Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

Από τη στιγμή που υπάρχει κόσμος που δίνει 150 € για κούρεμα, τότε καλά κάνει και τα παίρνει. Προσφορά και ζήτηση;)

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός.

Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έδωσε ένα βασικό μισθό για κούρεμμα, σχολιάστηκε πιο πάνω αρνητικά.

Εγώ απλά επισήμανα τη θετική επίπτωση της περίστασης.

τι να σχολιάσουμε; καλά έκανε και τα πήρε...εσύ θα τα άφηνες ;

Ωπ καλε... ο haya που με εκραζε ..... Οχι φιλε μου ,ειναι κλεψια ,πως ,μα γιατι να τα παρει αφου δεν αξιζει τοσο?Ποσο μαλλον οταν ξερει οτι κλεβει..... πωπω δεν το περιμενα απο σενα... απογοητευσις :(

Α ρε ποσο πλακα εχετε μερικοι. :clap::man_in_love:

όταν θα μάθεις να σκέφτεσαι τότε έλα να μιλήσεις και έχε μαζί σου και κανένα επιχείρημα.

Ο συγκεκριμένος μπαρμπέρης σου λέει, μεγάλε εγώ τόσο κοστολογώ τη δουλειά μου, θες; Αμα θες (και εχεις) πας και του τα σκας και παίρνεις και την απόδειξη σου στο τέλος και είστε όλοι χαρούμενοι. Που βλέπεις την κλεψιά ή την παρανομία ;

Άμα δεν το καταλαβαίνεις αυτό, τράβα να μαυροπουλήσεις κανα εισητήριο, έλα να μας το πεις όλος χαρά για τη μαγκιά σου, και τις εξυπνάδες σου άστες για κανα νηπιαγωγείο που μπορεί να μην ξέρουν να σου απαντήσουν.

όταν θα μάθεις να σκέφτεσαι τότε έλα να μιλήσεις και έχε μαζί σου και κανένα επιχείρημα.

Ο συγκεκριμένος μπαρμπέρης σου λέει, μεγάλε εγώ τόσο κοστολογώ τη δουλειά μου, θες; Αμα θες (και εχεις) πας και του τα σκας και παίρνεις και την απόδειξη σου στο τέλος και είστε όλοι χαρούμενοι. Που βλέπεις την κλεψιά ή την παρανομία ;

Άμα δεν το καταλαβαίνεις αυτό, τράβα να μαυροπουλήσεις κανα εισητήριο, έλα να μας το πεις όλος χαρά για τη μαγκιά σου, και τις εξυπνάδες σου άστες για κανα νηπιαγωγείο που μπορεί να μην ξέρουν να σου απαντήσουν.

Απλα lol....γραψε εκθεσεις,οτι και να λες,ξερεις ποσο ψευτης εισαι.Αν οχι .....κεφαλιου σου.Αντε γεια. :smoke:

o haya έχει δίκιο καμία σχέση το ένα με το άλλο..

όταν έχεις μαγαζί και πουλάς προϊόντα/υπηρεσίες(ιδιωτική επιχείρηση) τηρώντας όλους τους κανόνες από ασφάλεια μέχρι και απόδειξη μπορείς να πουλήσεις όσο θέλεις..

αν τώρα είναι το ίδιο αυτό με το να πάρεις ένα εισιτήριο για μια συναυλία και να το πουλήσεις διπλή τιμή σε κάποιον εκμεταλλευόμενος την κ***α του τι να πω??

ο άλλος φίλε έχει μαγαζί και ότι άλλο συνεπάγεται για πουλήσει κάτι, εσύ τι έχεις;;;;;;;;

Μα και πάλι ο κουρέας την ταύλα των πλουσίων ικανοποιεί. Δίνουν 150 € και αισθάνονται ωραία που τα δώσανε. Δε θα βγούν από το κομμωτήριο και θα φωνάζουν "Ληστεία!":hehe:

Μαλιστα...αν ειναι να διαχωριζει την ανηθικοτητα απο την ηθικοτητα μια αποδειξη,μια αδεια και ενας τιτλος ("μαγαζατορας" κτλπ)....

Δε θα πω αν εχει ή οχι δικιο ο haya ,ουτε οτι εχω εγω.Ο κουρεας εδω ζητησε 700,ο τυπας μου ζητησε 70,οχι εγω που το πουλησα.Ειναι και αυτο μια διαφορα...αλλα nevermind,δεν εχει σημασια ουτως ή αλλως.Το αστειο ειναι αλλου....στην ολη ιδεολογια.

Σαν να μου λετε οτι οι πιο πολλοι νομοι ειναι δικαιοι επειδη απλα ειναι νομοι. :nothing:

Θεμα ληξαν.Μια παρατηρηση σε αυτο που ειπε ο haya εκανα...δεν εχει νοημα να ασχοληθω περισσοτερο....Θα κρατησω τον εγωισμο μου....

Μετα ειναι να μην εξοργιζουν τον κοσμο με αυτα που κανουν?Ποσες θυσιες να κανει ο κοσμος και να ακουει για το κουρεμα του σπιρτουλι 700 ευρω...

Μετα ειναι να μην εξοργιζουν τον κοσμο με αυτα που κανουν?Ποσες θυσιες να κανει ο κοσμος και να ακουει για το κουρεμα του σπιρτουλι 700 ευρω...

To θεμα εινι οτι δεν εχει μαλια. Τι κουρεψε; Το μουστακι; :hang3:

Μήν διαμαρτύρεστε ότι σπαταλούν λεφτά σε κομμωτήρια!

Ευκαιρία ψάχνουν να δημιουργήσουν θέση κουρέα στην βουλή και να διορίσουν αντίστοιχο κομματόσκυλο...:hehe:

Εντάξει ενας πρωθυπουργός που κομματιάζει το ελληνικό γένος χαλάει 700 ευρω για 2 τριχές (οχι τρίχες) και ενα παλικαράκι σαν και εμένα που μαμιέται στην δουλειά χαλαει μολις 13 ευρω το 6μηνο και αν.

Μπράβο μας τουλάχιστον τωρα ξέρω οτι οι τρίχες του ειναι ιερές!!

To να γραφει το gossiptv "τριχες" δεν περασε απο κανενος το μυαλο;

Όχι φίλε. Και όσω προσπαθείς να σπιλώσεις την φήμη του gossip τόσο η φήμη αυτή θα δυναμώνει.

(BTW το gossip έχει γράψει ότι είμαι γιος της Καγιά. xaxaxaxaxa έλεος :hehe: !)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.