Chosen Σεπτέμβριος 12, 2011 Author #5121 Σεπτέμβριος 12, 2011 :sick:- . — Isthmos.grθέλω ξανά τα 6 μέτρα (και τα έξοδα να τα καλύπτει ο μελλοθάνατος)Ο πραγματικός λόγος που καταστράφηκε η Ελλάδα.
SLN Σεπτέμβριος 12, 2011 #5122 Σεπτέμβριος 12, 2011 Απορώ με τα ΠΑΣΟΚια που πανηγύριζαν στις εκλογές πως μπορούνε και κοιμούνται τα βράδια... Γιατι νομιζεις οτι και σημερα δεν πανηγυριζουν? Εγω νιωθω οτι πολυ μικρη μεριδα απο μας εχει αλλαξει σκεπτικο... Οι υπολοιποι ειναι στεναχωρημενοι μεν απο τα φραγκα που τους παιρνουνε/λειπουνε, αλλα πιστευουν οτι πολυ καλη δουλεια κανει και επρεπε να βρεθει καποιος με @@ να παρει τις σκληρες αποφασεις για το καλο της χωρας, που παιρνει ο βλαμμενος... Οι αγανακτισμενοι εχουν ταυτιστει ειτε με τους μπαχαλακηδες ειτε με τους "γραφικους" και απλα η ζωη συνεχιζεται. ed. Ο πραγματικός λόγος που καταστράφηκε η Ελλάδα. Αυτος ειναι, για μενα, ο λογος που η Ελλαδα δεν αντιδρα, οχι ο λογος που καταστραφηκε... Μου αρεσει που βαζει στους "ικανους" και τους συνδικαλιστες εγγονους του παντως που θα φυγουν εξω να μην χαραμιστουν
Wizard! Σεπτέμβριος 12, 2011 #5123 Σεπτέμβριος 12, 2011 Γιατι νομιζεις οτι και σημερα δεν πανηγυριζουν? Εγω νιωθω οτι πολυ μικρη μεριδα απο μας εχει αλλαξει σκεπτικο... Οι υπολοιποι ειναι στεναχωρημενοι μεν απο τα φραγκα που τους παιρνουνε/λειπουνε, αλλα πιστευουν οτι πολυ καλη δουλεια κανει και επρεπε να βρεθει καποιος με @@ να παρει τις σκληρες αποφασεις για το καλο της χωρας, που παιρνει ο βλαμμενος.. Το χειρότερο δεν είναι να πιστεύουν ότι κάνει καλή δουλειά, το χειρότερο είναι κι έχω προσωπικά παραδείγματα, να παρακαλάνε να έρθει ξένη κυβέρνηση. Να παρακαλάνε δηλαδή για κατακτητή... Εκεί φτάσαμε. Edit: Κι ένα ενδιαφέρον κείμενο που έβαλα και στο twitter: http://parallhlografos.wordpress.com/2011/09/12/akoumalaka/ άσχετο: Φαντάζομαι ξέρεις ότι σαν σήμερα ήταν τα γενέθλια του Jesse Owens
gio102004 Σεπτέμβριος 12, 2011 #5124 Σεπτέμβριος 12, 2011 να και ενα ωραιο σεναριο για οποιον δεν βαριεται ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ
Wizard! Σεπτέμβριος 12, 2011 #5125 Σεπτέμβριος 12, 2011 να και ενα ωραιο σεναριο για οποιον δεν βαριεται ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣΘα το διαβάσω το βράδυ, γιατί από το γραφείο δε λέει, είναι αρκετά μεγάλο.Διαβάζοντας λίγο την εισαγωγή, έμεινα σε μερικές λέξεις κι έτσι κατάλαβα ότι το άρθρο είναι μάλλον μυθιστόρημα φαντασίας......Αρκεί να υπάρξει, έστω και την ύστατη στιγμή, μία επαρκής, έντιμη πολιτική ηγεσία...
DJD Σεπτέμβριος 12, 2011 #5126 Σεπτέμβριος 12, 2011 Ο sofokleous10 είναι τρελός σπαμερ, μη του δίνουμε και hits τσάμπα.
Wizard! Σεπτέμβριος 12, 2011 #5127 Σεπτέμβριος 12, 2011 Κάπου είχα γράψει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε αυτόν τον τόπο. Έψαχνα τότε να βρω ένα video, με τον αξέχαστο Νίκο Σταυρίδη, που περιέγραφε την κατάσταση με τους κλέφτες στην Ελλάδα, όπου αυτός που κλέβει λίγα, τιμωρείται, ενώ αυτός που κλέβει πολλά, κυκλοφορεί με το μέτωπο ψηλά και είναι και πρόσωπο άξιο θαυμασμού για τους πολλούς... Δείτε το: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=pXHCDox-jHA]Στης φυλακής τα σίδερα - Νίκος Σταυρίδης - YouTube[/ame] Το σημαντικό είναι η ημερομηνία της ταινίας... credits το Nemecis που την αγαπάω πολύ
SLN Σεπτέμβριος 12, 2011 #5128 Σεπτέμβριος 12, 2011 Κάπου είχα γράψει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε αυτόν τον τόπο. Έψαχνα τότε να βρω ένα video, με τον αξέχαστο Νίκο Σταυρίδη, που περιέγραφε την κατάσταση με τους κλέφτες στην Ελλάδα, όπου αυτός που κλέβει λίγα, τιμωρείται, ενώ αυτός που κλέβει πολλά, κυκλοφορεί με το μέτωπο ψηλά και είναι και πρόσωπο άξιο θαυμασμού για τους πολλούς...Νομιζω ειναι παγκοσμιο φαινομενο και μαλιστα διαχρονικο. Ελαχιστοι πολυ πλουσιοι ΔΕΝ κυκλοφορουν με το μετωπο ψηλα και ακομα πιο ελαχιστοι... "πληβειοι" δεν τους θαυμαζουν απλα και μονο γιατι εχουν γκα-φρα...Θεωρουμε οτι by default αυτος που εχει τοσα πολλα φραγκα τα εχει καβατζωσει με πλαγιο τροπο. Αλλαζει μονο ο τροπος που κλεβει καποιος. Ειτε κλεβεις σε φαση πολιτικου, ειτε κλεβεις σε φαση fast and furious απο τον "μεγαλο" και το παιζεις robin hood 2011...Εφοσον το υψιστο αγαθο ειναι το χρημα, αυτος που το εχει, θεωρειται μαγκας. ΤΕΛΟΣ...Μην παρεξηγηθω... ακομα και σε κοινωνια τυπου zeitgeist/venus project να παμε, αν το υψιστο αγαθο ειναι το πετρελαιο, γνωση, πορτοκαλια, παλι αυτος που θα εχει το περισσοτερο πετρελαιο/πορτοκαλια/γνωση θα ειναι ο μαγκας, ασχετα με το πως τα απεκτησε. Εκεινο που αλλαζει σε καθε περιπτωση ειναι η παιδεια που εχουμε σαν ανθρωποι.
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 12, 2011 #5129 Σεπτέμβριος 12, 2011 Νομιζω ειναι παγκοσμιο φαινομενο και μαλιστα διαχρονικο. Ελαχιστοι πολυ πλουσιοι ΔΕΝ κυκλοφορουν με το μετωπο ψηλα και ακομα πιο ελαχιστοι... "πληβειοι" δεν τους θαυμαζουν απλα και μονο γιατι εχουν γκα-φρα...Θεωρουμε οτι by default αυτος που εχει τοσα πολλα φραγκα τα εχει καβατζωσει με πλαγιο τροπο. Αλλαζει μονο ο τροπος που κλεβει καποιος. Ειτε κλεβεις σε φαση πολιτικου, ειτε κλεβεις σε φαση fast and furious απο τον "μεγαλο" και το παιζεις robin hood 2011...Εφοσον το υψιστο αγαθο ειναι το χρημα, αυτος που το εχει, θεωρειται μαγκας. ΤΕΛΟΣ...Μην παρεξηγηθω... ακομα και σε κοινωνια τυπου zeitgeist/venus project να παμε, αν το υψιστο αγαθο ειναι το πετρελαιο, γνωση, πορτοκαλια, παλι αυτος που θα εχει το περισσοτερο πετρελαιο/πορτοκαλια/γνωση θα ειναι ο μαγκας, ασχετα με το πως τα απεκτησε. Εκεινο που αλλαζει σε καθε περιπτωση ειναι η παιδεια που εχουμε σαν ανθρωποι.Respect για αυτήν την τελευταία σου φράση. Άμα υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι (εστω και λιγοι) τότε υπάρχει κάποια ελπίδα για τους Έλληνες σαν λαός (αλλά όχι για την Ελλάδα σαν κράτος!)
LevelOne Σεπτέμβριος 12, 2011 #5130 Σεπτέμβριος 12, 2011 Dailymotion - Βενιζέλος για ΔΕΗ - 23.06.11 - a News & Politics videoΜερικές φορές, καλυτερα να μασας παρά να μιλάς... (κυριολεκτικά).
Petrossortep Σεπτέμβριος 12, 2011 #5131 Σεπτέμβριος 12, 2011 Υπάρχουν και χειρότερα. !Ο άνθρωπος δεν ήξερε από CDS, γι'αυτό και συναντήθηκε με τον Σόρος για να του μάθει.
hayabusa Σεπτέμβριος 12, 2011 #5132 Σεπτέμβριος 12, 2011 αφού είναι γελοίο το άτομο...επειδή βαριέμαι τώρα, θα κάτσω αύριο να απομαγνητοφωνήσω την απάντησή του για να γελάσουμε με τα χάλια του (και με τα δικά μας που τον βγάλαμε πρωθυπουργό)Είναι πραγματικά ο καλύτερος εφαρμοστής του "μιλάω χωρίς να λέω απολύτως τίποτα''
HotPeanut Σεπτέμβριος 13, 2011 #5133 Σεπτέμβριος 13, 2011 in.gr - Τίτλοι δημοσιευμάτων για την Ελλάδα με τη λέξη «χρεοκοπία» στα περισσότερα διεθνή μέσα ενημέρωσης - Ειδήσεις - Κόσμος
sstav Σεπτέμβριος 13, 2011 #5134 Σεπτέμβριος 13, 2011 Μας ήρθε το χαράτσι του με το έτσι θέλω του ΓΑΠ...ω θεέ μου...θέλω να αφήσω τον "πολιτισμό" στην άκρη και να τους βρίσω ότι έχουν ιερό και όσιο...Που όταν βγαίνουν και μιλάνε και τους τα χώνουν το έχουν καραμέλα να λένε : "Ας μιλήσουμε πολιτισμένα και με ένα επίπεδο!" ΟΧΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ...ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΚΑΛΠ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΗΣΩ!.........Σταδιαλα!!!
winters Σεπτέμβριος 13, 2011 #5135 Σεπτέμβριος 13, 2011 Γιάννης Μπέζος | Είμαστε ανώριμοι, κυβερνώντες & κυβερνώμενοι
ThorLite Σεπτέμβριος 13, 2011 #5136 Σεπτέμβριος 13, 2011 ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΤ1 Αν κλεισουν τελικα την ΕΤ1 οι Ελληνες ως φορο τιμης να ξηλωσουνε το κουμπι 1 απο τα χειριστηρια των τηλεορασεων.
Wizard! Σεπτέμβριος 13, 2011 #5137 Σεπτέμβριος 13, 2011 Μας ήρθε το χαράτσι του με το έτσι θέλω του ΓΑΠ...ω θεέ μου...θέλω να αφήσω τον "πολιτισμό" στην άκρη και να τους βρίσω ότι έχουν ιερό και όσιο...Που όταν βγαίνουν και μιλάνε και τους τα χώνουν το έχουν καραμέλα να λένε : "Ας μιλήσουμε πολιτισμένα και με ένα επίπεδο!" ΟΧΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ...ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΚΑΛΠ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΗΣΩ!.........Σταδιαλα!!! Αυτό γενικά είναι κορυφαίο... Σου έρχεται χαράτσι στις 15 του μήνα, που πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις 30 και στο σύνολό του είναι σχεδόν ο μισός μισθός σου. Και συνεχίζω να ρωτάω γιατί δεν τους έχουμε κρεμάσει ακόμα, ή καλύτερα σε παλούκια όπως έκανε ο Κόμης Δράκουλας.Όπως είπα και σε προηγούμενο post, ΔΕ θα το πληρώσω. ΑΝ ποτέ χρειαστώ φορολογική ενημερότητα, θα πάω, θα κάνω διακανονισμό, θα πληρώσω την 1 δόση (συνήθως το 1/12) θα πάρω την ενημερότητα και μετά θα το αγνοήσω πάλι.Το ίδιο και για το χαράτσι που θα έρθει για τα σπίτια, το οποίο ο δικηγορικός σύλλογος Αθηνών ήδη το χαρακτήρισε αντισυνταγματικό.Βαρέθηκα να είμαι το νόμιμο και ηθικό κορόιδο που είναι συνεπής και πληρώνει πάντα, για να έρχεται τώρα το @@ και να μου λέει, δε μπορώ να τα πάρω από τους κλέφτες, ούτε να σταματήσω να χλαπακιάζω εγώ, θα πληρώσεις εσύ τη νύφη.
Tsakonas Σεπτέμβριος 13, 2011 #5138 Σεπτέμβριος 13, 2011 Αυτό γενικά είναι κορυφαίο... Σου έρχεται χαράτσι στις 15 του μήνα, που πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις 30 και στο σύνολό του είναι σχεδόν ο μισός μισθός σου. Και συνεχίζω να ρωτάω γιατί δεν τους έχουμε κρεμάσει ακόμα, ή καλύτερα σε παλούκια όπως έκανε ο Κόμης Δράκουλας.Όπως είπα και σε προηγούμενο post, ΔΕ θα το πληρώσω. ΑΝ ποτέ χρειαστώ φορολογική ενημερότητα, θα πάω, θα κάνω διακανονισμό, θα πληρώσω την 1 δόση (συνήθως το 1/12) θα πάρω την ενημερότητα και μετά θα το αγνοήσω πάλι. Το ίδιο και για το χαράτσι που θα έρθει για τα σπίτια, το οποίο ο δικηγορικός σύλλογος Αθηνών ήδη το χαρακτήρισε αντισυνταγματικό. Βαρέθηκα να είμαι το νόμιμο και ηθικό κορόιδο που είναι συνεπής και πληρώνει πάντα, για να έρχεται τώρα το @@ και να μου λέει, δε μπορώ να τα πάρω από τους κλέφτες, ούτε να σταματήσω να χλαπακιάζω εγώ, θα πληρώσεις εσύ τη νύφη. Πως Γνωρισα Τον Κ.Ε.Δ.Ε. By Wizard. Αθηνα 2011
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.