yanni Νοέμβριος 23, 2011 #7001 Νοέμβριος 23, 2011 yanni δεν εισαι καλα διαβασμενος, καθε κομμα αυτοπροσδιοριζεται οπως θελει και απευθυνεται ως κομμα των "ταδε", ετσι εχουμε σοσιαλιστες, φιλελευθερους, δημοκρατες, ρεπουμπλικανους, κυνηγους κοκ. Δεν ειναι κακο οτι ειναι κομμα που απαρτιζεται απο στρατιωτικους, το κακο ειναι οτι πολλοι στρατιωτικοι εχουν επιπεδο αρκουδας αλλα και αυτο παλι δεν μου λεει τπτ γιατι και μεγαλο μερος του λαου ειναι "αρκουδειδες":pΕτσι αυτοι κανουν κομμα, εσυ βλεπεις τι λενε και αν σου αρεσει τοτε ψηφιζεις. αν οχι, πας αλλουΕ εντάξει δεν είπα και κάτι το τραγικά διαφορετικό (νομίζω!!!!)
Lakisss Νοέμβριος 23, 2011 #7002 Νοέμβριος 23, 2011 Μιάς και μιλάτε για εργασία, η νέα λίστα των βαρέων επαγγελμάτων.http://www.newsit.gr/flash/BAREA
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 24, 2011 #7003 Νοέμβριος 24, 2011 απο πότε κάποιος που συμπληρώνει 10500 ημέρες ασφάλισης είναι και βύσμα ??.Από τότε που οι μέρες των σπουδών του θεωρούνται εργάσιμες
colt3003 Νοέμβριος 24, 2011 #7004 Νοέμβριος 24, 2011 Από τότε που οι μέρες των σπουδών του θεωρούνται εργάσιμεςκατά το κοινώς λεγόμενο, βύσμα βάζεις όταν επιθυμείς να παρακάμψεις ένα νόμο.
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 24, 2011 #7005 Νοέμβριος 24, 2011 κατά το κοινώς λεγόμενο, βύσμα βάζεις όταν επιθυμείς να παρακάμψεις ένα νόμο.Βύσμα θεωρείται η σύνδεση (γνωριμία) με άτομο η ομάδα ατόμων που φροντίζει να παρακάμπτεις τις δυσκολίες που περνάνε οι άλλοιΑναλόγως την θέση που κατέχει το βύσμα σου, αυτό μπορεί να το επιτύχει νόμιμα η παράνομα
xdoc Νοέμβριος 24, 2011 #7006 Νοέμβριος 24, 2011 Από τότε που οι μέρες των σπουδών του θεωρούνται εργάσιμεςεφ' όσον ο νόμος δένει το δικαίωμα κατόπιν εξαγοράς να θεωρούνται συντάξιμα χρόνια
TifoziF1 Νοέμβριος 24, 2011 #7007 Νοέμβριος 24, 2011 εφ' όσον ο νόμος δένει το δικαίωμα κατόπιν εξαγοράς να θεωρούνται συντάξιμα χρόνιαΌπως δίνει και το δικαίωμα αναγνώριση της στρατ. θητείας (2, 2/μιση χρόνια παλιότερα) ως συντάξιμα έτη στον οποιονδήποτε είτε Δ.Υ. είτε ΙΔ.Υ.
SLN Νοέμβριος 24, 2011 #7008 Νοέμβριος 24, 2011 "Οτι ειναι νομιμο δεν ειναι απαραιτητα ηθικο" ® meimarakis (ή καποιος αλλος)Και παμε στο τι ειναι ηθικο... το οποιο καθοριζεται αποκλειστικα και μονο απο την χρονικη περιοδο στην οποια αναπτυσσεται η κοινωνια γυρω σου και τους κανονες που χρονικα διαμορφωνει αυτη...Πριν 2000 χρονια ηταν νομιμο ΚΑΙ ηθικο να πηγαινεις με το 15χρονο που σου σερβιρει το κρασι στο συμποσιο....Πριν 150 χρονια ηταν νομιμο και ηθικο να κρεμας και να καις ζωντανο εναν μαυρο στην Αμερικη καιπριν 50 χρονια ηταν νομιμο και ηθικο να πλακωνεις στο ξυλο την γυναικα σου επειδη δεν σου μαγειρεψε το μεσημερι/βραδυ.Τωρα ειναι ηθικο να βλεπεις ατομα στην Ελλαδα στα 25 να εχουνε τελειωσει το πανεπιστημιο με 0 ενσημα και να ξεκιναν απο τοτε (omg+3wtf? + 4 lol αμα το κανεις) και ο αλλος να παιρνει ενσημα απο τα 18 του επειδη περασε/σπουδασε το ιδιο ανωτατο ιδρυμα με σενα (στην καλυτερη των περιπτωσεων)???? Ειναι ηθικο Νο 2 να εχετε τα ιδια χρονια προϋπηρεσιας και αυτος να αμειβεται με 3000/μηνα κι εσυ να αμειβεσαι με 1400 κι αμα σ'αρεσει? Και μην πει κανεις οτι "στρατος ειναι... εχεις εναν μλκ πανω απο το κεφαλι σου να σου λεει ποτε να αναπνευσεις" γιατι πολλα αφεντικα ειναι χειροτερα απο λοχαγους/συνταγματαρχες. Η καθε δουλεια εχει τα + και τα - της. Οι τραγικες μισθολογικες ανισοτητες ομως δεν δικαιολογουνται σε καμμια περιπτωση.Για οποιον (στρατιωτικο) διαφωνει, να προσθεσω οτι εγω τοτε θεωρω νομιμο και ΗΘΙΚΟ να παιρνει ο golden (teddy) boy-ς 340 terrabillion dollars γιατι εχει δουλεια γεματη αγχος.Τι?? Τα 340 τεραμπιλλιον ντολαρζ του μισθου του γκολντεν τεντυ μποϋ της Γκολντμαν Σακζζζζ το 2000, τα στερηθηκε η Ελλαδα σαν ελλειμα, γιατι τα φορτωθηκε ο κακομοιρος συνταξιουχος στρατιωτικος σε φορους/περικοπες?? Πςςςς συγκινηθηκα και δακρυσα ταυτοχρονα...Οταν αρχισετε να αναρωτιεστε οτι ολα αυτα τα ντολλαρς απο την ιδια πισινα (με πεπερασμενο μεγεθος) βγαινουνε και ολοι πρεπει να τα μοιραστουμε γιατι ολοι πανω στον ιδιο μαμημενο πλανητη ζουμε και δεν εχεις εσυ περισσοτερα δικαιωματα στην καλη ζωη (και στην οικογενεια με 3-4 παιδια) απο μενα (πολυ περισσοτερο οταν και οι 2 ειμαστε σπουδαγμενα παιδια και εχουμε ιδρωσει για να χτισουμε ενα βιογραφικο και να σταθουμε και να γινουμε -οσο το δυνατον- πιο χρησιμοι σε αυτη την ΚΟΙΝΩΝΙΑ (με την πραγματικη σημασια της λεξης) τοτε θα αρχισει να βγαζει νοημα το νομιμο και ηθικο.
Daytime Dreamer Νοέμβριος 24, 2011 #7009 Νοέμβριος 24, 2011 Βύσμα θεωρείται η σύνδεση (γνωριμία) με άτομο η ομάδα ατόμων που φροντίζει να παρακάμπτεις τις δυσκολίες που περνάνε οι άλλοιΑναλόγως την θέση που κατέχει το βύσμα σου, αυτό μπορεί να το επιτύχει νόμιμα η παράνομα You gotta love him! :rofl: Respect για το ποστ σου SLN!
ARMAGEDDON Νοέμβριος 24, 2011 #7011 Νοέμβριος 24, 2011 ερώτηση κρίσεως αφού βρίζουμε τους πάντες (πχ τον μπουμπουκο ο οποίος τι πρόλαβε και έκανε μέσα σε μια/δυο βδομάδες γιατί δεν τους εξαφανίζουμε από αυτήν την διάσταση ? edit χαχχαχαχ το ερωτηματικό και η παρένθεση έγιναν φατσούλα
ea6gka Νοέμβριος 25, 2011 #7013 Νοέμβριος 25, 2011 XXXAXAAXXAXA να και ο μπουμπουκος. του τη πεσανε οι ΚΚΕδες της λεσβου?
astrolabos Νοέμβριος 25, 2011 #7015 Νοέμβριος 25, 2011 "Επίσης, πολλοί - και φίλοι μας - λένε ''εγώ ψηφίζω ΑΚΥΡΟ ή ΛΕΥΚΟ ή ΑΠΕΧΩ κι έχω τη συνείδηση μου ήσυχη, δεν ψήφισα κανέναν κερατά''! Ρε φίλε, αριθμητική ξέρεις; Αν στους 1000 οι 950 ψηφίζουν άκυρα, λευκά ή απέχουν και οι 30 ρίξουν Ψ και οι 20 Χ, ο Ψ θα κάνει κυβέρνηση - δηλαδή Εγώ! - ο Χ θα 'ναι Αντιπολίτευση και οι 950 ξέρετε ΤΙ ΘΑ "ΝΑΙ; Μην πω καλύτερα, κατάλαβαν αυτοί... Την εικόνα και την ποιότητα των πολιτικών την ζωγραφίζει και την καθορίζει ο κόσμος. Κι αν φίλε μου την πάτησες (μια, δυο, τρεις..) πρόσεχε μην την ξαναπατήσεις. Αν την πάτησες δεκαπέντε φορές, εντός, εκτός, εναλλάξ, που λέμε και στην γεωμετρία, ποιον μουντζώνεις; Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν με σοφία, αλλά είναι δυστυχώς μειοψηφία. Και συνήθως αυτοί ψηφίζουν Μικρά Κόμματα."Γρηγόρης Ψαριανός
makio Νοέμβριος 25, 2011 #7016 Νοέμβριος 25, 2011 "Επίσης, πολλοί - και φίλοι μας - λένε ''εγώ ψηφίζω ΑΚΥΡΟ ή ΛΕΥΚΟ ή ΑΠΕΧΩ κι έχω τη συνείδηση μου ήσυχη, δεν ψήφισα κανέναν κερατά''! Ρε φίλε, αριθμητική ξέρεις; Αν στους 1000 οι 950 ψηφίζουν άκυρα, λευκά ή απέχουν και οι 30 ρίξουν Ψ και οι 20 Χ, ο Ψ θα κάνει κυβέρνηση - δηλαδή Εγώ! - ο Χ θα 'ναι Αντιπολίτευση και οι 950 ξέρετε ΤΙ ΘΑ "ΝΑΙ; Μην πω καλύτερα, κατάλαβαν αυτοί... Την εικόνα και την ποιότητα των πολιτικών την ζωγραφίζει και την καθορίζει ο κόσμος. Κι αν φίλε μου την πάτησες (μια, δυο, τρεις..) πρόσεχε μην την ξαναπατήσεις. Αν την πάτησες δεκαπέντε φορές, εντός, εκτός, εναλλάξ, που λέμε και στην γεωμετρία, ποιον μουντζώνεις; Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν με σοφία, αλλά είναι δυστυχώς μειοψηφία. Και συνήθως αυτοί ψηφίζουν Μικρά Κόμματα."Γρηγόρης Ψαριανόςουτε αυτο ειναι σωστο, ειδικα με τον 'χαρακτηρα' του Ελληνα (10.000.000 σοφοι/γνωστες/προεδροι,προπονητες κλπ κλπ)επανασυσταση του 'κρατους' χρειαζεται με ριζικο τροπο - γιατι οσες φορες κι αν αλλαξουν τα υπουργεια, το βαθυ κρατος παραμενει ακλονητο.......οσο για τα μικρα κομματα -ναι ,οκ αλλα ειπαμε ! σε φετες !! οχι και ....τριματα!!θυμαμαι το κκε να εχει ΑΝΕΤΑ 14% (ναι ειμαι παλιος) κι ας υπαρχαν και τοτε μ-λ, λ-μ, τροτσκι, κλπ - τωρα πως καταφεραν να ειναι κατω ΚΑΙ απο τον αδωνι δεν νομιζω οτι χρειαζεται αναλυση.....για μενα καλο θα ηταν να απαγορευτει να ασχολουνται με την πολιτικη οσοι ειναι συγγενεις εως 2ου βαθμου με ατομα που εχουν πανω απο 2 θητειες στη Βουλη!! και φυσικα ξυλωμα οσον ηδη ειναι εν ενεργεια και υποψηφιοτητες απο το μηδεν..........(...μετα ξυπνησα...)
astrolabos Νοέμβριος 25, 2011 #7017 Νοέμβριος 25, 2011 για μενα καλο θα ηταν να απαγορευτει να ασχολουνται με την πολιτικη οσοι ειναι συγγενεις εως 2ου βαθμου με ατομα που εχουν πανω απο 2 θητειες στη Βουλη!! και φυσικα ξυλωμα οσον ηδη ειναι εν ενεργεια και υποψηφιοτητες απο το μηδεν..........
DarkSaga Νοέμβριος 25, 2011 #7018 Νοέμβριος 25, 2011 το γύρισε κι αυτός....όχι με βάση την παραπάνω δήλωση αλλά τις "εκπομπές" και τις τελευταίες εμφανίσεις...
colt3003 Νοέμβριος 25, 2011 #7019 Νοέμβριος 25, 2011 οσο για τα μικρα κομματα -ναι ,οκ αλλα ειπαμε ! σε φετες !! οχι και ....τριματα!!θυμαμαι το κκε να εχει ΑΝΕΤΑ 14% (ναι ειμαι παλιος) κι ας υπαρχαν και τοτε μ-λ, λ-μ, τροτσκι, κλπ - τωρα πως καταφεραν να ειναι κατω ΚΑΙ απο τον αδωνι δεν νομιζω οτι χρειαζεται αναλυση.....ίσως να φταίει το ότι την ίδα εποχή αυτός που τελικά έγινε κυβέρνηση διπλασίασε σε ένα βράδυ τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων (γιαυτο ακόμα λένε πως με αυτόν ''έφαγε ο κοσμάκης ψωμί'')...... τι τα θές, προφανώς η πολιτικοποίηση και η ενασχόληση με τα κοινά πρέπει αναγκαστικά να έρχεται όταν ο κόσμος κακοπερνάει. Αμα όλα είναι καλά, ψηφίζει παραλία...
vic Νοέμβριος 25, 2011 #7020 Νοέμβριος 25, 2011 για μενα καλο θα ηταν να απαγορευτει να ασχολουνται με την πολιτικη οσοι ειναι συγγενεις εως 2ου βαθμου με ατομα που εχουν πανω απο 2 θητειες στη Βουλη!! και φυσικα ξυλωμα οσον ηδη ειναι εν ενεργεια και υποψηφιοτητες απο το μηδεν..........Αυτό δεν παίζει να γίνει ποτέ γιατί είναι παραβίαση της αρχής της ισότητας του συντάγματος. Επίσης δε νοείται οικογενειακή ευθύνη, δηλαδή να φέρεις ευθύνη για έγκλημα που έχει διαπράξει συγγενής σου. Θυμίζει βιβλικές τιμωρίες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.