astrolabos Ιούλιος 4, 2011 #4741 Ιούλιος 4, 2011 Σοσιαλιστής με τάσεις ακραίες καπιταλιστικές Όχι περιμένω να μου πεις τι δουλειά κάνεις για να μπορέσω να καθορίσω την εμπειρία σου πάνω σε εργασιακά και οικονομικά θέματα. Αν δεν απαντήσεις ξέρεις τι σε περιμένει.
sebastian Ιούλιος 4, 2011 #4742 Ιούλιος 4, 2011 Seb πες μας εσυ οτι δεν εχουμε καπιταλισμο,που αγοραζες 40 καρτες γραφικων το μηνα. LOL 2χ580gtx εχω απο το Νοεμβριο του 2010.... Με φαγατε
jesus Ιούλιος 4, 2011 #4743 Ιούλιος 4, 2011 Seb αγορι μου ανοιξε τα ματακια σου βγες απο το καβουκι σου και δες τι κατασταση επικρατεί στο κοσμο γενικα και ποιος φταιει για αυτογιατι μου φαινετε τα sli και τα eyefinity σε εχουν χαζεψει εντελως
sebastian Ιούλιος 4, 2011 #4744 Ιούλιος 4, 2011 Seb αγορι μου ανοιξε τα ματακια σου βγες απο το καβουκι σου και δες τι κατασταση επικρατεί στο κοσμο γενικα και ποιος φταιει για αυτογιατι μου φαινετε τα sli και τα eyefinity σε εχουν χαζεψει εντελωςΔεν ζω στην ΠΕΡΙΟΧΗ: ΣΤΗΝ KOΣΜΑΡΑ ΜΟΥ!!!Να μου αποδείξετε οτι έχουμε καπιταλιστική χώρα. Εγω σας απέδειξα οτι δεν έχουμε, η σειρά σας τώρα!
astrolabos Ιούλιος 4, 2011 #4745 Ιούλιος 4, 2011 Sebastian Thread Ban μέχρι να περάσει από καλίμπρα και ισιώσει σασί.
LL_NEO Ιούλιος 4, 2011 #4746 Ιούλιος 4, 2011 Βασικά αυτό που ήθελα να ρωτήσω τον seb είναι το εξής. Μιας και για την κατάντια μας φταίει το έλλειμα καπιταλισμού που βιώνει η Ελλάδα τότε θα ήθελα μια λογική εξήγηση για το deficit των ΗΠΑ. Για την κατάντια της Ελλάδας δε φταίει ούτε ο καπιταλισμός ούτε ο κουμμουνισμος. Πως να φταίνε άλλωστε αυτά τα δυο δεδομένου ότι δεν είχαμε ούτε το ενα ούτε το άλλο. Είχαμε και έχουμε κωλοχανισμο (εκ του κωλοχανειου)Α και άστρο το παλικάρι θα ισιωσει όταν μπει στην παραγωγική διαδικασία. Μέχρι τότε μπορεί να ζει το παραλήρημα του. Απο μια άποψη τον ζηλεύω.
magicman Ιούλιος 4, 2011 #4747 Ιούλιος 4, 2011 καλα καθεστε και χαλατε τον χρονο σας? χαβαλε κανει το παλικαρι...
Tsakonas Ιούλιος 4, 2011 #4748 Ιούλιος 4, 2011 Seb πες μας εσυ οτι δεν εχουμε καπιταλισμο,που αγοραζες 40 καρτες γραφικων το μηνα. LOLΣε αντιθεση με τον αστρολαβο ,προτεινω τετοια βλακωδη σχολια να λειπουν.Δουλεια του καθενος τι κανει τα λεφτα του,και δεν σημαινει πως θα του κανουμε σχολιασμο του προσωπικου του προυπολογισμου οταν εκφραζει αποψη για κατι αλλο.Τεχνολογικο φορουμ ειμαστε ,θαχουμε ανθρωπους που τα σκανε για τεχνολογια επειδη ετσι γουσταρουν,δεν χρειαζονται e-ΣΔΟΕδες
Hydra Ιούλιος 4, 2011 #4749 Ιούλιος 4, 2011 Ενταξει συγγνωμη,αλλα δεν μπορουσα να κρατηθω,αλλα μου θυμισε αυτο ...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=RcWN5KntLtw&feature=share]YouTube - 17.000 ευρώ ψάρια[/ame]Ο ιδιος ειπε :Σοσιαλιστής με τάσεις ακραίες καπιταλιστικέςΑν δεν εκανε οντως χαβαλε ο seb,καταλαβαινεις...δε γινοταν να μην κρατηθω,οταν μας λεει οτι δεν εχουμε καπιταλισμο.
Tsakonas Ιούλιος 4, 2011 #4750 Ιούλιος 4, 2011 Μαγκες ,το ειπα και παραπανω,μην επαναλαμβανομαι.Κανουμε συζητηση για την χρεωκοπια,οχι στηλη εσπρεσσο "Σεμπαστιαν΅".Αν δεν εχετε να πειτε κατι για την χρεωκοπια ποσταρετε σε αλλο θρεντ.Η επομενη παρεκκλιση εχει κοκκινη,οχι φερραρι.
Shadow Keeper Ιούλιος 4, 2011 #4751 Ιούλιος 4, 2011 Στο θέμα πάντως, δεν ζούμε σε καπιταλιστικές ή σοσιαλιστικές ή κομμουνιστικές ή whatevar οικονομίες...ο αγγλικός όρος είναι mixed economy...όλες οι χώρες έχουν δημιουργήσει το δικό τους μείγμα καπιταλισμού, κρατικού παρεμβατισμού κλπ.Άλλες τείνουν περισσότερο στον καπιταλισμό πχ αμέρικα, άλλες χώρες τείνουν στον σοσιαλισμό με περισσοτερο κρατικό παρεμβατισμό πχ ελλάδα.
Petrossortep Ιούλιος 4, 2011 #4752 Ιούλιος 4, 2011 Και να συμπληρώσω. Η υποκρισία είναι να μιλάς για μεταρρυθμίσεις και απελευθέρωση της αγοράς όταν δεν υπάρχει φορολογικός συντελεστής που να μην έχεις ανεβάσει και πράγμα πάνω στο οποίο να μην έχεις βάλει φόρο.Και τέλος το σπουδαιότερο.Τον Μίλτον Φρίντμαν τον έχετε ακουστά; Δείτε τί έλεγε για τις κεντρικές Τράπεζες. Τα καμουφλαρισμένα μαγαζιά των τραπεζικών δυναστειών:Austrian school criticismDuring 1971, libertarian economist Murray Rothbard criticized Friedman's efforts to make the government more efficient as detrimental to individual liberty. He concluded that "And so, as we examine Milton Friedman’s credentials to be the leader of free-market economics, we arrive at the chilling conclusion that it is difficult to consider him a free-market economist at all."[60] Friedman's position on governmental control of money changed since 1971 when this criticism was made.[61] In a 1995 interview in Reason magazine he said the "difference between me and people like Murray Rothbard is that, though I want to know what my ideal is, I think I also have to be willing to discuss changes that are less than ideal so long as they point me in that direction." He said he actually would "like to abolish the Fed," and points out that when he has written about the Fed it is simply his recommendations of how it should be run given that it existsMilton Friedman - Wikipedia, the free encyclopediaΠοιός οικονομολόγος τολμάει να θίξει το θέμα της ελεύθερης αγοράς χρήματος;Υ.Γ: Ο Φρίντμαν ήταν από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του φιλελευθερισμού.
deninho Ιούλιος 4, 2011 #4753 Ιούλιος 4, 2011 Η υποκρισία είναι να μιλάς για μεταρρυθμίσεις και απελευθέρωση της αγοράς όταν δεν υπάρχει φορολογικός συντελεστής που να μην έχεις ανεβάσει και πράγμα πάνω στο οποίο να μην έχεις βάλει φόρο.Εδώ έχουν βάλει φόρο πάνω στο φόρο. Τι να λέμε τώρα; Taxception
DJD Ιούλιος 4, 2011 #4755 Ιούλιος 4, 2011 Zougla online - Νέος γύρος προπηλακισμού βουλευτών Έτσι πρέπει, να τρέμουν να βγουν από τα σπίτια τους. Η πλάκα βέβαια είναι πάλι στην τελευταία παράγραφο, έχουν βρει τον ΣΥΡΙΖΑ θύμα τώρα και τους τα ρίχνουν όλα
gio102004 Ιούλιος 5, 2011 #4756 Ιούλιος 5, 2011 χωρις σχολια... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=QC0A4IFabzM&feature=related]YouTube - Ν. Μπογιόπουλος και Π. Γεννηματάς[/ame] :wall::wall:
sstav Ιούλιος 5, 2011 #4757 Ιούλιος 5, 2011 Διάβασα τα ποστ που έχουν γίνει και σκεπτόμουν να βάλω τους ορισμούς του "καπιταλισμού" του sebastian και του "σοσιαλισμού" του αστρολάβου στην υπογραφή μου... Aπό τα SOS θέματα στις εξετάσεις στο σχολείο...Δυστυχώς και στην μια και στην άλλη περίπτωση η ανθρώπινη απληστία , η ανηθικότητα και η διαφθορά της εξουσίας έχει τα ίδια αποτελέσματα και αυτό μετράει εν τέλει. Ας ονομάζεται το σύστημα και "κουκουρούκου μανταλάκια". Βρίζανε τον Μητσοτάκη όταν είχε πάει το 1990 να κάνει (θυμάστε εξαγριωμενους τους "σοσιαλιστές" με απεργίες στις 300 από τις 365 μέρες του έτους) τα 1/50 από αυτά που επιχειρεί σε 2 χρόνια να κάνει ο ¨σοσιαλιστής" γιός το Α.Παπανδρέου. Δεν ξέρω τι λέτε για τον Μητσοτάκη (και δικαίως) αλλά πιστεύω ότι βλέπει μπροστά...έχει δικαιωθεί σε πολλά και τώρα τελευταία στο ΄ότι θα πέσει το βιοτικό επίπεδο! Το σύστημα πρέπει να γίνει ανθρωποκεντρικό για να έχουμε ελπίδες να αλλάξει κάτι....Παιδεία και ηθική ...τίποτα άλλο.
JaguarOne Ιούλιος 5, 2011 #4758 Ιούλιος 5, 2011 meanwhile οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί καταρρέουν και οι δημοτικές αρχές -κυριολεκτικά- σφυρίζουν αδιάφορα.... κοινωνική πολιτική λέμε!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.