Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply
Φυτευτοί θα ήταν Κώστα, μην τρελαίνεσαι.

Μπα, έχει ακόμα αρκετά ζωάδια... υπάρχουν και οι φυτευτοί, υπάρχουν όμως και τα κλασικά μυαλά φυτού πλάσματα εντός της γεωγραφικής έκτασης που φέρει το όνομα Ελλάδα.

Που θα πάει ρε παιδιά αυτό το αίσχος ;

Τι υπηρεσίες προσφέρει στην κοινωνία ένας γιατρός/αρχιτέκτονας/δάσκαλος που πληρώνει με δικά του χρήματα το κινητό του,

και τι υπηρεσίες προσφέρει ο κύριος υπουργός που του το πληρώνει η κοινωνία ;

Και μάλιστα 669 ευρώ!!!

Στην τελική με ενα κονδύλι 200 ευρώ θα έκανε μια χαρά τη δουλειά του, και αν ήθελε iphone ας έβαζε τα ρέστα από την τσέπη του.

Ανάρτηση Αποφάσεων στο Διαδίκτυο | ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Μάλιστα . Να έχεις σύνδεση πληρωμένη απο το κράτος business με το υψηλότερο πάγιο ( οπου παιρνεις δωρεαν μια συσκευη τον χρονο @ την ακριβότερη) Και να κανεις και δαπάνη για την 2ρη συσκευη η οποια ειναι πανακριβη και αυτη . Πρεπει να τις βγάζει στο ebay δεν παιζει : P

Αυτή είναι η αλήθεια και έχει υποθεί όχι μόνο απο τον Ροκφελλερ όπως φένεται στο βίντεο πιο πάνω, αλλά και απο αρκετούς άλλους όπως τον γνωστό μισέλληνα Κίσινγκερ την δεκαετία του 70 αλλά και τον γνωστό ηλίθιο Μπούς την δεκαετϊα του 90 καθώς και του πατέρα του την δεκαετία του 80. Είμαι σίγουρος ότι έχει υποθεί και απο άλλους που μου διαφέυγουν.

Απο εμένα πάντος να ξέρουν οτι προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ και γώ για να περάσουν ζάχαρη όλοι όσοι νομίζουν οτι μπορούν να μας κάνουν δούλους.

Συγγνώμη γιατην σωβινιστική άποψη μου, αν δεν σας αρέσει μπορείτε να πάτε να μαμιθείτε

By the way ωραίο video

ποιός είναι αυτός που μιλάει στο video; να ξέρω ποιός όντως θα άξιζε ψήφο.

edit: το βρήκα στο αρχείο, είναι ο "Πάνος Καμμένος"

[ame]

[/ame]

Καμμενος προχθες....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=U0ujaO23Pms&feature=g-u&context=G2d543d8FUAAAAAAACAA]Πανος Καμμένος, 21-12-2011 - YouTube[/ame]

Καμμενος προχθες....

η θειτσα που δεν μπορει να αρθρωσει 3 ολοκληρωμενες νοηματικα εκφρασεις γιατι προεδρευει σε αυτη την συζητηση/επιτροπη whatevah γμτ τους πολιτικους μου γμτ???? :wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Ενημερωτικά ο Thanoss44 πήγε για μεγάλες χριστουγεννιάτικες διακοπές ενός μηνός (1) γιατί εξέφρασε την πολύ ρομαντική άποψη

αν δεν σας αρέσει μπορείτε να πάτε να μαμιθείτε

Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε μορφής διάλογο και άποψη, αλλά με ένα στοιχειώδες μέτρο και σεβασμό για τους συν-φορουμήτες μας έτσι...

Αυτή είναι η αλήθεια και έχει υποθεί όχι μόνο απο τον Ροκφελλερ όπως φένεται στο βίντεο πιο πάνω, αλλά και απο αρκετούς άλλους όπως τον γνωστό μισέλληνα Κίσινγκερ την δεκαετία του 70 αλλά και τον γνωστό ηλίθιο Μπούς την δεκαετϊα του 90 καθώς και του πατέρα του την δεκαετία του 80. Είμαι σίγουρος ότι έχει υποθεί και απο άλλους που μου διαφέυγουν.

Απο εμένα πάντος να ξέρουν οτι προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ και γώ για να περάσουν ζάχαρη όλοι όσοι νομίζουν οτι μπορούν να μας κάνουν δούλους.

Συγγνώμη γιατην σωβινιστική άποψη μου, αν δεν σας αρέσει μπορείτε να πάτε να μαμιθείτε

By the way ωραίο video

Για να ξεκαθαρισω κατι,εγω μπαναρα το συγκεκριμενο μελος για 1 μηνα.Δεν ανεχομαι τετοιου ειδους φρασεολογια σε βαρος του συνολου των λαμπουκων.Μην ακουσω σαχλαμαρες για γραναζι του συστηματος,λακες του κεφαλαιου,μπιατς των πολυεθνικων,οποιος ειναι επαναστατης/ξεχωριστη χιονονιφαδα,ας βγει να το δειξει εναντι σε οσους μας κανουν κακο ,και οχι να βριζει συλληβδην μια κοινοτητα.Τσαμπα μαγκες are not welcome.

μια yellow card έφτανε όχι δα και ban!(εκτός αν είχε άλλη μια) είπαμε να μπορούμε να εκφραστούμε πάνω σε κάτι. Θα μπορούσε να το έλεγε : "στην ευχή του θεού" αντί το άλλο αλλά τέλος πάντων.. δεν το έλεγε ως κάτι που θα έκθετε άλλους από εδώ. (Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να υποστηρίζει αυτό που θέλει.)

sine diabolo nullus dominus est

πολλες φορες καλος ειναι και εκφοβισμος διοτι κραταει τα μποσικα

κατι μαθαμε τα τελευταια 2+ χρονια στου κασιδη το κεφαλι... :triniti:

με μια πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται καλό....

με μια δεύτερη νομίζω οτι την γαργαλήσαμε....:triniti:

Ακομα να μαθεις οτι οπως ολα τα πραγματα στη ζωη εχουν την καλη και την κακη πλευρα τους αναλογα πως θα χρησιμοποιηθουν? Απο τα πολιτευματα (καπιταλισμος/κομμουνισμος/αναρχια) μεχρι... το μαχαιρι της κουζινας που βοηθα να κοπει το μπριζολιδι αλλα χρησιμοποιειται και για να σε μαχαιρωσουν :p)

Πιστευεις πραγματικα οτι, ειτε δολλαριο, ειτε δραχμη, ειτε ευρω, ειτε yen θα βιωσεις την "καλη οψη του νομισματος"?? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.