Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

Καλα τα μοντελα αλλα διαφερουμε σε πολλα κρατος με κρατος.

Το μοντελο της αμεσοδημοκρατιας στην Ελβετια καλο ειναι,αλλα ειναι καλο που δεν επιτρεπουν το καπνισμα και τιμωρουν και γερα;

Για μενα καλο ειναι,αλλα για τον μεσο Ελληνα;

Όλος ο πλανήτης ( με επιφύλαξη για χώρες της Αφρικής ) έχει μάθει να καπνίζει έξω.

Ο Έλληνας σαν πρωτεστάντης σε όλα τα κακά είναι μάγκας και λέει "κλάιν" κάνω ότι θέλω ( χαρακτηριστικό παράδειγμα ο τυπάς που έγραψε παράπονα στο thread για το Πλαίσιο που λέει δεν τον άφησαν να καπνίσει μέσα κοιτώντας τις τηλεοράσεις και τρώγοντας τα κουλουράκια που έχουνε εκεί...

Σε όλα τα ηλίθια και κυρίως ζημειογώνα ( για τον ίδιο και τον συμπολίτη ) "μάγκες", σε αυτά που πρέπει να μαγκέψει κάνει κο κο κο.

Νεοέλλην και Σια.

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply
Ο οποίος θα τον σκουπίσει ε;

Η Θάτσερ έκανε την Αγγλία μοντέλο στις πλάτες της μεσαίας και εργατικής τάξης. Αυτό δεν είναι δίκαιο. Πότε θα το καταλάβετε, και εσύ και όλοι εκεί στο ΠΑΣΟΚ ότι Σοσιαλισμός σημαίνει κοινωνική δικαιοσύνη και εφαρμογή πολιτικής υπέρ του πολίτη, όχι του κεφαλαίου.

Μα όσο ο κόσμος έχει σαν οικονομικό μοντέλο τον καπιταλισμό, όποια πολιτική παράταξη και να φέρεις μπροστά υπέρ του κεφαλαίου θα κινηθεί.

Να δω ποτε θα φερουν τα πιστολια με πλαστικες σφαιρες. Επισης πυροβολα με πλαστικες σφαιρες, χρωμοβομβιδες. Μανικες με πιεση και ολο τον νεο εξοπλισμο που εχουν στην Ευρωπη.

Ακομα με τα ληγμένα χημικα εμεις για να μην παθει κανενας τιποτα αλλα οι μολοτοφ μεσα στα ξενοδοχεια και στα μαγαζια ειναι ΟΚ...

Οποιος προκαλεί επεισόδια θα πρέπει να τιμωρείται... (οποιαδήποτε μορφη εγκληματικής πράξης)

κάψανε, κάψανε, κάψανε, ξηλώσανε, ξηλώσανε, ξηλώσανε...

Να δω ποτε θα φερουν τα πιστολια με πλαστικες σφαιρες. Επισης πυροβολα με πλαστικες σφαιρες, χρωμοβομβιδες. Μανικες με πιεση και ολο τον νεο εξοπλισμο που εχουν στην Ευρωπη.

Βάλε τους ιδέες να φάνε και άλλες μίζες για την αγορά ελαττωματικών πιστολιών :D

Μα όσο ο κόσμος έχει σαν οικονομικό μοντέλο τον καπιταλισμό, όποια πολιτική παράταξη και να φέρεις μπροστά υπέρ του κεφαλαίου θα κινηθεί.

Ο κομμουνισμός μας οδήγησε εδω που είμαστε...

Για ποιον καπιταλισμο στην Ελλαδα μιλαμε....

Και λίγα κάνανε... Το Βουρδέλο έπρεπε να έχουν κάψει αύτανδρο... Και καμιά 10.000 ακόμα, τους κολλητούς τους, τα λαμόγια τα μεγάλα...

Τι λες μωρέ; Ποιος κομμουνισμός στην Ελλάδα;

3639560601_bc0bb27ae0.jpg

Τι λες μωρέ; Ποιος κομμουνισμός στην Ελλάδα;

Τι λέω ? Μια χαρά σωστά τα λέω! Για δες την διάρθρωση της Ελληνικής οικονομίας και θα καταλάβεις...

Τι λέω ? Μια χαρά σωστά τα λέω! Για δες την διάρθρωση της Ελληνικής οικονομίας και θα καταλάβεις...

Για κάποιους σαν εμάς καπιταλισμός είναι αυτό που έχει δώσει "απλόχερα" 20 σπίτια των 600m2 και 4 ξενοδοχεία σε κάποιους.

Για κάποιους άλλους που βγάζουν δεν βγάζουν την μέρα, καπιταλισμός είναι η υπογραφή σου..

Για κάποιους σαν εμάς καπιταλισμός είναι αυτό που έχει δώσει "απλόχερα" 20 σπίτια των 600m2 και 4 ξενοδοχεία σε κάποιους.

Για κάποιους άλλους που βγάζουν δεν βγάζουν την μέρα, καπιταλισμός είναι η υπογραφή σου..

Ωραια παρε αυτο που ειπες μολις τωρα και δες ποια κράτη εδωσαν αυτη την δυνατοτητα και θα καταλάβεις....

Για ανάλυσε το μου σε παρακαλώ πως φταίει ο κομμουνισμός που η Ελλάδα βρίσκεται εδώ σήμερα.

Για ανάλυσε το μου σε παρακαλώ πως φταίει ο κομμουνισμός που η Ελλάδα βρίσκεται εδώ σήμερα.

Οχι, εξήγησε μου γιατί φταίει ο καπιταλισμός εδώ που φτάσαμε, ποιος καπιταλισμός ?

Μου ζητάς απο εμενα να σου εξηγήσω το προφανές....

Καπιταλισμο τωρα θα δείτε....-> Ο καπιταλισμός είναι ένα οικονομικό σύστημα όπου το μεγαλύτερο μέρος της οικονομικής ζωής και κυρίως η κυριότητα των μέσων παραγωγής, όπως και οι επενδύσεις σε οικονομικά αγαθά, παραγωγή, κατανομή, το εμπόριο και υπηρεσίες, κατέχονται από ιδιώτες, και πραγματοποιείται από ιδιωτική πρωτοβουλία, (και όχι από το κράτος), σε διαδικασία οικονομικού ανταγωνισμού με κυρίαρχο κίνητρο το κέρδος. Ελευθερη αγορα, ελευθερα επαγγελματα, ελαχιστο δημοσιο - κρατος

Τι σε κανει να πιστευεις οτι εχεις ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ στην Ελλαδα :hehe: ?

Ακομα με τα ληγμένα χημικα εμεις για να μην παθει κανενας τιποτα αλλα οι μολοτοφ μεσα στα ξενοδοχεια και στα μαγαζια ειναι ΟΚ...

Οποιος προκαλεί επεισόδια θα πρέπει να τιμωρείται... (οποιαδήποτε μορφη εγκληματικής πράξης)

κάψανε, κάψανε, κάψανε, ξηλώσανε, ξηλώσανε, ξηλώσανε...

εδώ γκλοπ τους δίνουμε και δεν ξέρουν που να τα χρησιμοποιήσουν. Θα τους δώσουμε και δικαίωμα να χρησιμοποιούν κι άλλα, πιο επικίνδυνα, όπλα; Να συλλάβετε πρώτα τους μπάτσους σας που σπάνε, και μετά να πιάσετε και τους άλλους.

Μην πνίγεστε σε μια σταγόνα νερό.

Κομμουνισμός... καπιταλισμός... ιμπεριαλισμός... σουξου μούξου, ΑΝ οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις θέσεις σε οποιοδήποτε σύστημα και πολίτευμα είναι άχρηστοι, λαμόγια και ρεμάλια το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις.

εδώ γκλοπ τους δίνουμε και δεν ξέρουν που να τα χρησιμοποιήσουν. Θα τους δώσουμε και δικαίωμα να χρησιμοποιούν κι άλλα, πιο επικίνδυνα, όπλα; Να συλλάβετε πρώτα τους μπάτσους σας που σπάνε, και μετά να πιάσετε και τους άλλους.

Δεν ειμαι μπατσος :hehe: !

Aλλα για πες μου αυτα μπατσοι τα εκαναν ?

041fo.jpg

Uploaded with ImageShack.us

044wd.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Σεμπάστιαν τι δουλειά κάνεις;

Σοσιαλιστής με τάσεις ακραίες καπιταλιστικές :)

Δεν είμαι μπάχαλος, αλλά εδώ μπάχαλοι δέρνουν αυτούς που κουβαλάνε τραυματισμένο & λιπόθυμο διαδηλωτή; (fb link)

Seb πες μας εσυ οτι δεν εχουμε καπιταλισμο,που αγοραζες 40 καρτες γραφικων το μηνα. LOL

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.