winters Νοέμβριος 26, 2011 #7041 Νοέμβριος 26, 2011 Τουλάχιστον 300 εκατομμύρια ευρώ σε συντάξεις «μαϊμού» - Ελλάδα
makio Νοέμβριος 26, 2011 #7042 Νοέμβριος 26, 2011 Παραγραφή χρέους προς το Δημόσιο ύψους 3,9 εκατ. ευρώ λόγω παρέλευσης πενταετίας >in.grαλλα και .......«Δεν ήταν λαθρεμπορία» >in.grδλδ τωρα που με πιασατε ,κατσε να περασω εκπροθεσμα τιμολογια για το πετρελαιο που δεν δηλωσα πουθενα ...και ειμαι ΟΚ.........κατα τ αλλα , την επομενη 2/3ετια θα εχουμε 7,2 δις ΕΠΙΠΛΕΟΝ φορους....αυτη τη στιγμη αδυνατω να πληρωσω το 'χαρατσι' ακινητων (που ειναι φυσικα ΜΟΝΙΜΟ) ,απο που περιμενουν να βρω χρηματα για τα υπολοιπα που ερχονται???πχ γιατι δεν κοβουν απο στρατιωτικους εξοπλισμους ??
Nick61 Νοέμβριος 26, 2011 #7043 Νοέμβριος 26, 2011 Τουλάχιστον 300 εκατομμύρια ευρώ σε συντάξεις «μαϊμού» - Ελλάδαεγώ δεν καταλαβαίνω κάτι, έπρεπε οι γερμανοι να ρθουνε και ο ο ξένος έλεγχος για να διαπιστωθεί κάτι τέτοιο... Εμείς δεν είμασταν ικανοί.;
ea6gka Νοέμβριος 26, 2011 #7044 Νοέμβριος 26, 2011 εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι, έπρεπε οι γερμανοι να ρθουνε και ο ο ξένος έλεγχος για να διαπιστωθεί κάτι τέτοιο... Εμείς δεν είμασταν ικανοί.; ναι ειμαστε ανικανοι/απροθυμοι
Servo1980 Νοέμβριος 26, 2011 #7045 Νοέμβριος 26, 2011 εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι, έπρεπε οι γερμανοι να ρθουνε και ο ο ξένος έλεγχος για να διαπιστωθεί κάτι τέτοιο... Εμείς δεν είμασταν ικανοί.;Εγω θα χαρω αν μπορεσουν και διοικησουν το κρατος οι Γερμανοι.......Μπορει στην αρχη να ειναι μαυρη μαυριλλα αλλα νομιζω πως θα μπορουσαν να βελτιωσουν τα παντα σε αυτη την χωρα....
Petrossortep Νοέμβριος 26, 2011 #7046 Νοέμβριος 26, 2011 Η Ουγγαρια δεν ηταν που ειχε διωξει το ΔΝΤ με τις κλωτσιες ?Δε Νομιζω Τακηin.gr - Πρόσθετα μέτρα 7 δισ. ευρώ θα απαιτηθούν την τριετία 2013-2015 - Ειδήσεις - ΟικονομίαΈλα Αλέκο πότε είπες ότι θα δούμε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης; Πότεεεεεε;Είδαμε και αυτούς εντός ΔΝΤ που πάνε.
pank Νοέμβριος 26, 2011 #7047 Νοέμβριος 26, 2011 Θυμάστε την προφητεία του Χάρυ Κλυν ;Δείτε τι έλεγε και ο Μάνος Χατζιδάκις το 1989 :Δεν εχω πια καμία ελπίδα«Τι μπορεί να κάνει ο καλλιτέχνης με την τέχνη του,με μια μουσική φράση; Οποια κι αν είναι η δουλειά σου, πρέπει να κατέβεις κάτω και να μιλήσεις. Αυτό είναι υποχρέωση κάθε πολίτου,και ακόμα περισσότερο ενός υπεύθυνου πολίτου,αλλά όχι μέσα από την τέχνη.Κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να μιλήσει, πάντα την έχει. Αλλά πρέπει να είναι έτοιμος να πληρώσει ένα τίμημα. Και εκεί είναι που γίνεται η μεγάλη μάχη με τον εαυτό μας. Πόσοι είμαστε αποφασισμένοι να πληρώσουμε; Ζούμε τη μοιραία κατάληξη ενός κόσμου που προετοιμάσθηκε για την εξαφάνισή του.Ο μεταπολεμικός κόσμος,και ιδιαίτερα ο πολιτικός,δεν προετοίμασε το σπάνιο είδος και το πολύ ακριβό,του ελεύθερου πολίτη.Εγώ δεν έχω καμιά ελπίδα (για τη χώρα μας),παρά αν γίνει ένα θαύμα.Εγώ δεν πιστεύω ότι έχουμε σήμερα τη δύναμη να επιβιώσουμε σαν εθνική οντότητα.Θα μείνουμε σαν νάνοι αλλοτινών καιρών.Και θα το δείτε, όταν θα έρθει η πλήρης ένωση με την Ευρώπη,σε ποια κατάσταση θα βρισκόμαστε.Ποια είναι η υποδομή για να υπάρξουν επιβιώνοντα έστω ένα δύο χαρακτηριστικά της εθνικότητάς μας;». Στην ερώτηση: «Φρονείτε ότι δεν υπάρχει κάποια ελπίδα,κάποια διέξοδος;Τι θα μπορούσε να γίνει κατά τη γνώμη σας;» απαντά: «Τίποτα.Η πλήρης εξαφάνισή μας.Και θα γίνει.Είμαι βέβαιος.Και μην ξεχνούμε ότι,σε τελευταία ανάλυση, οι μόνες στιγμές που σκεφθήκαμε σοβαρά σαν έθνος ήταν στις καταστροφές.Ας περάσουμε μια καταστροφή μήπως και σωθούμε».
GruntGR Νοέμβριος 26, 2011 #7048 Νοέμβριος 26, 2011 Εγω θα χαρω αν μπορεσουν και διοικησουν το κρατος οι Γερμανοι.......Μπορει στην αρχη να ειναι μαυρη μαυριλλα αλλα νομιζω πως θα μπορουσαν να βελτιωσουν τα παντα σε αυτη την χωρα....Που πηγε το dislike button ?
DarkSaga Νοέμβριος 26, 2011 #7049 Νοέμβριος 26, 2011 ποιοι είναι οι 17 ή ποιοι είναι οι 10 οι καλοί που δεν θα συμμετάσχουν στην δεύτερη φάση της Ευρωζώνης?
MasterCommander Νοέμβριος 26, 2011 #7050 Νοέμβριος 26, 2011 Εγω θα χαρω αν μπορεσουν και διοικησουν το κρατος οι Γερμανοι.......Μπορει στην αρχη να ειναι μαυρη μαυριλλα αλλα νομιζω πως θα μπορουσαν να βελτιωσουν τα παντα σε αυτη την χωρα....Πως θα βοηθήσει η πολιτική λιτότητας που μας επιβάλουν,η οποία μας έφερε σε χειρότερη θέση απ 'οτι είμασταν το 2010?
SLN Νοέμβριος 26, 2011 #7051 Νοέμβριος 26, 2011 Δεν καταλαβαινω γιατι απορειτε... Εδω υπαρχουν ατομα που θελουν να γυρισει η Χουντα ή η οποιαδηποτε δικτακτορια... δεν θα υπηρχαν αυτοι που πιστευουν οτι καλα θα ειναι με τους Γερμανοι? Υπαρχουν οπαδοι για καθε λογης "πολιτευμα"...
ea6gka Νοέμβριος 26, 2011 #7052 Νοέμβριος 26, 2011 Δεν καταλαβαινω γιατι απορειτε...Εδω υπαρχουν ατομα που θελουν να γυρισει η Χουντα ή η οποιαδηποτε δικτακτορια... δεν θα υπηρχαν αυτοι που πιστευουν οτι καλα θα ειναι με τους Γερμανοι? Υπαρχουν οπαδοι για καθε λογης "πολιτευμα"... οι πολιτικοι στη χωρα αυτη εχουν αποτυχει, δεν νομιζω να αμφιβαλεις. Ετσι λογικη συνεπεια ειναι ο μεσος πολιτης να ταυτιζει αυτη την αποτυχια με την αποτυχια στου συστηματος.
ARMAGEDDON Νοέμβριος 26, 2011 #7053 Νοέμβριος 26, 2011 αυτοί που είναι στον κόσμο τους και μιλάνε για τον λαό και για τα συμφέροντα του λαού δεν κοιτάνε που έχουν έναν αρχηγό εδώ και 100 χρόνια και ανάλογα τι θα πει κάνουν ...edit υπερβολικά σημαντική νίκη για αυτόν που σκέφτηκε να γράψει για τα στρουμφάκια πιο πάνω στο ζούγλαυγ κομμένα τα αγγλικά
Servo1980 Νοέμβριος 26, 2011 #7054 Νοέμβριος 26, 2011 Πηγαιντε στην Γερμανια και ελατε μετα παλι στην Ελλαδα...Τοτε μπορουμε συζητησουμε για το τι Μπορουν να κανουν.....Αναφερα πως τωρα τα πραγματα ειναι σκατα γιατι χρωσταμε τα κερατα μας και επειδη αποφασισαμε να ξεχρεωσουμε τωρα ξαφνικα (γιατι δεν αρχισε ολο αυτο σιγα σιγα πριν 10+ χρονια ωστε να μην μας φανει βουνο?), αυτο ειναι ασχετο με το αν οι Γερμανοι μπορουν να βελτιωσουν την χωρα....ΥΓ : Και τωρα Χουντα εχουμε (ποιοι ξεχασαν τα γεγονοτα στο Συνταγμα?) οποτε χιλιες φορες η χουντα που ειχαμε πριν 30 χρονια, τουλαχιστον τοτε υπηρξε αναπτυξη και δεν πεινουσε ο κοσμος.......
Constandinos Νοέμβριος 27, 2011 #7055 Νοέμβριος 27, 2011 ΥΓ : Και τωρα Χουντα εχουμε (ποιοι ξεχασαν τα γεγονοτα στο Συνταγμα?) οποτε χιλιες φορες η χουντα που ειχαμε πριν 30 χρονια, τουλαχιστον τοτε υπηρξε αναπτυξη και δεν πεινουσε ο κοσμος.......oh really???[ame=http://www.youtube.com/watch?v=cNlIvltSi28&feature=related]Δικτατορία 1967 - συλλήψεις, στρατοδικεία - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=GuEzQh4ibOU&feature=related]21 / 04 / 1967- Η Ελλάδα στο γύψο - YouTube[/ame]
deninho Νοέμβριος 27, 2011 #7056 Νοέμβριος 27, 2011 οποτε χιλιες φορες η χουντα που ειχαμε πριν 30 χρονια, τουλαχιστον τοτε υπηρξε αναπτυξη και δεν πεινουσε ο κοσμος.......είχαμε και κοινωνικό τουρισμό στη Μακρόνησο, τη Γυάρο και τη Λέρο, ε; Τι καλά...
Lazy Dog Νοέμβριος 27, 2011 #7057 Νοέμβριος 27, 2011 Δεν θα πω αυτο που σκεφτομαι για την αποψη οτι καλυτερα να μας κυβερνησουν οι Γερμανοι:hang3:Οι Γερμανοι ΔΕΝ ειναι φιλοι μας. Οπως δεν ειναι και οι Αμερικανοι και οι Ρωσοι και οι Ιταλοι και δεν ξερω και γω ποια αλλη χωρα ανα την υφηλιο....Δεν μιλαω για τους λαους αλλα για τους κυβερνωντες. Ολοι την παρτη τους κοιτανε.Οποιος περιμενει το "μαννα" εξ ουρανου ή καποιον απο μηχανης Θεο....την εκατσε τη βαρκα....Το παρελθον ειναι αυτο ακριβως....παρελθον και το μονο που προσφερει ειναι απτα παραδειγματα γιατι καποιες επιλογες ηταν λαθος. Καλο θα ειναι μερικοι να μην μπερδευουν την βουρτσα με τη φουτσα......Αυτη τη στιγμη ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ....Δεν πρεπει να υπαρχουν δημοσιοι και ιδιωτικοι υπαλληλοι, δεν πρεπει να υπαρχουν αριστεροι και δεξιοι....πρεπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ενωθουμε και να φερουμε ενα τελος σε αυτη την κατασταση που μας φερανε(φταιμε δεν φταιμε)Μην περιμενουμε απο αλλους να μας φωτισουν το δρομο. Αν εμεις οι ιδιοι δεν θελουμε να βγουμε απο τη σπηλια τοτε πραγματικα δεν αξιζουμε σωτηρια...Μπορει να μην ξερω απο οικονομικα αλλά αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχω κριτικη ικανοτητα. Και το παραδειγμα του Μεξικου φανταζει πολυ επικαιρο αυτη τη στιγμη.....Θα πτωχευουμε(θα μας πτωχευουν) για καμια δεκαετια και οχι φως στο τουνελ δεν θα βλεπουμε αλλά ουτε το ιδιο το τουνελ....Παρτε το αποφαση οτι η ζωη που ξεραμε τελειωσε και δεν ξαναγυρναει. Το θεμα απο δω και περα ειναι αν ειμαστε ικανοι να ωριμασουμε επιτελους, να σηκωσουμε τα μανικια, να πλακωσουμε στο ξυλο και να διωξουμε αυτους που με μεγαλη ελαφροτητα ψηφιζαμε τοσα χρονια, να δωσουμε ευκαιρια σε ΝΕΕΣ ιδεες και να χτισουμε μια καλυτερη πατριδα για μας και για αυτους που θα ερθουν μετα απο μας.Σταματηστε να ψαχνετε για αυτα που σας χωριζουν και αρχιστε να βλεπετε οτι ΟΛΟΙ στο ιδιο καζανι βραζουμε....υγ.: και οποιος γουσταρει γερμανικη "κηδεμονια" ας μαζεψει τα κουβαδακια του και ας παει να παιξει σε γερμανικη παραλια. Μπορουμε να καθαρισουμε τη βρωμια και μονοι μας, αρκει επιτελους να το θελησουμε και να πιστεψουμε στην δυναμη μας....
DarkSaga Νοέμβριος 27, 2011 #7058 Νοέμβριος 27, 2011 ακούω και ξανακούω /διαβάζω τα ίδια πράγματα...στη χούντα Ανάπτυξη και όλα καλά...τη σχέση έχει η ανάπτυξη με το βιωτικό επίπεδο και την ευημερία του πολίτη?Το θέμα δεν είναι να έχεις μόνο δουλειά, σαφώς και φαντάζει παράδεισος,να έχουν όλοι δουλειά, αλλά ρωτήστε τι σήμαινε δουλειά τότε, τι κράτος υπήρχε, τι παιδεία, τι υγεία etc.
jax7480 Νοέμβριος 27, 2011 #7059 Νοέμβριος 27, 2011 Χαίρομαι πάντως που τελικά κατάφεραν αυτό που θέλανε.Χωρίσανε στα 2 την Ελλάδα, οι δημόσιοι υπάλληλοι (καθίκια, άχρηστοι, τεμπέληδες, λαμόγια, κλέφτες) και όλοι οι άλλοι.Να ενημερώσω τον ξάδερφο μου τον δάσκαλο ότι καλά έπαθε το προηγούμενο 15νθήμερο και πήρε 290€ για 15μερο μισθό από το δημόσιο... ας πρόσεχε να μην γινόταν δάσκαλος...όπως επίσης και την γυναίκα μου, που είχε την κακή ιδεά να γίνει νοσηλεύτρια του ΕΣΥ και πήρε 260€ αυτό το 15νθημερο.Σαν δε ντρέπονται και οι 2... άκου να θέλεις να διδάσκεις σε σχολείο και να είσαι νοσηλευτής σε νοσοκομείο... ΑΙΣΧΟΣ...Δεν θα παίρνουν τόσα προς Θεού (σόρρυ Victor). Απλά η κυβέρνηση είχε την φαεινή ιδέα, το επίδομα υπέρ των ανέργων για το 2011 να το κρατήσει αναδρομικά και ΕΦΑΠΑΞ και όχι σε 4 δόσεις όπως είχαν ανακοινώσει.
Tsakonas Νοέμβριος 27, 2011 #7060 Νοέμβριος 27, 2011 http://www.dsa.gr/index.phtml?url=pr&id=2542352&categ=Δελτία Τύπουαναφορα του δσα στον εισαγγελεα για κακοδιαχειριση αποθεματικων του ενιαιου ταμειου ανεξαρτητα απασχολουμενων απο την τραπεζα της ελλαδας.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.