greekfragma Μάρτιος 22, 2012 #9041 Μάρτιος 22, 2012 έ ρε τι τους περιμένει τους επισήμους εκεί στις εξέδρες.....Δεν θα παρελάσουν οι ανάπηροι πολέμου - NEWS247
SLN Μάρτιος 22, 2012 #9042 Μάρτιος 22, 2012 Οτιδήποτε στην TV και όχι μόνο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περάσει μια ιδέα ή μπορεί να παρεξηγηθεί. Από τις σύγχρονες ταινίες που εν μέρη είναι μεγάλης διάρκειας διαφημίσεις, μέχρι τις παλιές καουμπόικες όπου σε μαθαίνουν ότι ο λευκός είναι ο ήρωας και οι ερυθρόδερμοι οι κακοί. Μικρός είχα στεναχωρηθεί βλέποντας το αγαπημένο μου ιππικό του Κάστερ να αποδεκατίζεται από του κακούς Ινδιάνους. Σήμερα μάλλον θα έβλεπα με πολύ διαφορετικό μάτι την εν λόγω ταινία (που όλο το μελετάω να την ξανά δω, αν βρω ποια ήταν από όλες τις σχετικές που έχουν γυριστεί). Από τον Πόλντο μέχρι τον Καραγκιόζη που μοιράζει σφαλιάρες. Το ότι παρεξηγούμε την ιδιαίτερη συμπεριφορά του Πόλντο ή του Καραγκιόζη ίσως να δείχνει κάτι για την δική μας ψυχολογία και όχι κάτι ύποπτο για αυτόν που εμπνεύστηκε τον χαρακτήρα. Μπορει ναι, μπορει οχι... Δυστυχως εφ οσον βλεπω γυρω μου οτι απειρες φορες "επιστρατευονται" καρτουνακια για να κανουν τα παιδια να πλενουν να δοντια τους, να τρωνε... σπανακι ή να πηγαινουν στον οδοντογιατρο, δεν μου ειναι καθολου (ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ομως) δυσκολο να πιστεψω οτι "επιστρατευονται" καρτουν ΚΑΙ για αλλα πραγματα. [MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION]. Ναι καπου ειχα ακουσει τη φημη οτι ειναι ελληνικα και η καθαρευουσα αλλα δεν το εχω διασταυρωσει ακομα. Δεν την "χαριζω" πουθενα ουτε την πεθανα... Alloste den perimenei apo mena na pethanei i elliniki glossa. Vodafone-Diamantopoulou ®. Απλα οταν βλεπω κειμενο απο ατομο που ΕΠΙΛΕΓΕΙ εν ετει 2012 να γραψει στην καθαρευουσα ή στην αρχαια Ελληνικη, αν δεν ξερω το ποιον του γραφοντα ή αμα δεν ειναι τραγουδι του Αρτεμη/Ευθυμη, δεν καθομαι να ασχοληθω. Ειμαι λιγουλακι ευαισθητουλι σε οποιαδηποτε εθνικιστικη κορωνα, και παρολο που με τα χρονια εχω ψιλο-πεισθει για την ανωτεροτητα της αρχαιας ελληνικης γλωσσας και για τον πλουτο της, και την μαθηματικοτητα της σε σχεση με την... βαρβαρικη γραφη, επιλεγω απλα να μην ασχολουμαι... δεν με "τραβαει" απλα.
Hydra Μάρτιος 23, 2012 #9043 Μάρτιος 23, 2012 Μάθε τι ισχύει για τον κατώτατο μισθό και τις νέες συλλογικές συμβάσεις εργασίας το 2012
greekfragma Μάρτιος 24, 2012 #9044 Μάρτιος 24, 2012 έχει φτάσει το σκ@το στην κάλτσα.NewsIt.gr: Ξεκίνησε η μαθητική παρέλαση- Νωρίτερα επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και πολιτών
colt3003 Μάρτιος 24, 2012 #9045 Μάρτιος 24, 2012 Έλληνες φοιτητές προς Γιαννίτση: Λέτε ψέμματα και ανακρίβειες - NEWS247
Hydra Μάρτιος 24, 2012 #9046 Μάρτιος 24, 2012 Ελλάδα: χούντα δίνω και στα παιδιά. Αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα εποπτεύουν τα τεκταινόμενα στην παρέλαση, από τη σκεπή της Βουλής. Πηγή: parapolitika.gr
GEORGIOS Μάρτιος 24, 2012 #9047 Μάρτιος 24, 2012 Ελλάδα: χούντα δίνω και στα παιδιά. Παρατηρήστε λίγο την έκφραση των αστυνομικών. Μου θυμίζει φωτογραφίες από την εποχή της χούντας. Η χούντα τελικά αντιγράφηκε . Ρε τη θα δούμε ακόμα.
Hydra Μάρτιος 24, 2012 #9048 Μάρτιος 24, 2012 Στα δεξιά στον ΕΘνικό κήπο είναι οι μαθητές που ετοιμάζονται να παρελάσουν μπροστά σε αστυνομικούς και πολιτικούς πιο κάτω. Οι πολίτες και οι γονείς απαγορεύεται να δουν τα παιδιά τους υπο τον φόβο των πολιτικών!...
neuromancer Μάρτιος 24, 2012 #9049 Μάρτιος 24, 2012 Ρε τι ξεφτίλα είναι αυτή.... καλύτερα να μην πατήσει κανείς στην παρέλαση αύριο, να είναι μόνοι τους. Εδώ κομμάτια να γίνει, είναι τα παιδάκια - τι φταίνε κι αυτά... θέλουν τους γονείς να τα καμαρώσουν. Αυτή είναι η κατάντια τους. Θα κυκλοφορούν με συνοδεία κλούβας στο εξής.
GruntGR Μάρτιος 24, 2012 #9050 Μάρτιος 24, 2012 http://tvxs.gr/news/ellada/theodoros-pagkalos-aposyromai-den-tha-doso-tin-dynatotita-ston-lao-na-me-psifiseiΚαλα ξεκουμπιδια, χαιρομαι που ειμαι νεοτερος γιατι θα προλαβω να σε δω να πεθαινεις.
2cpu Μάρτιος 24, 2012 #9051 Μάρτιος 24, 2012 Αλλα την αναλογη με την κοιλια του συνταξη θα την χτυπησει ε?Να τα τρωμε μαζι μετα...
Alexgk Μάρτιος 24, 2012 #9052 Μάρτιος 24, 2012 Ελληνική δημοκρατία. Που και να είχαμε χούντα δηλαδή. Θέλω να δω πως θα πάνε στις εκλογικές τους περιφέρειες για να μαζέψουν ψήφους.
sotiris Μάρτιος 24, 2012 #9053 Μάρτιος 24, 2012 Άμα οι γονείς είναι τόφλια και στέλνουν τα παιδιά τους για παρέλαση, καλά τους κάνει και η αστυνομια και προφυλασσει τους πολιτικους. Η δουλεια της αστυνομιας ειναι να προστατευει τους πολιτικους και των γονιων να ειναι ηλίθιοι (ποιος ψηφιζε τοσα χρονια νδ πασοκ
Pokemon640 Μάρτιος 25, 2012 #9055 Μάρτιος 25, 2012 μια διάλεξη που πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω, πραγματικά respect! (ειδικά στο 39:17)[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5ZfKjNoCiEs]ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ - ΒΥΡΩΝΑΣ 16/03/2012 - YouTube[/ame]
ARMAGEDDON Μάρτιος 25, 2012 #9056 Μάρτιος 25, 2012 δεν ξέρω τι λέτε αλλά στην χούντα οι παρελάσεις ήταν ανοιχτές προς το κοινό !τα συμπεράσματα δικά σας
Myralis Μάρτιος 25, 2012 #9057 Μάρτιος 25, 2012 δεν ξέρω τι λέτε αλλά στην χούντα οι παρελάσεις ήταν ανοιχτές προς το κοινό !τα συμπεράσματα δικά σαςΣυμπέρασμα: Δεν έχουμε Χούντα!! Τσάμπα είχα ανησυχήσει τόσο καιρό.Στο θέμα μας, είναι ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ.
Hydra Μάρτιος 25, 2012 #9059 Μάρτιος 25, 2012 Δεν ασπάζομαι τις απόψεις τους, αλλά σέβομαι τον υγιή πατριωτισμό και την καθαρή δημοσιογραφία. Από τους λίγους καλούς, που παρακολουθώ κιόλας και έχουν τα τέτοια να μην σταματούν με τίποτα. Ο Μάκης Κουρής έκοψε την εκπομπή Μακελείο, ο Στέφανος με την ομάδα όμως συνεχίζουν κανονικά και χωρίς κανάλι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.