012 Διαβάστε πολύ προσεκτικά:Κέρδοςυπήρξαν 425 συμμετοχές .... οι 5 καλύτερες προτάσειςΕνδιαφέρον. Μας δείχνει μια εικόνα του τι πιστεύουν οι κριτές του διαγωνισμού πάντως ή για να είμαι ποιο σωστός τι κλίμα επιθυμούν οι ίδιοι για τα δικά τους συμφέροντα ή τα συμφέροντα των εργοδοτών/συναδέρφων/χορηγών τους να καλλιεργήσουν, όχι για το ποιες είναι πραγματικά οι καλύτερες προτάσεις. Τα 100€ στον 11χρονο είναι δείγμα του ότι για αυτούς είναι μέρος παιχνιδιού ο εν λόγω διαγωνισμός, όσο σημαντικός και αν είναι, στην δημιουργία εντυπώσεων.Η υποκρισία και ο χλευασμός μπορεί να αξιοποιηθεί ως εργαλείο/όπλο στην ζούγκλα των αγορών για να αποσπάσεις οικονομικά οφέλη και να ωθήσεις τον άλλον, του οποίου τα λεφτά έχεις βάλει στο μάτι, να πάρει την λάθος απόφαση.
Wizard! Απρίλιος 6, 2012 #9249 Απρίλιος 6, 2012 Καλά, φυσικά το "καλύτερες" αναφέρεται στο δικό τους συμφέρον. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για εμάς, το αντίθετο μάλιστα, θα ήταν ευχής έργο για αυτούς να μας αφανίσουν.
TifoziF1 Απρίλιος 6, 2012 #9250 Απρίλιος 6, 2012 Στο ΣτΕ προσέφυγαν οι δύο πρώτοι ομολογιούχοι κατά του PSIΣτο ΣτΕ προσέφυγαν οι δύο πρώτοι ομολογιούχοι κατά του PSIΣτο Συμβούλιο της Επικρατείας κατατέθηκε σήμερα η πρώτη προσφυγή (αίτηση ακύρωσης) δύο ομολογιούχων του ελληνικού Δημοσίου, με την οποία ζητούν να κριθεί η συνταγματικότητα και η νομιμότητα των κυβερνητικών πράξεων, με τις οποίες υλοποιήθηκε το PSI και για τους Έλληνες ομολογιούχους, οι οποίοι δεν συμμετείχαν εθελοντικά σε αυτό. Ειδκότερα, οι ομολογιούχοι επισημαίνουν ότι παραβιάζονται διατάξεις του Πρώτου Πρόσθετου Πρωτόκολλου της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) που προστατεύουν την περιουσία και του άρθροθ 4 του Συντάγματος, που καθιερώνουν την αρχή της ισότητας.
Myralis Απρίλιος 6, 2012 #9251 Απρίλιος 6, 2012 Ένα ενδιαφέρον ανάγνωσμα.. (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνώ/διαφωνώ ή ότι γνωρίζω το θέμα καλά)Ξεκαθαρίζοντας τον Εκλογικό Νόμο: η Τελευταία Ευκαιρία της Δημοκρατίας! « Ιστολόγιο Σταμάτη Καββαδία
Jaco Απρίλιος 6, 2012 #9252 Απρίλιος 6, 2012 Έτσι είναι Myralis...Ο εκλογικός νόμος (και γενικά το πολιτικό σύστημα όπως είναι) μου θυμίζει μια ατάκα του Osho που είχα διαβάσει... Αν θυμάμαι καλά έλεγε ότι "στην κοινωνία είμαστε στις αντίθετες πλευρές του ίδιου πλοίου" (κάπως έτσι) και εννοούσε πως είτε ακολουθείς τους κανόνες είτε αντιστέκεσαι σε αυτούς είναι το ίδιο πράγμα, γιατί η αντίδραση σου περιστρέφεται γύρω από τους ίδιους κανόνες... Επομένως δεν σου δίνουν επιλογή, νομίζεις ότι έχεις επιλογή αλλά στην ουσία ότι και να διαλέξεις το αποτέλεσμα εξυπηρετεί τον λόγο για τον οποίο φτιάχτηκαν οι κανόνες αυτοί...Ιστορικά τουλάχιστον, οι μεγάλες και δραστικές αλλαγές ερχόντουσαν πάντα μέσα από επαναστάσεις και κυρίως βία... Τώρα ακόμα προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα και να το λύσουμε ήρεμα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι (αν και αυτοί δεν έχουν πρόβλημα να ανοίγουν τα ρουθούνια τα δικά μας), το οποίο το θεωρώ υγιές και πολιτισμένο, αλλά το πρόβλημα όμως είναι ότι μόνο η πλευρά μας το βλέπει έτσι... Ας είναι και έτσι όμως, η συνειδητοποίηση είναι το πρώτο βήμα που οδηγεί στην παραδοχή και τελικά την αντίδραση... Θυμάμαι επίσης που είχα δει μια συνέντευξη του Παττακού, ο οποίος όπως και να έχει είχε τουλάχιστον το θάρρος να τα πει έξω από τα δόντια την "αλήθεια του", ενώ αυτοί φοβούνται και κρύβονται, είναι μουλωχτοί και υπόγειοι... τον ρώτησαν λοιπόν τι θα γινόταν αν ο κόσμος αντιστεκόταν τις πρώτες μέρες που έγινε το πραξικόπημα...? Και εκείνος απάντησε "μακελειό"... Το ίδιο μακελειό θα προκαλέσουν και αυτοί αν προσπαθήσουμε να τους αντισταθούμε, γιατί ουσιαστικά το είναι ίδιο πράγμα με την χούντα και το μόνο που αλλάζει είναι η περιγραφή και τα συστατικά στην συσκευασία, κατά τ' άλλα το σκεύασμα είναι το ίδιο αηδιαστικό και εμετικό... Περίπου άσχετο, αλλά μιας και τον έπιασα στο στόμα μου, στην ίδια συνέντευξη ο Παττακός είχε πει εσείς οι δημοσιογράφοι φταίτε που έγινε το πραξικόπημα, εννοώντας ότι τα μμε της εποχής ζητούσαν και κραύγαζαν μια τέτοια λύση... Τα μμε από τότε που κατασκευάστηκαν κατευθύνουν και εξυπηρετούν τέτοιους σκοπούς... Όπως λέω και σ' όλους τους φίλους και γνωστούς, κλείστε το ρημάδι το χαζοκούτι να ξεθολώσετε... όταν έχεις μυωπία φοράς γυαλιά οράσεως και όχι ηλίου για να βλέπεις ακόμα λιγότερο... Τα τελευταία 100 χρόνια κάνουν κουμάντο οι φιλοχρήματοι και προδότες εκδότες, τότε με εφημερίδες και τώρα με το χαζοκούτι... Καθοδηγούν τον κόσμο σαν τα πρόβατα... Πόσοι έχουν πλέον ξεκάθαρη και σταθερή άποψη όπως και επίγνωση της πραγματικότητας...?
Lazy Dog Απρίλιος 6, 2012 #9253 Απρίλιος 6, 2012 Απαντάει σε πολλά ενδιαφεροντα ερωτηματα. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=FrvaxdvpVUM&feature=g-u-u&context=G292c052FUAAAAAAAAAA]Ο Πάνος Καμμένος στο Creta Channel 6/4/2012 - YouTube[/ame]
Hydra Απρίλιος 7, 2012 #9254 Απρίλιος 7, 2012 Το ΄χετε δει;Δεξί X-Trem(i): Yποψήφιος με τον Καμμένο ο άνθρωπος που εγκατέστησε τη Rothschild στην Ελλάδα. Θέλει να απολύσει 200 χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους και αποκαλεί φεουδαρχική την περιουσία της εκκλησίας !!!
yanni Απρίλιος 7, 2012 #9256 Απρίλιος 7, 2012 Δεξι Χ-Trem(i) Hmmmm Seems Legit...Έχει αναπαραχθεί πολύ ως είδηση για να είναι εντελώς για τα μπάζα (αν και το copy paste στο internet είναι ο κανόνας)Αντισυμβατικές Ειδήσεις Έσβησε τα επίμαχα άρθρα ο Ίων Στεριώτης!-Πολιτικήgoogle copyΣε ακόμη μεγαλύτερο Δημόσιο Χρέος οδηγεί η σημερινή Οικονομική Πολιτική Αναγκαία πλέον η άμεση απόλυση , 200.000 Συμβασιούχωνσημερινή σελίδαΠροτεραιότητα στους Καταναλωτές, τους Επαγγελματίες και τις Επιχειρήσεις και όχι στις ΤράπεζεςΤο μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε σήμερα είναι να πιστέψουμε ότι ο Καμμένος είναι πεντακάθαρος πατριώτης. Δεν λέω να μην τον ψηφίσουμε και εγώ τον έχω στα υπόψιν, αλλά να πιστέψουμε ότι είναι ένας πατριώτης ανεξάρτητος Έλληνας που αποφάσισε να σώσει την Ελλάδα μπαίνοντας στην πολιτική εχτές. Και το κάνουμε αυτό το λάθος. Ψηφίζουμε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και "παντρευόμαστε" την ψήφο μας. Με το που ρίχνουμε την ψήφο υπάρχει κίνδυνος να αρχίσουμε μόνοι μας να προπαγανδίζουμε αυτή μας την επιλογή στο μυαλό, να βάλουμε παρωπίδες με δική μας επιλογή!!!!
ΓιαγκΤ Απρίλιος 7, 2012 #9257 Απρίλιος 7, 2012 Το ΄χετε δει;Δεξί X-Trem(i): Ερώτημα : O κ.Καμμένος εμφανίζεται με ένα πολύ θρησκευτικό προφίλ . Συμφωνεί με την άποψη του υποψηφίου του ότι η περιουσία της εκκλησίας είναι φεουδαρχική κι ότι πρέπει το δημόσιο να την απαλλοτριώσει ; !Αν συμφωνεί με την απαλλοτρίωση είναι άθρησκος; : )
neuromancer Απρίλιος 7, 2012 #9258 Απρίλιος 7, 2012 Κανείς τους δεν το κάνει για σώσει/βοηθήσει τη χώρα. Είναι ένα προσοδοφόρο επάγγελμα, έτσι το βλέπουν καταρχήν όλοι τους. Τώρα αν τύχει και κάνουν και τίποτε "καλό" θα έχουν να το λένε και στα παιδιά τους. Και ο Καμένος και ο κάθε Καμένος εκμεταλεύεται μια κατάσταση που ευννοεί τους φωνακλάδες και τους δήθεν αντάρτες. Το ίδιο έκανε και ο Καρατζαφύρερ πριν μερικά χρόνια. Μόνο αν έχουμε πολλούς τέτοιους ίσως αλλαξεί κάτι. Μήπως πάμε όλοι μαζί προς μια μεριά και στρίψει το καράβι. Μακάρι να βγει και να συνεχίσει να φωνάζει και μαζί μ'αυτόν να φωνάξουν και άλλοι μικροί (Μπακογιάννη εξαιρούσης), που επίσης μακάρι να βγουν.
SLN Απρίλιος 7, 2012 #9259 Απρίλιος 7, 2012 Το ΄χετε δει;Δεξί X-Trem(i): Yποψήφιος με τον Καμμένο ο άνθρωπος που εγκατέστησε τη Rothschild στην Ελλάδα. Θέλει να απολύσει 200 χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους και αποκαλεί φεουδαρχική την περιουσία της εκκλησίας !!! Rothchild+Καμμενος??? Χ ασαλιωτο και ο Πανος απο τα αποδυτηρια...... Αλλο κομμα εχουμε ή να ψηφισω Βαγγελαρα που τον εμπιστευτηκαν και 240.000 Ελληνες πριν κανα μηνα Ο Καζακης με ποιους κανει παρεα??
Hydra Απρίλιος 7, 2012 #9260 Απρίλιος 7, 2012 Το site προφανώς το έχει κάποιος Νεοδημοκράτης φανατικός. Το έβαλα να υπάρχει, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν. Στην κρίση του καθενός...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.