Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

Αυτα ειναι...

5-6 εδρες τωρα απο τους στρατοκ$#ους...

Καμμια 20ρια στις επομενες... και το 2015 θα καψουν την ... Καγκελαρια του Συνταγματος και θα διοικουν απο το "μπούνκερ" :hehe:

Κόμμα απόστρατων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων...από χθες..ποια η γνώμη σας?

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας

Βγήκε ο τύπος στον Χατζηνικολάου εχτές το πρωί. Τραγικός. Θυμάμαι 2-3 πραγματάκια.

1

- Βλέπω όλο στρατιωτικούς στο κόμμα σας, δεν δέχεστε πολίτες

- Μα βεβαίως έχουμε ένα πολίτη

- Ποιον;

- Ο Τάδε Ταδόπουλος.

- Που είναι... α ναι. Τάδε Ταδόπουλος, πολίτης. Συγνώμη, τον ξέρω αυτόν. Αυτός δεν είναι ο τάδε στρατιωτικός συντάκτης;

- Ναι

- Άρα του χώρου είναι και αυτός.

- ...

2

- Ποια η άποψή σας για την 21 Απριλίου

- Μπλα μπλα... συνταγματική εκτροπή...μπλα μπλα...ανάπτυξη...μπλα μπλα...

- Θα πρέπει να σας πω ότι δέχτηκα δεκάδες μηνύματα που γράφουν ότι η 21 Απριλίου δεν ήταν απλά συνταγματική εκτροπή και αυτό περί ανάπτυξης την περίοδο της χούντας ήταν προκλητικό

- ....

3

- Είστε απόστρατος;

- Ναι

- Τι ηλικία;

- 53

- Συνταξιούχος από τα 53;

- ........έτσι είναι οι νόμοι.....35 χρόνια στο στρατό....τι να κάνουμε έτσι είναι οι νόμοι....

Μου βγήκε το βύσμα, ο συνταξιούχος ετών 53 και μου μίλαγε για το πόσο οι στρατιωτικοί είναι περισσότερο πατριώτες από τους άλλους.....

Δεν είναι "πραγματικά" στοιχεία. Είναι στο 50 με 60% στην 2γεννή αγορά.

Φιλος που έχει ομόλογα του ελληνικού δημοσίου πήγε να τα προεξοφλήσει πριν 3 μήνες στην τράπεζα (Πειραιώς) και του εδιναν τους τόκους +40% το κεφαλαίου (60% κούρεμα δηλαδής).

Μου βγήκε το βύσμα, ο συνταξιούχος ετών 53 και μου μίλαγε για το πόσο οι στρατιωτικοί είναι περισσότερο πατριώτες από τους άλλους.....

Ευτυχώς που δεν πήγε κάποιος από τα υποβρύχια που μετράει ο ένας χρόνος για δυο.

Βγήκε ο τύπος στον Χατζηνικολάου εχτές το πρωί. Τραγικός. Θυμάμαι 2-3 πραγματάκια.

1

- Βλέπω όλο στρατιωτικούς στο κόμμα σας, δεν δέχεστε πολίτες

- Μα βεβαίως έχουμε ένα πολίτη

- Ποιον;

- Ο Τάδε Ταδόπουλος.

- Που είναι... α ναι. Τάδε Ταδόπουλος, πολίτης. Συγνώμη, τον ξέρω αυτόν. Αυτός δεν είναι ο τάδε στρατιωτικός συντάκτης;

- Ναι

- Άρα του χώρου είναι και αυτός.

- ...

2

- Ποια η άποψή σας για την 21 Απριλίου

- Μπλα μπλα... συνταγματική εκτροπή...μπλα μπλα...ανάπτυξη...μπλα μπλα...

- Θα πρέπει να σας πω ότι δέχτηκα δεκάδες μηνύματα που γράφουν ότι η 21 Απριλίου δεν ήταν απλά συνταγματική εκτροπή και αυτό περί ανάπτυξης την περίοδο της χούντας ήταν προκλητικό

- ....

3

- Είστε απόστρατος;

- Ναι

- Τι ηλικία;

- 53

- Συνταξιούχος από τα 53;

- ........έτσι είναι οι νόμοι.....35 χρόνια στο στρατό....τι να κάνουμε έτσι είναι οι νόμοι....

Στο Χατζ/λαου ακουγα την προηγουμενη εβδομαδα τη παπαρηγα, αληθεια την ακουσε κανενας? η μια κωλοτουμπα διαδεχοταν την αλλη :rolleyes:

απο πότε κάποιος που συμπληρώνει 10500 ημέρες ασφάλισης είναι και βύσμα ??

Αν είναι έτσι δηλαδή τι πρέπει να πουμε για:

1) μητέρες ανηλίκων που παίρνουν συντάξεις με τις μισές μέρες ??

2) ότι κατεβαίνει απο Βουλγαρία - Ρουμανία κλπ κλπ κλπ που με 2 χρονάκια σκάρτα λαμβάνουν σύνταξη και απο εδώ και απο την χώρα τους ?

3) τις καμαριέρες οι οποίες θεωρούνται και ''βαρύ και ανθυγεινό'' επάγγελμα

Δηλαδή για αυτούς ο νόμος είναι ΟΚ αλλά οι στρατιωτικοί ή οποιοι άλλοι δε μας αρέσουν είναι μούλοι ??

1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.

2. Oι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.

απο το Συνταγμα Άρθρο 4.

Πόσο θα μας κοστίσει αν υπογράψει ο Σαμαράς;

10,5 δις για αρχή και βλέπουμε

Merkel and Sarkozy want Samaras to sign to secure Leopard and Rafale sales, agreed with Papandreou | New Europe

δεν αμφισβητω την ειδηση αλλα η πηγη ??.........................

About New Europe | New Europe

απο πότε κάποιος που συμπληρώνει 10500 ημέρες ασφάλισης είναι και βύσμα ??

Αν είναι έτσι δηλαδή τι πρέπει να πουμε για:

1) μητέρες ανηλίκων που παίρνουν συντάξεις με τις μισές μέρες ??

2) ότι κατεβαίνει απο Βουλγαρία - Ρουμανία κλπ κλπ κλπ που με 2 χρονάκια σκάρτα λαμβάνουν σύνταξη και απο εδώ και απο την χώρα τους ?

3) τις καμαριέρες οι οποίες θεωρούνται και ''βαρύ και ανθυγεινό'' επάγγελμα

Δηλαδή για αυτούς ο νόμος είναι ΟΚ αλλά οι στρατιωτικοί ή οποιοι άλλοι δε μας αρέσουν είναι μούλοι ??

Εγώ θεωρώ ότι κάποιος αξιωματικός που ξεκινάει να κάνει κόμμα δεν είναι χωρίς διασυνδέσεις και γνωριμίες. Διαφωνείς; Έχεις αυτό το δικαίωμα. Τα υπόλοιπα που γράφεις καλώς τα γράφεις αλλά δεν νομίζεις ότι η λογική με την οποία τα γράφεις μας έχει φέρει εδώ που μας έχει φέρει; Στον βούρκο. Διότι τα 1,2 και 3 που γράφεις δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ αφορμές/δικαιολογίες για τα 4, 5, 6, 7.... 200 άλλα στραβά που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα.

απο το Συνταγμα Άρθρο 4.

Στον αξιωματικό πες τα που από ότι φαίνεται για να γίνεις μέλος πρέπει να είσαι ή στρατιωτικός ή κολλητός στρατιωτικού. Δεν μας φτάνανε τα μπλε, κόκκινα, πράσινα καφενεία, θα αποκτήσουμε και παραλλαγής τώρα;

Εγώ θεωρώ ότι κάποιος αξιωματικός που ξεκινάει να κάνει κόμμα δεν είναι χωρίς διασυνδέσεις και γνωριμίες. Διαφωνείς; Έχεις αυτό το δικαίωμα. Τα υπόλοιπα που γράφεις καλώς τα γράφεις αλλά δεν νομίζεις ότι η λογική με την οποία τα γράφεις μας έχει φέρει εδώ που μας έχει φέρει; Στον βούρκο. Διότι τα 1,2 και 3 που γράφεις δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ αφορμές/δικαιολογίες για τα 4, 5, 6, 7.... 200 άλλα στραβά που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα.

Στον αξιωματικό πες τα που από ότι φαίνεται για να γίνεις μέλος πρέπει να είσαι ή στρατιωτικός ή κολλητός στρατιωτικού. Δεν μας φτάνανε τα μπλε, κόκκινα, πράσινα καφενεία, θα αποκτήσουμε και παραλλαγής τώρα;

κάτσε γιατί κάτι δεν κατάλαβα: Απο τη στιγμή που είναι απόστρατος, άρα πολίτης , ποιός νόμος τον εμποδίζει να κάνει κόμμα ??? Επιπλέον, απο που προκύπτει ότι πρέπει να είσαι στρατιωτικός ή φίλος στρατιωτικού για να γίνεις μέλος του κόμματός τους ? Τέλος άν τόσες σελίδες τώρα καταλήγουμε στο ότι τα υπάρχοντα κόμματα εξουσίας φέρουν την κύρια ευθύνη για τη θέση που είμαστε, που είναι το κακό να δημιουργηθούν άλλα που να εκφράζουν κάποιους, που πιθανόν τόσο καιρό να μην είχαν βήμα εκπροσώπησης ?

παντως ολη μερα απεργια η ΕΡΤ, αλλα για τον ολυμπιακο κανουμε και μια εξαιρεση, γελοιοι απλα

Τα ματς Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπήρχε περίπτωση να μη μεταδοθούν.

Λογικά εξήγγειλαν απεργία για σήμερα, που θα μετέδιδαν τον αγώνα του Ολυμπιακού, γιατί πολύς περισσότερος κόσμος θα ενδιαφερόταν για την απεργία τους. Όταν δεν έχει ματς, ποιος τις παίρνει χαμπάρι τις απεργίες της ΕΡΤ;

Και ποια άλλη αφορμή θα είχαν να σου πουν 4-5 φορές σε 90 λεπτά ότι η απεργία γίνεται για την εργασιακή εφεδρεία που υπονομεύει την ΕΡΤ;

κάτσε γιατί κάτι δεν κατάλαβα: Απο τη στιγμή που είναι απόστρατος, άρα πολίτης , ποιός νόμος τον εμποδίζει να κάνει κόμμα ??? Επιπλέον, απο που προκύπτει ότι πρέπει να είσαι στρατιωτικός ή φίλος στρατιωτικού για να γίνεις μέλος του κόμματός τους ? Τέλος άν τόσες σελίδες τώρα καταλήγουμε στο ότι τα υπάρχοντα κόμματα εξουσίας φέρουν την κύρια ευθύνη για τη θέση που είμαστε, που είναι το κακό να δημιουργηθούν άλλα που να εκφράζουν κάποιους, που πιθανόν τόσο καιρό να μην είχαν βήμα εκπροσώπησης ?

Κοίτα εμένα μου αρκεί το πως τον είδα στον Χατζηνικολάου. Εσύ έχεις τους λόγους σου να θέλεις ίσως να είσαι και ψηφοφόρος του εν λόγω κόμματος, εγώ από το πως μίλαγε στον Χατζηνικολάου κατάλαβα ότι "Μία από τα ίδια είναι και αυτός" αν όχι χειρότερα.

Λοιπόν. Έκανες quote το αρχικό μου ποστ σχετικά με αυτό το κόμμα οπότε υποθέτω, αν και αμφιβάλλω, ότι το διάβασες όλο και όχι μόνο την τελευταία γραμμή. Εκεί υπάρχουν οι απαντήσεις που ψάχνεις.

Μόνο αν θέλεις πες μου που είπα ότι δεν έχει δικαίωμα να φτιάξει κόμμα. Αν δεν το έχω πει μην προσπαθείς να στηρίξεις την άποψή σου απλά δημιουργώντας εντυπώσεις χρεώνοντάς μου πράγματα που δεν έχω γράψει.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.