Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

Παιδες επειδη ειμαι καθε μερα στην ΕΡΤ, μπορω να σας πω οτι οντως ετοιμαζονται για εκλογες. Το ξερουμε καιρο τωρα. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα προλαβουν να πανε σε εκλογες :hehe:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Οργισμένη δήλωση Πεταλωτή μετά τη συνέντευξη των εκπροσώπων της τρόικας

χμμμμ !! .....γι αυτο αρχισαν τον ....ανενδοτο αγωνα ?? :getlost:

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply
Οργισμένη δήλωση Πεταλωτή μετά τη συνέντευξη των εκπροσώπων της τρόικας

χμμμμ !! .....γι αυτο αρχισαν τον ....ανενδοτο αγωνα ?? :getlost:

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου, ξέρουν ποια είναι τα συμφέροντα της Ελλάδας και του ελληνικού λαού και αυτά υπηρετούν με επιτυχία.

Ότι παίρνει αυτός, σίγουρα είναι καλό.

Share some dude!

TRUE αλλά ανεξαρτήτως κυβέρνησης, τα ΜΑΤ θα είναι πάντα ΜΑΤ.

TRUE αλλά δεν αντιτίθεμαι στην ύπαρξη των ΜΑΤ. Αντιτίθεμαι στην ποσότητα τους και στην χρήση του που είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εκάστοτε κυβέρνηση

Εν τω μεταξύ η κηδεία του Έβερτ, δημοσία δαπάνη με εντολή του πρωθυπουργού. ΓΙΑΤΙ;;;

Εχει διατελεσει βουλευτης, δημαρχος κ αρχηγος κομματος...

Υποτιθετε οτι ολοι οι πολιτικοι αξιωματουχοι κηδευονται με δημοσια δαπανη.

Τωρα την γνωμη μου για τον Εβερτ καλυτερα μην την πω...

Εχει διατελεσει βουλευτης, δημαρχος κ αρχηγος κομματος...

Υποτιθετε οτι ολοι οι πολιτικοι αξιωματουχοι κηδευονται με δημοσια δαπανη.

Και εμείς υποτίθεται ότι παίρναμε 14 μισθούς, αλλά τους δύο μας τους κόψανε. Μας λένε μες τα μούτρα μας "εμείς θα τρώμε και εσείς θα τον τρώτε" σε κάθε περίπτωση.

Στην πρώτη αφίσα που το χέρι δήθεν σκίζει τις εταιρίες.

Η Siemens ανέγκιχτη.

αχαχαχαχαχαχαχαχα

:laughing:

Πάντα την αλήθεια λένε πρέπει να το παραδεχτούμε.

Με το "Λεφτά υπάρχουν" ενοούσαν τις περιουσίες των Ελλήνων. Και για τη Siemens πάλι την αλήθεια μας δείχνανε.

Κάνει τη δουλειά του. Μυαλό δεν έχει; Κοινή λογική δεν έχει;

Εκτελεστικό όργανο έ; ΑΜΑ κατέβει η μάνα του στους διαδηλωτές τι θα κάνουν; θα μοιράσουν τις μανάδες τους και θα λέει ο ένας στον άλλο βάρα τη μάνα μου να βαράω τη δική σου;

Αυτό είναι ήθος, αυτή είναι ανδρεία

Φυσικά υπάρχουν και κάποια καθίκια που καταχρώνται την ''εξουσία'' που έχουν. Δεν διαφωνώ.

Το θέμα είναι οτι αν το 70% είναι καθίκια(τυχαίο νούμερο), μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.-

το ειδατε οτι ο εκπροσωπος του ΔΝΤ απαιτουσε να μενει σε σπιτι με ενοικιο 9.000 ευρω το μηνα?

Αυτο ειναι που μας λεγανε στις ειδησεις οτι τρωγανε σαντουιτς στο χερι και οτι πηγαινανε με τα ποδια γιατι "οι ευρωπαιοι εχουν μαθει να μην κανουν σπαταλες" ?

Και ελα πες μου μετα οτι ειναι σπαταλη να πηγαινεις στα μπουζουκια μια φορα το μηνα και να χαλας 40 ευρω και οτι απορεις με το πως φερονται οι Ελληνες...

Newsbeast.gr | ΠΟΛΙΤΙΚΗ : Κολλημένος με τα ωραία σπίτια και την... Ακρόπολη

Φυσικά υπάρχουν και κάποια καθίκια που καταχρώνται την ''εξουσία'' που έχουν. Δεν διαφωνώ.

Φιλε Νικο,απο ολο το σωμα της αστυνομιας,ο ΜΑΤατζης ειναι οτι πιο διεστραμενο υπαρχει.Πραγματικα...

Στην υπολλοιπη αστυνομια,ναι ισχυει αυτο που λες.Δεν ειναι ολοι τοσο τρελαμενοι,κλειστομυαλοι...

αλλα οταν πας ΜΑΤατζης ,γουσταρεις ξυλικι και εντασεις.Δε βλεπω για ποιον αλλο λογο μπορει ενα παιδι 20κατι χρονων να θελει να μπει στα ΜΑΤ,παρα γιατι ειναι ακομη ενα κλειστομυαλο ατομο....

Απο προσωπα που ειναι ΜΑΤατζηδες και τα ξερω,τα ατομα ειναι απλα ΚΑΦΡΟΙ.Το μυαλο κουρκουτι!!!!

Φαινεται εξαλλου και στις πορειες....

έχω συνποδηλάτη σε Freeday, 20χρονών παλικάρι. Πάντα ευγενέστατος, κοινωνικός, χαμογελαστός και παλικάρι που νοιάζεται για την ασφάλεια των συνποδηλατών του κλείνοντας φανάρια κλπ.

Είναι και ΜΑΤατζής αλλά καθόλου κλειστόμυαλος. Πάω στοίχημα οτι η κακιά ώρα ή η ανάγκη των οδήγησε στο να στραφεί σε μια τέτοια δουλειά. Ακόμα δεν έχω κάνει κουβέντα μαζί του γι αυτό αλλά Κάφρο δε θα τον έλεγα σε καμία περίπτωση όσο τον έχω γνωρίσει εδώ και 10μήνες.

Είπαμε......μαριονέτες του συστήματος τους έχουν κάνει.

Το θέμα είναι αυτό το σάπιο το σύστημα...αφού είναι σάπιο πότε θα καταρρεύσει ρε γμτ?

Αν ηταν η αναγκη,δε θα γινοταν απλος αστυνομικος ή αστυφυλακας;

Του αρεσει 20 χρονων να του βριζουν το σπιτι και να παιζει ξυλο;

:nothing:

Οκ ο κανονας εχει και τις εξαιρεσεις του.Ισως ειναι απο τους 50 ΜΑΤατζηδες που δεν ειναι καφροι....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.