Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

to ΑΕΠ είναι συνδεδεμένο με την αγορά ακινήτων και τις αντικειμενικές , για όσο ακόμα τους συμφέρει στο μαγείρεμα των στοιχείων θα παραμένουν ψευδός σταθερές οι τιμές

μετά βουτιά και άνοδος...

ανα περιοχή

η Τρόικα ούτε τα εργασιακά ζήτησε, οι βιομήχανοι τα αποφάσισαν αυτά πέρσι όταν κλήθηκαν σε prive συναντήσεις

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply

Η χλιδή πριν από τον εφιάλτη του ΔΝΤ - NEWS247

μιας και μέσα δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο ως προς τη "χλιδή" στα ταξίδια, εγώ στέκομαι στο ότι όλα αυτά τα ταξίδια πληρώνονταν από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=n6jeIwFld3Q]ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας! (ελληνικοί υπότιτλοι) - YouTube[/ame]

To αρχικό άρθρο έψαχνα να το βρώ στο times αλλά πουθενα. Αν δεν δω το αρχικό άρθρο δεν δίνω σημασία μιας και το συγκεκριμένο site κάνει "υπερβάσεις" στις "μεταφράσεις" του.

Άσε που ένα χρόνο τώρα έχει "πρωτοσέλιδο" τον τίτλο "Χρηματιστήριο στις 500 μονάδες".

edit: εδώ το άρθρο http://www.nytimes.com/2011/11/20/opinion/sunday/douthat-conspiracies-coups-and-currencies.html?_r=2&scp=4&sq=Greece,%20Italy&st=cse

To αρχικό άρθρο έψαχνα να το βρώ στο times αλλά πουθενα. Αν δεν δω το αρχικό άρθρο δεν δίνω σημασία μιας και το συγκεκριμένο site κάνει "υπερβάσεις" στις "μεταφράσεις" του.

Άσε που ένα χρόνο τώρα έχει "πρωτοσέλιδο" τον τίτλο "Χρηματιστήριο στις 500 μονάδες".

edit: εδώ το άρθρο http://www.nytimes.com/2011/11/20/opinion/sunday/douthat-conspiracies-coups-and-currencies.html?_r=2&scp=4&sq=Greece,%20Italy&st=cse

το άρθρο των NYT http://www.nytimes.com/2011/11/20/opinion/sunday/douthat-conspiracies-coups-and-currencies.html?_r=2&scp=4&sq=Greece,%20Italy&st=cse

τα σχόλια δικά σου :)

edit : άργησα :)

kathimerini.gr - Αποζημίωση δικηγόρου για ηθική βλάβη από τη συμπεριφορά τράπεζας

οσοι εχετε τρεξιματα με τις τραπεζες τσεκαρετε κι αυτο...δικηγορος οφειλε σε τραπεζα,εξοφλησε και οταν η τραπεζα του ξαναζητησε απο λαθος να πλερωσει,εκανε αγωγη αποζημιωσης,κερδισε και πηρε 2.000 ευρα.

Εγω βεβαια θα τους αφηνα να προχωρησουν σε διαταγη πληρωμης και ενα βημα πριν τον πλειστηριασμο θα τους εκανα μηνυση για αποπειρα απατης ενωπιον δικαστηριου...

βεβαια το συμβαν εγινε το 2002 και η αποφαση βγηκε προχθες....

Εγω βεβαια θα τους αφηνα να προχωρησουν σε διαταγη πληρωμης και ενα βημα πριν τον πλειστηριασμο θα τους εκανα μηνυση για αποπειρα απατης ενωπιον δικαστηριου...
Sorry για το offtopic αλλά δικηγόρο θα κάνω την κόρη μου :p
εγώ θα την έδινα σε δικηγόρο, να γλιτώσω και τα έξοδα.
cannot compute: θα την έδινα σε δικηγόρο -> να γλιτώσω και τα έξοδα :hehe:

θα έδινε την κόρη για παντρειά σε δικηγόρο, να γλυτώσει και τα έξοδα των σπουδών i guess

Αυτα ειναι...

5-6 εδρες τωρα απο τους στρατοκ$#ους...

Καμμια 20ρια στις επομενες... και το 2015 θα καψουν την ... Καγκελαρια του Συνταγματος και θα διοικουν απο το "μπούνκερ" :hehe:

Κόμμα απόστρατων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων...από χθες..ποια η γνώμη σας?

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας

Βγήκε ο τύπος στον Χατζηνικολάου εχτές το πρωί. Τραγικός. Θυμάμαι 2-3 πραγματάκια.

1

- Βλέπω όλο στρατιωτικούς στο κόμμα σας, δεν δέχεστε πολίτες

- Μα βεβαίως έχουμε ένα πολίτη

- Ποιον;

- Ο Τάδε Ταδόπουλος.

- Που είναι... α ναι. Τάδε Ταδόπουλος, πολίτης. Συγνώμη, τον ξέρω αυτόν. Αυτός δεν είναι ο τάδε στρατιωτικός συντάκτης;

- Ναι

- Άρα του χώρου είναι και αυτός.

- ...

2

- Ποια η άποψή σας για την 21 Απριλίου

- Μπλα μπλα... συνταγματική εκτροπή...μπλα μπλα...ανάπτυξη...μπλα μπλα...

- Θα πρέπει να σας πω ότι δέχτηκα δεκάδες μηνύματα που γράφουν ότι η 21 Απριλίου δεν ήταν απλά συνταγματική εκτροπή και αυτό περί ανάπτυξης την περίοδο της χούντας ήταν προκλητικό

- ....

3

- Είστε απόστρατος;

- Ναι

- Τι ηλικία;

- 53

- Συνταξιούχος από τα 53;

- ........έτσι είναι οι νόμοι.....35 χρόνια στο στρατό....τι να κάνουμε έτσι είναι οι νόμοι....

Μου βγήκε το βύσμα, ο συνταξιούχος ετών 53 και μου μίλαγε για το πόσο οι στρατιωτικοί είναι περισσότερο πατριώτες από τους άλλους.....

Δεν είναι "πραγματικά" στοιχεία. Είναι στο 50 με 60% στην 2γεννή αγορά.

Φιλος που έχει ομόλογα του ελληνικού δημοσίου πήγε να τα προεξοφλήσει πριν 3 μήνες στην τράπεζα (Πειραιώς) και του εδιναν τους τόκους +40% το κεφαλαίου (60% κούρεμα δηλαδής).

Μου βγήκε το βύσμα, ο συνταξιούχος ετών 53 και μου μίλαγε για το πόσο οι στρατιωτικοί είναι περισσότερο πατριώτες από τους άλλους.....

Ευτυχώς που δεν πήγε κάποιος από τα υποβρύχια που μετράει ο ένας χρόνος για δυο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.