Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply

εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει πλεον Ουγγαρια μετα την γνωστη ανακοινωση (2010) μειωσης του ελλειματος μεσω φορολογησης τραπεζων, χρηματιστηριακών και ασφαλιστικων?

το προσπαθησαν?

τους αφησαν?

καταφεραν τπτ?

και το χειρότερο είναι ότι τα παραπάνω τα καταλαβαίνει ένα 15χρονο παιδί. Αλλά αυτοί μας τα παρουσιάζουν ως "μέτρα σωτηρίας της πατρίδας", και κάποιοι -από αυτούς που πλήττονται μάλιστα- τους πιστεύουν...

εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει πλεον Ουγγαρια μετα την γνωστη ανακοινωση (2010) μειωσης του ελλειματος μεσω φορολογησης τραπεζων, χρηματιστηριακών και ασφαλιστικων?

το προσπαθησαν?

τους αφησαν?

καταφεραν τπτ?

Νομίζω είχα βάλει κάποια σχετική είδηση εδώ, πριν μερικές ημέρες. Αν ρίξεις μια ματιά πιό πίσω, θα τη βρεις.

Edit: Σε γλίτωσα από τον κόπο:

http://www.thelab.gr/off-topic/xrewkopia-elladas-74533-107.html#post1063094491

και το χειρότερο είναι ότι τα παραπάνω τα καταλαβαίνει ένα 15χρονο παιδί. Αλλά αυτοί μας τα παρουσιάζουν ως "μέτρα σωτηρίας της πατρίδας", και κάποιοι -από αυτούς που πλήττονται μάλιστα- τους πιστεύουν...

πόσες φορές έχω ακούσει από κοντινούς ανθρώπους "...θα τα φτιάξει ο Γιώργος..." και εχω χαλασει την ζαχαρένια μου...Ελπίς δεν υπάρχει ...γιατί αυτά τα ζώα θα πάνε να ξαναψηφίσουν...

Το περιοδικό επίκαιρα της εβδομάδας αυτής, κυκλοφόρησε εχθές νομίζω, έχει πολλά έγραφα που αποδεικνύουν γιατί είναι ο Γιωργάκης στην εξουσία. Δείτε το βίντεο που συζητάνε αρκετά από αυτά:

!

Ειναι μεγαλο, δεν ειναι για τον καθενα αλλα πιστευω εξηγει καλυτερα τον βουρκο στον οποιο ζουμε μαζι με το οποιοδηποτε zeitgeist/money masters/etc.

Πραγματικα δεν ξερω αν εχουμε ελπιδα σαν ανθρωποτητα. Οποιος ξυπνησει, ας παλεψει να σωσει τον εαυτο του.

Human Resources Video - Films | Openfilm

Αν έχετε δει εσείς ξανά εργάτη οικοδομής,μεταλείων κτλπ με το κίτριννο καπελάκι,να είναι τόσο happy όσο αυτός,να το γράψουμε στο Ανέκδοτα-thread. :tomato:

απολαύστε υπεύθυνα:

Η κυβέρνηση βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντά μας | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Οι αναγνώστες του έντυπου «Π» είδαν από χθες δημοσιευμένες τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι αυτή που ζήτησε την αναβολή του Eurogroup της 13ης Οκτωβρίου – για να αποφασιστεί η εκταμίευση της έκτης δόσης προς την Ελλάδα – ήταν η ίδια η... Ελλάδα.

Η αιτιολογία ήταν ο κίνδυνος «είτε να μην περάσει ο προϋπολογισμός από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – ενδεχόμενο μάλλον απίθανο – είτε, ακόμη χειρότερα, να προκληθεί κοινωνική αναταραχή από τη βαρβαρότητα των μέτρων». Συνεπώς «η κυβέρνηση θέλησε να αργήσει η εκταμίευση, ώστε να υπάρξει αποτελεσματικότερη πίεση στο εσωτερικό».

αλητεία ??

Μια χαρά. Στην επόμενη παρέλαση θα έχουμε μεγαλύτερη ποικιλία.

NewsIt.gr: Ποιοί και γιατί διαρρέουν σχέδιο Παπανδρέου για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;;;

ΣΗΜΙΤΗΣ;;;

ΣΩΤΗΡΙΑ;;;

Ευτυχώς πλάκα πλάκα που δεν θέλουν να αφήσουν κάποιοι υπουργοί, όπως λέει, το άρθρο, τις καρέκλες τους. Βρε που φτάσαμε...

με τόσα κοιτάσματα που ανακαλύπτουν καθημερινά,λέω να κάνω και εγώ μια γεώτρηση σε ένα κτήμα της οικογένειας....ποτέ δεν ξέρεις :p

καλά πριν χρόνια έλεγες ότι η ελλάδα έχει πετρέλαια σε πυροβολούσαν !!!

και τώρα το παίρνουνε φυσιολογικά

Καλά όλο αυτό το παραλλήρημα που ξεκίνησε με τα πετρέλαια είναι αστείο.

Οκ,τα έχουμε και τί ; Θα δώσω όλα τα πετρέλαια στους κανίβαλους για να "ξεχρεώσω" και σε 2 χρόνια θα μου αποφασίζουν ποιός θα περνάει τα ελληνικά ύδατα ή τα πουλάν στους Τούρκους πχ και ζήτω που καήκα.

Έστω τα παραπάνω είναι φαντασιώσεις μου. Σιγά μην δώσω τον πλούτο μου σε αυτούς που μου χρωστάνε αποζημιώσεις απο τον πόλεμο[*],μου χρωστάνε κλεμμένα κειμήλια του πολιτισμού μου,που σαπίζουν αυτή τη στιγμή σε μουσεία Δ' διαλογής.

Δίνω τον πλούτο,"ξεχρεώνω" και όλα οκ;

Δεν νομίζω.Σαν να δίνω ένα κομμάτι γης είναι. Και τη χώρα μας δεν την πουλάμε.

[*]

α) Σε χρέη ύψους 80 εκατομμυρίων γερμανικών μάρκων, από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

β) Σε χρέη από τη διαφορά του κλήριγκ στο μεσοπόλεμο, ύψους 593.873.000 δολαρίων, που ήταν σε βάρος της Γερμανίας.

γ) Στα αναγκαστικά δάνεια, τα οποία συνήψε το Γ΄ Ράιχ από την Ελλάδα, ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στη διάρκεια της κατοχής.

δ) Στις επανορθώσεις, που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα, για τις κατασχέσεις, αρπαγές και καταστροφές, που της προξένησε το Γ' Ράιχ, την περίοδο της κατοχής, ύψους 7,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως επεδίκασαν οι Σύμμαχοι.

ε) Στις ανυπολόγιστες υποχρεώσεις της Γερμανίας για την αφαίρεση της ζωής 1.125.960 Ελλήνων (38.960 εκτελεσμένων, 12.000 νεκρών από αδέσποτες, 70.000 σκοτωμένων σε μάχες, 105.000 νεκρών στα στρατόπεδα της Γερμανίας, 600.000 νεκρών από πείνα και 300.000 απωλειών από υπογεννητικότητα).

στ) Στην ατίμητη ηθική προσβολή, που προξένησε στον ελληνικό λαό και στις ανθρωπιστικές ιδέες που εκφράζει η ελληνική ιδέα. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό, είναι ηθικής τάξης, ύψιστης ηθικής αξίας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.