Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

έχω συνποδηλάτη σε Freeday, 20χρονών παλικάρι. Πάντα ευγενέστατος, κοινωνικός, χαμογελαστός και παλικάρι που νοιάζεται για την ασφάλεια των συνποδηλατών του κλείνοντας φανάρια κλπ.

Είναι και ΜΑΤατζής αλλά καθόλου κλειστόμυαλος. Πάω στοίχημα οτι η κακιά ώρα ή η ανάγκη των οδήγησε στο να στραφεί σε μια τέτοια δουλειά. Ακόμα δεν έχω κάνει κουβέντα μαζί του γι αυτό αλλά Κάφρο δε θα τον έλεγα σε καμία περίπτωση όσο τον έχω γνωρίσει εδώ και 10μήνες.

Είπαμε......μαριονέτες του συστήματος τους έχουν κάνει.

Το θέμα είναι αυτό το σάπιο το σύστημα...αφού είναι σάπιο πότε θα καταρρεύσει ρε γμτ?

breaking news by muga channel

ΒΡΕΘΗΚΕ!

επιτελους βρεθηκε ο ματατζης που δεν εχει αφησει αναπηρο διαδηλωτη μεχρι στιγμης.

φημες λενε οτι δεν εχει πιασει γκλομπ ακομα

τα κακα στοματα λενε οτι μπηκε στα ματ για να δειξει οτι ειναι "ξεχωριστος"

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply

ποιο το νόημα του παραπάνω post πέρα από ειρωνεία? το παλικάρι το ξέρω καλά για να τον περιγράφω έτσι....έχω δει και ΜΑΤατζήδες που δε σηκώνουν ποτέ γκλομπ και κάθονται πίσω από τους υπόλοιπους γιατί δε γουστάρουν αυτό που κάνουν.

το μόνο που θέλω να τον ρωτήσω είναι τι γίνεται στην Κερατέα και τι εντολές έχουν από πάνω.

κάθονται πίσω από τους υπόλοιπους γιατί δε γουστάρουν αυτό που κάνουν.

Τοτε γιατι γιναν ΜΑΤατζηδες; :nothing:

Οκ,δεν μπορουμε να λεμε για τον καθενα χωρις να τον ξερουμε.Δικιο θα χεις,αφου τον ξερεις....

Απλως,δε βλεπω τι το θετικο εχει η δουλεια του ΜΑΤατζη για να μπει καποιος εκει.Αν θελει καποιος να με βοηθησει με ενα δυο καλα του επαγγελματος.....

+ οτι και εγω με ενστολους κανω τελειες συζητησεις.Μεχρι και σε συναυλιες παμε και κανουμε απειρο χαβαλε,αλλα μολις αρχισει η κουβεντα για μεταναστες,για Ελλαδα ,Τουρκια,Αλβανια και παει λεγοντας.... φερονται ακρως ανωριμα!!!

δε σε ειρωνευομαι,απλα μου φανηκε περιεργο )μη σου πω αστειο)που υπαρχει ενας που ειναι "σωστος" στη δουλεια του.και φυσικα χανεται μεσα στο πληθως των σαπιων.

δηλαδη η εξαιρεση που επιβεβαιωνει το κανονα.

οσο σαπιες να ειναι οι εντολες που εχουν απο πανω,αν δεν εχεις σαπιο κεφαλι δεν τις εκτελεις.

επισης επειδη ειναι ευγενικος και σωστος σε καποια θεματα,δε σημαινει οτι ειναι και παντου.

:T:

από ανάγκη για τα χρήματα το κάνει....και γιατί είναι ένα μόνιμο επάγγελμα που προσφέρει οικονομική ασφάλεια όταν εγώ και συ δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο.

επιλογές είναι....οπότε ας μείνομε στην ουσία των επιλογών και όχι στο τι μυαλά κουβαλάει.

Μα αυτο λεω και πιο πανω,θα μπορουσε να γινει εξισου αστυνομικος-αστυφυλακας που εχουν ιδια αποκατασταση ...

Τελοσπαντων,εχεις δικιο,δε χρειαζεται να μιλησουμε για το τι μυαλα κουβαλαει.Ουτε καν τον ξερω. ;)

καθηστε βρε παιδια. Ματατζης γινεσαι ή σε διαλεγουν στη σχολη? Εμενα μου ελεγε ενας φιλος μου οτι τους λεγανε οταν ηταν μεσα πως εσυ κανεις για εδω και τους βαζανε.

Δηλαδή ρε παιδιά επειδή βλέπουμε ένα ποσοστό ΜΑΤατζήδων να τα "σπάνε" σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι στα παρασκήνια που απλά δουλεύουν για ένα μισθό?

Οταν σου λενε "μη αφησεις το πληθος να περασει αυτη τη νοητη γραμμη" και για να το καταφερεις πρεπει να ριξεις καρπαζιες,ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα το κανουν,γιατι ειναι η δουλεια τους...

Παραμενει κατι το κακο παρολαυτα!Και ας ειναι "δουλεια" τους.

Λέει το θέμα πουθενά "Χρεωκοπία Ματατζήδων", "Ματατζή αγάπη μου", "Μαζί με το Ματατζή την περάσαμε τζιτζί"; Σας παρακαλώ στο θέμα μας. Αν θέλετε να αναλύσετε το θέμα ο Ματατζής σαν όργανο επιβολής εξουσίας κάντε το σε άλλο θέμα. Ευχαριστώ.

οσο σαπιες να ειναι οι εντολες που εχουν απο πανω,αν δεν εχεις σαπιο κεφαλι δεν τις εκτελεις.

:T:

Σε ποιο επάγγελμα γίνεται αυτό που περιγράφεις; Αν έχει καμιά θέση να κλείσω το μαγαζί μου να έρθω.

Επειδή μέχρι τώρα ήξερα ότι αν δεν γουστάρεις την εντολή, παίρνεις τον δρόμο για το σπίτι σου.

Εδώ κατεβαίνει η γυναίκα του ιδιοκτήτη στο μηχανοστάσιο και σου δίνει εντολή να αλλάξεις τα όργανα που μόλις έβαλες (με τα ίδια λεφτά) γιατί δεν της αρέσει το χρώμα!

Καπετάνιος με 20 χρόνια πείρα κάνει και το μαγείρεμα για να μην χάσει την θέση του! Που ζεις;

Σε ποιο επάγγελμα γίνεται αυτό που περιγράφεις; Αν έχει καμιά θέση να κλείσω το μαγαζί μου να έρθω.

Επειδή μέχρι τώρα ήξερα ότι αν δεν γουστάρεις την εντολή, παίρνεις τον δρόμο για το σπίτι σου.

Εδώ κατεβαίνει η γυναίκα του ιδιοκτήτη στο μηχανοστάσιο και σου δίνει εντολή να αλλάξεις τα όργανα που μόλις έβαλες (με τα ίδια λεφτά) γιατί δεν της αρέσει το χρώμα!

Καπετάνιος με 20 χρόνια πείρα κάνει και το μαγείρεμα για να μην χάσει την θέση του! Που ζεις;

Έχει διαφορά να ξαναλλάξεις τα όργανα από το να βαράς το κόσμο...

Αν καταλαβα καλα,ο Γιαγκος λεει οτι ειναι τοσο δυσκολα εκει εξω και "τριζουν" τοσες πολλες καρεκλες που προκειμενου να κρατησεις τη θεση σου/τον πελατη θα κανεις και κωλοτουμπες αμα λαχει.

Επισης,ο αστυνομικος/στρατιωτικος κλπ κλπ μπορει να εχουν τη μονιμοτητα αλλα αν τυχει η στραβη και τους στειλουν σπιτι τους,εχουν λιγοτερες πιθανοτητες να βρουν νεα απασχοληση σε σχεση με καποιον που εχει κι ενα χαρτι(πχ πτυχιουχος απολυμενος τραπεζικος υπαλληλος)

Και υποθετω πως αν μαθει ο διοικητης οτι δεν γουσταρεις να δερνεις,εχεις φυγει για περιπτερο και χρυση ευκαιρια

ΥΓ εννοειται οτι δεν μου αρεσε καθολου το θεαμα που ειδα στην Κερατεα

Μπορεί κάποιος να πει τι έγινε στην Κερατέα; Δεν είναι εγκάθετο ειρωνικό κτλ, απλά δεν ξέρω.

αν δουλευες σε καφετερια και σου λεγε το αφεντικο φτυσε μεσα στο καφε που σερβιρεις θα το κανες?εγω οχι.

το μηχανοστασιο δεν εχει καμια σχεση,ουτε δημοσιο ειναι,ουτε η παραξενια του αφεντικου κανει κακο στη συγκεκριμενη περιπτωση:)

Μετά τον εποικοδομητικό διάλογο με θέμα "Η ψυχή του ουγκκκ ΜΑΤατζή", ας περάσουμε και πάλι στα κλασσικά.

Α) Από την ψευτο-εξέγερση στην πραγματική ανατροπή της Δημοκρατίας.

Για να θυμηθούμε τί έγινε τότε. Ακούστε και τις οδηγίες που δίνονταν τότε στα ΜΑΤ λίγο μετά τα μισά του βίντεο. Δείτε και τους γλύφτες τους δημοσιογράφους τί έλεγαν τότε (σε σύγκριση με την Κερατέα ας πούμε).

Β) DefenceNet - Κοιτάσματα πετρελαίου ίσα με το 75% των αποθεμάτων της Σ.Αραβίας εντόπισαν οι ΗΠΑ στην ελληνική ΑΟΖ!

Εφόσον δεν παρατίθενται οι πηγές των δύο μελετών της εταιρείας γεωλογικών μελετών των ΗΠΑ(USGS) είμαι λίγο επιφυλακτικός. Το ποστάρω γιατί το θέμα δημοσιεύτηκε από το τμήμα ειδήσεων του defencenet.

Γιώργο δυο σκηνές βλέπω αξιοσημείωτες. Μια που ένας 60άρης είναι ήδη σώμα με σώμα με το Ματατζή με το χέρι στη ζώνη του και που ο Ματατζής τον απωθεί. Και μια που ένας που ο δημοσιογράφος λέει ασφαλίτη, και που πιθανώς είναι, έχει βγάλει πιστόλι (χωρίς βέβαια να ξέρουμε γιατί).

Τι μου μένει; Ότι τραυματίστηκαν 13 αστυνομικοί και δεκάδες πολίτες. Αλήθεια πως ξέρουμε τον ακριβή αριθμό των αστυνομικών που τραυματίστηκαν και όχι των πολιτών;

Και όλα αυτά για μια προσαγωγή; Μήπως πρέπει η Ασφάλεια να ζητάει απο το δημοτικό συμβούλαιο της κάθε περιοχής έγκριση για να κάνει προσαγωγή υπόπτου;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.