Wizard! Απρίλιος 23, 2014 #16481 Απρίλιος 23, 2014 Τα επίσημα στοιχεία της Eirostat για το (προεκλογικό) πλεόνασμα (εδώ γελάνε)Eurostat - Tables, Graphs and Maps Interface (TGM) tableΠροτελευταίοι, πριν τη Σλοβενία...
aggelopas Απρίλιος 23, 2014 #16482 Απρίλιος 23, 2014 Αυτο ειναι το ελλειμα γενικης κυβερνησης. Τι σχεση εχει με το πρωτογενες πλεονασμα? Γιατι ετσι με μηλα με πορτοκαλια μπορουμε να πουμε καλυτερα χουντα.Οχι την τωρινη που θελουν να νομιζουν καποιοι οτι ειναι.
Wizard! Απρίλιος 23, 2014 #16483 Απρίλιος 23, 2014 Αυτο ειναι το ελλειμα γενικης κυβερνησης. Τι σχεση εχει με το πρωτογενες πλεονασμα?Καλά, πάρε την ανάλυση τότε:http://static.tijd.be/upload/Eurostat_over_Belgische_schuldgraad_4834049-154682.PDF
aggelopas Απρίλιος 23, 2014 #16484 Απρίλιος 23, 2014 Καλά, πάρε την ανάλυση τότε:http://static.tijd.be/upload/Eurostat_over_Belgische_schuldgraad_4834049-154682.PDF Τι καινουριο μαθαινουμε που δεν ξερουμε ειναι το θεμα. Δεν μπορεις να συνδεσεις την πραγματικοτητα ουτε με τα διαγραμματα των ομολογων, ουτε με του πλεονασματος, ουτε του ελλειματος, ουτε με το σαμαρα. Η πραγματικοτητα των αριθμων ειναι αλλη, δεν συνδεεται με το αν εχω εγω να παρω σουβλακι σημερα. Δινει μια γενικη εντυπωση αν θες. Κοιτα και αυτο
Wizard! Απρίλιος 23, 2014 #16485 Απρίλιος 23, 2014 To θέμα είναι "Χρεοκοπία Ελλάδας" και αυτά τα νούμερα δείχνουν χρεοκοπημένη χώρα, όχι έξοδο από την κρίση που διαλαλούν από εχθές μπας και μαζέψουν καμία ψήφο.
aggelopas Απρίλιος 23, 2014 #16486 Απρίλιος 23, 2014 To θέμα είναι "Χρεοκοπία Ελλάδας" και αυτά τα νούμερα δείχνουν χρεοκοπημένη χώρα, όχι έξοδο από την κρίση που διαλαλούν από εχθές μπας και μαζέψουν καμία ψήφο.Χρεοκοπημενη δεν τη λες. Broken as sh*t ναι, αλλα λιγο καλυτερα απο προπερσυ.Επισης οσον αφορα τον ορο κριση, η αποψη μου ειναι οτι κριση ειχαμε 2 χρονια (2010-2012). Μετα απο εκει ειναι μια νεα πραγματικοτητα, η επιστροφη στην εσωτερικη (ιντρινσικ) αξια μας μετα απο αρκετα χρονια φουσκας. Σαν να πηγαινεις 20 χρονων ας πουμε και να σου πει ο συνταξιουχος πατερας σου παρε την χρεωμενη πιστωτικη μου καρτα και ψαξε να δουλεψεις να βγουμε. Δυσκολο αλλα ειναι το καλυτερο που εχουμε αυτη τη στιγμη.Και φυσικα θα μαζεψουν ψηφους, αυτη ειναι η δουλεια τους. Οποιος εχει την ορεξη αν δεν ξερει να μαθει να διαβαζει τους αριθμους και να μη φοραει γυαλια φανατισμου καταλαβαινει τι γινεται χωρις εκπληξεις. Σκεψου πριν απο το 2009 ποσες φορες ασχοληθηκες με το ποσο ειναι πλεονασμα,χρεος κλπ. Εγω ποτε. Θυμαμαι εκει γυρω στο δεκεμβριο την αναφορα στο ελλειματικος οπως παντα και αυτο ηταν και ολα καλα.
LL_NEO Απρίλιος 23, 2014 #16487 Απρίλιος 23, 2014 To θέμα είναι "Χρεοκοπία Ελλάδας" και αυτά τα νούμερα δείχνουν χρεοκοπημένη χώρα, όχι έξοδο από την κρίση που διαλαλούν από εχθές μπας και μαζέψουν καμία ψήφο.Καταρχάς ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά.Πότε χρεοκοπεί μια χώρα ή έστω μια εταιρία ξέρεις;
Snips Απρίλιος 23, 2014 #16488 Απρίλιος 23, 2014 Μετά από πολλές μέρες αποχής από tv/net, κουρνιάζω με τα φάρμακα μου (βρογχίτιδα) επι του καναπέος και λέω να δω καμιά είδηση.Απίστευτος Σύριζα. Α. ΘΡΑΚΗ. Και καλά διαγράφουμε-αποσύρουμε απο τα ψηφοδέλτια μας τους ΤΕΛΙΚΩΣ ΜΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ για αυτά.Μήπως όπως προετοιμάζουμε το τοπίο για κάποιες επόμενες εκλογές;;;Τώρα κάτι φωτογραφίες με γκρίζους λύκους, κάτι τουρκοι, κάτι απο δω κάτι απο κει, ε ας μην τους βάλουμε λέει διότι δράσαμε επιπόλαια!!!Την επόμενη φορά άτομα ίδιων πεποιθήσεων, απλά "θα προσέξουμε" να μην έχουν βγει φωτογραφίες με κάτι γραφικούς εκ Τουρκίας, θα προσέξουμε τι λένε λίγο, και όλα μέλι γάλα... Θα περάσουν.Β. ΟΛΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ. Απίστευτη γελοιοποίηση δημοσίως. Άνθρωποι που ίσως θα τους ζήλευαν και οι πλέον συναγωνιστές συνδικαλιστές εποχής '80-'90."Κλίμα τρομοκρατίας" λέει. Άνθρωποι που κοιτάνε το συμφέρον τους και μόνο και το να συνεχίζουν ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ."Δημιουργείται κλίμα στην κοινωνία ότι η βάση των εκπαιδευτικών έχει αποσυνδεθεί με την ΟΛΜΕ"!Έ. Λοιπόν. Το παραδέχομαι. Αυτό είναι ικανοί να το καταλάβουν! Εύγε."Στην Πιερία δεν πήγαν τα λεωφορεία να μεταφέρουν τους μαθητές προς τα σχολεία που θα λειτουργούσαν"Όλοι αυτοί ξέρουν ότι δεν είναι δουλειά του υπουργείου οι μετακινήσεις των μαθητών. Αυτά τα έχουν λύσει θεωρητικά οι περιφέρειες σε συνεργασία με τις τοπικές αυτοδιοικήσεις. Το Υπουργείο λέει ποιο σχολείο θα λειτουργήσει. Τώρα αν ο τάδε διευθυντής σχολείου, πρωτοβάμιας/δευτεροβάθμιας δεν προνόησε για την μετακίνηση αυτές τις μέρες τι σχέση έχει;;;;Πως το λες δημόσια όταν γνωρίζεις από πριν ότι είσαι εκτός θέματος; Διότι απλά υπάρχουν ακόμα κάποιοι οι οποίοι πείθονται με ********. Οι οποίοι θεωρούν ότι θα τους σώσει το "ΝΕΟ" που δρα χειρότερα και από το ΠΑΛΙΟ.
yanni Απρίλιος 23, 2014 #16489 Απρίλιος 23, 2014 Βασικά χαζομάρα κάνανε στην ΟΛΜΕ και δώσανε την ευκαιρία στο υπουργείο που έχει κάνει εγκλήματα να βγαίνει και από πάνω, ως εγγυητής της καλή λειτουργίας των σχολείων.Αν θέλανε να διαμαρτυρηθούν θα μπορούσαν να το είχαν κάνει στις 2 Μαΐου που είναι Παρασκευή. Πακέτο με την πρωτομαγιά θα έβγαινε 4ήμερο οπότε θα είχαν και πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή στην απεργία.
ΓιαγκΤ Απρίλιος 23, 2014 #16490 Απρίλιος 23, 2014 Καταρχάς ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά.Πότε χρεοκοπεί μια χώρα ή έστω μια εταιρία ξέρεις;Δεν χρειάζεται να ξέρουμε εμείς. Ξέρει ο Wolfgang Munchau.Ο κυριότερος αρθρογράφος της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής οικονομικής εφημερίδας υποστηρίζει ότι η Ελλάδα δεν ανακάμπτει απλά έχει καταρρεύσει.Σε περίπτωση που θέλεις να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου: wolfgang.munchau@ft.com
LL_NEO Απρίλιος 23, 2014 #16491 Απρίλιος 23, 2014 Δεν χρειάζεται να ξέρουμε εμείς. Ξέρει ο Wolfgang Munchau.Ο κυριότερος αρθρογράφος της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής οικονομικής εφημερίδας υποστηρίζει ότι η Ελλάδα δεν ανακάμπτει απλά έχει καταρρεύσει.Σε περίπτωση που θέλεις να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου: wolfgang.munchau@ft.comΚοίτα εδώ χαρά τα ανεξολοσυριζάκιαα) Ο κυριοτέρος αρθρογράφος με ποιο κριτήριο ακριβώς; Πχ εγώ θα σου έλεγα τον Martin Wolfβ) Σου είχα πει ήδη όταν είχες βάλει το άρθρο ότι ο συγκεκριμένος κύριος έχει συγκεκριμένη άποψη για την ευρωζώνη. πχ The eurozone really has only days to avoid collapse - FT.comγ) Άντε να σου πω ότι είναι ο κυριότερος αρθρογράφος της FT. Άντε επίσης να σου πω ότι ο άνθρωπος δεν είναι biased (όπως λίγο ως πολύ biased είναι όλοι οι οικονομολόγοι που πρεσβεύουν την οποιαδήποτε άποψη). Ρε καψερά εδώ δεν ξέρετε ποιο πίνακα να ποστάρετε για να αποδείξετε αυτο που ποθείτε να δείτε. Δεν ξέρετε πότε μια χώρα/εταιρία αναγκάζεται σε χρεωκοπία. Θε'τε να μου πείτε ότι παίρνετε μυρωδιά* απο το τι λέει ο Munchau;*Απόδειξη αυτού το ότι ο Munchau δεν είπε ότι έχει καταρρεύσει η χώρα, είπε ότι τώρα (στηριζόμενος εν μέρει σε έρευνα του ένα και μοναδικού του Γιάνναρου του Μπαρουφάκη) είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει στάση πληρωμών η χώρα. Αλλά ούτε τον τίτλο του άρθρου δεν καταλαβαίνεις.
aggelopas Απρίλιος 23, 2014 #16492 Απρίλιος 23, 2014 O llneo θελει να συμπληρωσει, οταν καποιο entity δεν μπορει να ανταποκριθει στις υποχρεωσεις του. Εμεις σαφως και μπορουμε για την ωρα αλλα απλα βαζοντας σε διαγραμματα τα στοιχεια της ΕΛΣΤΑΤ βλεπει ο καθενας οτι ειναι unsustainable.Το ιδιο βεβαια θα καταλαβει και για USA και JAPAN ισως και για αλλες χωρες. Το γιατι δουλευει ακομα αυτο το συστημα υπερβολικου χρεους ειναι κατι που δεν εξηγειται αμεσως αν εξηγειται καπως. O αρθρογραφος κυριοτερος ή μη δεν ξερουμε τι καπνο φουμαρει. Οι αριθμοι ομως δεν αλλαζουν, ακομα και με τις ταρζανιες του παπαντωνιου the bigger picture was the same.*το εγραψα πριν δω την απαντηση του λλνεο
ΓιαγκΤ Απρίλιος 23, 2014 #16493 Απρίλιος 23, 2014 Κοίτα εδώ χαρά τα ανεξολοσυριζάκιαα) Ο κυριοτέρος αρθρογράφος με ποιο κριτήριο ακριβώς; Πχ εγώ θα σου έλεγα τον Martin Wolfβ) Σου είχα πει ήδη όταν είχες βάλει το άρθρο ότι ο συγκεκριμένος κύριος έχει συγκεκριμένη άποψη για την ευρωζώνη. πχ The eurozone really has only days to avoid collapse - FT.comγ) Άντε να σου πω ότι είναι ο κυριότερος αρθρογράφος της FT. Άντε επίσης να σου πω ότι ο άνθρωπος δεν είναι biased (όπως λίγο ως πολύ biased είναι όλοι οι οικονομολόγοι που πρεσβεύουν την οποιαδήποτε άποψη). Ρε καψερά εδώ δεν ξέρετε ποιο πίνακα να ποστάρετε για να αποδείξετε αυτο που ποθείτε να δείτε. Δεν ξέρετε πότε μια χώρα/εταιρία αναγκάζεται σε χρεωκοπία. Θε'τε να μου πείτε ότι παίρνετε μυρωδιά* απο το τι λέει ο Munchau;*Απόδειξη αυτού το ότι ο Munchau δεν είπε ότι έχει καταρρεύσει η χώρα, είπε ότι τώρα (στηριζόμενος εν μέρει σε έρευνα του ένα και μοναδικού του Γιάνναρου του Μπαρουφάκη) είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει στάση πληρωμών η χώρα. Αλλά ούτε τον τίτλο του άρθρου δεν καταλαβαίνεις.Όπως σου έγραψα και πάρα πάνω αλλά προφανώς δεν κατάλαβες: Δεν χρειάζεται να ξέρουμε εμείς.ο ισχυρισμός κορυφαίου αρθρογράφου των «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς» ότι «η ελληνική οικονομία δεν ανακάμπτει, έχει καταρρεύσει»!
LL_NEO Απρίλιος 23, 2014 #16494 Απρίλιος 23, 2014 Όπως σου έγραψα και πάρα πάνω αλλά προφανώς δεν κατάλαβες: Δεν χρειάζεται να ξέρουμε εμείς.Ναι μόνο που αν δεν έχετε ιδέα για το τι διαβάζετε κινδυνεύετε να την πάθετε σαν την ξανθιά στο ανέκδοτο με το αλκοτεστ και να βρεθείτε με μια ξαφνική υπόξινη γεύση στο στόμα.[MENTION=573]aggelopas[/MENTION]Αυτό που ήθελα να πω, αλλά ήξερα ότι δε θα πάρουν μυρωδιά τα καμάρια μου είναι το εξής απλό.Μια χώρα και 500% χρέος να έχει θεωρητικά μπορεί να το διατηρήσει αν:α) Για κάποιο λόγο οι αγορές συνεχίζουν να της δανείζουν (αυτό απαντάει στο ερωτημά σου για την Αμερική)β) Αν τελικά μόνο το Debt to GDP ratio είναι μόνο η κορυφή στο παγόβουνο Τι εννοω:Έχεις δυο χώρες, και οι δυο με 100δις ΑΕΠΗ χώρα Α έχει 130δις χρέος και η χώρα Β έχει 170 δις χρέοςΣτο ερώτημα ποια θα δάνειζες θα μου έλεγες φαντάζομαι την πρώτη. Καλά μέχρι εδώ;Αν σου πω ότι η πρώτη έχει να αποπληρώσει 60δις απο το χρέος της τα επέμενα 3 χρόνια και ότι η δεύτερη έχει να αποπληρώσει 10 δις απο το χρέος της στο ίδιο διάστημα η απάντηση σου θα ήταν η ίδια;Αν σου πω ότι το χρέος της πρώτης αυξάνεται κατα 20δις το χρόνο ενώ το χρέος της δεύτερης μειώνεται κατα 3 δις το χρόνο, θα εξακολουθούσες να επιμένεις ότι είναι φρονιμότερο να δανείσει κάποιος την πρώτη χώρα;
aggelopas Απρίλιος 23, 2014 #16495 Απρίλιος 23, 2014 Ο κορυφαιος αρθρογραφος ξερουμε αν εχει puts στην ελλαδα ή αν ειναι κορυφαιος σαν τον κουλογλου που υποτιθεται το ρεπορταζ χς ηταν κορυφαιο? ή σαν το ρουσοπουλο με το "7+7" και τον παναγιωτοπουλο με το "προφιλ".Γιατι δεν χρειαζεται να ξερουμε εμεις και να αφησουμε την αποψη μας στο στουρναρα και τον καζακη?Επειδη δεν εχω καταλαβει, στο θρεντ αυτο ο λλνεο λεει οτι σωθηκαμε και οι υπολοιποι λενε οχι. ή ειναι περισσοτερο ενα intel-amd θεμα?
colt3003 Απρίλιος 23, 2014 #16497 Απρίλιος 23, 2014 Ο κορυφαιος αρθρογραφος ξερουμε αν εχει puts στην ελλαδα ή αν ειναι κορυφαιος σαν τον κουλογλου που υποτιθεται το ρεπορταζ χς ηταν κορυφαιο? ή σαν το ρουσοπουλο με το "7+7" και τον παναγιωτοπουλο με το "προφιλ".Γιατι δεν χρειαζεται να ξερουμε εμεις και να αφησουμε την αποψη μας στο στουρναρα και τον καζακη?Επειδη δεν εχω καταλαβει, στο θρεντ αυτο ο λλνεο λεει οτι σωθηκαμε και οι υπολοιποι λενε οχι. ή ειναι περισσοτερο ενα intel-amd θεμα?Όταν δεν έχεις γνώση για κάτι (όχι απαραίτητα κακό αυτό), αλλά θεωρείς πως σώνει και καλά πρέπει να έχεις άποψη επι αυτού, καταλήγεις να ασπάζεσαι ότι γυαλίζει περισσότερο. ...ντροπή μεγάλη να πεί κανείς ''δεν ξέρω''...
aggelopas Απρίλιος 23, 2014 #16498 Απρίλιος 23, 2014 Ναι μόνο που αν δεν έχετε ιδέα για το τι διαβάζετε κινδυνεύετε να την πάθετε σαν την ξανθιά στο ανέκδοτο με το αλκοτεστ και να βρεθείτε με μια ξαφνική υπόξινη γεύση στο στόμα.[MENTION=573]aggelopas[/MENTION]Αυτό που ήθελα να πω, αλλά ήξερα ότι δε θα πάρουν μυρωδιά τα καμάρια μου είναι το εξής απλό.Μια χώρα και 500% χρέος να έχει θεωρητικά μπορεί να το διατηρήσει αν:α) Για κάποιο λόγο οι αγορές συνεχίζουν να της δανείζουν (αυτό απαντάει στο ερωτημά σου για την Αμερική)β) Αν τελικά μόνο το Debt to GDP ratio είναι μόνο η κορυφή στο παγόβουνο Τι εννοω:Έχεις δυο χώρες, και οι δυο με 100δις ΑΕΠΗ χώρα Α έχει 130δις χρέος και η χώρα Β έχει 170 δις χρέοςΣτο ερώτημα ποια θα δάνειζες θα μου έλεγες φαντάζομαι την πρώτη. Καλά μέχρι εδώ;Αν σου πω ότι η πρώτη έχει να αποπληρώσει 60δις απο το χρέος της τα επέμενα 3 χρόνια και ότι η δεύτερη έχει να αποπληρώσει 10 δις απο το χρέος της στο ίδιο διάστημα η απάντηση σου θα ήταν η ίδια;Αν σου πω ότι το χρέος της πρώτης αυξάνεται κατα 20δις το χρόνο ενώ το χρέος της δεύτερης μειώνεται κατα 3 δις το χρόνο, θα εξακολουθούσες να επιμένεις ότι είναι φρονιμότερο να δανείσει κάποιος την πρώτη χώρα;Ολα αυτα τα στοιχεια, ληξεις ομολογων, αναπτυξη-υφεση πλεονασματα ειναι γνωστα εκ των προτερων ομως.Τους μαυρους κυκνους δεν μπορεις να τους ξερεις ομως, οπως φουκουσιμα ας πουμε που εκανε την ιαπωνια ελλειματικη διαρκως 4 χρονια, ή δεν ξερεις αν αυριο γινει ενα κραχ και στεγνωσουν ολοι και σιγα μην κοιτανε να παρουν ομολογο εστω και με 6% εγγυημενο.Ξερεις οτι το ευρω δεν σπαει και μπορει να επιζει στην εντατικη η ελλαδα αλλα δεν μπορεις να βασιζεσαι να χρηματοδοτεις μερισματα απο ομολογα με 6% και αναπτυξη -1% με ταυτοχρονο αποπληθωρισμο.wth μονο ο συριζα και η ελια λειπει απο το κοκτεηλ. Βεβαια μπορουμε να συνεχισουμε εσαει αν ειναι καποιος διατεθιμενος να αγοραζει τα ομολογα και εννοειται πως αυτα τα πετρινα χρονια θα ξεχαστουν, αλλα απλα κλωτσαμε το κουτακι παραπερα.Όταν δεν έχεις γνώση για κάτι (όχι απαραίτητα κακό αυτό), αλλά θεωρείς πως σώνει και καλά πρέπει να έχεις άποψη επι αυτού, καταλήγεις να ασπάζεσαι ότι γυαλίζει περισσότερο. ...ντροπή μεγάλη να πεί κανείς ''δεν ξέρω''...η αποψη ερχεται με τη γνωση, αλλιως εκει ειναι που πας σε οτι γυαλιζει. αλλιως καταληγουμε σε διαχωρισμους προδοτες-πατριωτες, σωρρας, υδρογονανθρακες, cds, ουρανιο, βρηλ κλπ.ντροπη ειναι να λες οτι εγω ξερω και δεν αναθεωρεις ποτε την αποψη σου οταν δεχεσαι νεα δεδομενα που σου χαλαν την υπαρχουσα αποψη.
colt3003 Απρίλιος 23, 2014 #16499 Απρίλιος 23, 2014 η αποψη ερχεται με τη γνωση, αλλιως εκει ειναι που πας σε οτι γυαλιζει. αλλιως καταληγουμε σε διαχωρισμους προδοτες-πατριωτες, σωρρας, υδρογονανθρακες, cds, ουρανιο, βρηλ κλπ.ντροπη ειναι να λες οτι εγω ξερω και δεν αναθεωρεις ποτε την αποψη σου οταν δεχεσαι νεα δεδομενα που σου χαλαν την υπαρχουσα αποψη.Ναι σωστά. Αυτό που δεν ξέρω όμως είναι αν οι ''γυαλιστεροί'' (αναλυτές, οικονομολόγοι, εργατολόγοι, συνταγματολόγοι κ.α.) αναθεωρούν ποτέ τις απόψεις τους, ή αν κάτι τέτοιο βλάπτει κάτα κάποιον τρόπο το συμφέρον τους. ...Και άμα αυτοί (για τους δικούς τους λόγους) επίμένουν, τι να σου κάνει και ο δόλιος ο ακόλουθος ??
aggelopas Απρίλιος 23, 2014 #16500 Απρίλιος 23, 2014 Ναι σωστά. Αυτό που δεν ξέρω όμως είναι αν οι ''γυαλιστεροί'' (αναλυτές, οικονομολόγοι, εργατολόγοι, συνταγματολόγοι κ.α.) αναθεωρούν ποτέ τις απόψεις τους, ή αν κάτι τέτοιο βλάπτει κάτα κάποιον τρόπο το συμφέρον τους. ...Και άμα αυτοί (για τους δικούς τους λόγους) επίμένουν, τι να σου κάνει και ο δόλιος ο ακόλουθος ??Επειδη σε ενα φορουμ συζητησης δεν εχει να κερδισει κανεις τιποτα απο τους αλλους, το κερδος ειναι μεσα απο την ανταλλαγη αποψεων να δεις κατι που δεν σκεφτηκες και να το κανανοησεις ή να το ενταξεις στη θεωρια σου και αν ειναι δυνατον να τη βελτιστοποιησεις με αυτο τον τροπο.Αν καποιος εχει κενα στα ομολογα μπορει ο λλνεο να του πει κατι, καποιος αλλος μπορει να εχει διαβασει τον ηγεμονα και να γραψει 2-3 πραγματα απο εκει, αλλος να συμπληρωσει κατι αλλο επαληθευσιμο.Η ταυτιση με τα κομματα καλη ειναι αν εισαι φοιτητης και θες να πας μυκονο.Οπως εχω πει σε φιλους μου, που κραζονταν σε φασεις ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ειναι διαπιστωμενο εργαστηριακα οτι οταν κερδιζει η ομαδα σου, εσυ δεν κερδιζεις τιποτα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.