Jaco Απρίλιος 4, 2012 #9201 Απρίλιος 4, 2012 Χωρις πλακα, τωρα και τελειως σοβαρα...Τι σκ@$%@!# ψηφιζουμε ΑΝ/ΟΠΟΤΕ εχουμε εκλογες??? Ειπαμε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/Ακυρο/Αποχη/Λευκο τρωνε "χ" Πράγματι, βάση των πρόσφατων μόνο γεγονότων το πασοκ κέρδισε τις εκλογές με ψεύδη και τελείως φασιστικά και αντισυνταγματικά συνεχίζει να καταστρέφει με δόλο την χώρα... Η νδ από την άλλη έχει δηλώσει υπέρ του μνημονίου και επίσης είναι εξίσου ένοχη για την κατάσταση σήμερα... Παμε στα "μικρα" κομματα...Υπαρχει ακομα κανεις απο σας που εχει εμπιστοσυνη στα προεκλογικα λογια (οποιουδηποτε) και στα "προγραμματα" των κομματων? Αν πιστευουμε ακομα στα προγραμματα να ψηφισω και ΠΑΣΟΚ που εχει καλο προγραμμα Το παραπανω δεν το λεω για να μου πει καποιος ψηφισε "Καμμενο/χρυση αυγη/Τσιπρα/Παπαρηγα/Καζακη" για τον ταδε λογο... αλλα περισσοτερο με ποια λογικη, α) συνεχιζουμε να πιστευουμε στην αλλαγη των πραγματων ΜΕΣΩ εκλογικης διαδικασιας β) με ποια λογικη ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ καποιο μικρο κομμα (οποιοδηποτε) Από που ν'αρχίσουμε..? Από τα κόμματα της αριστεράς...? Εκτός του ότι είναι τελείως άκυρη όλη η ιδεολογία τους περί κομουνισμού (πρέπει να είναι πολύ ζώο κάποιος για να πιστεύει ότι ο Σταλινισμός είναι κάτι λιγότερο από το να βάζεις ένα πιστόλι στο κεφάλι σου και να αυτοπυροβολήσαι), αν έστω υποθέσουμε ότι είναι μόνο στα χαρτιά και όχι στην πράξη κομουνιστικά κόμματα ποιος θα πάει να ψηφίσει κάποιον που έχει δηλώσει ότι δεν θέλει την εξουσία, αλλά μόνο να αντιπολιτεύεται... Όλα αυτά τα κόμματα είναι κρατικοδίαιτα και λειτουργούν όπως τα πιατάκια στις γλάστρες που συλλέγουν τα νερά που πάνε να ξεφύγουν... όποιος τα παίρνει πάει και ψηφίζει αυτούς και αυτοί απλά εξυπηρετούν τους από πάνω τους... Ο Τσίπρας...? Ξέρει ο Τσίπρας τι πάει να πει δουλειά και κόπος...? Πότε δούλεψε...? Πως πήρε πτυχίο...? Τι έκανε στην ζωή του...? Είναι απλά δημόσιος υπάλληλος και φυντάνι της νεοελληνικής πολιτικής πραγματικότητας, η οποία δεν είναι καθόλου καλύτερη από την προηγούμενη γενιά... Για την Παπαρήγα τι να πει κανείς, τα λόγια είναι περιττά... Πάμε στα δεξιά κόμματα... Χρυσά Αυγά...? Δεν σπαταλάω joule για να εξηγήσω τι εστί ακροδεξιός φασισμός... όλες οι πολιτικές ιδεολογίες έχουν μια δόση φασισμού εξ' ορισμού, αλλά αυτοί όμως... είναι κάτι ανάλογο του κομουνισμού... Ο Καμμένος...? Ρε παιδιά δεν είναι νέο πρόσωπο στην πολιτική, ας ψάξει κάποιος για την ιστορία του... Ο Καρατζαφέρης...? Ο ορισμός του καιροσκόπου και όπου φυσάει ο ένεμος, μέρος του συστήματος και αυτός... Αν εχει καποιος εναν τροπο σκεψης που τον οδηγει σε καποια "οαση εμπιστοσυνης" στις εκλογες και στην αλλαγη που αυτες θα φερουνε με την επιλογη του μικρου κομματος θα ηθελα να ακουσω 1-2 σκορπιες σκεψεις... γιατι προσωπικα ειμαι πολυ απογοητευμενος απο τετοιες πανηγυρτζιδικες εκδηλωσεις δημοκρατιας. Ψάξε για κάτι που να σε εκφράζει και να είναι εκτός βουλής και να μην χρηματοδοτείται από το κράτος... πχ όπως είπες το ΕΠΑΜ του Καζάκη αν σε εκφράζει ή κάτι άλλο... Έλαβα το παρακάτω σε email και το παραθέτω αυτούσιο: Στο χέρι μας είναι αν θα χρεοκοπήσουμε ή όχι... και η Γερμανία που χρεοκόπησε μετά τον Β' ΠΠ απλά αρνήθηκε να πληρώσει, το ίδιο μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε στιγμή και εμείς... Επίσης άλλο η πραγματική χρεοκοπία και άλλο το στυλ χρεοκοπίας που κάνουν τώρα, το δεύτερο είναι έχει σοβαρότερες επιπτώσεις και ειδικά μακροπρόθεσμα αν δεν γίνει πραγματικό reset, γιατί η κυριαρχία θα συνεχίσει να παραμένει σε ξένα χέρια... Επίσης όσο περισσότερο αργούν να πάρουν τον π*υλο οι προδότες από εδώ και χαρίζουν/παραχωρούν/πουλάνε στους έξω (γη, δικαιώματα κλπ), τόσο λιγότερο αναίμακτη θα είναι η επιστροφή τους πάλι στο κράτος, όταν αυτό θα είναι ξανά ελεύθερο...
diodiastop666 Απρίλιος 4, 2012 #9202 Απρίλιος 4, 2012 Σόλωνα δεν ξέρω κατα πόσο εκφράζω και άλλους αλλα το δικό μου σκεπτικό ειναι -αρχικά- πως δεν υπάρχουν οάσεις. Δυστυχώς, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.Εγω θα το ρίξω στον Καμμένο πάντως, εχοντας πλήρη επίγνωση και του -βεβαρημένου- ιστορικού του πάνω απο ολα γιατι ειναι ο μόνος που ειναι ξεκάθαρος και απόλυτος στις θέσεις του. ΔΕΝ πιστεύω οτι θα γίνει κωλοτούμπας και αν διαβάσεις το μανιφέστο με τις θέσεις του το οποίο κυκλοφόρησε σημερα το πρωί, θα δείς ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ καλές και εύστοχες τοποθετήσεις, τοσο σαφείς και ξεκάθαρες που δεν αφήνουν περιθώριο για παρερμηνεία.Μεχρι στιγμής, δεν εχω δει κανένα αλλο κομμα-κινημα να εχει ξεκαθαρες θέσεις σε συγκεκριμένα ζητήματα περαν "γραμμων πλεύσης". Θεωρώ επίσης πως δεν εχουμε δικαίωμα να ειμαστε καχύποπτοι απεναντι σε κινηματα που δεν εχουμε δοκιμάσει την ιδια στιγμή που ανεχόμαστε τόσα χρόνια τους κόπανους που μας τυρανανε. (τωρα θυμηθήκατε οτι ο ταδε εκανε το δεινα αλλα ξεχνάτε τι τραβαμε τοσα χρονια; )Αυτή ακριβώς ειναι και η πεμπτουσία της Δημοκρατίας, την οποία δυστυχώς 3 οικογένειες μας εχουν βγάλει απο το μυαλό και δεν μπορούμε πλεον να εμπιστευτούμε κανέναν. Ήδη ο Καμμένος εχει δωσει πολυ ωραία και σοβαρα δείγματα γραφής σε οτι αφορά την διαφάνεια των υποψηφίων του (απλος κοσμάκης απο ολα τα στρωματα και πεποιθησεις).Μην με περασετε για κολλημένο, βασιλοφρων, χουντικό, κλπ. Αν εμπιστευτω τον Καμμένο σε μια τοσο σημαντική καμπή για την ελληνική ιστορία και με προδώσει, εχει να φαει τετοιο μαυρο και τετοια λασπη που θα ευχεται να ηταν αστροναύτης. (Αν δεν ηταν ο Καμμενος, το εριχνα Καζάκη δαγκωτό).Θεωρώ πως πρεπει να γινει ενα reset στην νοοτροπία μας. Αλλα αυτο το reset προϋποθέτει μαρκάρισμα των bad sectors για αποφυγη στο μέλλον (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ το χανουν δλδ απο τα αποδυτηρια) και ανοιχτο μυαλό στις επιλογές μας.Η νοοτροπία του αριστεροκεντροδεξιου σοσιαλδημοκρατη ειναι αυτη που μας εχει φτασει εδω. Οπως εχω ξαναπεί στο παρελθόν πρέπει να αποτάξουμε τις οποιες ταμπέλες κουβαλάμε και να κοιτάξουμε το καλό της χώρας.ας κανουμε στην ακρη οτι ειναι φασισταριο.εχεις δει τι γραφει ο καμμενος?φορολογική αμνήστευσηόλων των κεφαλαίων που εισρέουν στη χώρα εντός διετίας από την έναρξητου προγράμματος, χωρίς καμία φορολογική επιβάρυνση και άνευ ελέγχουπόθεν έσχες, με μόνη προϋπόθεση τα κεφάλαια να μην προέρχονται απόξέπλυμα χρήματος ή παράνομες δραστηριότητες όπως ορίζει ο νόμος.Ενεργοποίηση Προγράμματος ολικής απέλασης λαθρομεταναστώνπου σε βάθος τετραετίας θα υλοποιηθεί με απελάσεις καιεπαναπροωθήσεις. Όλα τα έξοδα απέλασης και επαναπατρισμού τωνλαθρομεταναστών που θα αποφασίζεται να επαναπροωθηθούν, θαχρεώνονται άμεσα στις χώρες προέλευσης, με χρέωση στην κεντρικήτους τράπεζα, ενώ συγχρόνως θα ενημερώνεται επίσημα η αντίστοιχηπρεσβεία ή το προξενείο τους στην Ελλάδα. Σε περίπτωση άρνησηςπληρωμής η καθυστέρησης άνω των 15 τραπεζικών ημερών, θαβγαίνει δικαστική απόφαση άμεσα εκτελεστή και η χρέωση θα βαρύνειτην Πρεσβεία ή το Προξενείο στην Ελλάδαεμετικα και γελοια τουλαχιστον.μας βρηκε ο καρατζαφερης νουμερο 2.
Athens2004 Απρίλιος 4, 2012 #9203 Απρίλιος 4, 2012 Για τους λάθρο μια χαρά τα λέει . Σε τι διαφωνείς ακριβώς ???
diodiastop666 Απρίλιος 4, 2012 #9204 Απρίλιος 4, 2012 και θα δεχτουν οι χωρες τους να πληρωσουν τα εξοδα?η θα σου πουν οι ιδιοι απο που ειναι?
Athens2004 Απρίλιος 4, 2012 #9205 Απρίλιος 4, 2012 Kαι πως θα γινει ?? Θα ειμαστε μονιμα προκατειλημμένοι 2 βήματα μπροστά με τους φασίστες ?? Τουλάχιστο εχει μια πρόταση ο ανθρωπος ( δεν ξερω αν τον ψηφισω να εξηγουμαστε . Η αν θα την υλοποιήσει ) Αντε να το ρίξουμε στους Δημοκράτες που μια 10ετια τώρα παλευουν συστηματικα να κανουν την χώρα Αφγανιστάν ???? Επειδη ο κάθε καμμένος ειναι φασισταριό γιατί προτείνει λύσεις για τον τόπο του ?
diodiastop666 Απρίλιος 4, 2012 #9206 Απρίλιος 4, 2012 Kαι πως θα γινει ?? Θα ειμαστε μονιμα προκατειλημμένοι 2 βήματα μπροστά με τους ?? Τουλάχιστο εχει μια πρόταση ο ανθρωπος ( δεν ξερω αν τον ψηφισω να εξηγουμαστε . Η αν θα την υλοποιήσει ) Αντε να το ρίξουμε στους Δημοκράτες που μια 10ετια τώρα παλευουν συστηματικα να κανουν την χώρα Αφγανιστάν ???? Επειδη ο κάθε καμμένος ειναι φασισταριό γιατί προτείνει λύσεις για τον τόπο του ?τις ιδιες βλακειες ελεγε ο καρατζαφερης πριν βγει και ειδαμε το αποτελεσμα.copy paste του πασοκ-νδ ητανε.οι βλακας που ψηφιζε τοσα χρονια νδ,τον χαλασε,πηγε στο λαος,τον ξαναχαλασε,και τωρα παει καμμενο και χ.α.φαντασου για να γραφει τετοιες βλακειες και καφριλες στο επισημο προγραμμα του τι "ανεπισημους" σκοπους εχει.
wrong method Απρίλιος 4, 2012 #9207 Απρίλιος 4, 2012 πως γίνεται πάντως και μέχρι να εκλεγούν είναι στο "θα,θα και θα"και μόλις βγαίνουν αρχίζει το "ναι μεν, αλλά όταν το είπα ήταν ανάδρομος ο Ερμής"οι μικροί που αναφέρει ο [MENTION=1498]SLN[/MENTION] είναι ψόφιοι για λεφτά ,οι δήθεν ανεξάρτητοι μόλις τους κουνά το μαντήλι κανένας μεγάλος ξεχνάνε τα πάντα.....μάλλον για ποδηλάτοβόλτα με βλέπω εκείνη τη μέρα
diodiastop666 Απρίλιος 4, 2012 #9208 Απρίλιος 4, 2012 ποδηλατοβολτα,αλλα μην ερχεσαι μετα εδω και κραζεις και κλαιγεσαι.
wrong method Απρίλιος 4, 2012 #9209 Απρίλιος 4, 2012 ούτε το έκανα και ούτε υπάρχει περίπτωση το μέλλον μου το φτιάχνω μόνος μου
Athens2004 Απρίλιος 4, 2012 #9210 Απρίλιος 4, 2012 τις ιδιες βλακειες ελεγε ο καρατζαφερης πριν βγει και ειδαμε το αποτελεσμα.copy paste του πασοκ-νδ ητανε.οι βλακας που ψηφιζε τοσα χρονια νδ,τον χαλασε,πηγε στο λαος,τον ξαναχαλασε,και τωρα παει καμμενο και χ.α.φαντασου για να γραφει τετοιες βλακειες και καφριλες στο επισημο προγραμμα του τι "ανεπισημους" σκοπους εχει. Καποιος που άλλαξε 3 σχηματισμους μόνο βλακα δεν θα τον έλεγα . Πιο πολύ άτυχο η προδωμένο . Βλακα θα έλεγα καποιον που στηρίζει ένα κόμμα μια ζωή κυνηγώντας το θεωρητικό όνειρο . Για τις καφρίλες νομίζω αναφέρεσαι πάλι στους λάθρο ? ? Εχεις την εντύπωση πως αυτην την στιγμή εχουμε δημοκρατία και φοβάσαι μην μας την χαλάσουν οι φασίστες ?
MasterCommander Απρίλιος 4, 2012 #9211 Απρίλιος 4, 2012 Εγώ θα ψηφίσω απλά κάποιον που είπε όχι στα 2 μνημόνια και που ταυτόχρονα να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πει όχι και στα μελλοντικά μνημόνια.Imo αυτό είναι το συμφέρον της πλειοψηφίας των πολιτών σε αυτή τη κατάσταση που βρισκόμαστε.Ο Καμμένος θα μαζέψει μεγάλο κομμάτι αγανακτησμένων νεοδημοκρατών,για μένα είναι high risk επιλογή να το γυρίσει σε Καρατζαφέρης ΙΙ.Από ωραίους προεκλογικούς λόγους έχουμε χορτάσει χρόνια τώρα πιστεύω.Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν τους και νομίζω είναι λάθος να βασίζουμε την επιλογή μας σε αυτά που λένε 1 μήνα πριν τις κάλπες,θα έπρεπε να μας έχει γίνει μάθημα πλέον..
narta Απρίλιος 4, 2012 #9212 Απρίλιος 4, 2012 [MENTION=15983]diodiastop666[/MENTION] οι λαθρομεταναστες να φυγουν. Οι νομιμοι μεταναστες να μεινουν. Που ειναι το κακο;
diodiastop666 Απρίλιος 4, 2012 #9213 Απρίλιος 4, 2012 Καποιος που άλλαξε 3 σχηματισμους μόνο βλακα δεν θα τον έλεγα . Πιο πολύ άτυχο η προδωμένο . Βλακα θα έλεγα καποιον που στηρίζει ένα κόμμα μια ζωή κυνηγώντας το θεωρητικό όνειρο . Για τις καφρίλες νομίζω αναφέρεσαι πάλι στους λάθρο ? ? Εχεις την εντύπωση πως αυτην την στιγμή εχουμε δημοκρατία και φοβάσαι μην μας την χαλάσουν οι φασίστες ?φυσικα και ειναι βλακας γιατι ψηφιζε νδ τοσα χρονια στην οποια ηταν και στηριζε ο καρατζαφερης,και μετα τον ψηφισε σκετο, "μπας και κανει τιποτα"ετσι ακριβως τα λεγανε τοτε.λες και θα κανει αντιπολιτευση στους φιλους του.ε οπου να ναι θα γυρισει πισω στη νδ τωρα που ειδε το καραβι του λαος να βουλιαζειοπως εκανε και ο "αντωνακης"ειδε οτι πατωσε το κομμα του γυρισε στη νδ.[MENTION=15983]diodiastop666[/MENTION] οι λαθρομεταναστες να φυγουν. Οι νομιμοι μεταναστες να μεινουν. Που ειναι το κακο;δεν ειπα το αντιθετο.πες μου πως θα το κανεις αυτο ρωταω.Εγώ θα ψηφίσω απλά κάποιον που είπε όχι στα 2 μνημόνια και που ταυτόχρονα να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πει όχι και στα μελλοντικά μνημόνια.Imo αυτό είναι το συμφέρον της πλειοψηφίας των πολιτών σε αυτή τη κατάσταση που βρισκόμαστε.Ο Καμμένος θα μαζέψει μεγάλο κομμάτι αγανακτησμένων νεοδημοκρατών,για μένα είναι high risk επιλογή να το γυρίσει σε Καρατζαφέρης ΙΙ.Από ωραίους προεκλογικούς λόγους έχουμε χορτάσει χρόνια τώρα πιστεύω.Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν τους και νομίζω είναι λάθος να βασίζουμε την επιλογή μας σε αυτά που λένε 1 μήνα πριν τις κάλπες,θα έπρεπε να μας έχει γίνει μάθημα πλέον..αυτο ακριβως προσπαθω να πω τοση ωρα.
z3et Απρίλιος 4, 2012 #9215 Απρίλιος 4, 2012 Δεν ξερω αν θα ψηφισω Καμμενο. Ομως... 20 χρονια βουλευτης τωρα θυμηθηκε να πει κατι? Τελος παντων ο καιρος θα το δειξει αυτο (αν αλλαξε πραγματικα).Βεβαια ξενερωσα και λιγο που ειδα [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ej8kx3iTYrg&feature=share]αυτο[/ame] (στο 4.25). Αρχισαν παλι τα κλασικα χειροκροτηματα... ισως βεβαια να ειναι κατι σαν κανονας, μια νορμα που αποδεδειγμενα πουλαει. Οπως και να'χει εμενα με χαλασε.
vic Απρίλιος 4, 2012 #9216 Απρίλιος 4, 2012 Εχεις να προτείνεις κάποιον ?Δυστυχώς κινούμαστε σε μία γραμμή "Το μη χείρων βέλτιστον". Απορρίπτουμε κόμματα καταλήγοντας στους λιγότερο χειρότερους.
diodiastop666 Απρίλιος 4, 2012 #9217 Απρίλιος 4, 2012 Εχεις να προτείνεις κάποιον ?απο τα 60 κομματα που θα βαλουν υποψηφιοτητα ξερεις κανενα?προφανως επειδη τον καμμενο τον βγαζουν στη βουλη και τον προμοταρουν ειναι δικος τουςψαξε και βρες ποιους δε θελουν,και ποιους δεν αναφερουν ουτε σε γκαλοπ ουτε πουθενα.
SLN Απρίλιος 4, 2012 #9218 Απρίλιος 4, 2012 Εγώ θα ψηφίσω απλά κάποιον που είπε όχι στα 2 μνημόνια και που ταυτόχρονα να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πει όχι και στα μελλοντικά μνημόνια.Imo αυτό είναι το συμφέρον της πλειοψηφίας των πολιτών σε αυτή τη κατάσταση που βρισκόμαστε.Ο Καμμένος θα μαζέψει μεγάλο κομμάτι αγανακτησμένων νεοδημοκρατών,για μένα είναι high risk επιλογή να το γυρίσει σε Καρατζαφέρης ΙΙ.Από ωραίους προεκλογικούς λόγους έχουμε χορτάσει χρόνια τώρα πιστεύω.Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν τους και νομίζω είναι λάθος να βασίζουμε την επιλογή μας σε αυτά που λένε 1 μήνα πριν τις κάλπες,θα έπρεπε να μας έχει γίνει μάθημα πλέον..Ως προς την πρωτη παραγραφο...Κανενα προβλημα στην λογικη, ΑΛΛΑ.... Πως ξερεις οτι ο αλλος ειλικρινα ψηφιζει οχι...?Τι θελω να πω...Με τα στοιχεια που εχεις στα χερια σου, προφανως ξερεις οτι 3 ψηφισαν "ναι" οποτε τρωνε "Χ"... Οι αλλοι 2 που ψηφισαν οχι... δεν σημαινει οτι πραγματικα ψηφιζουν οχι... απλα η γνωμη τους δεν πολυμετραει και κανεις δεν ασχοληθηκε μαζι τους για να τους "κανει" να αλλαξουν γνωμη. Κανεις δεν κουνησε πακετα μπικικινια στην μαπα τους γιατι προφανως δεν χρειαστηκε. Ειχε κανει τα κουμαντα του με τους 2-3 "μεγαλους"Εξωκοινοβουλευτικα παλι το χαος... Κι εγω λεω "οχι" στο μνημονιο και θανατος στους τραπεζιτες και να παω να χ#$% στον ταφο του Γκυ ντε Ροθτσαιλντ, αλλα αμα βρεθω σε μια θεση ισχυος και μου πεταξουνε στην μαπα 3 γκαζιλιον ντολλαρς τι θα κανω?? Και μην πεις οτι ξερεις, γιατι κανεις μας δεν ξερει... Και η λερα εκει πανω δεν ειναι μονο το "παρε αυτα τα διφραγκα και κανε γαργαρα την δουλεια..." Πολλοι αρνουνται τα χρηματα αρχικα. Αλλα το "κανε γαργαρα την δουλεια αλλιως θα σου κανουμε αυτο κι αυτο και τουτο..." ??? Εκει πως αντιδρας?Ως προς την 2η εχεις δικιο και συμφωνω απολυτα... ειδικα με την τελευταια προταση, αλλα απο την αλλη κι ο Μητσος εχει μισο δικιο. Επειδη εχουμε 30+ χρονια τα ιδια ζωα στη στανη, δεν σημαινει (απαραιτητα) οτι η στανη ειναι κακη ιδεα... αλλα οτι (ισως) πρεπει να προσεχουμε τα ζωα που μαντρωνουμε.
MasterCommander Απρίλιος 4, 2012 #9219 Απρίλιος 4, 2012 Έχεις δίκιο,για αυτό λέω δεν εμπιστεύομαι κανέναν τους.Με τις πιθανότητες πάω και ότι έχω δει ως τώρα,γιατί όπως λες,το παίγνιο θα αλλάξει ανάλογα με τη δύναμη που θα συγκεντρώσει ο καθένας μετά τις εκλογές.Μπορεί στα δικά μου μάτια ο Καμμένος να είναι πιο επικύνδυνος για κωλοτούμπα και σε κάποιου άλλου να είναι ο Τσίπρας,η Παπαρήγα,ο α ή ο γ.Ακόμα δεν έχω αποφασίσει,όχι επειδή περιμένω να μου αλλάξουν γνώμη,αλλά επειδή δεν υπάρχουν ασφαλείς επιλογές.
narta Απρίλιος 4, 2012 #9220 Απρίλιος 4, 2012 Αλλα το "κανε γαργαρα την δουλεια αλλιως θα σου κανουμε αυτο κι αυτο και τουτο..." ??? Εκει πως αντιδρας?Καταγραφεις την ζωη σου 24/7 και βαζεις κοριους στα τηλεφωνα σου. Και οταν γινει το βγαζεις δημοσια και λες: "αυριο εγω μπορει να ειμαι στο χαντακι ή να με "εξαφανίζουν". Ο επομενος καριολης που θα παρει την θεση μου θα κανει οτι αρχισαμε να κανουμε και θα το τελειώσει, αλλιως να βγαλουν καρκινο τα παιδια του."Αυτα αφου ΟΛΟΙ οι στενοι σου συνεργατες υπογράψουν, πριν παρουν οποιαδηποτε θεση, αρση/παραιτηση ασυλιας απο ποινικη δίωξη αν χρηματισθουν/κανουνα γαργαρα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.