Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply

Tέτοια αναλγησία, αφερεγγυότητα, αναξιοπιστία δεν έχουμε ξαναδεί ....

Και όλα αυτά για την πέμπτη δόση των 110 δις που υποτίθεται πήραμε πέρισυ με το moto του Παπακωνσταντίνου "Αν χρειαστεί να πάρω νέα μετρά θα έχω αποτύχει" . Τώρα, έχοντας πλέον αποτύχει, το παίζει "Πρασινη Ανάπτυξη" και έρχεται νέος υπουργός οικονομικών να πάρει νέα μέτρα....Και όταν έρθει η ώρα να πάρουν το νέο δάνειο -Μνημόνιο 2 για άλλα τόσα δις το κατά πως λένε, πάλι την τότε 5η δόση δεν θα μας βγαίνουν τα κουκιά [είμαι 1000% σίγουρος γιαυτό] και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται.

Καίγεται ένα χαρτί που κατά την γνώμη μου ήταν το πιο αξιόλογο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ο Βενιζέλος...Γιατί κακώς ή καλώς η θέση του υποργού Οικονομικών ισοδυναμεί με πολιτική καρμανιόλα στην ανέλιξη τους.

Και αφορολογητο στα 8000 ευρώ (400 ευρώ πρόσθετος φόρος σε όσους παίρνουν 850 ευρώ το μήνα)

Και έκτακτη εισφορά σε όλους (1 εώς 5%)

Και αύξηση τελων κυκλοφορίας

Και αυξημένο πετρέλαιο θέρμανσης

Και ...και...και τελειωμό δεν θα έχουν από μόνοι τους...πρέπει να τους σταματήσουμε....Δυστυχώς "πολιτισμένα" πράγματα δεν χωράνε ...Ο "πολιτισμός" και η "δημοκρατία" μας έφεραν εδώ...ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ

δεν υπαρχουν τα νεα μετρα απλα δεν υπαρχουν...το 45% του εισοδηματος ξανα γυρναει στο κρατος μεσο εμμεσων φορων εισφορων φ.π.α κτλ και απο εκει στους "δανειστες" ...

Καίγεται ένα χαρτί που κατά την γνώμη μου ήταν το πιο αξιόλογο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ο Βενιζέλος...

μην ξεχνας οτι στο νομο περι ευθυνης υπουργων ο Βενιζελος ηταν εισηγητης,με οτι αυτο συνεπαγεται.

Να ρωτήσω λίγο κάτι για να κάνουμε συζήτηση:

Αν δεν πάρουμε την επόμενη δόση τι θα γίνει;

Έχει ειπωθεί κάποια εναλλακτική βιώσιμη, ρεαλιστική λύση;

Θέλω να δω αν έχουμε καμία ελπίδα ακόμα...

Δεν θα εχουμε λεφτα να πληρωσουμε τα χρεολυσια. Θα μας κρεμασουν τη ταμπελα "χρεωκοπια" και μετα ο δρομος ειναι γνωστος.

¨Ολα τα προβλήματα μας είναι η σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι τι μας φοράν κάθε μέρα....

Guess what Ο ΒΕνιζέλος το είπε ανοίξτε το και άλλο έρχονται και άλλα μέτρα...

Ας σκύψουμε όλοι μαζί.

in.gr - Ανοικτό το ενδεχόμενο λήψης επιπλέον μέτρων αφήνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος - Ειδήσεις - Ελλάδα

«Δεν μπορεί να ερχόμαστε κάθε λίγο με νέα μέτρα. Όμως δεν μπορώ να σας κάνω δήλωση ότι δεν θα ξαναεισηγηθώ να επιβληθούν νέα πρόσθετα μέτρα. Μπορώ, όμως, να σας διαβεβαιώσω ότι, μαζί με τους συνεργάτες μου, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εκτελέσουμε τον προϋπολογισμό χωρίς πρόσθετα μέτρα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της φορολογικής διοίκησης».

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION],

Νεο νομισμα (με χαλια ισοτιμια προς ευρω, δολαριο κλπ) οποτε και οι εισαγωγες θα πανε κατα διαολου. Με την αποσταθεροποιηση που θα παιχτει οι χωρες της Ε.Ε διαδοχικα θα εξερχονται και αυτες, οποτε το € μας χαιρεταει. Το ντομινο θα συνεχιστει σε Αμερικη και Ασια. Παγκοσμια οικονομικη (τραπεζικη μαλλον) κριση round 3.

Τα εσοδα του κρατους φτανουν για να πληρωθουν μισθοι/συνταξεις οποτε κανονικα ΔΕΝ θα πρεπει να παμε σε σταση πληρωμων. Βεβαια θα εχουμε θεμα γιατι παρα μα παρα πολλα προιοντα θα ακριβυνουν εξαιρετικα (μιας και θα ερχονται/κατασκευαζονται απ'εξω) ετσι οπως τα καναμε μανταρα ολα αυτα τα χρονια με το ισοζυγιο εισαγωγων/εξαγωγων.

Θα υπαρξουν πολλα ευτραπελα ενδιαμεσα βεβαια. Θα τρεξουν ολοι στις τραπεζες να τραβηξουν λεφτα οποτε αυτες ξαφνικα θα βρεθουν ταπι και ψυχραιμες κλπ κλπ.

Αυτο που εχω καταλαβει δηλαδη, ειναι οτι μονο η Ελλαδα θα επωφεληθει απο αυτη την εξοδο μιας και δεν εχει να χασει τιποτα πλεον. Ολοι οι υπολοιποι θα προσγειωθουν πολυ αποτομα ομως και γι'αυτο δεν θελουν να παρουν τετοια τροπη τα πραγματα...

Guess what Ο ΒΕνιζέλος το είπε ανοίξτε το και άλλο έρχονται και άλλα μέτρα...

Τα ξέρουμε dellman, όλοι μας τα παρακολουθούμε αυτές τις μέρες...

Παιξαμε και χασαμε συνολικα σαν χωρα....

Δεν χάσαμε σαν χώρα διότι δεν παίξαμε ποτε

Ξεπουληθήκαμε σαν χώρα έχει διαφορά

Δεν χάσαμε σαν χώρα διότι δεν παίξαμε ποτε

Ξεπουληθήκαμε σαν χώρα έχει διαφορά

Μεσα στο παιχνιδι ειναι και αυτο...

Τουλάχιστον θα εχουμε youtube να ακουμε ενα relax song! Σκέψου οτι σε άλλες χώρες δεν τους αφήνουν ούτε και αυτο....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=awH_oqctSXQ&NR=1&feature=fvwp]YouTube - ‪The Best Relaxing Sounds Ever vol1 - The Ocean‬‏[/ame]

EΠειδή είμαστε ήδη πολύ εκτός θέματος θα σου απαντήσω και το κλείνω

Δεν είανι μέρος του παιχνιδιού το ξεπούλημα.

το ότι μπορείς να ακούς ένα τραγούδι δε μου λέει κάτι...

¨Οταν έχω μια defacto κυβέρνηση και έχω πρακτικά χούντα εσύ κάτσε να ακούς τα χαλαρωτικά τραγούδια σου....

και εγώ θα κάνω αυτό που ξέρω θα βάλω το σώμα μου μπροστά για να αλλάξω την κατάσταση...

Εγώ θα μπορώ να ατενίζω τα παιδιά μου με καμάρι...

[MENTION=9665]z3et[/MENTION]

Άρα καταλήγουμε ότι δεν γίνεται να μην πάρουμε την επόμενη δόση σωστά;

Αν θέλουμε τόσο την επόμενη δόση τι πρέπει να κάνουμε; Να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο; Αυτοί που δεν θέλουν να ψηφιστεί, έχουν άλλη εναλλακτική λύση για να μην φτάσουμε στα σενάρια που δίνεις;

Θα πρεπει να κανουμε λιγο-πολυ (παρα πολυ) οτι μας λενε. Τα παιχνιδακια προ ημερων του τυπου "παιρνουμε δε παιρνουμε τη δοση" ειναι για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι εν τελη (και οι κακοι και οι καλοι της υποθεσης).

Τωρα ποιες ειναι οι εναλλακτικες, πολλες. Καμια ομως δεν φαινεται να ειναι η ιδανικη.

EΠειδή είμαστε ήδη πολύ εκτός θέματος θα σου απαντήσω και το κλείνω

Δεν είανι μέρος του παιχνιδιού το ξεπούλημα.

το ότι μπορείς να ακούς ένα τραγούδι δε μου λέει κάτι...

¨Οταν έχω μια defacto κυβέρνηση και έχω πρακτικά χούντα εσύ κάτσε να ακούς τα χαλαρωτικά τραγούδια σου....

και εγώ θα κάνω αυτό που ξέρω θα βάλω το σώμα μου μπροστά για να αλλάξω την κατάσταση...

Εγώ θα μπορώ να ατενίζω τα παιδιά μου με καμάρι...

Εγω ειμαι υπερ των αλλαγων που πανε να γινουν, αλλαγες που επρεπε να ειχαν γινει εδω και πολλα χρονια θα γινουν μεσα σε μια 3ετια...

Η μεγάλη φοροδιαφυγή και το κρατικό λειτουργικο κόστος σε χτυπάνε πολύ σε φορολογία...

Οι Γερμανοι θελουν πριν ξανα δωσουν λεφτα για αναπτυξη να καθαρίσουμε την χωρα μας, οχι αλλα λεφτα στον κουβά!

Δεν μου αρέσει να χαϊδεύομαι με θεωρίες συνωμοσίας τύπου Debtocracy...

....όταν θα αποφασίσω να ξανα έρθω πίσω θέλω να βρω μια οικονομία λειτουργική (σε καμιά 10ετια)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.