Wizard! Σεπτέμβριος 6, 2011 #5081 Σεπτέμβριος 6, 2011 Αλλα στην περιπτωση που αναφερεις παρανομησε το δημοσιο...Και ποιός μπορεί να μου εγγυηθεί εμένα ότι δε θα βγει η επόμενη κυβέρνηση και για να τη συμπαθήσουμε δε θα τα ακυρώσει και μετά θα τρέχουν να τα πάρουν πίσω;Και ποιός μου λέει επίσης, ότι δε θα βγει κάποιος μετά να πει ότι είναι αντισυνταγματικό το μέτρο, ή το μνημόνιο γενικότερα (που είναι σε πολλά σημεία), και επίσης θα τα ακυρώσει.Όπως είπα, ο καθένας μας κάνει τα κουμάντα του. Εγώ δηλώνω ότι δε θα τα πληρώσω και παίρνω το ρίσκο μου. Και το δηλώνω, απλά για να μην νομίζει κάποιος που σκέφτεται να κάνει το ίδιο, ότι είναι μόνος του και επίσης, αν δεν πληρώσει κανείς, τι θα κάνουν; Θα μας βάλουν όλους φυλακή ή θα μας πάνε όλους στα δικαστήρια;
Tsakonas Σεπτέμβριος 6, 2011 #5082 Σεπτέμβριος 6, 2011 Και ποιός μπορεί να μου εγγυηθεί εμένα ότι δε θα βγει η επόμενη κυβέρνηση και για να τη συμπαθήσουμε δε θα τα ακυρώσει και μετά θα τρέχουν να τα πάρουν πίσω;Και ποιός μου λέει επίσης, ότι δε θα βγει κάποιος μετά να πει ότι είναι αντισυνταγματικό το μέτρο, ή το μνημόνιο γενικότερα (που είναι σε πολλά σημεία), και επίσης θα τα ακυρώσει.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=oB6bk5S2_Zc]They see me trollin' They hatin' - YouTube[/ame]
HotPeanut Σεπτέμβριος 6, 2011 #5083 Σεπτέμβριος 6, 2011 Όσο νυχτώνει η βούρτσα μεγαλώνει in.gr - Αποφάσεις-σοκ για εργασιακή εφεδρεία, ενιαίο μισθολόγιο και αγορά εργασίας από το Υπουργικό - Ειδήσεις - Ελλάδα
deninho Σεπτέμβριος 6, 2011 #5084 Σεπτέμβριος 6, 2011 Όσο νυχτώνει η βούρτσα μεγαλώνει μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι (πάει με όλα )
gio102004 Σεπτέμβριος 6, 2011 #5085 Σεπτέμβριος 6, 2011 ειναι βρωμεροι παντως οι μπατσοι στην πλειοψηφια τους. αλλα δεν ειναι και αυτοι μια μικρογραφια της κοινωνιας μας?στρατο εχεις παει φιλε μου? μικρογραφια της κοινωνιας ηταν οι συναδελφοι φανταροι ενω το ρολο του κρατους επαιζαν τα στελεχη...αν σιχαθηκες το στρατο θα σιχαθεις και την κοινωνια και το κρατος της...απλα χωρις πολλες φιλοσοφιες....
Snips Σεπτέμβριος 7, 2011 #5086 Σεπτέμβριος 7, 2011 Εσύ βρε στρατό έχεις πάει; Στον στρατό απο ότι ξέρω έτσι και ένας "συναδερφος" φαντάρος κάνει παράπονα σε τρίτους ή και ακόμα σε προιστάμενα στελέχη-κλιμάκια για παρανομίες-άνιση μεταχείρηση κτλ, το "κράτος" συνετίζεται, με η χωρίς πειθαρχικές μεθόδους. Κοινώς, αναγκάζεται να ακολουθήσει θεσμικά κείμενα και έγγραφες διαταγές. Στην έξω κοινωνία οι πολίτες είναι αναγκασμένοι να παραπονεθούν στο ίδιο το κράτος που παρανομεί εις βάρος τους...οκ.Καμία σχέση μήπως;Άρα που και που χρειάζεται και η φιλοσοφία.
Wizard! Σεπτέμβριος 7, 2011 #5087 Σεπτέμβριος 7, 2011 Ερώτηση στην Ευρωβουλή από Γερμανό βουλευτή στον iGAP, αν είχε προσωπικό όφελος από τη χρεοκοπία μας: Γραπτή ερώτηση - Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του - E-006139/2011
deninho Σεπτέμβριος 7, 2011 #5088 Σεπτέμβριος 7, 2011 το θέμα είναι, από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα, υπήρξε κάποια απάντηση;
astrolabos Σεπτέμβριος 7, 2011 #5090 Σεπτέμβριος 7, 2011 "Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι δυο ραδιοφωνικοί σταθμοί των κομμάτων της Αριστεράς, ο «902 Αριστερά Στα FM» και ο «Στο Κόκκινο», με αποτέλεσμα στον πρώτο να γίνονται απολύσεις και στον δεύτερο να απεργούν οι τεχνικοί επειδή είναι απλήρωτοι για δυο μήνες. Βέβαια, οι τεχνικοί στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» είναι απλήρωτοι αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ναυλώσει τρένο για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν δωρεάν στην Θεσσαλονίκη και να διαδηλώσουν – δεν πληρώνουμε τους τεχνικούς αλλά θα σας πάμε αλέ ρετούρ στη Θεσσαλονίκη τσάμπα. "πιτσιρίκος | Αριστερά στο Κόκκινο
SLN Σεπτέμβριος 7, 2011 #5091 Σεπτέμβριος 7, 2011 Προσφατα (ξανα)επεσαν στην αντιληψη μου μετα απο μια συζητηση με ενα φιλαρακι και τα ψιλοξαναθυμηθηκα με ολες αυτες τις "Color revolutions" και εμεινα στην Rose Revolution της Γεωργιας οπου ολοι ειρηνικα διαδηλωναν και πετυχαν αλλαγη καθεστωτος... Το ωραιο ειναι οτι καποια στιγμη εσκασε ο Σορος, εδωσε κατι μιλλιουνια σε μη-κυβερνητικες οργανωσεις να "βοηθησουν" την κατασταση και μετα... "ασε τον κοσμο να πιστευει οτι ολα αλλαξαν προς το καλυτερο"... Γενικα παρολο που ολοι μας ειμαστε υπερ της μη-βιαιης επαναστασης αλλα πρεπει να δεχτουμε οτι και η αντισταση δεν ειναι θεατρο για να πηγαινουμε με την γυναικα και τα παιδια να τραγουδαμε και να... μουτζωνουμε χερι-χερι. Απο την αλλη (ειτε ειρηνικα, ειτε με αιμα) μου δημιουργειται η εντυπωση οτι οι "απο πανω" γνωριζουν πολυ καλα το παιχνιδι και μπορουν να δημιουργησουν ενα κλιμα ωστε να ωθησουν την αντιδραση προς την επιθυμητη κατευθυνση... Ολα αυτα τα "real democracy" που υπαρχουνε τι ρολο βαρανε?? Ποσο επαναλβανονται τα παντα?? Ποσες πιθανοτητες εχουμε αραγε??? Δεν μιλαω σαν Ελλαδα. Μιλαω σαν ανθρωποτητα...
astrolabos Σεπτέμβριος 8, 2011 #5092 Σεπτέμβριος 8, 2011 http://www.gsis.gr/debtors/kerdoskopika-np.html
GriGaS Σεπτέμβριος 8, 2011 #5093 Σεπτέμβριος 8, 2011 τώρα τα κοίταζα.... 31 δις ευρώ στο σύνολό τους... και είναι ζήτημα αν υπάρχει περίπτωση να μαζέψουν τα 3...
astrolabos Σεπτέμβριος 8, 2011 #5094 Σεπτέμβριος 8, 2011 Δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί μια κρατική επιχείρηση να χρωστάει στο κράτος. Πως μπορεί να χρωστάει η δεξιά τσέπη στην αριστερή;
Petrossortep Σεπτέμβριος 8, 2011 #5096 Σεπτέμβριος 8, 2011 http://www.gsis.gr/debtors/kerdoskopika-np.html Search "099814291". Και "πουλημένοι" και χρεωμένοι. Με τέτοιο κατεβατό ντροπή είναι να μη βρίσκεσαι στη λίστα.
dohc161416003179 Σεπτέμβριος 8, 2011 #5097 Σεπτέμβριος 8, 2011 Search "099814291". Και "πουλημένοι" και χρεωμένοι. Με τέτοιο κατεβατό ντροπή είναι να μη βρίσκεσαι στη λίστα. Δεν σε κατάλαβα επακριβώς. Αναφέρεσαι στην εταιρεία με το όνομα συγκροτήματος;
Wizard! Σεπτέμβριος 8, 2011 #5098 Σεπτέμβριος 8, 2011 http://www.gsis.gr/debtors/kerdoskopika-np.htmlΠροσωπικά πάντως θα επιλέξω, όσο αυτό είναι εφικτό, να μην δώσω ούτε μία δραχμή σε κανέναν τους. Γιατί δίνοντάς τους χρήματα, τους πληρώνουμε το ΦαΠΑ που αντί να κλείνει τρύπες, τους φτιάχνει τα σπίτια, τα κότερα, τους λογαριασμούς τους στην Ελβετία!
deninho Σεπτέμβριος 8, 2011 #5099 Σεπτέμβριος 8, 2011 είδατε πόσες ΠΑΕ και ΚΑΕ χρωστάνε, και τι χρωστάνε; Ενδεικτικά, μόνο η ΠΑΕ ΑΕΚ (ο μεγαλύτερος οφειλέτης από τις αθλητικές ΑΕ) χρωστάει πάνω από 103 εκατομμύρια €...
KoMM Σεπτέμβριος 8, 2011 #5100 Σεπτέμβριος 8, 2011 χρωστουσε εννοεις, γιατι με το περιφημο αρθρο τα χρεη γινανε αερας. Φυσικα, ξαναχρωστανε..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.