Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

Οπως ελεγε και ο Χαρυ κλυνν στην γνωστη ταινια : "Αρα δεχεστε την αναγκη δημιουργιας,υπαρξης και λειτουργιας μιας κομματικης οργανωσης βασης και στο Λετσοβο" γιατι οταν βλεπω στο προγραμμα συντροφικη κουζινα, σουβλακια και ρεμπετικη βραδια εκει παει το μυαλο μου..

Και για να ειμαι πιο ειλικρινης, δουλευα περυσι σε ενα απο τα μαγαζια που ανοιξαν τον δρομο οπως αναφερει το blog οταν ξεσηκωθηκαν οι υπαλληλοι να ζητησουν τις αμοιβες που προβλεπει το εργατικο και απ'εξω περιμεναν 200 "φιλοι" με τηλεβοα και στρατσα.

Και ισως ακουστει αντιφατικο, ναι μπραβο στους μαγκες, συμφωνω με την καταληψη και την αυτοδιαχειριση σε τετοιες περιπτωσεις αλλα βγαζω σπυρια με καθοδηγηταδες και εργατοπατερες..

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply
Και ισως ακουστει αντιφατικο, ναι μπραβο στους μαγκες, συμφωνω με την καταληψη και την αυτοδιαχειριση σε τετοιες περιπτωσεις αλλα βγαζω σπυρια με καθοδηγηταδες και εργατοπατερες..

δες το "Κομμουνισμος : Πειτε τα ολα εδω " θρεντ για να δεις εγω τι βγαζω :hehe: .Απλα μου αρεσει που τα τυπακια δειξαν οτι δεν εχουν αναγκη τον επιχειρηματια,μπορουν να λειτουργησουν το μαγαζι και να βγαλουν χρημα και μονοι τους

δες το "Κομμουνισμος : Πειτε τα ολα εδω " θρεντ για να δεις εγω τι βγαζω :hehe: .Απλα μου αρεσει που τα τυπακια δειξαν οτι δεν εχουν αναγκη τον επιχειρηματια,μπορουν να λειτουργησουν το μαγαζι και να βγαλουν χρημα και μονοι τους

Δεν χρειάζεται να απολογείσαι σύντροφε : P

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9bKOz4QX5PY]‪Which side are you on Athens Syntagma Square 28,29-6-2011.m4v‬‏ - YouTube[/ame]

«Δεν υπάρχει σάλιο»

Σωθήκαμε; Αν ακούσουμε την κυβέρνηση και τα (περισσότερα) media, η διάσωσή μας είναι πια μια βεβαιότητα. Μήπως χρεοκοπήσαμε; Αν ακούσουμε τους οίκους αξιολόγησης και κάποιους γκουρού της διεθνούς οικονομίας, μπορούμε να κόψουμε φλέβες. Υπάρχει ωστόσο μια απλή και ασφαλής μέθοδος για να βγάλει κανείς συμπέρασμα. Αρκεί να κοιτάξει το πορτοφόλι του...

απο εδώ : «Δεν υπάρχει σάλιο» | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Ο ΓΑΠ να τα βλέπει που ντρέπεται να το παραδεχτεί...

Tα λέμε και τα ξαναλέμε. Εγω θέλω να δώ όσους τους ψήφισαν τι έχουν να πουν....

Δεν τη ψήφισε κανείς. Είναι Επικρατείας.

Ο ΓΑΠ να τα βλέπει που ντρέπεται να το παραδεχτεί...

Γενικά μιλάω μαν μου. Απλά αυτό το πήρα ως αφορμή. Και λυπάμαι που υπάρχουν μυαλά που τους ψηφίζουν χατηρικά, γιατί διορισαν τον γιό τους, τους κάνανε χάρη και τους βάλαν να υπηρετούν δίπλα στο σπίτι τους κλπ κλασικά εικονογραφημένα στην Ελλάδα.

Mήπως είναι επικρατείας και οι τούρκοι που είναι στη βουλή....; :...:

Γενικά μιλάω μαν μου. Απλά αυτό το πήρα ως αφορμή. Και λυπάμαι που υπάρχουν μυαλά που τους ψηφίζουν χατηρικά, γιατί διορισαν τον γιό τους, τους κάνανε χάρη και τους βάλαν να υπηρετούν δίπλα στο σπίτι τους κλπ κλασικά εικονογραφημένα στην Ελλάδα.

Χρόοοοοοονια τωρα το 70% των Ελλήνων έτσι ψηφίζει γι' αυτό φτάσαμε εδώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.