Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

Έκρηξη λαϊκισμού από Παπανδρέου: «να βάλω υποθήκη το σπίτι μου αν θέλετε» | kentrinews.gr

Ας τον πάρει μια αγκαλιά κάποιος τον καημένο... ρε ούρτου ρε :sick:

Μάλλον το βαρέθηκε το σπίτι στο Καστρί. Άλλωστε εδώ που τα λέμε, ΑΝ, και ξανά λέω ΑΝ, να το ξαναπώ διότι δεν θέλω να τον αδικήσω τον αγωνιστή πρωθυπουργό μας, ΑΝ είπε να παίξει λίγα λεφτουδάκια ποντάροντας στην σκουπιδοποίηση των Ελληνικών ομολόγων, ΑΝ βεβαίως υποθέσουμε ότι μάντεψε ότι θα γίνουν κινήσεις σκουπιδοποίησής τους προφανώς, ΑΝ λοιπόν πόνταρε κάποια λεφτουδάκια την κατάλληλη στιγμή, τι να το κάνει το Καστρί από την στιγμή που πλέον έχει λεφτά να αγοράσει νησί και να χτίσει πάνω σε αυτό κάστρο ανάλογο με αυτά που έχουν στην Αγγλία; Ίσως και μεγαλύτερο. Νομίζω είναι καλή αναβάθμιση από σπίτι στο Καστρί σε Κάστρο στο νησί :p. Τρελό overclocking λέμε.

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply

Πρόσεχε τι λες για τον Αντρίκο γιατί το μισό φόρουμ ακόμα πίνει νερό στο όνομα του μεγάλου οραματιστή μαμώ το κέρας μου.!

Αμα φτυσουμε ολοι προς την Βουλη την Κυριακη, πνιγονται ή οχι;

Πρόσεχε τι λες για τον Αντρίκο γιατί το μισό φόρουμ ακόμα πίνει νερό στο όνομα του μεγάλου οραματιστή μαμώ το κέρας μου.!

Δες την καλή πλευρά του. Ότι για το άλλο μισό αποτελεί την πηγή του κακού....

Τον παραπληγικό αδερφό του ΓΑΠ εννοώ (αντρίκος)... :hehe:

θα είμαι και Εγώ Εκεί ?

Στακα, οσφραίνομαι νύχι και επιστρέφω για το χρησμό. :hehe:

Στακα, οσφραίνομαι νύχι και επιστρέφω για το χρησμό. :hehe:

δεν ξέρω αν εννοείς αν είναι αυτό που κατάλαβα αλλά δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις :p

Καλά του λες. Δηλαδή να πρέπει να μυρίσεις τα νύχια σου για να καταλάβεις; Αν είναι δυνατόν. :p

No1

No2

greasew.th.jpg

To τελευταίο είναι μια εκτίμηση που κάνω με βάση διάφορα στοιχεία από τρόικα και προσπαθεί να περιγράψει το μέλλον της οικονομίας με βάση την τωρινή κατάσταση. (Η πρόβλεψη πλέον έφτασε το 2020:shifty:)

Real.gr - Time - «Οι Γερμανικές τράπεζες κατέχουν ελληνικά ομόλογα αξίας 10,3 δισ. ευρώ»

Διαβάζω ότι οι γερμανικές τράπεζες από το Μάιο μέχρι τώρα έχουν ξεφορτωθεί το 1/3 των ελληνικών ομολόγων. Αν συνεχίσουν έτσι του χρόνου θα δούμε και την έξοδο του Μεσολογγίου...

Real.gr - Time - «Οι Γερμανικές τράπεζες κατέχουν ελληνικά ομόλογα αξίας 10,3 δισ. ευρώ»

Διαβάζω ότι οι γερμανικές τράπεζες από το Μάιο μέχρι τώρα έχουν ξεφορτωθεί το 1/3 των ελληνικών ομολόγων. Αν συνεχίσουν έτσι του χρόνου θα δούμε και την έξοδο του Μεσολογγίου...

No can't do. Τα έχει μαζέψει η ΕΚΤ και σε περίπτωση κανονιου πρέπει να ξανά κεφάλαιοποιηθει από τις χώρες μέλη της ΕΕ

Sent from my MB860 using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.