Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

Χρόοοοοοονια τωρα το 70% των Ελλήνων έτσι ψηφίζει γι' αυτό φτάσαμε εδώ

Kαι ακόμα γίνεται αυτό. Πριν απο μήνες είχα μια συζητηση με μια κυριούλα που έβριζε το ΠΑΣΟΚ. Και μέσα απο την συζήτηση την ρωταω ποιους ψήφισε, και ποιους θα ξαναψηφίσει. Μου λέει "μα φυσικά ΠΑΣΟΚ. Διόρισε τον γιό μου στο δημόσιο και βγάζει 1500€ και εχει απολυτήριο λυκείου, ενώ παιδάκια με 2 μεταπτυχιακά βγάζουν 600-700€. Τους χρωστάω χάρη."

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply

εγω παντος, απο ολα αυτα που γινονατι τους τελευταιους μηνες, εω βγαλει το συμπερασμα μου.

θελεις δεν θελεις, ο Γιωργακης θα μας σωσει.Το εχει παρει αποφαση.

:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::bad:

Η φράση του Βολευτή στο τέλος είναι για τα ανέκδοτα, αλλά τελικά βάζω εδώ το link

Ρουσφετολογικές προσλήψεις από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ο Γ.Μανώλης - Διαψεύδει ο Στ.Κουτμερίδης - Τελευταίες Ειδήσεις

Εκεί είναι το ζητούμενο; Κλαίει ο κόσμος και παρακαλάει για μια δουλειά, να εργαστεί, θέλουμε να βοηθήσουμε το τόπο μας και τους πολίτες μας και μας κατηγορούν για αυτό το πράγμα;

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Μα να τον κατηγορούνε που θέλει να βολέψει κόσμο; Σαν δεν ντρέπονται; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Police raid Milan offices of Moody's and Standard & Poor's | World news | The Guardian

αφιερωμένο σε όσους/όσες ενοχλούνται που ο Silvio στα 75 του, έχει κάτι @@ να (με το συμπάθειο πάντα) και μπιπ και δέρνει...

Κι' ο δικός μας πρωθυπουργός θα τους έστελνε την αστυνομία...

για να τους φυλάει μέρα - νύχτα

"ποια θα ήταν αυτή που θα ξενυχτούσε τα βράδια για να δει αν αναπνέει ο Ανδρέας με ανιδιοτέλεια και αυτοθυσία."

ΦΤΟΥ.... αναπνέει. :slap:

:hmm:

:innocent:

Αύριο τηγανιτό χοιρινό και τούρτα. Τρώμε ελαφριά...

ας ξαναγυρίσει στο "παλιό" της επάγγελμα

Κι έλεγα να το πώ, να μην το πώ.... Πρέπει να έκανε και πρόσφατα μια γυμνή φωτογράφιση για το Down Town... Τα χρήματα που πήρε από εκει δεν την ξελάσπωσαν;

Κι έλεγα να το πώ, να μην το πώ.... Πρέπει να έκανε και πρόσφατα μια γυμνή φωτογράφιση για το Down Town... Τα χρήματα που πήρε από εκει δεν την ξελάσπωσαν;

Θα της είπε ο φωτογράφος ότι του κλείδωσε η κόπια του photoshop οπότε πήγε στον *πλαστικό χειρούργο* για μια εγχειρησούλα για να βγεί η καλή η φωτογράφιση.

Τσαπ, πάνε τα λεφτάκια της φωτογράφισης :(

Poor poor lady Dήμητρα... ρε ουστ από δω!

Θα της είπε ο φωτογράφος ότι του κλείδωσε η κόπια του photoshop οπότε πήγε στον *πλαστικό χειρούργο* για μια εγχειρησούλα για να βγεί η καλή η φωτογράφιση.

Τσαπ, πάνε τα λεφτάκια της φωτογράφισης :(

Poor poor lady Dήμητρα... ρε ουστ από δω!

Και όσο σκέφτομαι οτι υπάρχουν παιδιά που ζουν με 700€ και τα καταφέρνουν κι'ολας και αυτή να λεει οτι δεν της φτάνουν τα 1600€ τόσο πιο πολύ τσατίζομαι.....

Γιατί ρε; Ξέρει κανείς από σας τις πραγματικές της ανάγκες και υποχρεώσεις; Έλεος πια να τα ισοπεδώνουμε όλα....Αμάν πια....

Γιατί ρε; Ξέρει κανείς από σας τις πραγματικές της ανάγκες και υποχρεώσεις; Έλεος πια να τα ισοπεδώνουμε όλα....Αμάν πια....

{ συνεχίζοντας την ειρωνία :D }:

"Δίκιο" έχεις, μα γίνεται να ζεί κανείς χωρίς να:

1) Κουρέψει τις 5 τρίχες που έχει στο κεφάλι του στον κωμμωτή στην Φιλοθέη που παίρνει 300 ευρώ για ένα κούρεμα και χτενισματάκι ? ( απλό χτένισμα, το επίσημο πάει στα 500 ευρώ το σύνολο )

2) Να κάνεις 2 φορές μανικιούρ και πεντικιούρ την εβδομάδα, τι θα πούνε τα μυρμήγκια στο έδαφος όταν έρθουνε φάτσα κάρτα με τις ποδάρες σου στην παντοφλίτσα στην παραλία ?

3) Να μην πάρεις το καινούργιο φόρεμα που σχεδίασε η Versace για την Annalynne McCord ? τι και αν δεν μπαίνεις ούτε καν μέσα γιατί είσαι τριπλάσια της κοπέλας αυτής συν ότι δεν είσαι στην ηλικία για βαθειά ντεκολτέ και ξώπλατα μίνι...

4) Πάρεις τηλέφωνο τον ξάδερφο στο Νιού Τζέρσι από το κινητό σου να τα πείτε straight για 8 ώρες, να μιλήσετε για όλα τα σοβαρά θέματα ( αλήθεια, τι καιρό κάνει στο Fair Haven Τζόνυ ? )

5) Πάρεις τον νέο πίνακα του Πάριου γιατί είναι in

?

Είναι δυνατόν ?!

υ.γ. Δήμητρα, αν θες να φτιάξεις ένα συστηματάκι με SR-2 & 2 10πύρηνα Xeon εδώ είμαι :D

Δουλευόμαστε έτσι; Νομίζεις οτι λίγα της άφησε ο Ανδρέας; Αυτή την στιγμή εχει στο όνομά της 3 σπίτια. Αν δεν έχει να τα συντηρήσει ας τα πουλήσει. Τις δικαιολογίες περι συναισθηματικής αξίας των σπιτιών όταν παραδέχεται οτι έχει προβλήματα μου ακούγονται τουλάχιστον αστείες....

Δουλευόμαστε έτσι; Νομίζεις οτι λίγα της άφησε ο Ανδρέας; Αυτή την στιγμή εχει στο όνομά της 3 σπίτια. Αν δεν έχει να τα συντηρήσει ας τα πουλήσει. Τις δικαιολογίες περι συναισθηματικής αξίας των σπιτιών όταν παραδέχεται οτι έχει προβλήματα μου ακούγονται τουλάχιστον αστείες....

Hold your horses. Μελος από το 2006 και βρίσκω παράξενο να μην καταλαβαίνεις το ύφος του φίλου Snips. Λίγο πολύ ξέρουμε μεταξύ μας τι ρόλο βαράει ο άλλος και προφανώς (το συνηθίζει άλλωστε) καυτηριάζει την είδηση με καθαρά ειρωνική διάθεση. Φιλικά πάντα Νίκος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.