wesker Ιούνιος 27, 2011 #4201 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι; ότι ακόμη και σήμερα υπάρχουν τέτοια πρόβατα και θα υπάρχουν ό,τι και να γίνει. Δυστυχώς έχεις δίκιο. Ένας από αυτόυς ειναι ο διπλανός μας στην πολυκατοικία, που όποτε τον ρωτάς θα σου απαντήσει "Πολύ καλα μέτρα πήρε ο Γιωργάκης και μπράβο του." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούνιος 27, 2011 #4202 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Αυτή η μειοψηφία των "στρατευμένων κομματόσκυλων" πρέπει να τύχουν της ίδιας μοίρας με τους πολιτικούς μας...Διαπόμπευση και σε αυτούς.Γιατί δυστυχώς αυτοί βγάζουν κυβερνήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 27, 2011 #4203 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Αυτή η μειοψηφία των "στρατευμένων κομματόσκυλων" πρέπει να τύχουν της ίδιας μοίρας με τους πολιτικούς μας...Διαπόμπευση και σε αυτούς.Γιατί δυστυχώς αυτοί βγάζουν κυβερνήσεις...Εννοείται. Οι κυβερνήσεις δεν ανεβαίνουν μόνες τους στην εξουσία. Αν και μεταξύ μας τέτοια άτομα πραγματικα τα λυπάμαι. Ο εν λόγω γείτονας έχει απομείνει με 350€ σύνταξη, και συνεχίζει να λεει "Μπράβο στον Γιωργάκη" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 27, 2011 #4204 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Μα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 27, 2011 #4205 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Παρότι είμαι εναντίων της ανάμειξης της Εκκλησίας στα πολιτικά, δεν είναι πολύ βολικό που η τωρινή της ηγεσία απέχει ακόμα και από ένα τόσο σημαντικό εθνικό θέμα και όχι πολιτικό...? Άραγε αν ήταν (λέμε τώρα) ακόμα ο Χριστόδουλος, θα ήταν ίδια τα πράγματα...?Πολύ βολικά ρε παιδί μου τα πράγματα...Πολή καλή η απορία σου Jaco...Και εγώ είμαι εναντίον της Εκκλησίας γενικά. Αλλά, ο Χριστόδουλος ενοχλούσε πολύ...Δεν είναι σκόπιμο να επεκταθούμε στα της ασθένειας του, αλλά ο αντικαταστάτης του σίγουρα έχει ρόλο Προέδρου της Δημοκρατίας....δηλαδή διακοσμητικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιούνιος 27, 2011 #4206 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 .... που να τρέχω τώρα.. έχω και διάβασμα...ΠΡΕΖΑ TV © #GREEKREVOLUTION: ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ:ΟΣΟ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΥΛΟΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaX Ιούνιος 27, 2011 #4207 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 lol? PRESS-GR.blogspot.com: Σαν ...χιπ χόπερ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 27, 2011 #4208 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω, η εικονα των πανο στην ακροπολη δεν μας κολακευει καθολου σαν χωρα, ειδικα οταν τα στηνουν αμπαλοι που δεν ξερουν τα στοιχειωδη αγγλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούνιος 27, 2011 #4209 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Εμένα γιατί μου φαίνονται σωστά τα αγγλικά τους ? Για το peoples το λές ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 27, 2011 #4210 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω, η εικονα των πανο στην ακροπολη δεν μας κολακευει καθολου σαν χωρα, ειδικα οταν τα στηνουν αμπαλοι που δεν ξερουν τα στοιχειωδη αγγλικα Ξέρουμε όλοι το σωστό πριν το ψάξουμε μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 27, 2011 #4211 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω, η εικονα των πανο στην ακροπολη δεν μας κολακευει καθολου σαν χωρα, ειδικα οταν τα στηνουν αμπαλοι που δεν ξερουν τα στοιχειωδη αγγλικα Βασικά εδώ εσύ έχεις άδικο Όταν αναφέρεσαι σε ομάδες ανθρώπων είναι σωστή η χρήση του Peoples όσο κι αν ακούγεται λάθος. Όσο για την εικόνα το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ, κομματικά ηλίθια σύμβολα πάνω στην Ακρόπολη δεν έχουν καμία θέση. Ας έβαζαν την ελληνική σημαία αν καιγόντουσαν για κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούνιος 27, 2011 #4212 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Όσο για την εικόνα το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ, κομματικά ηλίθια σύμβολα πάνω στην Ακρόπολη δεν έχουν καμία θέση. Ας έβαζαν την ελληνική σημαία αν καιγόντουσαν για κάτι. Για πες το αυτό στην Κανέλλη... και έτσι άρχισε ο καβγάς... [ΛΑΣΠΩΤΗΡΑΣ]Αυτές τις κάλπες δεν τις στήνει ο Μπέος...[/ΛΑΣΠΩΤΗΡΑΣ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 27, 2011 #4213 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 in.gr - Τέλος επιτηδεύματος 300 ευρώ και για τη χρήση του 2010 - Ειδήσεις - Οικονομία:fist::fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 27, 2011 #4214 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 in.gr - Τέλος επιτηδεύματος 300 ευρώ και για τη χρήση του 2010 - Ειδήσεις - Οικονομία:fist::fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 27, 2011 #4215 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Αύριο θα είναι δύσκολη μέρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 27, 2011 #4216 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Αύριο θα είναι δύσκολη μέρα....porque ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 27, 2011 #4217 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Ξερνάω... OnNews: Σκάνδαλο! 93.000 € εισόδημα ο γιός της Δεσποτοπούλου που διορίστηκε από την ίδια για τα "Special Olympics"!PS. ΈΛΕΟΣ με την τρομοκρατία των ΜΜΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 27, 2011 #4218 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Εγω βασικα δεν καταλαβαινω γιατι διοργανωσαμε την τελετη εναρξης και πολυ περισσοτερο δεν καταλαβαινω γιατι κανεις δεν ειπε τπτ. Μας περισσεύουν φραγκα και δεν το ξερουμε? Ασε που εδω και ενα μηνα + που εκαναν τα εργα εκλεισαν το παναθηναικο σταδιο και δεν μπορουσα να πηγαινω για τρεξιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 27, 2011 #4219 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 porque ? Θα πέσει ξύλο. Πολύ ξύλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 27, 2011 #4220 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Θα πέσει ξύλο. Πολύ ξύλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.