alphaX Μάρτιος 14, 2012 #8841 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 Η παραγωγη κ εξαγωγη ελαιολαδου στην Ιταλια η οποια το τυποποιει κ εξαγει η ιδια βγαζοντας ακομα περισσοτερα προσθετει στην οικονομια μας.Αν το τυποποιουσαμε κ το εξαγαμε εμεις θα προσθεταμε ακομα περισσοτερο στην οικονομια μας κ σε πλεονασμα κ σε θεσεις εργασιας κ σε εισφορες κ σε φορους κτλ.Τελικα ειναι πονηροι οι Ιταλοι. Το θεμα ειναι εμεις τι ειμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 15, 2012 #8842 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 ΕΧΕΦΡΩΝ: Οι δύο μύθοι ότι δεν παράγουμε τίποτα και δεν υπάρχουν λεφτάοσον αφορα τη ναυτιλια βρηκα αυτο According to the Bureau of Transportation Statistics and the World Factbook, the Greek maritime fleet is today the largest in the world, with 3,099 vessels of 1000 Tonnes or more (December 13, 2007) accounting for 18% of the world's fleet capacity. About half of the vessels fly the Greek flag and the remainder mainly flags of convenience. Greek vessels consist about half of total EU tonnage and created 7.6% of Greece's GDP in 2007 (about 17 billion euros).[1] Thus Greece is the largest shipping-nation in the world with a total of 141,931,000 metric tons deadweight (DWT).[30] In terms of ship categories, Greece ranks first in both tankers and dry bulk carriers, fourth in the number of containers, and fourth in other ships. In the 1970s Greece was even bigger with circa 5000 ships.17 δις εφερε η ναυτιλια λεει στην Ελλαδα, θα ηθελα να δω τα στοιχεια για το ποσος φορος ηρθε στα δημοσια ταμεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Μάρτιος 15, 2012 #8843 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 μπορουμε να εξαγουμε πηλινα σκευη/αντικειμενα.Φίλε μου είδα ιδίοις όμασι φορτηγάκι "Creta Ceramics" στο Hull του ανατολικού Yorkshire, δηλάδή στου διαόλου τον κ@λο 3 χρόνια πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 15, 2012 #8844 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Η παραγωγη κ εξαγωγη ελαιολαδου στην Ιταλια η οποια το τυποποιει κ εξαγει η ιδια βγαζοντας ακομα περισσοτερα προσθετει στην οικονομια μας.Αν το τυποποιουσαμε κ το εξαγαμε εμεις θα προσθεταμε ακομα περισσοτερο στην οικονομια μας κ σε πλεονασμα κ σε θεσεις εργασιας κ σε εισφορες κ σε φορους κτλ.Τελικα ειναι πονηροι οι Ιταλοι. Το θεμα ειναι εμεις τι ειμαστε.Θα σου έλεγα τι είμαστε, αλλά μετά θα έπρεπε να μου ρίξω κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 15, 2012 #8845 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Θα σου έλεγα τι είμαστε, αλλά μετά θα έπρεπε να μου ρίξω κάρτα. να σε βγαλω απο το διλλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 15, 2012 #8846 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 in.gr - Αυξημένοι εμφανίζονται οι μισθοί συνεργατών και συμβούλων υπουργών - Ειδήσεις - Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 15, 2012 #8847 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Μα δουλεύουν 10-12 ώρες την ημέρα χωρίς ωράριο (το άκουσα το πρωί στο Mega) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 15, 2012 #8848 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Facebook από γνωστό μου (μάλλον πρώην ) πασόκο (που έχει κάνει λάικ κάποιον πιο πασόκο και σχολιάζουν κι άλλοι ομοϊδεάτες) Έχω σβήσει ονόματα κλπ., απλά για να καταλάβετε το γιατί δεν υπάρχει ελπίδα και γιατί καλύτερα στο UK παρά στο ελληνιστάν. Ακριβώς τα ίδια είναι και η άλλη μεγάλη παράταξη, η Νέα Δημαγωγία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Μάρτιος 15, 2012 #8849 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Είδες ο Βαγγέλης προοδευτικότητα;;Το χαρτί του Κώστα Σημίτη ρίχνει στο τραπέζι ο Ευ. Βενιζέλος | Newsbomb.grΕμπρός προς τα πίσω:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 15, 2012 #8850 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Αυτό το πράγμα με το τουίτερ είναι γελοίο. One way επικοινωνία, έχουν κάνει το διαδίκτυο τσαρδί. Θα μου πεις γιατί τον κάνεις φόλοου τον γελοίο. Για να βλέπω τι ******** λέει. Αλλά και να τους τα χώνεις, δεν έχει διαφορά, είναι εκλεγμένοι και νομιμοποιημένοι. (άλλο νόμιμος, άλλο νομιμοποιημένος). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 15, 2012 #8851 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 15, 2012 #8852 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Είδες ο Βαγγέλης προοδευτικότητα;;Το χαρτί του Κώστα Σημίτη ρίχνει στο τραπέζι ο Ευ. Βενιζέλος | Newsbomb.grΕμπρός προς τα πίσω:hang3:Ε από το "Ευχαριστώ τους Αμερικανούς που μοιράσαμε το Αιγαίο" πήγαμε στο "Ευχαριστώ τους δανειστές που κερδοσκοπούν εις βάρος μας".Δεν βλέπω γενικά καμιά διαφορά σε αυτά οπότε λογικό να πάνε χέρι χέρι αυτοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 15, 2012 #8853 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Ωραια ναι, 510 ευρα + 580ευρα > 25ετων. Καλα ειμαστε. Ποιος το αλλαζει αυτο τωρα;[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qUKn2n7q8e8&feature=related]Λιαντίνης - Ζούμε σε βάρος των μελλοντικών γενεών - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 15, 2012 #8854 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Μεγαλος αλλα ταυτοχρονα μυστηριος ο λιαντινης, τον ειχε η καθηγητρια πουμου κανε εκθεση φροντιστηριο και γω τα ξυνα και εγραψα τελικα 6.Ομως περα απο την "τρελα" του τελους του, μιλαει στην καρδια και λεει την αληθεια.Το 2012 ισχυει...αν το σκεφτει κανεις εξυπνα..ισχυει παρα πολυ.... οδυνηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 15, 2012 #8855 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Μπα... το ίδιο "τρελός" θεωρείται και ο Νίτσε, ο Καβάφης, ο Παπαδιαμάντης και όποιος άλλος είναι στην πραγματικότητα πνευματική λαμπάδα και όχι ψευτοκουλτουριάρης ακαδημαϊκός, ποιητής, λογοτέχνης. (από αυτούς που μας μαθαίνουν) Σαφώς και μιλάει στην καρδιά. Έχω μια τρελή εξήγηση για την τρελό τέλος του: είδε πέρα απ' τον Ζαρατούστρα ο τρελός, επηρεασμένος απ' τον Νίτσε (τον τρελό) και όπως θα έλεγε και εκείνος (ο Φρειδερίκος), να τι συνέβη: Έλα, γαλήνη, χρυσαφένια, ω εσύ του θανάτου η μυστικότερη, γλυκύτερη πρόγευση! - Το δρόμο μου πολύ γρήγορα έχω τρέξει; Μονάχα τώρα που κουράστηκαν τα πόδια μου, το βλέμμα σου με προφτάνει ακόμη, η ευτυχία σου με προφτάνει ακόμη. Έζησε την αλήθεια και αυτή τον σκότωσε. Χαίρομαι που τον ακούει ο κόσμος. Διαβάστε τα βιβλία του... εξαιρετικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 15, 2012 #8856 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Εγώ έχω μια ποιο λογική εξήγηση για το τέλος του: Επαρμένος τρόμπας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 15, 2012 #8857 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Τί λες τώρα... :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 15, 2012 #8858 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 (edited) Εγώ έχω μια ποιο λογική εξήγηση για το τέλος του: Επαρμένος τρόμπαςΗ αλαζονεία ( το λέω ήπια διότι η νεοελληνική λέξη που αρμόζει είναι η Μ(Α)Λ(Α)ΚΙ(Α)).....πάει σύννεφο βλέπω....Ας φτάσουμε εμείς σε τέτοιο επίπεδο σκέψης και μετά θα κρίνουμε.Καληνύχτα μας και καλή ανάρρωση. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 15, 2012 από Snips Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 15, 2012 #8859 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Η αλαζονεία ( το λέω ήπια διότι η νεοελληνική λέξη που αρμόζει είναι η Μ(Α)Λ(Α)ΚΙ(Α)).....πάει σύννεφο βλέπω....Ας φτάσουμε εμείς σε τέτοιο επίπεδο σκέψης και μετά θα κρίνουμε.Καληνύχτα μας και καλή ανάρρωση.Δεν αναφέρθηκα σε σένα.Δεν χρησιμοποιώ ποτέ τέτοιες εκφράσεις σε "συνομιλητή" οχυρωμένος πίσω από πληκτρολόγιο σαν κότα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 15, 2012 #8860 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 H αυτοκτονία για μένα είναι η ύστατη προδοσία που μπορεί να διαπράξει κάποιος στον εαυτό του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts