Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

Καμία σχέση δεν έχει το δημοψήφισμα που αφορά συγκεκριμένη απόφαση με τις εκλογές που χρειάζεσαι ψυχογράφημα για να διαλέξεις αυτούς που θα σε αντιπροσωπεύσουν.

Μα ποίο ψυχογράφημα ? 2 φαμίλιες κυβερνάνε τα τελευταία 40 χρόνια. Ρίξε μια ματιά στην υπογραφή μου.

Αμα είναι τόοσο δύσκολο να μαυρίσεις αυτούς τους 2 γιατί τάχα μου ''δεν μπορείς να τους ψυχολογήσεις'' (αν λένε ψέμματα ή αν οι λαδοπόντικες απο κάτω τους, τους έχουν αναθέσει κατ' εργολαβίαν την διακυβέρνηση ???), τότε τι αποτέλεσμα περιμένεις απο αυτό τον κόσμο όταν του θέσεις δίλημμα του τύπου ''μπρός γκρεμός και πίσω ρέμμα'' ?? πολύ περισσότερο όταν δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποιές μπορεί να είναι οι συνέπειες των αποφάσεών του ? Και μην κοιτάς σήμερα που μια απόφαση δείχνει να είναι εύκολη (που δεν είναι) επειδή βλέπεις τις συνέπειες της μιας απόφασης (της άλλης πλευράς ούτε που μπορούμε να τις φανταστούμε). Σκέψου τι απαντήσεις θα έπαιρνες το 2010. Ειδικά, όπως πολύ σωστά λέει και ο [MENTION=188]yanni[/MENTION] , με το ποίοι θα αναλάμβαναν την ''αποσαφήνιση'' και την ''επεξήγηση'' του διλήμματος...

Αμα είναι τόοσο δύσκολο να μαυρίσεις αυτούς τους 2 γιατί τάχα μου ''δεν μπορείς να τους ψυχολογήσεις''

Μα τους μαύρισαν, με 30% έκαναν κυβέρνηση αυτοί. Τώρα αν επιθυμείς καθολικό μαύρισμα, τότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα κομματόσκυλα που γλύφουν κόκαλα να μείνουν από δόντια.

Μα τους μαύρισαν, με 30% έκαναν κυβέρνηση αυτοί. Τώρα αν επιθυμείς καθολικό μαύρισμα, τότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα κομματόσκυλα που γλύφουν κόκαλα να μείνουν από δόντια.

30 Φεβρουαρίου.

Σε αυτό το παιχνίδι, το απέχω παντελώς της διαδικασίας δυστυχώς, δεν συνεπάγεται μαύρισμα. Απόδειξη ότι τελικά καταφέρανε πάλι να κάνουν κυβέρνηση.

Όσον αφορά τα ξεδοντιασμένα κομματόσκυλα που θα εκλείψουν, στη σειρά περιμένει η νέα γενιά (αλοίμονο ! και πιο βελτιωμένη) που βρίσκεται σε όλα τα στάδια της δήμόσιας (μόνο :whistle2: ) εκπαίδευσης. Η αλυσίδα δεν φαίνεται να σπάει, ένεκα (κατά τη γνώμη μου) της ανοχής που δείχνουν, όσοι αυταπατώνται πως με την αποχή καταφέρνουν κάποιο πλήγμα, ή κάποια αλλαγή. Αμ αλλαγή δια της αδράνειας, δεν γίνεται.

όσοι αυταπατώνται πως με την αποχή καταφέρνουν κάποιο πλήγμα, ή κάποια αλλαγή. Αμ αλλαγή δια της αδράνειας, δεν γίνεται.

Διαφωνούμε σε πολλά, σε αυτό όμως συμφωνούμε 100%. Έβλεπα εχθές τον Κουτσούμπα του ΚΚΕ στον Ενικό (που παραδόξως τον βρήκα αρκετά καλό στις απαντήσεις του) να απαντάει σε ερώτηση 18χρόνου. Η ερώτηση του 18χρόνου ήταν: Τι μπορεί να κάνει το ΚΚΕ για εμάς; Οπότε δίκιο έχεις, ακόμα περιμένουν κάποιον να τους πάρει από το χεράκι, δυστυχώς.

Οπότε δίκιο έχεις, ακόμα περιμένουν κάποιον να τους πάρει από το χεράκι, δυστυχώς.

Εξ ου και η επιμονή μου για τα δημοψηφίσματα. Να αναλάβει το βάρος των αποφάσεων ο λαός και να μην περιμένει τους άλλους (κόμματα και βουλευτές), ούτε να έχει κάποιον άλλο να κατηγορήσει.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Εξ ου και η επιμονή μου για τα δημοψηφίσματα. Να αναλάβει το βάρος των αποφάσεων ο λαός και να μην περιμένει τους άλλους (κόμματα και βουλευτές), ούτε να έχει κάποιον άλλο να κατηγορήσει.

Μαζί σου. Αλλά για να φτάσουμε στο δημοψήφισμα θα πρέπει να έχουν αλλάξει οι πολιτικοί για να δεχτούν άποψη στο τι θέλουν να κάνουν. Για να φτάσουμε εκεί μάλλον θα έχει αλλάξει μυαλά κι ο κόσμος.

Προσοχή, ακολουθεί link από ιστολόγιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. http://xatzilamprou.wordpress.com/2014/02/05/%CE%AD%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9/ ,αφορά σημερινή νομίζω συζήτηση στην Βουλή για τον σεισμό στη Κεφαλλονιά.

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

ΟΡΓΙΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ – Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ ο βουλευτής Π. Χαϊκάλης, αγρότες, έμποροι, εργολάβοι | Bank Wars – Τράπεζες

Ανεξάρτητος και ξεχασιάρης ο Χαικάλης.

Από εκεί και πέρα οι αγρότες ας σταματήσουν να αγοράζουν Καγιέν πρώτα και μετά να βγουν στους δρόμους

pinakas-1_4.jpg?resize=470%2C300

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Τι να αναλάβει βάρος, δουλευόμαστε? Με τις υπάρχουσες νοοτροπίες (που προβλέπεται να συνεχίσουν να επικρατούν για τα επόμενα 5-10-15 χρόνια), όλο το βάρος αποφάσεων να δώσεις, και θα τα κάνει σκ@τ@ και θα κατηγορήσει τρίτους.

Πιο εύκολα (γνώμη μου) αλλάζεις ηγέτη παρά έναν ολόκληρο λαό. Και συνεχίζω λέγοντας ότι για κανένα λόγο δεν θα ήθελα αυτόν τον λαό (όπως είναι τώρα κατά πλειοψηφία) να μπορεί να πάρει τόσο μεγάλο μέρος αποφάσεων. Πόσο μάλλον σε πολύπλοκα θέματα που είναι ανίδεος και η κύρια ενημέρωση του πηγάζει από το καφενείο και τα μπλογκς του πάτου.

Ας ωριμάσει ένα σκαλί πρώτα, σταματώντας να κατηγορεί τον διπλανό και, κατά συνέπεια, θα διεκδικήσει μεγαλύτερο μέρος αποφάσεων. Μην μου πείτε τώρα πως θα ωριμάσει χωρίς κάποια συγκεκριμένη πολιτική. Εκεί απαντώ πως στον καφέ (νεολαία και μεγάλοι) έχουν μάθει να σχηματίζουν άποψη για τα πάντα, έπειτα να επικαλούνται πόσο μαμάουα και τυχεροί είναι που μπορούν να το κάνουν αυτό. Αλλά αδυνατούν να πάρουν 1-2 σοβαρές αποφάσεις παραπάνω? Δηλαδή τα γερόντια οι Βρετανοί που πηγαίνουν σε σεμινάρια να επιμορφωθούν επί του HS2 βλάκες είναι? ή έχουν τον χρόνο να πάνε επειδή δεν έχουν την υπερμαμάουα νυχτερινή ζωή που για 1563τη φορά θα δει ο έλλην?

Περισσότερες αποφάσεις στο λαό? Όχι και πάλι όχι. Ας ξεκινήσει με μικρά βήματα αφού έχει δείξει ότι σε μεγάλες αποφάσεις δεν τα πάει και τόσο καλά (πχ 1/3 αποχή).

Πόσο μάλλον σε πολύπλοκα θέματα που είναι ανίδεος και η κύρια ενημέρωση του πηγάζει από το καφενείο και τα μπλογκς του πάτου.

Συνήθως το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε ως άνθρωποι είναι να θεωρούμε τον άλλον βλάκα, ανίδεο και παραπληροφορημένο ή στην τελική άτομο που απλά δεν σκέφτεται. Μάλιστα σε πολύπλοκα θέματα, π.χ. μνημόνια, ακόμα και άτομα με γνώσεις ή που θεωρητικά είναι η ειδικότητά τους αυτά τα πράγματα, μπορεί να κάνουν λάθος. Οπότε πόσο είμαστε σίγουροι ότι εμείς που βολτάρουμε στο internet και αποφεύγουμε τα μπλογκ του πάτου, δεν θα κάνουμε την λάθος επιλογή και ο καφενόβιος την σωστή; Την ίδια άγνοια έχουμε με αυτόν στην τελική. Ψάχνοντας στο internet και βρίσκοντας άρθρα και κατόπιν κάνοντας ευαγγέλιο αυτά που λέει π.χ. ο Καζάκης, αντί να δεχτούμε αυτό που θα πει ο Μπάμπης το χαρτόμουτρο, δεν εξασφαλίζει ότι θα ψηφίσουμε ορθά σε ένα δημοψήφισμα με ερώτημα οικονομικής φύσεως, διότι δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο Καζάκης μιλάει από την καρδιά του ή από την τσέπη του. Όταν λοιπόν καθημερινά ο ένας οικονομολόγος βγάζει άσχετο τον άλλο, θα μπορούμε να διακρίνουμε εμείς ποιος λέει αρλούμπες, ποιος λέει ψέματα, ποιος λέει μισές αλήθειες ή ποιος λέει πραγματικά αλήθειες;

Μπορεί εμείς να διαβάσουμε 15 θέματα από αξιόπιστους, θεωρητικά, δημοσιογράφους και αναλυτές και να καταλήξουμε στο Α και ο Μπάμπης το χαρτόμουτρο να δει απλά μια εκπομπή του Χατζηνικολάου και επειδή έχει την ικανότητα να διακρίνει ποιος λέει ψέματα να κάνει σωστότερη επιλογή από εμάς ακόμα και αν δεν έχει διαβάσει τίποτα από οικονομικά και γενικότερα έχει μαύρα μεσάνυχτα.

Μάγκες, μπορούμε να μιλάμε για αιώνες κι επί θεωρίας σε πάρα πολλά θέματα γύρω από τέτοια ζητήματα, το θέμα είναι πως δεν καταφέρνουμε να στοχοποιήσουμε την ταμπακιέρα (ή τις ταμπακιέρες)

Συνήθως το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε ως άνθρωποι είναι να θεωρούμε τον άλλον βλάκα, ανίδεο και παραπληροφορημένο ή στην τελική άτομο που απλά δεν σκέφτεται. Μάλιστα σε πολύπλοκα θέματα, π.χ. μνημόνια, ακόμα και άτομα με γνώσεις ή που θεωρητικά είναι η ειδικότητά τους αυτά τα πράγματα, μπορεί να κάνουν λάθος. Οπότε πόσο είμαστε σίγουροι ότι εμείς που βολτάρουμε στο internet και αποφεύγουμε τα μπλογκ του πάτου, δεν θα κάνουμε την λάθος επιλογή και ο καφενόβιος την σωστή; Την ίδια άγνοια έχουμε με αυτόν στην τελική. Ψάχνοντας στο internet και βρίσκοντας άρθρα και κατόπιν κάνοντας ευαγγέλιο αυτά που λέει π.χ. ο Καζάκης, αντί να δεχτούμε αυτό που θα πει ο Μπάμπης το χαρτόμουτρο, δεν εξασφαλίζει ότι θα ψηφίσουμε ορθά σε ένα δημοψήφισμα με ερώτημα οικονομικής φύσεως, διότι δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο Καζάκης μιλάει από την καρδιά του ή από την τσέπη του. Όταν λοιπόν καθημερινά ο ένας οικονομολόγος βγάζει άσχετο τον άλλο, θα μπορούμε να διακρίνουμε εμείς ποιος λέει αρλούμπες, ποιος λέει ψέματα, ποιος λέει μισές αλήθειες ή ποιος λέει πραγματικά αλήθειες;

Μπορεί εμείς να διαβάσουμε 15 θέματα από αξιόπιστους, θεωρητικά, δημοσιογράφους και αναλυτές και να καταλήξουμε στο Α και ο Μπάμπης το χαρτόμουτρο να δει απλά μια εκπομπή του Χατζηνικολάου και επειδή έχει την ικανότητα να διακρίνει ποιος λέει ψέματα να κάνει σωστότερη επιλογή από εμάς ακόμα και αν δεν έχει διαβάσει τίποτα από οικονομικά και γενικότερα έχει μαύρα μεσάνυχτα.

Διαφωνώ κάθετα αλλά πρώτα να ξεκαθαρίσω κάτι. Το ανίδεος με την έννοια του "δεν έχω καμμία θεμελιώδη γνώση" στο αντικείμενο, όχι σαν προσβολή.

Πολύ σωστά φέρνεις ως παράδειγμα τα οικονομικά γιατί είναι ένα θέμα πολύπλοκο έως περίπλοκο. Μόνο που δεν μιλάμε για μια οικονομική πολιτική Α vs οικ πολιτική Β όπου και οι δύο επιφέρουν παρόμοιο απότελεσμα με διαφορετικό τρόπο. Στις συνηθείς των περιπτώσεων μιλάμε για μια οκ πολιτική vs μια σκατά. Εδώ καλά καλά τρώμε αμάσητη τη πολιτική προπαγάνδα (αναφέρομαι στο κειμενάκι που δίνει αληθινό, τρομάρα του, παράδειγμα λογιστικής, όπου ο τυπάς για μια απόδειξη 15 γιουρα, πληρώνει χιλιάδες) υπό το φαινομενικά "κοινωνικό πρόσωπο", και λέω αμάσητη γιατί μετά βίας είδα να πέσει κριτική περί αυτού. Ναι, έπρεπε να πέσει κριτική κατά τη δική μου γνώμη επειδή παρουσιάστηκε (αν θυμάμαι σωστά) ως κοινωνικό μήνυμα και τελικά υποκινούταν από το τι λάθη κάνει ο Στουρνάρας. Όταν μεγάλο μέρος συζητήσεων (μέσα στο λαό) συγχέονται οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά, σεξουαλικά, οικογενειακά, λοιπά -ικα λες και είναι όλα μια καραμέλα, τότε πως θα βασιστεί για να πάρει "δύσκολες" αποφάσεις όταν όλα του φαίνονται ίδια?

Τα οικονομικά δε, είναι ένας κλάδος που ακόμα επικρατούν πολλά debates, μάλλον περισσότερες από μία επιλογές οπότε είναι πολύ πιο σύνθετα τα πράγματα. Εκεί είναι ειδικά που τα γνωστά "άσε με εμένα να σε πω τι παίζει φιλαράκι", "είχα ακούσει τον πρώτο ξάδελφο του μπατζανάκη του τάδε από το columbia που μου είπε τούτο", "βρε εγώ 10 γιούρια στα χέρια καθαρά θέλω (και ας έχουν μειωμένη αξία)", "αυτόν τον οικονομολόγο θα ψηφίσω γιατί πηγαίναμε μαζί σχολείο" κάνουν μόνο για τα πανηγύρια.

Δεν μπορείς να καταλάβεις αν ένας οικονομολόγος σου λέει ψέμματα? Ορίστε το πρόβλημα σου. Δεν μπορείς να κρίνεις πόσο αλήθεια ή πόσο ψέμματα σου λέει. Αυτό δεν είναι ντροπή. Ντροπή (για μένα) όμως είναι να απαιτείς από τον καθένα να σου λέει πάντα την αλήθεια ενώ μέρες μετά να λες "δεν είναι ρόδινος ο κόσμος".

Θέλεις να αυξήσεις τη κρίση σου στα οικονομικά θέματα? Μειώνεις τα χόμπυ σου και προσηλώνεσαι στον ελεύθερο σου χρόνο για 2 χρονάκια για να μάθεις μερικά βασικά πράγματα περί αυτού. Δεν μπορείς να το κάνεις επειδή το αντικείμενο είναι δύσκολο/κουράζεσαι τη μέρα και θέλεις να ξεκουραστείς/προτιμάς να αράζεις τα απογεύματα? Οκ σε όλα, αλλά δεν γίνεται να αναβάλεις συνεχώς μια διαδικασία να επιμορφωθείς σε ένα αντικείμενο που έχεις δεδομένο ότι θα υπάρχει για πάντα στη ζωή σου. Αντί να αφιερώσεις πχ 3-5 ώρες την εβδομάδα (σε κάποιο course ή κάποιο ελαφρύ ακαδημαϊκό βιβλίο), να προτιμάς συνέχεια (λέξη κλειδί) να τις χαλάς στο καφενείο με τους "παντογνώστες" ή στα μπλογκς του πάτου (που είναι ξεκάθαρη η υποκειμενικότητα τους) αλλά στο τέλος να βγεις να πεις "είναι δύσκολη η ζωή" (oh really?) και να περιμένεις ελεημοσύνη, εμένα μου κάθεται κάπως.

Στο άλλο σημείο που αναφέρεις ότι ο τέρμα άσχετος μπορεί να κάτσει με την 100% ολόσωστη επιλογή. Για πόσες αποφάσεις πιστεύεις θα χτυπήσει σερί με την έλλειψη γνώσεων που τον δέρνει?

Σε πολύ δύσκολα debates έχεις ένα point αλλά από τα "εύκολα" διλήμματα πως θα κάποιος θα πάρει καλύτερη απόφαση όταν δεν ξέρει καλά καλά να ξεχωρίσει pros/cons short-term vs pros/cons long-term? Θα περιμένει το παπαγαλάκι.gr να του πει ποια μαμάει και ποια όχι? Γιατί? Ευθύνες (μαζί με τα δικαιώματα) ως πολίτης δεν έχει?

Δεν είναι θέμα αν θα (τύχει να) κάνει την σωστή ή την λάθος επιλογή. Εδώ μιλάμε να μπορεί (κάπως) να ξεχωρίσει θετικά και αρνητικά σημεία (σε διαφορετικό βάθος χρόνου) στο τι έγινε πχ με την Θάτσερ στο England και τι σημαίνουν ουσιαστικά κάποιες μακροοικονομικές έννοιες. Δεν θεωρώ ότι χρειάζεται μαστερ από το LSE για να μάθεις σε 6-12-24 μήνες (με το πάσο σου) κάποια βασικά πράγματα. Είτε ονομάζεται οικονομικά, είτε πολιτικά, είτε είσαι 15, είτε 65 ετών.

Διαφωνείς?

Μάγκες, μπορούμε να μιλάμε για αιώνες κι επί θεωρίας σε πάρα πολλά θέματα γύρω από τέτοια ζητήματα, το θέμα είναι πως δεν καταφέρνουμε να στοχοποιήσουμε την ταμπακιέρα (ή τις ταμπακιέρες)

Εγώ πιστεύω ότι επί θεωρίας για αιώνες μιλάνε εκείνοι που (α) δεν έχουν πραγματικά ιδέα, (β) δεν ξέρουν που μπαίνει η τελεία στην αλλαγή θέματος.

Οι (μεγάλου βαθμού) γνώστες που τυχαίνει να μιλάνε για αιώνες, θα συμφωνήσουν σε πολλά σημεία. Ο ελληνικός λαός δεν συμφωνεί απλά σε τίποτα.

Έγινε επεξεργασία από Guest

[MENTION=1086]Hero[/MENTION]

Αν κατάλαβα το νόημα αυτών που γράφεις θα έλεγα ότι απαιτείς πολύ απλά, υπερβολικά πολλά από τον μέσο πολίτη. Καλώς ή κακώς η δημοκρατία δίνει το δικαίωμα της ψήφου σε όλους και όχι μόνο σε αυτούς που διαθέτουν κάποιο μεταπτυχιακό ώστε να κρίνουν ορθολογικά, αλλά όχι κατ' ανάγκη και ορθά, μπροστά στην κάλπη ή σε αυτούς που έχουν την ικανότητα και την δυνατότητα να εμβαθύνουν σε κάποια θέματα, θέματα πάνω στα οποία διαφωνούν οριζοντίως, πλαγίως και καθέτως άνθρωποι που έχουν φάει μια ζωή με το αντικείμενο και έχουν γράψει και από 5 βιβλία ο καθένας.

Το να μην καταλαβαίνεις πότε σου λέει ο οικονομολόγος ψέματα δεν είναι πρόβλημα, είναι απλά φυσιολογικό. Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι ο Έλληνας αυτοπαγιδεύεται ανάμεσα σε δύο επιλογές και ψηφίζει όχι με βάση το ποιος θέλει να βγει, αλλά το ποιος δεν θέλει να βγει.

[MENTION=1086]Hero[/MENTION]

Αν κατάλαβα το νόημα αυτών που γράφεις θα έλεγα ότι απαιτείς πολύ απλά, υπερβολικά πολλά από τον μέσο πολίτη.

Ίσως να έχεις δίκιο εδώ, δεν ξέρω.

Σίγουρα πάντως απαιτώ από τον μέσο πολίτη να μην πράττει το ίδιο επί 30 χρόνια και να περιμένει διαφορετικό αποτέλεσμα. Τουλάχιστον (κατ'εμέ) αυτό το θεωρώ εφικτό από πλευράς του. Εκεί προσπαθώ να εστιάσω εγώ.

Για το τελευταίο που είπες, έχεις δίκιο. Μακάρι ρε συ αυτός που απορρίπτεται, να γινόταν με κάποιου είδους λογικά κριτήρια και όχι με το πόσο άσχημη φάτσα έχει.

Η ανεργία καλπάζει και αφήνουν ευρωπαϊκούς πόρους αναξιοποίητους

Την ίδια ώρα που άλλες ευρωπαϊκές χώρες με χαμηλότερους δείκτες ανεργίας αξιοποίησαν τη δυνατότητα αυτή σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.

Συγκεκριμένα, η Ισπανία προχώρησε στις σχετικές διαδικασίες για 18 περιπτώσεις, στηρίζοντας 13.396 απολυμένους, η Ιταλία για 12 περιπτώσεις στηρίζοντας 12.759 απολυμένους ενώ ακόμα και η Γερμανία έχει υποβάλλει 7 αιτήσεις για την ενίσχυση 11.349 απολυμένων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ποσό που διατέθηκε από το ταμείο ανέρχεται για το σύνολο της ευρώπης σε 471,2 εκατ. ευρώ. Και αυτά για την ενίσχυση συνολικά 102.411 απολυμένων.

Από αυτά, η Δανία έλαβε 63,7 εκατ. ευρώ, η Ιρλανδία 63,3 εκατ. ευρώ, η Ιταλία 60,6 εκατ. ευρώ, η Ισπανία 57,1 εκατ. ευρώ, η Γερμανία περίπου 45 εκατ. ευρώ, ενώ η Ελλάδα πήρε μόλις 2,9 εκατ. ευρώ. Μάλιστα μέχρι το 2011 η Ελλάδα δεν είχε προχωρήσει σε καμία σχετική διαδικασία. Την ίδια ώρα που η ανεργία στην Ελλάδα κάλπαζε.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.