Hydra Φεβρουάριος 7, 2011 #2441 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Ενας φιλος του πατερα μου που δουλευει σε υπουργο,λεει οτι θα εχουμε εκλογες την ανοιξη...:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 7, 2011 #2442 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Ξέχνα τις εκλογές... υπάρχει οργή μαζεμένη και δεν έχουν ούτε ξεροκόματο να την καταπραϊνουν. Θα το πάνε μέχρι τέλος. Full Monty δηλαδή ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 7, 2011 #2443 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Ενας φιλος του πατερα μου που δουλευει σε υπουργο,λεει οτι θα εχουμε εκλογες την ανοιξη...:/ειναι οπως τοτε που ακουγα απο καποιους που ακουγαν απο γνωστους τους που εχουν κοννε οτι τυπωνουν δραχμες στο χολαργο το βραδυ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Φεβρουάριος 7, 2011 #2444 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 (edited) Ενας φιλος του πατερα μου που δουλευει σε υπουργο,λεει οτι θα εχουμε εκλογες την ανοιξη...:/ ΝΟΤ GONNA HAPPEN Εκλογες μεσα σε τετοια κριση σημαινει πληρη αποσταθεροποίηση του συστηματος. Επισης συμφωνα με την κοινη λογικη, ποιος θα τολμησει να παει να κανει προεκλογικη καμπανια και ομιλια; Εδω τους βλεπουν με την ακρη του ματιου τους και πεφτουν σφαλιαρες, λες να βγουνε και μπορστα σε αναλογιαο με φωτα σε πλατεια; ΠΟΥ θα κρυφτουν; Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7, 2011 από narta 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 7, 2011 #2445 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 ειναι οπως τοτε που ακουγα απο καποιους που ακουγαν απο γνωστους τους που εχουν κοννε οτι τυπωνουν δραχμες στο χολαργο το βραδυ. βέβαια, κανείς δεν έλεγε ψέματα τότε, γιατί όντως κόβανε δραχμές εκείνη την περίοδο. Κάτι επετειακές που βγήκαν πριν 6-8 μήνες. Δεν ήταν ράδιο-αρβύλα, αλλά χαλασμένο τηλέφωνο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 8, 2011 #2446 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Να τα τα λεφτά! Στο μικροσκόπιο της κυβέρνησης οι ελληνικές καταθέσεις στην Ελβετία : ΣΚΑΪ - www.skai.gr"Καταθέσεις ύψους 600 δισεκατομμυρίων ευρώ έχουν Έλληνες πολίτες σε ελληνικές τράπεζες σύμφωνα με το περιοδικό DER SPIEGEL." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 8, 2011 #2447 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 ΝΟΤGONNA HAPPEN Εκλογες μεσα σε τετοια κριση σημαινει πληρη αποσταθεροποίηση του συστηματος. Επισης συμφωνα με την κοινη λογικη, ποιος θα τολμησει να παει να κανει προεκλογικη καμπανια και ομιλια; Εδω τους βλεπουν με την ακρη του ματιου τους και πεφτουν σφαλιαρες, λες να βγουνε και μπορστα σε αναλογιαο με φωτα σε πλατεια; ΠΟΥ θα κρυφτουν; Φιλε μου ασε....εδω και χρονια πισω απο τις tv και τα pc ολοι ετσι λεμε οτι τους βλεπουμε,αλλα καθε φορα πριν τις εκλογες δε βλεπω να σκεφτονται ετσι οι ψηφοφοροι.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 8, 2011 #2448 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Μα αυτοί που σκέπτονται έτσι δε πάνε να ψηφίσουν για να "τους τιμωρήσουν":hehe: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Φεβρουάριος 8, 2011 #2449 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Ενας φιλος του πατερα μου που δουλευει σε υπουργο,λεει οτι θα εχουμε εκλογες την ανοιξη...:/ βυσμα ε? να που πανε τα λεφτα του δημοσιου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 8, 2011 #2450 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Δεν σε πιανω...Θελεις να μου πεις κατι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Φεβρουάριος 8, 2011 #2451 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 αστειευομαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Chosen Φεβρουάριος 9, 2011 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #2452 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Κι εγώ σου λέω ότι τις σημαίες τις διάλεξε ο κρητικός πιτσιρικάς που στήνει τις μακέτες και τα 5 ζευγάρια μάτια από τα οποία πέρασε το κλιπάκι για έλεγχο απλά δεν ήξεραν αν είναι πραγματικές σημαίες, τι σημαίες είναι κλπ. Αλλά αυτό δεν θα είχε ζουμί, πιο ωραίο ακούγεται το "Η προπαγάνδα της Vodafon για τον διαχωρισμό των Ελλήνων", ε; Εν τω μεταξύ στην Κερατέα... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=KhBec1_Z3bE]YouTube - εισβολη των ΜΑΤ στην Κερατέα (8.2.2011)[/ame] Στο 03:00 μου ήρθε να κάνω εμετό, χωρίς πλάκα... Απλά στο πρόσωπο του ηλικιωμένου κατοίκου έβαλα το πρόσωπο του πατέρα μου και η επόμενη σκέψη μου ήταν ποιος θα άξιζε περισσότερο την σφαίρα μου: ο ΜΑΤατζής, ο δημοσιογράφος που δεν έχει βγάλει μιλιά για το θέμα ή ο πρωθυπουργός που ακόμα βγαίνει χαμογελαστός στην Ευρώπη για να πει ότι όλα είναι υπό έλεγχο και οι Έλληνες πολίτες είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν για να ξελασπώσουμε τις Βρυξέλλες και το κύρος του €; 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Φεβρουάριος 9, 2011 #2453 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Κι εγώ σου λέω ότι τις σημαίες τις διάλεξε ο κρητικός πιτσιρικάς που στήνει τις μακέτες και τα 5 ζευγάρια μάτια από τα οποία πέρασε το κλιπάκι για έλεγχο απλά δεν ήξεραν αν είναι πραγματικές σημαίες, τι σημαίες είναι κλπ.Αλλά αυτό δεν θα είχε ζουμί, πιο ωραίο ακούγεται το "Η προπαγάνδα της Vodafon για τον διαχωρισμό των Ελλήνων", ε; Δημιουργήθηκε νέο θέμα, αλλά θα σου απαντήσω εδώ και μετά μπορείς να το μεταφέρεις εκεί. Είναι τώρα αυτή δικαιολογία; Μου θυμίζει τις δικαιολογίες προπονητών για το ψηλό γρασίδι. Δε λέω ότι όλοι στον κόσμο μας ζηλεύουν και δε μας θέλουν. Αλλά νομίζω πως ειδικά τώρα με την ανακάλυψη κοιτασμάτων ανάμεσα στις δύο ΑΟΖ της Ελλάδας και της Κύπρου (επίσημο) είναι πολύ καλή στρατηγική ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, έτσι ώστε ανενόχλητοι εξωτερικοί παράγοντες να "επιληφθούν" επί του θέματος. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, οι ΗΠΑ είναι αυτές οι οποίες πολύ θα ήθελαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα κοιτάσματα αυτά. Και με την κατάσταση που επικρατεί η "συνεκμετάλλευση" θα τους συνέφερε ιδιαίτερα, όπως τους συμφέρει τόσα χρόνια στην εξωτερική πολιτική τους η ύπαρξη πολλών μικρών ανεξάρτητων κρατών, τα οποία χειραγωγούνται ευκολότερα. Γιατί κάθε φορά που βλέπουμε τέτοιο θέμα πρέπει να το απορρίπτουμε ως μπούρδα χωρίς καν να το επεξεργαστούμε; Έτσι φτάνουμε στο άλλο άκρο από αυτό της συνωμοσιολαγνείας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Φεβρουάριος 9, 2011 #2454 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 (edited) Στρατιωτική άσκηση καταστολής εξεγερμένου πλήθους. Μετά το 3ο λεπτό εμφανίζονται οι κομπάρσοι κουκουλοφόροι που συγκρούονται με τις ένοπλες δυνάμεις. Σουρεάλ το τέλος του video, με τα φορτηγάκια με επιγραφές : Humanitarian assistance Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 9, 2011 από tamerlan 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση astrolabos Φεβρουάριος 10, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #2455 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Αυτό είναι το βίντεο που έγινε αιτία να χάση τη δουλειά του ο Νικόλας Βαφειάδης, ο οποίος απολύθηκε από την 'Καθημερινή' μετά την προβολή του στο 'Kontra Chanel'.Περιέχει ιδιαίτερα αποκαλυπτικά στοιχεία για τους μισθούς, τα προνόμια και την συμπεριφορά των βουλευτών και των εργαζομένων στην Βουλή, που εν μέσω κρίσης απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς και χαριστικές συμβάσεις.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=sBJ-LsK2jeY]YouTube - Ελλαδικό Κυνοβούλιο, οι μισθοί των Κοτζαμπάσιδων![/ame] 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Φεβρουάριος 10, 2011 #2456 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 αυτή είναι η Ελλαδίτσα - τα όργια μπροστά στα μάτια μας και εμείς καθόμαστε και κάνουμε γκρουπάκια και ταΐζουμε αγελαδίτσες μέσω fb..ΡΕ αν δε βγούμε ΟΛΟΙ-ΜΑ ΟΛΟΙ στους δρόμους ή ακόμα καλύτερα έξω από τα σπίτια τους μια ζωή έτσι θα 'μαστε..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 11, 2011 Author #2457 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 This is how it's done.BBC News - Egypt crisis: President Hosni Mubarak resigns as leader 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Φεβρουάριος 11, 2011 #2458 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 YouTube - εισβολη των ΜΑΤ στην Κερατέα (8.2.2011)Στο 03:00 μου ήρθε να κάνω εμετό, χωρίς πλάκα... Απλά στο πρόσωπο του ηλικιωμένου κατοίκου έβαλα το πρόσωπο του πατέρα μου και η επόμενη σκέψη μου ήταν ποιος θα άξιζε περισσότερο την σφαίρα μου: ο ΜΑΤατζής, ο δημοσιογράφος που δεν έχει βγάλει μιλιά για το θέμα ή ο πρωθυπουργός που ακόμα βγαίνει χαμογελαστός στην Ευρώπη για να πει ότι όλα είναι υπό έλεγχο και οι Έλληνες πολίτες είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν για να ξελασπώσουμε τις Βρυξέλλες και το κύρος του €;Όντως συγκλονιστικότατο το βίντεο...Εγώ φίλε chosen σου απαντώ ότι ο Matαντζής δεν χρειάζεται σφαίρα. Είναι αυτός ο οποίος δέχεται εντολές από ανωτέρους του. Απλό εκτελεστικό όργανο είναι, και τίποτε περισσότερο.Ένας άνθρωπος που κάνει την δουλειά του Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 11, 2011 #2459 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 Όντως συγκλονιστικότατο το βίντεο...Εγώ φίλε chosen σου απαντώ ότι ο Matαντζής δεν χρειάζεται σφαίρα. Είναι αυτός ο οποίος δέχεται εντολές από ανωτέρους του. Απλό εκτελεστικό όργανο είναι, και τίποτε περισσότερο.Ένας άνθρωπος που κάνει την δουλειά τουΑυτό το πράγμα δεν είναι δουλειά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Φεβρουάριος 11, 2011 #2460 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 και αυτό το πράγμα δεν είναι κυβέρνηση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts