Wizard! Νοέμβριος 15, 2011 #6801 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 Μας φέρνουν λεφτά και τα διώχνουμε...;On-News: "Εγώ στήνω κ*λο και εσείς διώχνετε επενδύσεις;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 15, 2011 #6802 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 Μας φέρνουν λεφτά και τα διώχνουμε...;On-News: "Εγώ στήνω κ*λο και εσείς διώχνετε επενδύσεις;"αν και εχει δικιο οτι η ελληνικη γραφειοκρατικη μηχανη σκοτωνει τις επενδυσεις λιγο υποπτα το βλεπω ολο αυτοΓιατι?Το νεο πολυνομοσχεδιο για την επιταχυνση της δικαιοσυνης περιεχει και νομοθεσια για την υπερ-επιταχυνση δικαστηριων πουχουν να κανουν με επενδυσεις.Εκτος ομως απο αυτην περιεχει και κατι ρυθμισεις του στυλ "εξωση εξπρες/κατασχεση εξπρες/20πλασιασμος του παραβολου(τωρα το παραβολο ειναι 100,ντου δε μαθ) σε περιπτωσεις απορριψης δικαστικων προσφυγων"Εφαγε τρελλο κραξιμο το πολυνομοσχεδιο -αρχικα-.Τωρα ομως????ΥΓ:Η καθυστερηση των επενδυσεων μεσω δικαστηριων ειναι διαπιστωμενη με ερευνα της McKinsey Jones. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 15, 2011 #6803 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 Αυτό το "αντιδρά η τοπική κοινωνία και οι φορείς" ποτέ δεν το κατάλαβα. Το έργο ή είναι ωφέλιμο και το προχωράς ή τα ωφέλη δεν είναι τόσα όσα τα μειονεκτήματα (π.χ. ρύπανση) και δεν το προχωράς. Και κάποια στιγμή, θα καταλάβουν και αυτοί που αντιδρούν. Το πολιτικό συμφέρον (να τους έχω ικανοποιημένους, για να με ξαναβγάλουν) είναι που μας έχει φέρει εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 15, 2011 #6804 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 Δεν είναι μόνο αυτό... Υπάρχουν κι άλλα...Πχ, γιατί να το κάνεις εσύ και να σε λένε σωτήρα, και να μην το κάνω εγώ που θα είμαι ο επόμενος δήμαρχος/νομάρχης/βουλετής...Επίσης, πολλοί αντιδρούν για άσχετους λόγους, όπως για παράδειγμα έχουμε ακούσει άπειρες φορές για ανάλογα θέματα (ανεμογεννήτριες), "θα χαλάσει το τοπίο"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 15, 2011 #6805 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 Ο κόσμος το έχει τούμπανο, κι εμείς κρυφό καμάρι...Goldman Sachs, Παπαδήμος και αυτοί που κυβερνούν τον κοσμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Νοέμβριος 15, 2011 #6806 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 ξεχαστε αυτα που ξερατε....[ame=http://www.youtube.com/user/ARVILAGR#p/u/14/ITTcfXdA4wU]ARVILAGR's Channel - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palyrria Νοέμβριος 15, 2011 #6807 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 (edited) Δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα που ακούγονται κατα την ταπεινή μου άποψη είναι smokescreen. Σωστά είπε ο Παπανδρέου ότι κρύβονται σκοπιμότητες πίσω από αυτή την "επίθεση" (<---μόνο αυτό δεν είναι αλλά τεσπα) στην Ελλάδα. Αυτό που δεν είπε όμως είναι ποιοι? Δεν μπορεί να το πει βέβαια γιατί είναι ένας από τους πολλούς που θα επωφεληθεί από την κατάσταση αυτή. Παραθέτω 2 άρθρα τα οποία πιστεύω θα βρείτε ενδιαφέρον. Το 1ο είναι πό blog (μια μη τεκμηριωμένη άποψη) και το άλλο είναι τρανταχτό στοιχείο οτι η Ελλάδα χρωστά εδω και χρόνια και δεν πέσαμε στον βούρκο ξαφνικά:1o. Σε αρκετά από τα παραπάνω με βρίσκει σύμφωνο, αν και υποθέσεις τα περισσότερα αλλά έχουν μια λογική σκέψη για αυτό τον λόγο δεν είμαι απολύτως σύμφωνος.2. Μετά από αυτό τι? Αυτά βλέπω και εξοργίζομαι και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ή μας ψιλοδουλεύουν ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται!! :flag:Ενδεχομενος μια διωρθωση για τον πινακα σειριακών αριθμων των νομισμάτων στην παραθεση Ν2 ποστ8: η Ελλάδα αληθεύει ότι μπορεί να τυπώσει μονό 20ευρα από χαρτονομίσματα?Αν ισχυει αυτο τοτε ειναι φυσιολογικο που δεν βλεπουμε χαρτονομησματα των 50ε και πανω με διακριτικά Ελλάδας Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 15, 2011 από Palyrria Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Νοέμβριος 15, 2011 #6808 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 Μπαμπάαααααα... τι θα πεί ''παρέμβαση ξένων δυνάμεων'' ???Ό,τι και να λένε οι πολιτικές ηγεσίες, όσες δικαιολογίες κι αν επικαλούνται, το γεγονός ότι σήμερα δεν κυκλοφορούν τανκς στους δρόμους (τουλάχιστον, όχι ακόμη) ούτε μελανοχίτωνες, αυτό δεν κάνει λιγότερο δωσιλογική και προδοτική τη στάση των επίσημων εκπροσώπων της ελληνικής πολιτείας. Και αρμόδιος να κρίνει και να δικάσει τη στάση τους είναι μόνο ο ελληνικός λαός. Αφού βέβαια πρώτα απαλλαγεί από τη νέα κατοχή.απο τον πάντα απολαυστικό Καζάκη εδώ:Παρέμβαση ξένων δυνάμεων | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 15, 2011 #6809 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 Remember, Remember the 17th of November.....δε περιγράφω άλλο.....θα επανέλθω το ξημέρωμα της 18ης Νοέμβρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 15, 2011 #6810 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 15, 2011 #6811 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 με γαστρεντερίτιδα 3 ημέρες τί μπουκιά να φάω......μόνο τα λόγια μου τρώω αυτές τις μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 15, 2011 #6812 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 δεν γίνετε να αναβάλουμε τη 17 έχω την πλάτη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Νοέμβριος 15, 2011 #6813 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 Αστα αυτά και κοίτα να βάλεις......πλάτη Αρμαγεδώνα ########### Τι κλίμα πιάνετε παιδιά για την Πέμπτη. Θα κατέβει ο κόσμος λέτε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 15, 2011 #6814 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 Εγω ξερω οτι αν ο λαος ηθελε να κανει κατι... δεν θα περιμενε καμμια 17 Νοεμβρη.Δηλαδη που να "ελπιζουμε"?? Οτι μολις (και οχι φυσικα "ΑΝ") ξεκινησουνε τα (προγραμματισμενα) μπαχαλα και γινει κανα μπραφ θα χαθει το μετρο και ο ελεγχος??Ναι μεν χωρις "Αλεξη" δεν ξυπναει ο κοσμος, οσα χαρατσια και να πληρωσει αλλα και γιαυτο κραταω επιφυλαξη. Στις Αργεντινες και στις Ρωσιες κλπ κλπ πεσανε πολλοι πριν αλλαξει κατι. Οχι ενας και δυο απο "εκπυρσοκροτησεις" Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 15, 2011 #6815 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 Ελπίζω σε ''κάτι'' που θα γίνει και θα συμπέσει με τα ''μπάχαλα''..........και ελπίζω αυτή τη φορά το timing να χτυπήσει κανένα ευαίσθητο νεύρο του εγκεφάλου. όψομεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 15, 2011 #6816 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 δεν υπάρχει άσυλο, δεν θα γίνει τίποτα. όλοι ελπίζουμε να κάνει κάτι κάποιος άλλος. Έτσι δεν γίνεται δουλειά... άσε που αυτοί που κάνουν, δεν έχουν προσωπική i.p. μπαίνουν από πλατεία και όταν μπαίνουν δεν μιλάνε γι'αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 15, 2011 #6817 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 Εγώ προβλέπω μία ήσυχη Πέμπτη. Άντε γύρω από το Πολυτεχνείο/Εξάρχεια τίποτα ψιλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Νοέμβριος 16, 2011 #6818 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Μια φορά καλού-κακού κάντε και καμμιά ψιλοπρομήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης....:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 16, 2011 #6819 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Να τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη...;Εγώ πιστεύω ότι τα δύο μεγάλα πτώματα θα διαλυθούν και θα κάνουν μεταξύ τους ένα ενιαίο, ώστε να μπορέσουν να βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση στις επόμενες ή τις μεθεπόμενες εκλογές. Με την και καλά συγκυβέρνηση τώρα, απλά συνηθίζουμε να τους βλέπουμε μαζί, αφού σαν πολιτική την ίδια έχουν: ποιός θα φάει τα περισσότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 16, 2011 #6820 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Όσο υπάρχουν τα κομματόσκυλα, δυστυχώς θα υπάρχουν κι αυτοί. Καλή θα ήταν μια ένωση, μπας και πάνε στο διάολο όλοι παρέα κι ησυχάσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts