Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

ΤΙΙΙΙΙΙ? Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος ....

Εσύ νομίζεις ότι κυβερνήσεις πέφτουν μόνο απο ομαδάρες >50,0001% ?

Νομίζεις ότι αλλαγές καθεστώτων έγιναν απο ομαδάρες >50,0001% ?

Νομίζεις ότι επαναστάσεις και εξεγέρσεις που άλλαξαν τη ροή της ιστορίας έγιναν απο ομαδάρες >50,0001% ??

Κρίμα που λές για σύννεφα γιατι πρεπει να πετάς πολύ ψηλά μη σου πω σε άλλο πλανήτη ότι ζεις... :p

θα σου δώσω ενα fact να ξεκινήσεις : Λέγεται ιστορία, ξεκίνα να διαβάζεις απο όποιο κεφάλαιο θες.. Θα πάθεις πλακα...

Εσυ ειπαμε ξεκινα μπολσεβικους και μολις τελειωσεις το κεφαλαιο θα σου κανω ερωτησεις.

ΤΙΙΙΙΙΙ? Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος ....

Εσύ νομίζεις ότι κυβερνήσεις πέφτουν μόνο απο ομαδάρες >50,0001% ?

Νομίζεις ότι αλλαγές καθεστώτων έγιναν απο ομαδάρες >50,0001% ?

Νομίζεις ότι επαναστάσεις και εξεγέρσεις που άλλαξαν τη ροή της ιστορίας έγιναν απο ομαδάρες >50,0001% ??

Κρίμα που λές για σύννεφα γιατι πρεπει να πετάς πολύ ψηλά μη σου πω σε άλλο πλανήτη ότι ζεις... :p

θα σου δώσω ενα fact να ξεκινήσεις : Λέγεται ιστορία, ξεκίνα να διαβάζεις απο όποιο κεφάλαιο θες.. Θα πάθεις πλακα...

Άσε τα καθεστώτα εκεί που βρίσκονται, και μην τα μπλέκεις στην κουβέντα.

Εδώ δεν σου επιβλήθηκε κανένας. ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕΣ. Αν όχι εσύ προσωπικά, σίγουρα κάποιοι άλλοι.

για πές μου τώρα κάτι: Πώς τους λένε αυτους που με βια (επαναστάσεις / εξεγέρσεις) δοκίμασαν να ανατρέψουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ????? όχι, γιατί στο χωριό μου τους λένε δικτάτορες....

Δεν υπάρχει σαν έννοια η κοινωνική νομιμοποίηση. Η κοινωνική δυσαρέσκεια εκφράζεται στις εκλογές. Εκεί ανάλογα με το διακύβευμα της κάθε εκλογικής δυσαρέσκειας, ο λαός μπορεί να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του και να φέρει στα πράγματα την κυβέρνηση που πιστεύει ότι θα τον εκφράσει καλύτερα.

Η κοινωνική δυσαρέσκεια δεν εκφράζεται ΜΟΝΟ μέσα απο τις εκλογές. Αν δεις 10 απεργίες με 90% συμμετοχή και παραλύσουν 5 κλάδοι για λίγες μέρες τότε μπορεί και να το καταλάβεις. Δεν ξέρω αν θα γίνει αλλά να καταλαβαινουμε πώς εκφράζεται η κοινωνική δυσαρέσκεια. Αν δεν το καταλαβαίνεις ασχολήσου μονο με την προώθηση των οικονομικών επιλογων της κυβερνησής σου (κοινώς με νουμερα και αριθμούς) και άσε το επικοινωνιακό στο Φαήλο ή κάποιου άλλου που να το χει καλύτερα.

Ναι ξέρω οι εκλογές είναι μια ψευδαίσθηση της αστικής δημοκρατίας. Όπως και τα εγκλήματα του Στάλιν και η ανέχεια στα κουμουνιστικά καθεστώτα ήταν ψέματα των καπιταλιστών. Στην πραγματικότητα ο Πατερούλης ήταν απλά οξύθυμος και στις Σοβιετίες όλοι την περνάγανε ζάχαρη.

Δεν είπα ότι οι εκλογές ειναι μια ψευδαίσθηση της αστικής δημοκρατίας, ίσα ίσα που ανέφερα παραπάνω ότι αποτυπώνουν σε μεγάλο βαθμο τη νομιμοποίηση που δίνει η κοινωνία στην κυβέρνηση να συνεχίσει ή όχι την πολιτική της. Πχ θεωρώ ότι στις τελευταίες (τις εύρω) δεν τις δίνουν και τόση νομιμοποιηση να συνεχίσει αυτη την πολιτική. Μπορεί να διαφωνείς, ωστόσο μη μου βάζεις λόγια.

Στην κλασική σου τακτική να αναφέρεις το Στάλιν και τα εγκλήματα και λοιπά no comment , είσαι ίδιος ο (πρωην) υπ.Υγείας , πας να δημιουργήσεις εντυπώσεις λες και είπα ότι θεωρώ το Στάλιν πατερούλη. Δεν πειράζει τουλάχιστον σε πήραν πρέφα από ότι βλέπω σε διαφορα thread και σε φωνάζουν μπουμπουκο.

ΥΓ: Μη μου πεις πάλι για το σενάριο που ανεφερα παραπάνω τίποτα για Σταλιν και παπαριές , δε θα απαντήσω έχω να διαβάσω κιολας

:p
(το Κράτος και Επανάσταση εννοω
:sarcastic::sarcastic::sarcastic:)

Ωραία !

Πιο απλά: Σαν να μην ήταν αρκετό που σε περιπτώσεις το πολίτευμα δεν επιτρέπει τον σφιχτότερο έλεγχο της εκάστοτε κυβέρνησης, έχουμε απο την άλλη σοβαρό κομμάτι της αντιπολίτευσης που αντί διαλόγου, προτιμούν το ανέξοδο αδιέξοδο. Απο εκεί και μετά όμως ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει αυτή τη στάση όπως επιθυμεί.

το κακό εδώ είναι ότι η εκάστοτε κυβέρηση προτιμά να ερμηνεύει αυτή τη στάση ώς ανικανότητα. Και το δικαίωμα για αυτό το δίνει η ίδια η αντιπολίτευση....

Ξαναδιάβασε τι γράφω.

Αν το ένα πάει δεξιά, και το άλλο αριστερά, τότε δεν πρόκεται να συμφωνήσουν..

Δεν είναι ανέξοδο "οχι σε όλα", είναι "Δεν συμφωνώ με την πολιτική σου ΚΑΘΟΛΟΥ"

Να δώσω και παραδειγμα στα πλαίσια μιας οικογένειας που έχει ένα τζιπάκι.

Ο μπαμπας (κυβέρνηση) θέλει όλα τα μέλη της οικογένειας να έχουν ένα μηχανάκι για μικρές και ευέλικτες μετακινήσεις.

Η μαμά (αντιπολίτευση) θέλει ένα μικρό τροχόσπιτο για να πηγαίνουν όλοι μαζί την κυριακή στην ύπαιθρο.

Ο μπαμπάς θέλει να πουλήσει το τζιπάκι για να πάρει μηχανάκια, η μαμά χρειάζεται το τζιπάκι για να σέρνει το τροχόσπιτο. Έχουν διαφορετική πολιτική, δεν θα διαπραγματευτούν στο να πουλήσουν το τζιπάκι ακριβότερα η φτηνότερα.

^^^ Ναι ναι. Το διάβασα πολύ καλά.

το πρόβλημά μου δεν είναι το ''όχι''. Το πρόβλημά μου είναι το ''αλλιώς'' που απουσιάζει. Το βλέπω λίγο αυτιστικό μπροστά σε ένα πρόβλημα να λές όχι σε μια λύση αλλά να μην προτείνεις άλλη, και το λιγότερο πρόστυχο να λές ''έχω εναλλακτική αλλά δεν θα την πω μέχρι να γίνω κυβέρνηση''. Ενέχει ΔΟΛΟ.

[MENTION=6460]3likos[/MENTION]

Η κοινωνική δυσαρέσκεια δεν εκφράζεται ΜΟΝΟ μέσα απο τις εκλογές. Αν δεις 10 απεργίες με 90% συμμετοχή και παραλύσουν 5 κλάδοι για λίγες μέρες τότε μπορεί και να το καταλάβεις. Δεν ξέρω αν θα γίνει αλλά να καταλαβαινουμε πώς εκφράζεται η κοινωνική δυσαρέσκεια. Αν δεν το καταλαβαίνεις ασχολήσου μονο με την προώθηση των οικονομικών επιλογων της κυβερνησής σου (κοινώς με νουμερα και αριθμούς) και άσε το επικοινωνιακό στο Φαήλο ή κάποιου άλλου που να το χει καλύτερα.

Μμμμμμμμ είδες εσύ καμιά τέτοια;

Δεν είπα ότι οι εκλογές ειναι μια ψευδαίσθηση της αστικής δημοκρατίας, ίσα ίσα που ανέφερα παραπάνω ότι αποτυπώνουν σε μεγάλο βαθμο τη νομιμοποίηση που δίνει η κοινωνία στην κυβέρνηση να συνεχίσει ή όχι την πολιτική της. Πχ θεωρώ ότι στις τελευταίες (τις εύρω) δεν τις δίνουν και τόση νομιμοποιηση να συνεχίσει αυτη την πολιτική. Μπορεί να διαφωνείς, ωστόσο μη μου βάζεις λόγια.
Εκεί ανάλογα με το διακύβευμα των εκλογών, ο λαός μπορεί να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του και να φέρει στα πράγματα την κυβέρνηση που πιστεύει ότι θα τον εκφράσει καλύτερα.

See what I did there?

Στην κλασική σου τακτική να αναφέρεις το Στάλιν και τα εγκλήματα και λοιπά no comment , είσαι ίδιος ο (πρωην) υπ.Υγείας , πας να δημιουργήσεις εντυπώσεις λες και είπα ότι θεωρώ το Στάλιν πατερούλη. Δεν πειράζει τουλάχιστον σε πήραν πρέφα από ότι βλέπω σε διαφορα thread και σε φωνάζουν μπουμπουκο.

α) Σε ευχαριστώ

β) Δε με πήρε κάποιος πρέφα. Το Μπουμπούκος είναι επειδή έχω δηλώσει θαυμαστής του Αδώνιδος, επειδή έφερε σε πέρας μεγάλο μέρος του έργου του, αλλά και επειδή μοιράζει σακούλες σε αριστερούς της πλάκας.

το πρόβλημά μου δεν είναι το ''όχι''. Το πρόβλημά μου είναι το ''αλλιώς'' που απουσιάζει. Το βλέπω λίγο αυτιστικό μπροστά σε ένα πρόβλημα να λές όχι σε μια λύση αλλά να μην προτείνεις άλλη, και το λιγότερο πρόστυχο να λές ''έχω εναλλακτική αλλά δεν θα την πω μέχρι να γίνω κυβέρνηση''. Ενέχει ΔΟΛΟ.

Ντάξυ, ας μαλώσουμε άλλες 10 σελίδες, που θα σου λέω ότι υπάρχει η τάδε λύση από την αντιπολίτευση, θα μου λες ότι αυτό δεν είναι λύση, θα σου λέω ότι είναι μια χαρα, θα κάνουμε και 15 υποθέσεις ο καθένας μας, και όλα αυτά χωρίς να λογαριάζουμε τον ξενοδόχο που μπορεί να δίνει μαγειρεμένα στοιχεία οπότε ότι και να σκέφτεται η αντιπολίτευση είναι "εκτός" ...

Αν διαφωνείς βρες μου ιστορικό παράδειγμα που ο φασισμός συμβάδισε και άνθισε μέσα σε εργατικα-λαικά κινήματα ή στήριξε λαικούς αγώνες (!) αντί να τους τσακίζει.
εντιτ. για τα ιστορικα παραδειγματα που λες, διαβασε λιγο για επανασταση των μπολσεβικων και κομμουνιστικο μανιφεστο. Πολυ δυνατα ειναι και τα δυο.
Εσυ ειπαμε ξεκινα μπολσεβικους και μολις τελειωσεις το κεφαλαιο θα σου κανω ερωτησεις.

Ξεκίνα τις ερωτήσεις. Η ερώτηση μου είναι πάνω με bold. Επειδή σε βλέπω λίγο να χαώνεσαι εύκολα και να σου ξεφεύγουν, η οκταβριανή επανάσταση δεν έκρυβε κάτι το φασιστικό, ίσα ίσα θα έπρεπε να ψαξεις να δεις ποιος τσάκισε το φασισμό μετά απο κάμποσα χρονάκια

Μα προτεινει. Ορυμαδγος προτασεων, διαλεγεις και παιρνεις.

3likos αν συνεχισεις ετσι θα σε στειλω εδω thumbs_bulgaria-timothy-allen-11.jpg

ειπαμε μπολσεβικοι για αρχη, μετα com manifesto.

Ξεκίνα τις ερωτήσεις. Η ερώτηση μου είναι πάνω με bold. Επειδή σε βλέπω λίγο να χαώνεσαι εύκολα και να σου ξεφεύγουν, η οκταβριανή επανάσταση δεν έκρυβε κάτι το φασιστικό, ίσα ίσα θα έπρεπε να ψαξεις να δεις ποιος τσάκισε το φασισμό μετά απο κάμποσα χρονάκια

Hint για το φίλο μου τον aggelopa γιατί τον στρίμωξε τώρα ο σύντροφος

478px-MolotovRibbentropStalin.jpg

Θα παραβλεψω τις βοηθειες (που ειναι για το δευτερο σκελος της ερωτησης) και θα σε παραπεμψω στο φιλο μας το Μαρξ, που τι λεει οτι ακολουθει μετα την επανασταση του προλεταριατου. (δικτατορια του προλεταριατου λεει, για να εξαλειψει μπουρζουαδες και καπιταλες)

Καλα και το εγραψε 100 χρονια πριν γινει! Φανταστικη η ιστορια, να τη διαβαζεις καλυτερα.

Μου εισαι αδιαβαστος και θα ζητησω να ερθεις με τον κατηχητη σου την επομενη φορα.

Προτεινω ακομα το das capital, το das experiment και το das boot. Choose wisely.

edit. μολις με ειδοποιησαν απο το κοντρολ οτι κατι τετοια λεει σε καταστατικο-διακυρηξη το κκε. (περι αφανισμου αστικης ταξης ευκαιριας δωθησης,κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, της δικτατορίας του προλεταριάτου, κατι οικονομικους ολοκληρωτισμους κλπ.) Καλα βαριοσαντε? ρεζουμε του Μαρξ βαλανε?

Συντροφε δυσκολα τα πραματα. Μιας και ειναι καλοκαιρι το καλυτερο που μπορω να προτεινω για επανενταξη, ειναι υπερεντατικα σε καποια συνιστωσα γιατι δεν βγαινει αλλιως η ταξη.Εκτος αν εχεις μισος ταξικο.

Έγινε επεξεργασία από aggelopas

Θα παραβλεψω τις βοηθειες (που ειναι για το δευτερο σκελος της ερωτησης) και θα σε παραπεμψω στο φιλο μας το Μαρξ, που τι λεει οτι ακολουθει μετα την επανασταση του προλεταριατου. (δικτατορια του προλεταριατου λεει, για να εξαλειψει μπουρζουαδες και καπιταλες)

Καλα και το εγραψε 100 χρονια πριν γινει! Φανταστικη η ιστορια, να τη διαβαζεις καλυτερα.

Μου εισαι αδιαβαστος και θα ζητησω να ερθεις με τον κατηχητη σου την επομενη φορα.

Προτεινω ακομα το das capital, το das experiment και το das boot. Choose wisely.

Ψάχνω νόημα να απαντάω αλλα δε βρίσκω. Τελος πάντων:

1) Αν διαβάζεις τη λέξη δικτατορία του προλεταριατου και κάνεις το συνηρμο (δικτατορία του προλεταριατου--->δικτατορία φτου κακα--->φασισμός) τότε σόρρυ αλλα έχεις και προβλήματα κατανόησης. Η όλη κουβέντα ξεκίνησε απο την φραση μου (βρες μου ιστορικό παράδειγμα που ο φασισμός συμβάδισε και άνθισε μέσα σε εργατικα-λαικά κινήματα ή στήριξε λαικούς αγώνες (!) αντί να τους τσακίζει.) και κατέληξε στο να μιλάς για κατηχητές και αηδίες.

2) Τελικά ουδέποτε απάντησες στο παραπάνω γιατι πολύ απλά είσαι ανιστόρητος (εκτός αν διαβάζεις και δεν καταλαβαίνεις τίποτα ) . Διαβασε τι ειναι φασισμός (έχει δώσει έναν ορισμό παραπάνω απο wikipedia o Myralis) και πες μας που αυτό το πράμα όπως ορίζεται έστω έχει εμφανιστεί ή έχει ταχθεί υπερ των εργατικών κινημάτων. Φέρε μας αντίσοιχο ιστορικό παράδειγμα περα απο κραυγές και ειρωνίες για Μπολσεβίκους.

3) Προσεξε τώρα κάτι καλα. Δεν υποστήριξα πουθενα το Στάλιν ούτε εξύμνησα το καθεστώς της Σοβιετικής ένωσης. Δύο παρατηρήσεις έκανα που μπορεί να της κάνει οποιοσδήποτε αντικειμενικός αναγνώστης της ιστορίας:

1η παρατήρηση: Η επανάσταση των Μπολσεβίκων, δεν κατάφερε να πετύχει να πάρει την εξουσία επειδή ήταν φασίστες, ή επειδή στηρίχθηκε απο φασίστες. Νομίζω ειναι εμφανές αυτό αν διαβάσεις για την περίοδο προ του 1917 και την οργάνωση των εργατών στα συνδικάτα τους.

Σε αυτό το σημείο επειδή νιώθω ότι θα χαθείς πάλι να επαναλάβω ότι μέχρι εδώ μιλάμε για την οργάνωση του εργατικου κινήματος . Βλέπεις κάπου φασιστικά στοιχεία? (αν ναι ξαναδιαβασε τον ορισμό που έδωσε πάνω ο Myralis και ψαξε πάλι. Αν συνεχίζεις να τα βλεπεις σταματα να διαβάζεις δεν έχει νόημα να συνεχίσεις)

2η παρατήρηση: Ο φασισμός υπέστει ήττα από τον Κόκκινο Στρατό στο Σταλινκγραντ.

Επειδή και σε αυτό το σημείο νιώθω ότι θα χαθείς πάλι: Η παραπάνω μάχη ειναι ένα αληθινό ιστορικό γεγονός, όποιος αναφέρεται σε αυτό ΔΕ σημαίνει ότι ειναι Σταλινικος ή ΚΚΕ ή Σύριζα ή έχει κατηχητή. Αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται ακόμη και σε σχολικα βιβλία.

4) το επόμενο που έκανα ήταν επίσης να διορθώσω την ιστορική ανακρίβεια του colt περι ομαδούλας και μειοψηφίας , ότι ουδεποτε δεν τους ανεχτηκε καμια κυβερνηση. Μιας και έφτασες την κουβέντα στους Μπολσεβίκους για ψάξε αν ήταν το 49,9% ??? Γιατι κάτι μου λέει ότι ήταν πολυ πολύ λιγότερο.. άρα το ίδιο ιστορικό παράδειγμα μας δείχνει ότι δεν αρκει ενα καφάσι νόμων και μία κυβέρνηση δημοκρατικα εκλεγμένη για να μην υπάρχει καμία αναταραχή. Ειναι προφανές για κάποιον μη κολλημένο και στενόμυαλο άνθρωπο ότι αρκει μία αποφασισμένη και οργανωμένη μειοψηφία της τάξης του 15% για να αλλαξει τη ροη της ιστορίας (αρκει να μην υπάρχει άλλο αποφασισμένο αντίστοιχο κομματι να τους εμποδίσει). Αυτό διδάσκει η αναγνωση της ιστορίας.

5) Είπαμε μην τσινάτε. Η αναγνωση της ιστορίας. Το πώς κρίνει ο καθέ ένας τι έγινε , αν ήταν σωστό ή δημοκρατικο είναι άλλο θέμα.

6) Φίλε aggelopas ομολογω ότι αρχικα νευριασα με τα ποστ σου γιατι καταλαβαίνω ότι έχεις άλλου είδους προβλήματα. Νομίζω ότι σου κάνω αρκετά ξεκάθαρό ότι ένας άνθρωπος ο οποίος προσπαθει να βγάζει συμπεράσματα απο το παρελθόν δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και φανατικος. Καλά θα κάνεις να προσέχεις γιατι φτάνεις τα όρια του λοβοτομημένου αν νομίζεις ότι όποιος αναφέρεται σε έννοιες όπως εργατικο κινημα, φασισμός ,κοινωνικη νομιμοποίηση είναι οπαδός του Πατερούλη ή κόκκινος φασίστας. Όπως επίσης το ίδιο ισχύει για κάποιον που διαχωρίζει το φασισμό όπως ιστορικα έχει υπάρξει απο άλλα καθεστώτα που μπορεί να τα θεωρείς και να ήταν όντως απολυταρχικα.

7) Δε θα μπω λοιπον στο τρυπάκι να εξισώσω το φασισμό με οτιδήποτε Αριστερο. Επειδή ,πως να το κανουμε, αυτοί που σε αυτή τη χώρα αγωνίστηκαν είτε για να την ελευθερώσουν ,είτε για δικαιώματα και κατακτήσεις, είχαν πάντα τη σφραγίδα της Αριστεράς (τα τελευταία 70 χρόνια) δε θα φτάσουμε στο σημείο κάθε φορά που στηρίζουμε μια απεργία ή κάτι που χαλάει το υποτιθέμενο "δημοκρατικο" σου αίσθημα , να απολογούμαστε για το ΑΝ ο σταλιν εφαγε δεν ξέρω πόσους.

8) Επειδή έχει ξαναφήσει υπονοούμενα για κατηχητές κλπ ο εταιρος της σχολης Μπουμπουκου , έχω ξαναπεί ότι δεν έχω κάποιο κατηχητή ουτε είμαι μέλος στο Κομμα (ή σε άλλο εν πασει περιπτώση). Αυτό βεβαια δε λέει τίποτα. Και συ aggelopas λες ότι δεν εισαι ΝΔ αλλα έχεις υιοθετήσει και αναπαράγεις όλα τα ιδεολογήματα, τα στερεότυπα και την προπαγάνδα που καλλιεργεί ο ευρευτερος χώρος της δεξιας εδώ και τόσα χρόνια που κυβερνα.

αυτα σαν τελευταία συμβολή στη συζήτηση μου μαζί σου (προσπαθώ να αποφεύγω τις συζητήσεις με ανθρώπους που μεταφέρουν την κουβέντα σε υποννοούμενα και λάσπη και δεν απαντανε επι του θέματος αλλα επι του προσωπικου)

Έγινε επεξεργασία από 3likos

123.Κοιταξε λοιπον τωρα,με τη λογικη σου ουτε η ΧΑ ειναι φασιστες γιατι δεν εχει κανει και τιποτα που να το δειχνει.(ο κασιδ. ταττου απο καρυατιδα εχει)

Σου παρατεθηκε ο Μαρξ που περιγραφει ενα σκηνικο και την εξελιξη του και ενα αληθινο σκηνικο που οδηγησε ακριβως εκει που ειπε ο Μαρξ.Οι μπολσεβικοι δεν χρειαζεται να ειναι φασιστες. Ειναι μια φυσικη ροη της ανθρωπινης συμπεριφορας, εκτος αν ο Μαρξ εχει κρυσταλλινη μπαλα.

4.Δεν διαφωνω με τη μειοψηφια καθολου. Εχω και τη Βαημαρη για μπακαπ παραδειγμα αν ενδιαφερεσαι.

5.Δεν τσιναει κανεις. Το τι ειναι δημοκρατια, σοσιαλισμος, κομουνισμος ομως δεν ειναι προσωπικη ερμηνεια.

6. Μου "κατεβηκαν οι Ρωσσοι" και δεν αισθανομαι πολυ καλα.Ωραια δε θα ξαναπω φασισμος. Απολυταρχισμος=κομμουνισμος/ναζισμος ειμαστε οκ?

7. Ωραιοι οι εργατικοι αγωνες αλλα με 20.000 εργατικους αγωνες στην πενταετια δεν εγιναν και πολλα και ελπιζω να ξεστοκαραν απο αγωνες για κανα πενταρι ακομα μπας και δουλεψουμε λιγο. Εκτος αν θελεις να κατεβαινεις να τα κανεις λιμπα να περασεις μηνυματα στην κυβερνηση γιατι καθε 3 χρονια εκλογες δεν μας κανουν.

Αν τα βασικα μου δικαιωματα σου μοιαζουν "δημοκρατικο" αισθημα, ζουμε σε παραλληλα συμπαντα.

8. Το Κομμα (με κεφαλαιο) δεν μας εχει αναγκη. Εμεις το εχουμε. Οσο για τη νδ, δε βγηκε κανεις να κουνιεται για το υψηλο στο δεικτη οικονομικου κλιματος που ειπε ο Σαμ να πεταξω και εγω 2-3 διαγραμματα ομορφα.

οσο για το προσωπικο που λες, ξεκινησες στην πρωτη απαντηση με κατι ξεστραβωσου κλπ. και επειδη εγω δεν ειμαι απογονος του Αριστοφανη μου καθονται λιγο βαρια μερικες λεξουλες (εχω και την αδιαθεσια ειπαμε)

επισης τσεκαρε και το εντιτ μου με το καταστατικο των επαναστατων της φαπας

Συντροφε δυσκολα τα πραματα. Μιας και ειναι καλοκαιρι το καλυτερο που μπορω να προτεινω για επανενταξη, ειναι υπερεντατικα σε καποια συνιστωσα γιατι δεν βγαινει αλλιως η ταξη.Εκτος αν εχεις μισος ταξικο.

σε μπερδεψα βλεπω.. μπορει να φταιει η λοβοτομη.. θα σε βοηθησω.. ειμαι απ'ολα χωρις κουβελη .. αναρχοαριστεροκομμουνιστοσυμμοριτης συλλεκτης αδειων rio mare για ωρα αναγκης, εχω αβαταρ flag of hate αλλα τη βρισκω με Ζν και συριζαιικο μπαλκαν... ελπιζω στον αλεξη αλλα του τη βγαινω απο αριστερα.. απολαυσε τις μερες σου και το σπιτι σου γιατι ερχεται να στα παρει η δικτατορια του τσιπρατου... ονειρα γλυκα

Στάλθηκε από το Lenovo A660 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1

Ειναι προφανές για κάποιον μη κολλημένο και στενόμυαλο άνθρωπο ότι αρκει μία αποφασισμένη και οργανωμένη μειοψηφία της τάξης του 15% για να αλλαξει τη ροη της ιστορίας (αρκει να μην υπάρχει άλλο αποφασισμένο αντίστοιχο κομματι να τους εμποδίσει). Αυτό διδάσκει η αναγνωση της ιστορίας.

100% σωστό !

Και ο Παπαδόπουλος με αυτό το ποσοστό μας κατσικώθηκε. Αρα σωστός και αυτός ! Το τι του επεφύλαξε η ιστορία ελπίζω να το γνωρίζεις. Μη σκεφτείς πως μια αντίστοιχη ενέργεια απο κάποιο άλλο 15%, θα επιφέρει κάτι καλύτερο επειδή μερικοί ''ανοιχτόμυαλοι'' θα το έχουν βαφτίσει ''αγώνα''. Πάλι χούντα θα είναι.

Να δείχνατε και την ίδια ένταση και αντιπάθεια για αυτούς που μας έφεραν εδώ όσο δείχνετε και για την αριστερά και τι καλά που θα ήταν.

Η Αριστερά κυβερνούσε τόσο καιρό, δεν το ήξερες? Προσπαθώ 2 σελίδες να τους ξεγελάσω τώρα, αλλά δεν..

@astrolabos κλείστο σε παρακαλώ-ικετεύω...δυστυχώς η διχόνοια μεταξύ μας είναι μεγάλη...αυτός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας, Καθόμαστε και θυμόμαστε ο ένας τα στραβά του άλλου και δεν κοιτάμε την καμπούρα μας

Να δείχνατε και την ίδια ένταση και αντιπάθεια για αυτούς που μας έφεραν εδώ όσο δείχνετε και για την αριστερά και τι καλά που θα ήταν.

Για ποιά αριστερά μιλάς ? για την αριστερά του 8% που επειδή δεν πείθει για παραπάνω της έρχεται τό ίδιο να ''μας σώσει'' με πραξικόποιημα ? ή μήπως για την αριστερά που το 1946 απείχε των εκλογών, και επειδή δεν της βγήκε η κέντα τότε, έχει μέινει ''με το όπλο παρα πόδα'' (© Ν. Ζαχαριάδης) μέχρι σήμερα ?? Να μένει το βύσσινο !

Το πρόβλημα με αυτούς που μας έφεραν εδώ, όπως έχει ξαναγραφτεί, πηγάζει απο το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως επελέγησαν ξανά και ξανά απο την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος. Το μήνυμα των τελευταίων εκλογών είναι παραπάνω απο σαφές: Ακόμα τα 7/10 επικροτούν την τρέχουσα πολιτική. Οπότε ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.