nickstamat Ιούνιος 30, 2011 #4521 Ιούνιος 30, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=xh3t8OCIrqk]YouTube - Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ[/ame]
Wizard! Ιούνιος 30, 2011 #4522 Ιούνιος 30, 2011 Αφιερωμένο σε:Αυτούς που ψήφισαν το ΓιωργάκηΑυτούς που ψήφισαν το ΜνημόνιοΑυτούς που ψήφισαν το ΜεσοπρόθεσμοΑυτούς που πιστεύουν ότι δεν έχουμε λεφτάΑυτούς που πιστεύουν ότι η ΕΕ πάει να μας σώσειΑυτούς που ελπίζουν ότι δε θα χρεοκοπήσουμε με αυτά τα μέτραΑυτούς που νομίζουν ότι δε μπορούμε να τα καταφέρουμεForbes: Hellenic Bankruptcy (από ελληνικό blog, μεταφρασμένο, έχει και το επίσημο κείμενο μέσα)
Hydra Ιούνιος 30, 2011 #4525 Ιούνιος 30, 2011 Ο Τραγκας ειναι εξυπνος δημοσιογραφος και εχει τα κοτσια να τα πει !!!Φυγε ομως ρε αγορι μου απο αυτο το ΑΛΤΕΡ και τον real.Μακρυα απ'τα λαμογια τυπου Χατζηνικολαου και Μακη...Ο Τραγκας μονος του μαζι με αλλους αξιολογους δημοσιογραφους θα εκανε θαυματα αν οχι στην TV στο ραδιοφωνο!!! Ισως και στον τυπο.Καλα η Μακρη τον χαβα της!Ο εμετος ειναι εμετος Μακρη και δεν γινεται να του αλλαξουμε τη δυσωσμια !ΕΜΕΤΟΣ για τα χθεσινα και προχθεσινα!
astrolabos Ιούνιος 30, 2011 #4526 Ιούνιος 30, 2011 Ο Τραγκας μονος του μαζι με αλλους αξιολογους δημοσιογραφους θα εκανε θαυματα αν οχι στην TV στο ραδιοφωνο!!! Ισως και στον τυπο.Ο Τράγκας είχε τη βραδυνή από ότι θυμάμαι. Δε ξέρω αν την έχει ακόμα.
Hydra Ιούνιος 30, 2011 #4528 Ιούνιος 30, 2011 Οχι ρε προς θεου.Απλα καποιες φορες τα λεει και ειναι πρωτοφανες για την ελληνικη τηλεοπτικη ενημερωση.
cptkoulis Ιούνιος 30, 2011 #4529 Ιούνιος 30, 2011 Ευχομαι ολοψυχα στο επομενο πακετο μετρων, να τους μειωσουν οι "Τροικανοι" τις αποδοχες σε 200 Ευρω/μηνα.Να δουμε τοτε ποιος θα χτυπαει ποιον...
Periklis_pap Ιούνιος 30, 2011 #4530 Ιούνιος 30, 2011 Ευχομαι ολοψυχα στο επομενο πακετο μετρων, να τους μειωσουν οι "Τροικανοι" τις αποδοχες σε 200 Ευρω/μηνα.Να δουμε τοτε ποιος θα χτυπαει ποιον...dream on (δυστυχώς)
toxas Ιούνιος 30, 2011 #4531 Ιούνιος 30, 2011 Ε αμα τα λεει κ ο Τραγκας... τοτε ειναι σοβαρα τα πραγματα
astrolabos Ιούνιος 30, 2011 #4532 Ιούνιος 30, 2011 Ευχομαι ολοψυχα στο επομενο πακετο μετρων, να τους μειωσουν οι "Τροικανοι" τις αποδοχες σε 200 Ευρω/μηνα.Να δουμε τοτε ποιος θα χτυπαει ποιον...Θα άφηνες το μαντρόσκυλο σου ατάιστο;
Wizard! Ιούνιος 30, 2011 #4534 Ιούνιος 30, 2011 Το έγραψα και στο twitter. Με προσβάλει αυτή η φωτογραφία. Όπως αποδείχθηκε περίτρανα, ο Παπαδόπουλος πήγε να σώσει την Ελλάδα από αυτά τα @@ που μας κυβερνάνε τώρα. Ήθελε να διώξει τους ξένους, όχι να μας ξεπουλήσει για ένα κομμάτι ψωμί. Μην ξεχνάμε ότι αυτοί οι "άγιοι" άνθρωποι που έριξαν τη "Χούντα", είναι αυτοί που μας κυβερνάνε τώρα. Αυτή είναι η γενιά του Πολυτεχνείου. Ο Παπαδόπουλος θάφτηκε με την Ελληνική σημαία στο φέρετρό του και μη έχοντας τίποτα άλλο από ένα απλό διαμέρισμα. Σίγουρα έκανε λάθη, αλλά πολύ μικρά σε σχέση με τη λεηλασία που συμβαίνει στη χώρα μας από τότε που τον έδιωξαν. Η ιστορία δεν είναι γραμμένη στα βιβλία, γιατί εκεί τη γράφουν οι "νικητές". Είναι γραμμένη σε μαρτυρίες και στη λογική των ανθρώπων που μερικά χρόνια αργότερα μπορούν να κοιτάξουν πίσω και να δουν τα πράγματα ξεκάθαρα.
papajim Ιούνιος 30, 2011 #4536 Ιούνιος 30, 2011 Και ο Παπαδόπουλος έκανε εγκλήματα και οι τωρινοί κάνουν εγκλήματα. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι το ολοκληρωτικό καθεστώς έγινε δημοκρατικό (μόνο στο όνομα ίσως...).Εγώ μπορεί να μην έζησα χούντα ούτε πόλεμο, αλλά νομίζω πως δε μπορούμε/πρέπει να θεωρούμε τον Παπαδόπουλο καλύτερο από αυτούς που μας κυβερνάνε σήμερα.Επίσης ο wizard σωστά είπε πως είναι η γενιά του πολυτεχνείου που κυβερνάει, αλλά ας μη ξεχνάμε πως η εξουσία αλλάζει τον άνθρωπο...
ARMAGEDDON Ιούνιος 30, 2011 #4537 Ιούνιος 30, 2011 Και ο Παπαδόπουλος έκανε εγκλήματα και οι τωρινοί κάνουν εγκλήματα. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι το ολοκληρωτικό καθεστώς έγινε δημοκρατικό (μόνο στο όνομα ίσως...).Εγώ μπορεί να μην έζησα χούντα ούτε πόλεμο, αλλά νομίζω πως δε μπορούμε να θεωρούμε τον Παπαδόπουλο καλύτερο από αυτούς που μας κυβερνάνε σήμερα.λογικό είναι διότι με την προπαγάνδα που έχεις υποστεί όχι μόνο εσύ αλλά και οι υπόλοιποι Έλληνες από το σχολείο να μην ξέρουμε τι πραγματικά έγινε εκείνη την μέρα ....εγώ ένα ξέρω τότες που κατέβηκε ο Παπαδόπουλος (όχι από τα ηλίθια που ήταν στο Πολυτεχνείο τα οποία δεν ξέρανε τι θέλανε και τα παρακινούσαν) η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΓΕ KAI AYTO ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ !!!!!!! και την είχε παραλάβει με χρέος ! και όσο για τα εγκλήματα πια εννοείς ?
spresv Ιούνιος 30, 2011 #4538 Ιούνιος 30, 2011 Μπραβο στον κοσμο που παρα τα χτεσινα παλι μαζευτηκε. Αντε και την επομενη με αξινες.Sent from my LG-P500 using Tapatalk
deninho Ιούνιος 30, 2011 #4539 Ιούνιος 30, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=rAphljm4lps]YouTube - τραυματισμός διαδηλωτή στο Σύνταγμα 29-6-2011[/ame]φίλος μου το παλικάρι με την μπλε που ξαπλώσανε. Και για αυτόν, βάζω τα χέρια μου στη φωτιά ότι δεν έκανε τίποτα, πέρα από το ότι ήταν μπροστά, και άρα εύκολος στόχος για τα γκλομπ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.