astrolabos Δεκέμβριος 17, 2010 #2201 Δεκέμβριος 17, 2010 Από τη στιγμή που υπάρχει κόσμος που δίνει 150 € για κούρεμα, τότε καλά κάνει και τα παίρνει. Προσφορά και ζήτηση
Guest Δεκέμβριος 17, 2010 #2202 Δεκέμβριος 17, 2010 Μάλλον δεν έγινα κατανοητός.Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έδωσε ένα βασικό μισθό για κούρεμμα, σχολιάστηκε πιο πάνω αρνητικά.Εγώ απλά επισήμανα τη θετική επίπτωση της περίστασης.
Hydra Δεκέμβριος 17, 2010 #2203 Δεκέμβριος 17, 2010 τι να σχολιάσουμε; καλά έκανε και τα πήρε...εσύ θα τα άφηνες ; Ωπ καλε... ο haya που με εκραζε ..... Οχι φιλε μου ,ειναι κλεψια ,πως ,μα γιατι να τα παρει αφου δεν αξιζει τοσο?Ποσο μαλλον οταν ξερει οτι κλεβει..... πωπω δεν το περιμενα απο σενα... απογοητευσις Α ρε ποσο πλακα εχετε μερικοι. :clap::man_in_love:
hayabusa Δεκέμβριος 17, 2010 #2204 Δεκέμβριος 17, 2010 όταν θα μάθεις να σκέφτεσαι τότε έλα να μιλήσεις και έχε μαζί σου και κανένα επιχείρημα. Ο συγκεκριμένος μπαρμπέρης σου λέει, μεγάλε εγώ τόσο κοστολογώ τη δουλειά μου, θες; Αμα θες (και εχεις) πας και του τα σκας και παίρνεις και την απόδειξη σου στο τέλος και είστε όλοι χαρούμενοι. Που βλέπεις την κλεψιά ή την παρανομία ; Άμα δεν το καταλαβαίνεις αυτό, τράβα να μαυροπουλήσεις κανα εισητήριο, έλα να μας το πεις όλος χαρά για τη μαγκιά σου, και τις εξυπνάδες σου άστες για κανα νηπιαγωγείο που μπορεί να μην ξέρουν να σου απαντήσουν.
Hydra Δεκέμβριος 17, 2010 #2206 Δεκέμβριος 17, 2010 όταν θα μάθεις να σκέφτεσαι τότε έλα να μιλήσεις και έχε μαζί σου και κανένα επιχείρημα. Ο συγκεκριμένος μπαρμπέρης σου λέει, μεγάλε εγώ τόσο κοστολογώ τη δουλειά μου, θες; Αμα θες (και εχεις) πας και του τα σκας και παίρνεις και την απόδειξη σου στο τέλος και είστε όλοι χαρούμενοι. Που βλέπεις την κλεψιά ή την παρανομία ; Άμα δεν το καταλαβαίνεις αυτό, τράβα να μαυροπουλήσεις κανα εισητήριο, έλα να μας το πεις όλος χαρά για τη μαγκιά σου, και τις εξυπνάδες σου άστες για κανα νηπιαγωγείο που μπορεί να μην ξέρουν να σου απαντήσουν.Απλα lol....γραψε εκθεσεις,οτι και να λες,ξερεις ποσο ψευτης εισαι.Αν οχι .....κεφαλιου σου.Αντε γεια. :smoke:
performer Δεκέμβριος 17, 2010 #2207 Δεκέμβριος 17, 2010 o haya έχει δίκιο καμία σχέση το ένα με το άλλο..όταν έχεις μαγαζί και πουλάς προϊόντα/υπηρεσίες(ιδιωτική επιχείρηση) τηρώντας όλους τους κανόνες από ασφάλεια μέχρι και απόδειξη μπορείς να πουλήσεις όσο θέλεις..αν τώρα είναι το ίδιο αυτό με το να πάρεις ένα εισιτήριο για μια συναυλία και να το πουλήσεις διπλή τιμή σε κάποιον εκμεταλλευόμενος την κ***α του τι να πω??ο άλλος φίλε έχει μαγαζί και ότι άλλο συνεπάγεται για πουλήσει κάτι, εσύ τι έχεις;;;;;;;;
astrolabos Δεκέμβριος 17, 2010 #2208 Δεκέμβριος 17, 2010 Μα και πάλι ο κουρέας την ταύλα των πλουσίων ικανοποιεί. Δίνουν 150 € και αισθάνονται ωραία που τα δώσανε. Δε θα βγούν από το κομμωτήριο και θα φωνάζουν "Ληστεία!":hehe:
Hydra Δεκέμβριος 17, 2010 #2209 Δεκέμβριος 17, 2010 Μαλιστα...αν ειναι να διαχωριζει την ανηθικοτητα απο την ηθικοτητα μια αποδειξη,μια αδεια και ενας τιτλος ("μαγαζατορας" κτλπ).... Δε θα πω αν εχει ή οχι δικιο ο haya ,ουτε οτι εχω εγω.Ο κουρεας εδω ζητησε 700,ο τυπας μου ζητησε 70,οχι εγω που το πουλησα.Ειναι και αυτο μια διαφορα...αλλα nevermind,δεν εχει σημασια ουτως ή αλλως.Το αστειο ειναι αλλου....στην ολη ιδεολογια. Σαν να μου λετε οτι οι πιο πολλοι νομοι ειναι δικαιοι επειδη απλα ειναι νομοι. Θεμα ληξαν.Μια παρατηρηση σε αυτο που ειπε ο haya εκανα...δεν εχει νοημα να ασχοληθω περισσοτερο....Θα κρατησω τον εγωισμο μου....
argi Δεκέμβριος 17, 2010 #2210 Δεκέμβριος 17, 2010 Μετα ειναι να μην εξοργιζουν τον κοσμο με αυτα που κανουν?Ποσες θυσιες να κανει ο κοσμος και να ακουει για το κουρεμα του σπιρτουλι 700 ευρω...
narta Δεκέμβριος 17, 2010 #2211 Δεκέμβριος 17, 2010 Μετα ειναι να μην εξοργιζουν τον κοσμο με αυτα που κανουν?Ποσες θυσιες να κανει ο κοσμος και να ακουει για το κουρεμα του σπιρτουλι 700 ευρω...To θεμα εινι οτι δεν εχει μαλια. Τι κουρεψε; Το μουστακι; :hang3:
astrolabos Δεκέμβριος 17, 2010 #2212 Δεκέμβριος 17, 2010 και να είχε και τίποτα να κουρέψει, πάει στο καλό
neuromancer Δεκέμβριος 17, 2010 #2214 Δεκέμβριος 17, 2010 Ε ρε σεις... αν πήγε με γυναίκα και κόρη και πέρασαν κι αυτές ένα χέρι... και λίγα πλήρωσε!
Lakisss Δεκέμβριος 17, 2010 #2215 Δεκέμβριος 17, 2010 Μήν διαμαρτύρεστε ότι σπαταλούν λεφτά σε κομμωτήρια! Ευκαιρία ψάχνουν να δημιουργήσουν θέση κουρέα στην βουλή και να διορίσουν αντίστοιχο κομματόσκυλο...
Vamire Δεκέμβριος 18, 2010 #2216 Δεκέμβριος 18, 2010 Εντάξει ενας πρωθυπουργός που κομματιάζει το ελληνικό γένος χαλάει 700 ευρω για 2 τριχές (οχι τρίχες) και ενα παλικαράκι σαν και εμένα που μαμιέται στην δουλειά χαλαει μολις 13 ευρω το 6μηνο και αν.Μπράβο μας τουλάχιστον τωρα ξέρω οτι οι τρίχες του ειναι ιερές!!
kadmos Δεκέμβριος 18, 2010 #2217 Δεκέμβριος 18, 2010 To να γραφει το gossiptv "τριχες" δεν περασε απο κανενος το μυαλο;
winters Δεκέμβριος 19, 2010 #2218 Δεκέμβριος 19, 2010 To να γραφει το gossiptv "τριχες" δεν περασε απο κανενος το μυαλο; Όχι φίλε. Και όσω προσπαθείς να σπιλώσεις την φήμη του gossip τόσο η φήμη αυτή θα δυναμώνει. (BTW το gossip έχει γράψει ότι είμαι γιος της Καγιά. xaxaxaxaxa έλεος !)
billpeppas Δεκέμβριος 19, 2010 #2219 Δεκέμβριος 19, 2010 Να του πέσει... και η τελευταία τρίχα που έχει.Geoffrey ε Geoffrey.
Lakisss Δεκέμβριος 19, 2010 #2220 Δεκέμβριος 19, 2010 Εδώ όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες Zougla online - Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί... κουρεύονται
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.