billpeppas Δεκέμβριος 20, 2011 #7262 Δεκέμβριος 20, 2011 Φυτευτοί θα ήταν Κώστα, μην τρελαίνεσαι.Μπα, έχει ακόμα αρκετά ζωάδια... υπάρχουν και οι φυτευτοί, υπάρχουν όμως και τα κλασικά μυαλά φυτού πλάσματα εντός της γεωγραφικής έκτασης που φέρει το όνομα Ελλάδα.
pank Δεκέμβριος 21, 2011 #7263 Δεκέμβριος 21, 2011 Που θα πάει ρε παιδιά αυτό το αίσχος ;Τι υπηρεσίες προσφέρει στην κοινωνία ένας γιατρός/αρχιτέκτονας/δάσκαλος που πληρώνει με δικά του χρήματα το κινητό του,και τι υπηρεσίες προσφέρει ο κύριος υπουργός που του το πληρώνει η κοινωνία ;Και μάλιστα 669 ευρώ!!!Στην τελική με ενα κονδύλι 200 ευρώ θα έκανε μια χαρά τη δουλειά του, και αν ήθελε iphone ας έβαζε τα ρέστα από την τσέπη του.Ανάρτηση Αποφάσεων στο Διαδίκτυο | ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Athens2004 Δεκέμβριος 21, 2011 #7264 Δεκέμβριος 21, 2011 Μάλιστα . Να έχεις σύνδεση πληρωμένη απο το κράτος business με το υψηλότερο πάγιο ( οπου παιρνεις δωρεαν μια συσκευη τον χρονο @ την ακριβότερη) Και να κανεις και δαπάνη για την 2ρη συσκευη η οποια ειναι πανακριβη και αυτη . Πρεπει να τις βγάζει στο ebay δεν παιζει : P
greekfragma Δεκέμβριος 21, 2011 #7265 Δεκέμβριος 21, 2011 βασικά τις περνάει για σοκολατάκια......:rant:
Thrael Δεκέμβριος 21, 2011 #7266 Δεκέμβριος 21, 2011 Κρεμάλες σε χριστουγεννιάτικα δέντρα και γραφεία πολιτικώνΙσχυει ή ειναι στημενο;
ThorLite Δεκέμβριος 22, 2011 #7268 Δεκέμβριος 22, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=tVkhHEU-qDQ]BEYOND THE GREEK CRISIS MATRIX - YouTube[/ame]
thanoss44 Δεκέμβριος 22, 2011 #7269 Δεκέμβριος 22, 2011 Αυτή είναι η αλήθεια και έχει υποθεί όχι μόνο απο τον Ροκφελλερ όπως φένεται στο βίντεο πιο πάνω, αλλά και απο αρκετούς άλλους όπως τον γνωστό μισέλληνα Κίσινγκερ την δεκαετία του 70 αλλά και τον γνωστό ηλίθιο Μπούς την δεκαετϊα του 90 καθώς και του πατέρα του την δεκαετία του 80. Είμαι σίγουρος ότι έχει υποθεί και απο άλλους που μου διαφέυγουν.Απο εμένα πάντος να ξέρουν οτι προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ και γώ για να περάσουν ζάχαρη όλοι όσοι νομίζουν οτι μπορούν να μας κάνουν δούλους.Συγγνώμη γιατην σωβινιστική άποψη μου, αν δεν σας αρέσει μπορείτε να πάτε να μαμιθείτεBy the way ωραίο video
Pokemon640 Δεκέμβριος 22, 2011 #7270 Δεκέμβριος 22, 2011 ποιός είναι αυτός που μιλάει στο video; να ξέρω ποιός όντως θα άξιζε ψήφο. edit: το βρήκα στο αρχείο, είναι ο "Πάνος Καμμένος" [ame] [/ame]
Lazy Dog Δεκέμβριος 23, 2011 #7271 Δεκέμβριος 23, 2011 Καμμενος προχθες....[ame=http://www.youtube.com/watch?v=U0ujaO23Pms&feature=g-u&context=G2d543d8FUAAAAAAACAA]Πανος Καμμένος, 21-12-2011 - YouTube[/ame]
theo_mich Δεκέμβριος 23, 2011 #7272 Δεκέμβριος 23, 2011 Καμμενος προχθες.... η θειτσα που δεν μπορει να αρθρωσει 3 ολοκληρωμενες νοηματικα εκφρασεις γιατι προεδρευει σε αυτη την συζητηση/επιτροπη whatevah γμτ τους πολιτικους μου γμτ???? :wall::wall::wall:
Dolly Δεκέμβριος 23, 2011 #7273 Δεκέμβριος 23, 2011 Ενημερωτικά ο Thanoss44 πήγε για μεγάλες χριστουγεννιάτικες διακοπές ενός μηνός (1) γιατί εξέφρασε την πολύ ρομαντική άποψη αν δεν σας αρέσει μπορείτε να πάτε να μαμιθείτεΕίμαστε ανοιχτοί σε κάθε μορφής διάλογο και άποψη, αλλά με ένα στοιχειώδες μέτρο και σεβασμό για τους συν-φορουμήτες μας έτσι...
Tsakonas Δεκέμβριος 23, 2011 #7274 Δεκέμβριος 23, 2011 Αυτή είναι η αλήθεια και έχει υποθεί όχι μόνο απο τον Ροκφελλερ όπως φένεται στο βίντεο πιο πάνω, αλλά και απο αρκετούς άλλους όπως τον γνωστό μισέλληνα Κίσινγκερ την δεκαετία του 70 αλλά και τον γνωστό ηλίθιο Μπούς την δεκαετϊα του 90 καθώς και του πατέρα του την δεκαετία του 80. Είμαι σίγουρος ότι έχει υποθεί και απο άλλους που μου διαφέυγουν.Απο εμένα πάντος να ξέρουν οτι προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ και γώ για να περάσουν ζάχαρη όλοι όσοι νομίζουν οτι μπορούν να μας κάνουν δούλους.Συγγνώμη γιατην σωβινιστική άποψη μου, αν δεν σας αρέσει μπορείτε να πάτε να μαμιθείτεBy the way ωραίο videoΓια να ξεκαθαρισω κατι,εγω μπαναρα το συγκεκριμενο μελος για 1 μηνα.Δεν ανεχομαι τετοιου ειδους φρασεολογια σε βαρος του συνολου των λαμπουκων.Μην ακουσω σαχλαμαρες για γραναζι του συστηματος,λακες του κεφαλαιου,μπιατς των πολυεθνικων,οποιος ειναι επαναστατης/ξεχωριστη χιονονιφαδα,ας βγει να το δειξει εναντι σε οσους μας κανουν κακο ,και οχι να βριζει συλληβδην μια κοινοτητα.Τσαμπα μαγκες are not welcome.
Pokemon640 Δεκέμβριος 23, 2011 #7275 Δεκέμβριος 23, 2011 μια yellow card έφτανε όχι δα και ban!(εκτός αν είχε άλλη μια) είπαμε να μπορούμε να εκφραστούμε πάνω σε κάτι. Θα μπορούσε να το έλεγε : "στην ευχή του θεού" αντί το άλλο αλλά τέλος πάντων.. δεν το έλεγε ως κάτι που θα έκθετε άλλους από εδώ. (Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να υποστηρίζει αυτό που θέλει.)
winters Δεκέμβριος 23, 2011 #7276 Δεκέμβριος 23, 2011 Newsbeast.gr | ΠΟΛΙΤΙΚΗ : «Το ΠΑΣΟΚ κλείνει φυλακή έναν ηγούμενο του Αγίου Όρους»
kostas314 Δεκέμβριος 23, 2011 #7277 Δεκέμβριος 23, 2011 sine diabolo nullus dominus est πολλες φορες καλος ειναι και εκφοβισμος διοτι κραταει τα μποσικακατι μαθαμε τα τελευταια 2+ χρονια στου κασιδη το κεφαλι... :triniti:
colt3003 Δεκέμβριος 24, 2011 #7278 Δεκέμβριος 24, 2011 Το δολάριο ως εθνικό νόμισμα της Ελλάδας - NEWS247αλλάζοντας βάρδια....
greekfragma Δεκέμβριος 24, 2011 #7279 Δεκέμβριος 24, 2011 με μια πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται καλό....με μια δεύτερη νομίζω οτι την γαργαλήσαμε....:triniti:
SLN Δεκέμβριος 25, 2011 #7280 Δεκέμβριος 25, 2011 με μια πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται καλό....με μια δεύτερη νομίζω οτι την γαργαλήσαμε....:triniti: Ακομα να μαθεις οτι οπως ολα τα πραγματα στη ζωη εχουν την καλη και την κακη πλευρα τους αναλογα πως θα χρησιμοποιηθουν? Απο τα πολιτευματα (καπιταλισμος/κομμουνισμος/αναρχια) μεχρι... το μαχαιρι της κουζινας που βοηθα να κοπει το μπριζολιδι αλλα χρησιμοποιειται και για να σε μαχαιρωσουν ) Πιστευεις πραγματικα οτι, ειτε δολλαριο, ειτε δραχμη, ειτε ευρω, ειτε yen θα βιωσεις την "καλη οψη του νομισματος"??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.