gbak Φεβρουάριος 12, 2012 #7881 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 (edited) δεν ξερω αν εχει ξαναμπει,ειναι καλο [ame] [/ame] Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 12, 2012 από gbak Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Φεβρουάριος 12, 2012 #7882 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Νέα σενάρια για έλευση ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής στην Ελλάδα - Το Μακρύ ΠοδάριΣενάριο τρόμου για να φιμωθεί ο λαόςΗ ΕΛ.ΑΣ. "προβλέπει" λαική εξέγερση Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Φεβρουάριος 12, 2012 #7883 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Κοινή πορεία οπαδών Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού την Κυριακή στο Σύνταγμα! | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Φεβρουάριος 12, 2012 #7884 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 (edited) Κοινή πορεία οπαδών Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού την Κυριακή στο Σύνταγμα! | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙΕλπίζω να μην τα σπάσουν μεταξύ τους και να σπάσουν κανένα κεφάλι πολιτικού. Καλημέρα.. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 12, 2012 από Seaside Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 12, 2012 #7885 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Πλάκα, πλάκα αλλά εγώ νομίζω ότι δεν θα γίνει τίποτα.Μια χαρά θα το περάσουν σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 12, 2012 #7886 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Ρε μπας και έχουν βρει τρόπο οι φούστηδες να ελέγχουν τον καιρό; Και το καλοκαίρι, την περίοδο που κατέβαιναν οι Αγανακτισμένοι, κάθε απόγευμα ξεκίναγε να βρέχει Όχι ρε, βρέχει για να ταιριάζει το "Πότε θα κάνει ξαστεριά;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 12, 2012 #7887 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 καθώς επίσης και το «βρέχει στη φτωχογειτονιά» Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 12, 2012 #7888 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=gETcn9mqPv0]Which side are you on ? (28-29 June 2011 Athens) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 12, 2012 #7889 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Φυσικα θα περασουν και αυτο και αλλα τον Μαρτη. Θα φανε οτι μπορουν, θα προχωρησουν σε ελεγχομενη χρεωκόπια και μολις δουν οτι δεν ερχονται αλλα χρηματα και δεν εχουν να φανε κ αλλα, θα ακουσουμε παλι το "Κυριοι, επτωχευσαμεν".....Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 12, 2012 #7890 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Dete.gr :: ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Να χρεοκοπήσουμε εδώ και τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 12, 2012 #7891 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Ο Βαρουφάκης δεν ήταν παλία κατά της χρεωκοπίας "εδώ και τώρα"; (την οποία πρότεινε ο Καζάκης). Το θυμάμαι καλά, γιατί μου είχε προκαλέσει εντύπωση που δύο οικονομολόγοι δίχως συμφέροντα από πίσω και χωρίς να περιαυτολογούν στα κανάλια, δε συμφωνούσαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 12, 2012 #7892 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Ο Βαρουφάκης δεν ήταν παλία κατά της χρεωκοπίας "εδώ και τώρα"; (την οποία πρότεινε ο Καζάκης). Το θυμάμαι καλά, γιατί μου είχε προκαλέσει εντύπωση που δύο οικονομολόγοι δίχως συμφέροντα από πίσω και χωρίς να περιαυτολογούν στα κανάλια, δε συμφωνούσαν.δεν θυμάσαι καλά, και οι δύο από την πρώτη στιγμή έλαγαν ότι έχουμε ήδη χρεοκοπήσει, απλά ο μεν Βαρουφάκης έλεγε ότι δεν πρέπει να βγουμε απο ευρωζώνη/ευρώ αντίθετα από τον Καζάκη που λέει ότι πρέπει να φύγουμε και από τις αγκάλες των φίλων συμμάχων της Ε.Ε. και το "δυνατό" ευρώ.Και οι δύο θεωρίες είναι καλές με καλά επιχειρήματα το θέμα είναι ΠΩΣ θα υλοποιήσουμε όποια εκ των δύο 'αποφασίσουμε'. Θα κατέβει κανείς σήμερα κέντρο ? [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] θέλω το 'επαγγελματικό' σου νούμερο κινητού μπορεί να σε χρειαστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 12, 2012 #7893 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Θα κατέβει κανείς σήμερα κέντρο ?εγώ, και δε βρίσκω κανέναν να κατέβω μαζί. Να είμαι με κάποιον γνωστό, έτσι just in case Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 12, 2012 #7894 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Αν ακολουθήσουμε στάση πληρωμών και αποφασίσουμε την χρεωκοπία μας εδώ και τώρα, αυτό δε συνεπάγεται και ακούσια έξοδο από την ευρωζώνη/ευρώ για λόγους προστασίας του νομίσματος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Φεβρουάριος 12, 2012 #7895 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Ο Βαρουφακης ελεγε πως ειχαμε χρεοκοπησει, αλλα προτεινε αλλους τροπους οι οποιοι θα μπορουσαν να μας δωσουν μια σταθεροτητα μεσα στην Ε.Ε. Ηταν τελειως αντιθετος με ολα τα μετρα που προσπαθουσαν συνεχεια να μας επιβαλουν, τα θεωρουσε λαθος τακτικη.Πλεον ομως ετσι οπως εγιναν τα πραγματα και οπως πιστευει ο ιδιος οτι και να γινει πλεον εις βαρος μας θα ειναι...Ο Καζακης ειχε (εχει) καπως ποιο αριστερες αντιληψεις αλλα μεσες ακρες δεν ελεγε κατι πολυ διαφορετικο.edit: damn i am slow... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Φεβρουάριος 12, 2012 #7896 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 εγώ, και δε βρίσκω κανέναν να κατέβω μαζί. Να είμαι με κάποιον γνωστό, έτσι just in caseγια τις 5 ειναι το καλεσμα. ειμαι ηδη κεντρο, ηδη καμια τριακοσαρια απλος κοσμος μπροστα στον αγνωστο στρατιωτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 12, 2012 #7897 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Από χθες προσπάθησα να βγάλω λεφτά από 3 διαφορετικές τράπεζες (λάρισα)...Τζίφος...Έχουν μπλοκάρει τα AMTs; Τι γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Φεβρουάριος 12, 2012 #7898 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 ΚΑΜΕΝΟΣ - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 12, 2012 #7899 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Από χθες προσπάθησα να βγάλω λεφτά από 3 διαφορετικές τράπεζες (λάρισα)...Τζίφος...Έχουν μπλοκάρει τα AMTs; Τι γίνεται;αν σου πω οτι το διαβασα πριν λιγο αλλου.. οτι πηγε ενας να βγαλει και δεν εδεινε..εγω δοκιμασα να αγορασω εισητηρια για οσε. δεν εκανε verify την καρτα... μπορει να ειναι και τυχαιο δεν ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Φεβρουάριος 12, 2012 #7900 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 Παρακολουθώ τον Καζάκη καιρό πριν γίνει φίρμα. Λέει , εκτός των άλλων , ότι πρέπει να αρνηθούμε την νομιμότητα του χρέους , της δανειακής σύμβασης και ότι για την ανάταξη της οικονομίας θα πρέπει να βγούμε από το € υιοθετώντας εθνικό νόμισμα που θα επιτρέψει στην χώρα να κάνει την δική της δημοσιονομική πολιτική. Το θέμα είναι , και για μένα η ειδοποιός διαφορά , ότι τα λέει βασιζόμενος σε στοιχεία . Αν ακούσει κάποιος και τα ψάξει για να δεί αν στέκουν , θα καταλάβει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts