colt3003 Ιούνιος 16, 2014 #17061 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Και όσον αφορά την Ελλάδα, το πρόβλημα ότι όλοι οι μετανάστες είναι ανειδίκευτοι εργάτες και ανίκανοι να απορροφηθούν από την αγορά εργασίας και από την ελληνική κοινωνία για 5-10 χρόνια, λόγω χάσματος γλώσσας, πολιτισμού και θρησκείας (που σου αρέσει βέβαια να διατηρείς το χάσμα αυτό ανοίγοντας τζαμιά).Αυτό επιδέχεται περαιτέρω προτάσεων. Δυστυχώς πολλοί απο αυτούς τους ανειδίκευτους εργάτες κατέλαβαν θέσεις που υπήρχαν (γιατί όλοι αρέσκονται να λησμονούν πως ανέκαθεν στη χώρα μας υπήραν θέσεις ανειδίκευτων εργατών) παραγκωνίζοντας ταυτόχρονα τους ιθαγενείς οι οποίοι ανέβηκαν λέβελ με την απόκτηση ειδίκευσης. Φυσικά, είναι δύσκολο κάποιος ειδικευμένος να γυρίσει στην ανειδίκευτη εργασία, αλλά αυτό είναι κάτι που επαφίεται στις προσωπικές επιλογές του καθενός. Το ακόμα χειρότερο είναι πως κοντά στην ανειδίκευτη εργασία την ίδια διαδρομή είχαν και οι τέχνες, οι οποίες όμως ξεκίνησαν απο άλλη αφετηρία (διαρκής απαξίωση της τεχνικής εκπαίδευσης μέσω βλακώδους προπαγάνδας για το ''υποβαθμισμένον'' των τεχνικών σχολών / λυκείων) με αποτέλεσμα και εκεί να δημιουργείται ένα κενό που πάλι καλύπτεται απο ξένους (σε μικρότερο βαθμό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 16, 2014 #17062 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Η διαφορα μου με τη χρυση αυγη ειναι οτι αυτοι ειναι μαχαιροβγαλτες και θελουνε να επιβληθουνε σε ολη την κοινωνια. Δεν καταλαβαινω γιατι σε χαλαει που σου λεω οτι αν καθαριζα ενα ατομο και γινοτανε ο κοσμος ουτοπια εκ θαυματος, θα το εκανα. Εσυ δεν θα εμπαινες στο πειρασμο δηλαδη.Αλλα σου απαντησα ηδη δεν πιστευω οτι βοηθανε σε κατι τακτικες του στυλ 17 Νοεμβρη κ.τ.λΔεν μιλησα για εθνοκαθαρσεις και γενοκτονιες,μην βαζεις στο στομα μου λογια που δεν εγραψα.Αλλα βεβαια οποιος δεν εχει να μιλησει με επιχειρηματα , προσπαθει να πιαστει απο οπου μπορει.Αμα θες να ξερεις ειμαι καθετα αντιθετος σε σταλινικες τακτικες.Αν ειχε γραψει μηνυμα καποιος του εγχωριου Κ.Κ.Ε θα τον εκραζα οπως κραζω εσενα.Η μοναδα pre-crime του Τομ Κρουζ θα ηταν καθ'οδον τωρα. Pentagon preparing for mass civil breakdown | Nafeez Ahmed | Environment | theguardian.com"Launched in 2008 – the year of the global banking crisis – the DoD 'Minerva Research Initiative' partners with universities "to improve DoD's basic understanding of the social, cultural, behavioral, and political forces that shape regions of the world of strategic importance to the US."Among the projects awarded for the period 2014-2017 is a Cornell University-led study managed by the US Air Force Office of Scientific Research which aims to develop an empirical model "of the dynamics of social movement mobilisation and contagions." The project will determine "the critical mass (tipping point)" of social contagians by studying their "digital traces" in the cases of "the 2011 Egyptian revolution, the 2011 Russian Duma elections, the 2012 Nigerian fuel subsidy crisis and the 2013 Gazi park protests in Turkey."Twitter posts and conversations will be examined "to identify individuals mobilised in a social contagion and when they become mobilised." Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούνιος 16, 2014 #17063 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Υποθετικό σενάριο :Τον Ιανουάριο του 2014, ο Φερνάντο Σάντος υπογράφει 5ετές συμβόλαιο για να κοουτσάρει την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Στα γήπεδα της Βραζιλίας η εθνική αντί για το 4-4-2 του '94 εφαρμόζει το 3-5-2. Ο Σάντος δεν προλαβαίνει όχι την παρέλαση, αλλά ούτε και τον 15αύγουστο. Προφανώς κινείται νομικά εναντίον των εργοδοτών του και απαιτεί να πληρωθεί τα χρήματα που αναλογούσαν στο 5ετές συμβόλαιό του.Αντικαταστείστε τώρα τον Σάντος με τον Χάρη Θεοχάρη και την ΕΠΟ με την ΓΓΔΕ. Αντί να κατηγορούν αυτούς που θέσπισαν την 5ετή θητεία του ΓΓΔΕ (φαντάζεστε κυβέρνηση Τσίπρα με ΓΓΔΕ Θεοχάρη), κράζουν την αποζημείωση που υποτίθεται ότι ζήτησε ο Θεοχάρης (πράγμα που ο ίδιος αρνείται ότι συνέβει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 16, 2014 #17064 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Υποθετικό σενάριο :Τον Ιανουάριο του 2014, ο Φερνάντο Σάντος υπογράφει 5ετές συμβόλαιο για να κοουτσάρει την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Στα γήπεδα της Βραζιλίας η εθνική αντί για το 4-4-2 του '94 εφαρμόζει το 3-5-2. Ο Σάντος δεν προλαβαίνει όχι την παρέλαση, αλλά ούτε και τον 15αύγουστο. Προφανώς κινείται νομικά εναντίον των εργοδοτών του και απαιτεί να πληρωθεί τα χρήματα που αναλογούσαν στο 5ετές συμβόλαιό του. Αντικαταστείστε τώρα τον Σάντος με τον Χάρη Θεοχάρη και την ΕΠΟ με την ΓΓΔΕ. Αντί να κατηγορούν αυτούς που θέσπισαν την 5ετή θητεία του ΓΓΔΕ (φαντάζεστε κυβέρνηση Τσίπρα με ΓΓΔΕ Θεοχάρη), κράζουν την αποζημείωση που υποτίθεται ότι ζήτησε ο Θεοχάρης (πράγμα που ο ίδιος αρνείται ότι συνέβει) Γιώργο η 5ετια του ΓΓΔΕ ήταν μνημονιακη υποχρέωση προκειμένου να μην ειναι ευάλωτη αυτή η θέση σε πολιτικές σκοπιμότητες. Τώρα όσον αφορά το να φανταστούμε Τσίπρα με Θεοχαρη θα πω και θα το αφήσω εκει. Η πραγματικότητα μερικές φορές ξεπερνάει τη φαντασία. Για το θέμα που συζητάτε πιο πάνω δε θα κάτσω εγω να βοηθήσω στην αγιογράφηση της αριστερας. Αν οι αριστεροί πιστεύουν οτι ειναι άγιοι και εγω ο διαβολος, τότε απλα να πω οτι σας βλέπω σαν παιδιά μου και δουλειά δεν εχω. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούνιος 16, 2014 #17065 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 το point μου είναι, ότι και να τα ζήταγε, καλά θα εκανε. ας το είχαν σκεφτεί καλύτερα όταν δημιούργησαν τη συγκεκριμένη θέση με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 16, 2014 #17066 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Εσύ τώρα θέλεις να μου πεις ότι φιλελεύθεροι spies πετάνε τις μολότοφ για να νομίζουμε οι υπόλοιποι ότι φταίνε αυτοί που κάνουν τις πορείες. Δεκτόν σαν υπόθεση.Ξέρεις τι άλλο δέχομαι σαν υπόθεση? Ότι αυτοί που πετάνε πέτρες/αντικείμενα το κάνουν από βλακεία ή αμέλεια. Το βου εννοούσα, και συγκεκριμένα τη βλακεία. Υπάρχει πολύς κόσμος που γουστάρει τη βία για τη βία.Ότι υπάρχουν υποκινητές, ώστε να παρασυρθούν οι από πάνω βλάκες, το θεωρώ από πολύ πιθανό έως δεδομένο, αλλά δεν πήγαινε εκεί το σχόλιό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 16, 2014 #17067 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Το βου εννοούσα, και συγκεκριμένα τη βλακεία. Υπάρχει πολύς κόσμος που γουστάρει τη βία για τη βία. Αυτό είχα κατά νου στην αρχή αλλά νόμιζα ότι διαφωνείς. Όλος αυτός ο κόσμος που πάει πολιτικά? Στην αριστερά και στη χρυσή αυγή. Τυχαίο? Δεν νομίζω Για το θέμα που συζητάτε πιο πάνω δε θα κάτσω εγω να βοηθήσω στην αγιογράφηση της αριστερας. Αν οι αριστεροί πιστεύουν οτι ειναι άγιοι και εγω ο διαβολος, τότε απλα να πω οτι σας βλέπω σαν παιδιά μου και δουλειά δεν εχω. Εσύ δεν παίζει να τραβολογιέσαι αφιλοκερδώς στα forums με τόσους αριστερούς. Όλα για το βιβλίο σου τα κάνεις. (ελπίζω μόνο η αναμονή να μην είναι ίδια με τις ιστορίες του Dolly) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούνιος 16, 2014 #17068 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Αν βλέπεις τέτοια "καλόπαιδα" στην ανεργία τότε φαντάσου τι τραβάνε και οι υπόλοιποι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 16, 2014 #17069 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Εσύ τώρα θέλεις να μου πεις ότι φιλελεύθεροι spies πετάνε τις μολότοφ για να νομίζουμε οι υπόλοιποι ότι φταίνε αυτοί που κάνουν τις πορείες. Δεκτόν σαν υπόθεση. Ξέρεις τι άλλο δέχομαι σαν υπόθεση? Ότι αυτοί που πετάνε πέτρες/αντικείμενα το κάνουν από βλακεία ή αμέλεια. Όχι φιλελεύθεροι spies, ασφαλίτες, στην αρχή, μετά παίρνουν μπρος οι αναρχομπάχαλοι βλάκες.. [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] Έχεις δίκιο στο πρώτο κομμάτι. Συνήθως αυτοί που πράττουν βίαια είναι αναρχικοί ή χρυσαυγίτες. Και οι δύο κατηγορίες είναι ουγκα μπούγκα κατά τη δική μου γνώμη. Από πολιτικούς τώρα, έχω την αίσθηση ότι μια μεγάλη μερίδα στην αριστερά είναι λίγο κουκουρούκου σε αυτά που λένε και κάνουν. Όσο ξεκάθαρος είναι ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, άλλο τόσο και αυτοί. Όχι ότι δεν υπάρχουν μαργαριτάρια από δεξιά, ίσα ίσα. Και δεν το πάω καθόλου στη ΧΑ. Αλλά κατά τη δική μου οπτική, αποτελούν εξαίρεση. Μπορεί να είμαι και biased αλλά μέχρι τώρα αυτήν την εντύπωση έχω. Ότι η πλειοψηφία των πολιτικών της αριστεράς είναι στην πράξη για τα μπάζα. Όλο αυτό, είναι πολύ πιο δεκτό σαν ποστ από το προηγούμενο.. Για το link με την ΝΔ, πες μου σε ποιο σημείο αναφέρεσαι. Το άρθρο παραείναι μεγάλο για να το ψάξω. O ONNEΔίτης Καλαμπόκας δολοφόνησε τον Αριστερό Τεμπονέρα πριν 24-25 χρόνια. Αυτό είναι όλο.. Α! και ότι ο Καλαμπόκας είναι ελευθερος.. Τα κέρδη :P Μετά από αυτό, δεν θα έπρεπε να συνεχίσουμε την κουβέντα.. Άνθρωπος από την μία, κέρδη από την άλλη, και μου λες ότι η Δεξιά είναι καλή? [MENTION=1085]sotiris[/MENTION] Σε κάποια από αυτά που γράφεις συμφωνώ, σε άλλα διαφωνώ, θα γράψω το βράδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 16, 2014 #17070 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Μετά από αυτό, δεν θα έπρεπε να συνεχίσουμε την κουβέντα.. Άνθρωπος από την μία, κέρδη από την άλλη, και μου λες ότι η Δεξιά είναι καλή? Μου θυμίζεις τον michael moore στο ντοκιμαντερ του που είπε ότι οι μεγαλο-τραπεζίτες στο Αμέρικα είναι άρρωστοι επειδή ενεργοποιείται η ντοπαμίνη κάθε φορά που κάνουν επενδύσεις. Δεν πιστεύω να θες να απαντήσω στο σχόλιο σου πάνω σε κάτι που είπα χαριτολογώντας, έτσι? Σε άλλη νότα, ο μπουμπούκος δεσμεύτηκε δημοσίως ( ) ότι δεν θα ψηφίσει άλλα (μνημονιακά) μέτρα. Το βάζω εδώ για να το ξαναδούμε μετά από ένα τριμηνάκι.Τι είπα πριν ότι οι αριστεροί λένε κουκουρούκου? Το επιβεβαίωσε και ο Μητρόπουλος στο βίντεο. Άσχετο αλλά πήγα στα sites του Μητρο και του Adonis. Ο δεύτερος έχει βιογραφικό ενώ ο πρώτος όχι. Μάλλον είναι πάγια τακτική για ευκολότερες τούμπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Ιούνιος 17, 2014 #17071 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Εγω δεν θα κατσω να υποστηριξω κανεναν, αλλα αν καποιοι ειναι εναντια στη βια, να ειναι καυστικοι και στη μεγαλυτερη βια απο ολες, την κρατικη. Αλλιως ειναι υποκριτες. http://s21.postimg.org/422bqdhs3/10153880_1496979540523246_1732752590854636063_n.jpg' alt='10153880_1496979540523246_1732752590854636063_n.jpg'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 17, 2014 #17072 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Κομμουνισμός χωρίς να σε βιάσει το κράτος, δεν γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 17, 2014 #17073 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 [MENTION=1085]sotiris[/MENTION] δεν σε έχω ξεχάσει, χρόνο δεν έχω..Κομμουνισμός χωρίς να σε βιάσει το κράτος, δεν γίνεται.Δεν ξέρω αν γίνεται ή δεν γίνεται, αλλά αυτή την στιγμή είμαι σίγουρος ότι κομμουνισμό δεν έχουμε και το κράτος μας τον φοράει ασάλιωτο μια χαρά.. Που τον το φοράνε οι αγορές, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 17, 2014 #17074 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Σοσιαλισμό είχαμε/έχουμε και μας τον φόραγε. Φαντάσου τι θα γίνει αν η παραγωγή και διανομή αγαθών περνάει αποκλειστικά από το κράτος. Θα το φυσάμε και δεν θα κρυώνει Η έλλειψη κινήτρων ως συστατικό είναι σημαντική απώλεια για μια οικονομία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 17, 2014 #17075 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Σοσιαλισμό είχαμε/έχουμε και μας τον φόραγε.Ε πες το τόσους μήνες ότι είσαι από αυτούς που έχουν μπλέξει την λαμογιά με τον κρατισμό και τον κρατισμό με τον σοσιαλισμό και πιστευεις ότι έχουμε σοσιαλισμό...ΟΚ, χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, και χωρίς να είμαι ειρωνικός, δεν βρίσκω λόγο να απαντάω σε κάτι δικό σου πλέον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 17, 2014 #17076 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Ε πες το τόσους μήνες ότι είσαι από αυτούς που έχουν μπλέξει την λαμογιά με τον κρατισμό και τον κρατισμό με τον σοσιαλισμό και πιστευεις ότι έχουμε σοσιαλισμό....Nα κάνω μια ειλικρινή χωρίς ειρωνεία ερώτηση?Κομμουνισμό όπου τον έχουμε αναφέρει, δεν έχουμε γιατί δεν είναι έτσι ο κομμουνισμός (Κούβα, Κίνα, κλπ)Σοσιαλισμό δεν έχουμε γιατί δεν είναι έτσι ο σοσιαλισμός (Γαλλία, Αγγλία ενίοτε, Ελλάδα, δεν ξέρω που αλλού) Τι σκατά έχουμε αφενός, και που, έχουμε ΚΑΠΟΙΟ απο αυτά τα πολιτεύματα όπως πρέπει για να ξέρουμε απο που να αντλούμε παραδείγματα και να φέρνουμε παραδείγματα. Γιατί κάθε φορά, "εκεί δεν έχουν τέτοιο, το έχουν κάνει κώλο, και το έχουν όπως τους βολεύει".Θα δεχτώ και σαν απάντηση το "πουθενά, εμείς θα το κάνουμε αγνά" (δεν ειρωνεύομαι), αλλά θέλω να ξέρω, για να πάω να δω και να διαβάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 17, 2014 #17077 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Nα κάνω μια ειλικρινή χωρίς ειρωνεία ερώτηση?Κομμουνισμό όπου τον έχουμε αναφέρει, δεν έχουμε γιατί δεν είναι έτσι ο κομμουνισμός (Κούβα, Κίνα, κλπ)Σοσιαλισμό δεν έχουμε γιατί δεν είναι έτσι ο σοσιαλισμός (Γαλλία, Αγγλία ενίοτε, Ελλάδα, δεν ξέρω που αλλού) Τι σκατά έχουμε αφενός, και που, έχουμε ΚΑΠΟΙΟ απο αυτά τα πολιτεύματα όπως πρέπει για να ξέρουμε απο που να αντλούμε παραδείγματα και να φέρνουμε παραδείγματα. Γιατί κάθε φορά, "εκεί δεν έχουν τέτοιο, το έχουν κάνει κώλο, και το έχουν όπως τους βολεύει".Θα δεχτώ και σαν απάντηση το "πουθενά, εμείς θα το κάνουμε αγνά" (δεν ειρωνεύομαι), αλλά θέλω να ξέρω, για να πάω να δω και να διαβάσω.Έχουμε νεοφιλελευθερο καπιταλισμό, με μία γενναία δόση λαμογιάς.Δεν βλέπεις σχέσεις κεφαλαίου-κυβέρνησης? Δεν βλέπεις την κυβέρνηση να σώζει τις τράπεζες και να μεταφέρει το βάρος στον λαό?Κομμουνισμό, δεν νομίζω να έχουμε πουθενά, εκεί που ΙΣΩΣ είχαμε (και λέω ίσως γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβαινε ήταν στην Ρωσία του '17-'36 . Δηλαδή από την επανάσταση των Μπολσεβίκων του Λένιν μέχρι πριν τον πόλεμο όπου ήρθε και τα μάμησε όλα.Σοσιαλισμό δεν ξέρω αν έχουμε κάπου, δεν το έχω δει σίγουρα πουθενά στην Ευρώπη, αυτό που έχουμε σε πολλές χώρες είναι πιο μετριοπαθή σοσιαλοδημοκρατικά καθεστώτα, χωρίς να είναι ιδιαίτερα κοντά στον σοσιαλισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 17, 2014 #17078 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Πέραν του ότι είπε ο Ντολάρας (που ακόμα δεν έχει γράψει το story για το communism)Σου απαντάω [MENTION=2868]Myralis[/MENTION]. Όταν έχεις central planned economy και πολλούς ελέγχους μέσω γραφειοκρατίας, κτλ τότε τα φαινόμενα κρατικής λαμογιάς και διαφθοράς ανεβαίνουν. Γιατί? Επειδή δεν υπάρχουν επαρκή κίνητρα για να μην καθυστερεί ο άλλος τις υπογραφές ή μπορεί πιο εύκολα να κάνει κομπινούλες με παράνομες πληρωμές για να επιταχύνει εκ των έσω διαδικασίες.Αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους που εγώ προσωπικά δεν θέλω το κράτος να έχει περισσότερο έλεγχο από ότι του αρμόζει. Εύχομαι να αποκτήσω κάποια στιγμή προσωπική εμπειρία από τις δημόσιες υπηρεσίες της Σουηδίας και της Νορβηγίας για να εμβαθύνω την άποψη μου περί σοσιαλισμού. Με βάση την Ελλάδα, οριακά τον δέχομαι ως σύστημα. Οπότε ο κομμουνισμός που ελέγχει τα πάντα είναι big NO NO.Τώρα που σου απάντησα σοβαρά, ας σου δώσω και μια σοβαρή απάντηση στο άλλο πριν. Τα κέρδη (αν και το είπα τότε για χαβαλέ) λειτουργούν ως αξιόλογο κίνητρο για αύξηση παραγωγικότητας. Με υψηλή φορολογία απλά επιτυγχάνεις το αντίθετο. Λίγοι δουλεύουν για την ψυχή της μάνας τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 17, 2014 #17079 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Έχουμε νεοφιλελευθερο καπιταλισμό, με μία γενναία δόση λαμογιάς.Please μην τα γράφεις αυτά γιατί τρίζουν τα αρθριτικά του John Nash*. Αν είχαμε νεοφιλελευθερισμό, δεν θα είχαμε επιρροή της κυβέρνησης στην αγορά.Mixed economy έχουμε κι εμείς, απλά τα έχουμε κάνει λίγο σκατά.*Για να δεις και τι παπάρας είναι ο Μητρόπουλος. Λέει για κούρεμα χρέους που από ότι φαίνεται θέλει 100 διαδικασίες, σοβαρής γνώση πολιτικο-οικονομικών, κάνε-ράνε-κτλ και τύχη για το ΑΝ θα γίνει. Ενώ από την άλλη δεν ήξερε και πήγε να υποβιβάσει τον νομπελίστα οικονομικών.Πηγή: Το βίντεο "Ο Ενικός" στις 2 Jun σχετικά με το χρέος. Νομίζω είναι το ίδιο source που ανέβασα πιο πάνω.edit: Στη Βόρεια Κορέα τι έχουνε? Φασισμό αλλά μας έκαναν πλύση εγκεφάλου οι αμερικάνοι ότι δήθεν έχουν κομμουνισμό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 17, 2014 #17080 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Έχουμε νεοφιλελευθερο καπιταλισμό, με μία γενναία δόση λαμογιάς.Δεν βλέπεις σχέσεις κεφαλαίου-κυβέρνησης? Δεν βλέπεις την κυβέρνηση να σώζει τις τράπεζες και να μεταφέρει το βάρος στον λαό?Οι τραπεζες επρεπε να αφεθουν στην καταρευση κατα τη γνωμη σου?Αν οχι, ποιος θα πληρωνε το λογαριασμο?Αν ναι, θελω να δω απο κοντα την κολλεκτιβα/κοοπερατιβα που σου εχει παρει τα μυαλα.(ο νεοφιλελευθερος καπιταλισμος δεν εχει θεση στην ελλαδα ακομα, γι'αυτο πηρε 1% στις τελευταιες εκλογες.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.