Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

Το πιο κορυφαίο είναι ότι αν κάνεις το παράδειγμα της ασφάλισης ενός σπιτιού με τα CDS. Το σπίτι μου πχ, μπορώ να το ασφαλίσω για πυρκαγιά αλλά όμως δεν μπορώ να ασφαλίσω το σπίτι του γείτονα, για τον απλό λόγο, του ότι μπορώ να το κάψω εγώ:sarcastic: και να τσιμπήσω τα ασφάλιστρα μετά. Στον κόσμο των CDS όμως, αυτό δεν ισχύει, οπότε μπορώ να αγοράσω CDS κάποιων ελληνικών ομολόγων χωρίς να έχω, απαραίτητα, ελληνικά ομόλογα στην κατοχή μου...όπως καταλαβαίνετε υπάρχει γερό "conflict of interest" και είναι βασικός μοχλός για κερδοσκοπίες.

@ Πιο πολύ θα είναι το χρεός %, γιατί πολύ απλά οι εκτιμήσεις που κάνουν οι φωστήρες για την ύφεση είναι εκτός πραγματικότητας, απλά δείτε την φετινή πρόβλεψη που έγινε απο -3,8% σε -5,3%.

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply

epic comment που βρηκα στο νετ σε σχετικο θεμα:

Ήξερε η Διαμαντοπούλου ότι ο Βενιζέλος θα αρχίσει να κόβει το ρεύμα σε αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν το νέο χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, και μοίρασε DVD αντί για βιβλία. Τώρα όποιο παιδί ζει σε σπίτι χωρίς ρεύμα, δεν έχει παρά να αγοράσει αυτό το laptop-λατέρνα Mediated » Crank that laptop! Θα διαβάζει μέσ' την νύχτα και παράλληλα θα κάνει και γυμναστική γυρνώντας τη μανιβέλα για να φορτίζει το λαπτοπ....

:clap:

Δεν μας ήρθε ακόμα το χαράτσι αλλά μέσα από το taxisnet το δείχνει άμεσα.

970€.

Ε, άντε και στο δι@ολο λέω εγώ. 970 να είναι τα λεπτά που θα μείνετε σε αυτή τη ζωή...

Ιστορικές οι φράσεις του Λεβέντη... κ@ρκίνο σε εσάς και τα σόγια σας...

Εχθές πάντως κυκλοφόρησε ένα poll στο Facebook και είχε τις εξής επιλογές:

1. Δεν έχω να τα πληρώσω

2. Έχω αλλά θα το καθυστερήσω όσο γίνεται

3. Θα το αφήσω και θα κάνω διακανονισμό όταν μπορέσω

4. Θα το συμψηφίσω με την επιστροφή που δεν πήρα

5. Θα το πληρώσω κανονικά

Οι τρεις πρώτες είχαν το 87% των ψήφων με περισσότερες από 1500 ψήφους στο σύνολο...

970€.

Ε, άντε και στο δι@ολο λέω εγώ. 970 να είναι τα λεπτά που θα μείνετε σε αυτή τη ζωή...

που το βλέπεις ρε Ζάχο; Το ψάχνω και δε το βρίσκω.

Εχθές πάντως κυκλοφόρησε ένα poll στο Facebook και είχε τις εξής επιλογές:

1. Δεν έχω να τα πληρώσω

2. Έχω αλλά θα το καθυστερήσω όσο γίνεται

3. Θα το αφήσω και θα κάνω διακανονισμό όταν μπορέσω

4. Θα το συμψηφίσω με την επιστροφή που δεν πήρα

5. Θα το πληρώσω κανονικά

Οι τρεις πρώτες είχαν το 87% των ψήφων με περισσότερες από 1500 ψήφους στο σύνολο...

Η γνώμη των πολλών δεν είναι κατ'ανάγκη και σωστή

www.taxisnet.gr-->Υπηρεσίες προς Πολίτες--> στη μέση λέει κάπου "Ειδοποιήσεις πληρωμής ή επιστροφής φόρου" από κάτω έχει ένα λινκ που λέει "Ειδοποιήσεις", Πάτα το--> κάνε login με τα στοιχεία σου του taxisnet. Πάτα στο Είσοδος--> Και σου βγάζει στη μέση "Εισφορές και Τέλος Επιτηδεύματος Ν. 3986/2011" πάτα στο Εκτύπωση PDF.

Σου το εμφανίζει στην οθόνη για να το εκτυπώσεις κιόλας.

www.taxisnet.gr-->Υπηρεσίες προς Πολίτες--> στη μέση λέει κάπου "Ειδοποιήσεις πληρωμής ή επιστροφής φόρου" από κάτω έχει ένα λινκ που λέει "Ειδοποιήσεις", Πάτα το--> κάνε login με τα στοιχεία σου του taxisnet. Πάτα στο Είσοδος--> Και σου βγάζει στη μέση "Εισφορές και Τέλος Επιτηδεύματος Ν. 3986/2011" πάτα στο Εκτύπωση PDF.

Σου το εμφανίζει στην οθόνη για να το εκτυπώσεις κιόλας.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=7nyBXdg1mrA]Στράτος Διονυσίου - Dionysiou - Μας υποχρέωσες - YouTube[/ame]

.....

970€.

Νέο θέμα παρακαλώ : [howto/bench] "Εισφορές και Τέλος Επιτηδεύματος Ν. 3986/2011" ποιος πληρώνει τι ?

:hehe: :hehe: (δεν γελώ με σένα jax αλλά με τα χάλια μας)

Εγώ ξέρω έναν σκασμό κόσμο πάντως που θέλοντας να είναι "νόμιμοι" λένε ότι θα πάνε να το πληρώσουν σε δόσεις αφενός (γιατί για να το δώσεις εφάπαξ δεν παίζει...και δεν είναι συνετό με τα όσα ακούγονται περί χρεωκοπίας κτλ) και τελευταί στιγμή αφετέρου !!!! 30 /9 λέει καταληκτική ημερομηνία πληρωμής..ούτε μέρα νωρίτερα...

Έχουν όλο τον κόσμο απέναντί τους...τα χαϊβάνια!Aλήθεια υπάρχει "πολιτισμένος" τρόπος αντίδρασης σε αυτά που γίνονται;

Αν άκουσε κανείς περί αντισυνταγματικότητας της εισφοράς των ακινήτων μέσω της ΔΕΗ ας παραθέσει σχετικό link!

Ναι, αλληλεγγύη στους ανέργους. Εγώ που έχω άνεργη γυναίκα εδώ και ένα χρόνο γιατί πρέπει να το πληρώσω; Άμα είναι της τα δίνω απευθείας!

Ναι, αλληλεγγύη στους ανέργους. Εγώ που έχω άνεργη γυναίκα εδώ και ένα χρόνο γιατί πρέπει να το πληρώσω; Άμα είναι της τα δίνω απευθείας!

Αυτό δεν είναι τίποτα.

Ζητάνε να δώσει αλληλεγγύη στους φτωχούς ο ποιός ? ο ίδιος ο φτωχός.

Αν είναι δυνατόν.

- 14/9/2011 7:36:00

Δεύτερη Σ Ο Υ Σ Τ Α σε μία μέρα.... 630 ευρώ για το σπίτι...και 700 το πρωινό ραβασακι...

@ admins μπανάρετέ με άμα θέλετε για το υβρεολόγιο...

Τη δευτερα ο ΔΕΗτζης ελεγε πως η ΔΕΗ δεν θα επιτρεψει τη διακοπη ρευματος σε σπιτι που δεν εχει εξοφληθει το επιπλεον ποσο του νεου φορου. Και απο χθες (και σημερα) διαβαζω πως κατι τετοιο δεν προκειται να γινει (και στο λινκ πιο πανω το λεει) και θα γινει διακοπη αν δεν το πληρωσει καποιος. Τι απ'ολα ισχυει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.