Astakos Ιούλιος 25, 2011 #4901 Ιούλιος 25, 2011 Lifo Team - ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ - Έφυγαν τα Applebee's απ' την Ελλάδα - και τα ανέλαβαν οι απολυμένοι!respect λεμε.Μπραβο στους μαγκες.Οπως ελεγε και ο Χαρυ κλυνν στην γνωστη ταινια : "Αρα δεχεστε την αναγκη δημιουργιας,υπαρξης και λειτουργιας μιας κομματικης οργανωσης βασης και στο Λετσοβο" γιατι οταν βλεπω στο προγραμμα συντροφικη κουζινα, σουβλακια και ρεμπετικη βραδια εκει παει το μυαλο μου..Και για να ειμαι πιο ειλικρινης, δουλευα περυσι σε ενα απο τα μαγαζια που ανοιξαν τον δρομο οπως αναφερει το blog οταν ξεσηκωθηκαν οι υπαλληλοι να ζητησουν τις αμοιβες που προβλεπει το εργατικο και απ'εξω περιμεναν 200 "φιλοι" με τηλεβοα και στρατσα. Και ισως ακουστει αντιφατικο, ναι μπραβο στους μαγκες, συμφωνω με την καταληψη και την αυτοδιαχειριση σε τετοιες περιπτωσεις αλλα βγαζω σπυρια με καθοδηγηταδες και εργατοπατερες..
Tsakonas Ιούλιος 25, 2011 #4902 Ιούλιος 25, 2011 Και ισως ακουστει αντιφατικο, ναι μπραβο στους μαγκες, συμφωνω με την καταληψη και την αυτοδιαχειριση σε τετοιες περιπτωσεις αλλα βγαζω σπυρια με καθοδηγηταδες και εργατοπατερες.. δες το "Κομμουνισμος : Πειτε τα ολα εδω " θρεντ για να δεις εγω τι βγαζω .Απλα μου αρεσει που τα τυπακια δειξαν οτι δεν εχουν αναγκη τον επιχειρηματια,μπορουν να λειτουργησουν το μαγαζι και να βγαλουν χρημα και μονοι τους
ΓιαγκΤ Ιούλιος 25, 2011 #4903 Ιούλιος 25, 2011 δες το "Κομμουνισμος : Πειτε τα ολα εδω " θρεντ για να δεις εγω τι βγαζω .Απλα μου αρεσει που τα τυπακια δειξαν οτι δεν εχουν αναγκη τον επιχειρηματια,μπορουν να λειτουργησουν το μαγαζι και να βγαλουν χρημα και μονοι τους Δεν χρειάζεται να απολογείσαι σύντροφε : P
2cpu Ιούλιος 26, 2011 #4904 Ιούλιος 26, 2011 Suez: Η εταιρεία ύδρευσης που άφησε χωρίς νερό το Μπουένος Άιρες - Η Αυγή onlineθα δουμε κατι παρομοιο αραγε?:bad:
dellman Ιούλιος 27, 2011 #4906 Ιούλιος 27, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9bKOz4QX5PY]Which side are you on Athens Syntagma Square 28,29-6-2011.m4v - YouTube[/ame]
colt3003 Ιούλιος 28, 2011 #4907 Ιούλιος 28, 2011 «Δεν υπάρχει σάλιο»Σωθήκαμε; Αν ακούσουμε την κυβέρνηση και τα (περισσότερα) media, η διάσωσή μας είναι πια μια βεβαιότητα. Μήπως χρεοκοπήσαμε; Αν ακούσουμε τους οίκους αξιολόγησης και κάποιους γκουρού της διεθνούς οικονομίας, μπορούμε να κόψουμε φλέβες. Υπάρχει ωστόσο μια απλή και ασφαλής μέθοδος για να βγάλει κανείς συμπέρασμα. Αρκεί να κοιτάξει το πορτοφόλι του...απο εδώ : «Δεν υπάρχει σάλιο» | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
Wizard! Ιούλιος 29, 2011 #4908 Ιούλιος 29, 2011 Λεφτά υπάρχουν, αλλά τα έχουν οι έχοντες, κατέχοντες και κολλητοί/συγγενείς των πολιτικών:OnNews: 600.000.000 € ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΜΑΡΙ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
dellman Ιούλιος 29, 2011 #4909 Ιούλιος 29, 2011 ΣτΕ: Παράνομη η φυλάκιση πολιτών για χρέη προς το Δημόσιο | Oxtapus *betaούτε για 5000 χιλιάρικα ούτε για τίποτα δε μπορούν για φυλακή
HotPeanut Αύγουστος 1, 2011 #4912 Αύγουστος 1, 2011 in.gr - Νέες εισφορές για ασφαλισμένους και συνταξιούχους από τη Δευτέρα - Ειδήσεις - Οικονομία
astrolabos Αύγουστος 3, 2011 #4913 Αύγουστος 3, 2011 Ελληνίδα βουλευτής δηλώνει Αμερικανίδα - NEWS247
wesker Αύγουστος 3, 2011 #4914 Αύγουστος 3, 2011 Ελληνίδα βουλευτής δηλώνει Αμερικανίδα - NEWS247Tα λέμε και τα ξαναλέμε. Εγω θέλω να δώ όσους τους ψήφισαν τι έχουν να πουν....
winters Αύγουστος 3, 2011 #4915 Αύγουστος 3, 2011 Ελληνίδα βουλευτής δηλώνει Αμερικανίδα - NEWS247Ο ΓΑΠ να τα βλέπει που ντρέπεται να το παραδεχτεί...Tα λέμε και τα ξαναλέμε. Εγω θέλω να δώ όσους τους ψήφισαν τι έχουν να πουν....Δεν τη ψήφισε κανείς. Είναι Επικρατείας.
wesker Αύγουστος 3, 2011 #4917 Αύγουστος 3, 2011 Ο ΓΑΠ να τα βλέπει που ντρέπεται να το παραδεχτεί...Δεν τη ψήφισε κανείς. Είναι Επικρατείας.Γενικά μιλάω μαν μου. Απλά αυτό το πήρα ως αφορμή. Και λυπάμαι που υπάρχουν μυαλά που τους ψηφίζουν χατηρικά, γιατί διορισαν τον γιό τους, τους κάνανε χάρη και τους βάλαν να υπηρετούν δίπλα στο σπίτι τους κλπ κλασικά εικονογραφημένα στην Ελλάδα.
Wizard! Αύγουστος 4, 2011 #4918 Αύγουστος 4, 2011 Δεν τη ψήφισε κανείς. Είναι Επικρατείας.Mήπως είναι επικρατείας και οι τούρκοι που είναι στη βουλή....; :...:
xdoc Αύγουστος 4, 2011 #4919 Αύγουστος 4, 2011 Γενικά μιλάω μαν μου. Απλά αυτό το πήρα ως αφορμή. Και λυπάμαι που υπάρχουν μυαλά που τους ψηφίζουν χατηρικά, γιατί διορισαν τον γιό τους, τους κάνανε χάρη και τους βάλαν να υπηρετούν δίπλα στο σπίτι τους κλπ κλασικά εικονογραφημένα στην Ελλάδα.Χρόοοοοοονια τωρα το 70% των Ελλήνων έτσι ψηφίζει γι' αυτό φτάσαμε εδώ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.