dangar Ιανουάριος 21, 2014 #15641 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 Η διαφθορά είναι δημιούργημα των παλικαριών που κυβέρνησαν τον τόπο τόσα χρόνια , αυτών δηλαδή που συγκυβερνάνε , αυτών που μέχρι πρότινος "αλληλοφαγώνονταν" για το ποιος φταίει. Την ίδια στιγμή αυτοί μιλάν για κάθαρση. Τί να πεις...Αν τώρα η διαφθορά έχει πέσει , όπως αναφέρουν και οι παραπάνω δείκτες είναι γιατί αυτή έχει να κάνει καθαρά με χρήμα - δουλίτσες , προμήθειες , λοβιτούρες. Και καθώς χρήμα γιοκ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 21, 2014 #15642 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 (edited) Sorry wiz αλλά μάλλον όντως κάπου κάνεις λάθος. Η διαφθορά όντως είναι χαμηλότερη διότι όπως ακριβώς αναφέρει ο dangar δεν κινείται χρήμα. Συν το ότι αυξήθηκε κάτα ένα πολύ μικρό ποσοστό βέβαια ο έλεγχος. Ο οποίος ακόμα είναι βέβαια σε αισχρά επίπεδα. Αλλά δεν βοηθάει και πολύ η υπάρχουσα νομοθεσία σε πολλά οικονομικά θέματα. Θα μπορούσε να είναι ακόμα το πασόκ στην εξουσία, ακόμα και η...ενωμένη αριστερά, μπορεί και ο καρατζαφέρης...Τα αποτελέσματα θα ήταν τα ίδια. Ειναι γεγονός και πουθενά στα λεγόμενα του hero δεν κατάλαβα να θέλει να υπεραμυνθεί της γαλάζιας ή πράσινης μωβ πολιτικής. Απο κει και πέρα τρανταχτά αποτελέσματα δεν πρόκειται να δούμε αν δεν ριζώσει ο φόβος των κυρώσεων της διαφθοράς-φοροδιαφυγής μέσα μας. Το κακό είναι ότι στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα ισορροπούμε σε ενα σχοινί και δεν ξέρουμε προς μια μεριά θα πέσουμε τελικά. Στο προστατευτικό δίχτυ; Ή στον λάκο με του λέοντες όπου θα κοιτάει ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων να βγάλει την ημέρα και άρα στο άκουσμα εννοιών όπως διαφθορά, φοροδιαφυγή, ανομία δεν θα μας καίγεται καρφί; Επίσης έγγραφα που υποδηλώνουν το πόσο πίσω είναι το κράτος μας στον οργανωτικό το μέα δεν έχει σχέση να κάνει με την διαφθορά. Το ότι δεν έχουν μηχανογραφήσει ακόμα τα πάντα είναι έλλειψη επαγγελματισμού και βούλησης για πρόοδο. Επίσης σημαίνει ότι προφανώς κάποιοι υπάλληλοι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους. Δηλαδή τι; Έλλειψη ελέγχου και εδώ. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 21, 2014 από Snips Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 22, 2014 #15643 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Κάποιον άλλον πρέπει να λυπάσαι.Δεν ξέρω ποιον άλλον πρέπει να λυπάμαι. Θέλεις με στοιχεία να με βοηθήσεις? (μπηχτούλα)Όσο για την υπόνοια ότι κάνω προσωπικές επιθέσεις, κάνεις λάθος. Στο προηγούμενο thread όντως κατέληξε σε προσωπική επίθεση από μένα. Στο εδώ όχι. Το ότι τυχαίνει να κάνω κριτική σε δικά σου posts, δύο παίζει να συμβαίνουν1) Θέλω σκόπιμα να κάνω επιθέσεις σε εσένα. Πράγμα περίεργο γιατί με τέτοια συμπεριφορά που δείχνω, δεν θα φοβόμουν να πω "ναι" και για τα δύο threads2) Ξεκάθαρα δήλωσα ότι κάνω κριτική σε πράγματα που δεν στέκουν, ειδικά όταν περνάνε λανθασμένα μηνύματα**. Το ότι τυχαίνει να κάνω quote τα posts σου, μάλλον πρέπει να σε βάζει σε σκέψεις.** Εξήγησα γιατί θεωρώ ότι οδηγούν στην ισοπέδωση.Το τελευταίο quote δεν ξέρω γιατί το έβαλες. Ανταπάντηση σε αυτό που έγραψες ήταν. Αλλά δείχνει πολλά σε όσους καταλαβαίνουν οπότε thanks (μπηχτούλα και αυτό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιανουάριος 22, 2014 #15644 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Δήλωση - έκπληξη από Σταθάκη: Μόνο το 5% του χρέους είναι επαχθές - NEWS247[ame=http://www.youtube.com/watch?v=rRnpd2zbEa0]Α στο διάλο - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 22, 2014 #15645 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 (edited) Η διαφθορά όντως είναι χαμηλότερη διότι όπως ακριβώς αναφέρει ο dangar δεν κινείται χρήμα. Εγώ αναφέρθηκα στην αναξιοπιστία του δείκτη και στα μέσα που επηρεάζουν τις μετρήσεις. Δεν είναι δα και η πρώτη φορά που μας παρουσιάζουν φτιαχτά νούμερα. Έχει γίνει τέχνη πλέον. Και πριν βιαστείς να μου πεις ότι είναι ανεξάρτητη αρχή, δες πως βγάζουν τα συμπεράσματα... Με ερωτηματολόγια που στέλνουν δε δημόσιες υπηρεσίες... Τα αποτελέσματα θα ήταν τα ίδια. Ειναι γεγονός και πουθενά στα λεγόμενα του hero δεν κατάλαβα να θέλει να υπεραμυνθεί της γαλάζιας ή πράσινης μωβ πολιτικής. To κάνει όμως, έστω και έμμεσα. Το κακό είναι ότι στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα ισορροπούμε σε ενα σχοινί και δεν ξέρουμε προς μια μεριά θα πέσουμε τελικά. Στο προστατευτικό δίχτυ; Ή στον λάκο με του λέοντες όπου θα κοιτάει ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων να βγάλει την ημέρα και άρα στο άκουσμα εννοιών όπως διαφθορά, φοροδιαφυγή, ανομία δεν θα μας καίγεται καρφί; Είμαστε ήδη στο λάκκο. Επίσης έγγραφα που υποδηλώνουν το πόσο πίσω είναι το κράτος μας στον οργανωτικό τομέα δεν έχει σχέση να κάνει με την διαφθορά. Το post μου αρχίζει έτσι "Μπορεί να μην έχει να κάνει με τη διαφθορά..." Εν κατακλείδι, δε χρειάζομαι επιχειρήματα για να δω τι γίνεται γύρω μου. Είναι αυταπόδεικτο. Η κυβέρνηση προσπαθεί να κατασκευάσει επιχειρήματα και στοιχεία πως κάτι κάνει, αλλά πιάνουν μόνο σε όσους τρώνε κουτόχορτο ή ζούνε με την ελπίδα πως κάτι γίνεται. Είναι αδιανόητο να πιστεύει κάποιος πως αυτοί που μας έφεραν εδώ, αυτοί που τα έφαγαν, αυτοί που πρόδωσαν τη χώρα, αυτοί που κάνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που υπόσχονται, αυτοί που ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να διορίζουν κολλητούς (για ΟΛΑ αυτά υπάρχουν αξιόπιστες ειδήσεις, δε θα κάτσω να τις βάλω όλες των τελευταίων 4 ετών) θα μας βγάλουν από εδώ. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει ο τΣΥΡΙΖΑ, ο ΜΥΡΙΖΑ, ο κατακαημένος, ή οποιοσδήποτε άλλος, ξέρω όμως ότι αυτοί το κάνουν κάθε μέρα και χειρότερο. Και σαν φραουλίτσα στην τούρτα (μη τρώμε μόνο κερασάκια), απαντάει με "επιχειρήματα" ο Chosen. Εγώ τι άλλο να πω...; Και συ αναμεταδίδεις αυτές τις ιστορίες, για να δημιουργείς τον πανικό;Αφού είπαμε βγαίνουμε από την ύφεση κι αρχίζει η ανάπτυξη, όλοι μιλάνε για το σύστημα 2010-2011-2012-2013-2014. Τι δεν καταλαβαίνεις; Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 22, 2014 από Wizard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 22, 2014 #15646 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Μα και πολιτικοί πήγαν απο το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ και ακόμα περισσότεροι φλερτάρουν μαζί του. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι. Βασικά να σε ρωτήσω 2 πραγματάκια. Α. Όριζεις σαν πολιτικούς ΜΟΝΟ τους υποψήφιους για μια θέση; Ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ επι τοις ουσίας δεν ειναι πολιτικός; Ο Μπαρουφακης που διετέλεσε σύμβουλος του ΓΑΠ και κατα δήλωση δική του (δεν είδα κανένα να το διαψεύδει) τώρα ειναι σύμβουλος του Αλέξη δεν ασκεί πολιτική;Οι ΠΑΣΟΚοι ψηφοφόροι που πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύεις οτι ΟΛΟΙ αυτοί δεν είχαν σχέσεις με εκδουλευσεις κτλ που ωθούσαν τους πολιτικούς με την παραδοσιακή έννοια του όρου να κάνουν τις λοβιτούρες που έκαναν; Δεν διαμόρφωσαν λοιπόν και αυτοί πολιτική τα τελευταία 30 χρόνια;[MENTION=173]Wizard![/MENTION] [MENTION=1086]Hero[/MENTION] [MENTION=2868]Myralis[/MENTION]Αν κατάλαβα καλά συμφωνείτε οτι δεν υπάρχει χρυσός κανόνας για τη μέτρηση της διαφθοράς(no sh1t Sherlock). Άρα γιατί τσακώνεστε για κάτι που επι τοις ουσίας προσμετράται όπως θέλει η νοιώθει ο καθένας;[MENTION=1167]colt3003[/MENTION] το ανέφερα και γω κανά 2 ποστ δικά μου πριν. Όπως ειδες όσοι μίλαγαν για επαχθες χρέος κτλ απο δώ μέσα το έκαναν γαργαρα. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 22, 2014 #15647 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] [MENTION=48]LL_NEO[/MENTION]Θέλω να σας δω μετά τις εκλογές όταν θα έχουμε συγκυβέρνηση ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ. Έ ρε γέλιο που έχει να πέσει.... two kommadogs, one cup Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιανουάριος 22, 2014 #15648 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 (edited) Γιατί χαρακτηρίζεις τον άνθρωπο ως Mparoyfakis? Κατακρίνεις/επικρίνεις τους πάντες που είναι στο αντίθετο στρατόπεδο από σένα...το kommadogs δεν σε προσβάλει;Αλήθεια ήθελα να σε ρωτήσηω...Για τον Καζάκη τι πιστεύεις περαν των κομματικών διαφορών σου... όσα λέει με νούμερα και στοιχεία (για CDS, Τ+3, Τ+10 κοκ) νομίζω ότι είσαι σε θέση να τα κατανοείς περισσότερο από εμάς, αλλά τα διαψεύδεις ; Σφάλει 100%, σφάλει 50%, εσύ βλέπεις κάτι στραβό στο όλο σκηνικό ή όλα καλά και άγια στα πλαίσια του φιλελευθερισμού ; Που ρίχνεις τις ευθύνες; Ονόματα όμως. Η συγκάλυψη έχει και αυτή ευθύνες... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 22, 2014 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 22, 2014 #15649 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Γιατί χαρακτηρίζεις τον άνθρωπο ως Mparoyfakis? Κατακρίνεις/επικρίνεις τους πάντες που είναι στο αντίθετο στρατόπεδο από σένα...το kommadogs δεν σε προσβάλει;Αλήθεια ήθελα να σε ρωτήσηω...Για τον Καζάκη τι πιστεύεις περαν των κομματικών διαφορών σου... όσα λέει με νούμερα και στοιχεία (για CDS, Τ+3, Τ+10 κοκ) νομίζω ότι είσαι σε θέση να τα κατανοείς περισσότερο από εμάς, αλλά τα διαψεύδεις ; Σφάλει 100%, σφάλει 50%, εσύ βλέπεις κάτι στραβό στο όλο σκηνικό ή όλα καλά και άγια στα πλαίσια του φιλελευθερισμού ; Που ρίχνεις τις ευθύνες; Ονόματα όμως. Η συγκάλυψη έχει και αυτή ευθύνες...Άτομα όπως ο Βαρουφάκης ή ο Καζάκης δεν υποστηρίζουν απλά μια άποψη, έχουν επενδύσει περιουσίες πάνω σε αυτήν την άποψη. Οπότε ΚΑΙ από αυτούς, ότι ακούς πρέπει να το περνάς από 40 κύματα πριν το υιοθετήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 22, 2014 #15650 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 (edited) Τον χαρακτηρίζω ως Μπαρουφακης διότι κατα την άποψη μου λέει ασυναρτησίες. Μην πας μακρυά. Σύμβουλος του ΓΑΠ επι εποχής λεφτά υπάρχουν. Το μόνο πράγμα με το οποίο συμφωνώ με τον Καζακη ειναι για το Τ-3 Τ-10. Για τα CDS δεν έχω ακούσει το λέει οποτε αν μπορείς να μου καταθέσεις κάτι ευχαρίστως να το ακούσω διαβάσω και να επανέλθω. Τώρα όσα λέει για δραχμή κτλ χρειάζεται να σου πω οτι με βρίσκουν κάθετα αντίθετο; Προσπερναει την διολίσθηση του εθνικού νομίσματος και την αύξηση του μέσου κόστους ζωής που αυτή συνεπάγεται σαν να ειναι θέμα μικρής σημασίας. Όσον αφορά το χαρακτηρισμό του κομματοσκυλου τουλάχιστον εγω ο Myralis και ο cherryman έχουμε το θάρρος να πουν τι ψηφίζουμε. Προτιμώ λοιπόν το χαρακτηρισμό αυτό παρά το μανδύα του γιαλαντζι αντικειμενικού. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 22, 2014 από LL_NEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 22, 2014 #15651 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 (edited) [MENTION=48]LL_NEO[/MENTION] εγώ πιστεύω ότι ο δείκτης του CPI είναι ένα καλό στοιχείο (με τα όσα γνωρίζω μέχρι στιγμής) για να χρησιμοποιήσω ως αντεπιχείρημα εκεί που ήθελα, πράγμα κι επιτυχώς έκανα. Αν τώρα οι άλλοι μου λένε για φτιαχτά νούμερα, κράζουν τον οργανισμό αλλά τελικά τους φταίει το δημόσιο και ταυτόχρονα αδυνατούν να δώσουν επαρκή evidence για να δικαιολογήσουν αυτό που έγραψαν με τέτοια σιγουριά, τότε καταλαβαίνεις.Στα ίδια περίπου επίπεδα θα γινόταν και με δείκτη φοροδιαφυγής αλλά εκεί δεν έδωσα σκόπιμα για να μην είναι διπλό το πρήξιμο. Προσωπικά "τσακώνομαι" για να στηρίξω τη θέση μου.Όσον αφορά το χαρακτηρισμό του κομματοσκυλου τουλάχιστον εγω ο Myralis και ο cherryman έχουμε το θάρρος να πουν τι ψηφίζουμε. Προτιμώ λοιπόν το χαρακτηρισμό αυτό παρά το μανδύα του γιαλαντζι αντικειμενικού.Σου βάζω like μόνο για αυτό. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 22, 2014 από Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 22, 2014 #15652 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Άλλο ο ψηφοφόρος ενός κόμματος και άλλο το κομματόσκυλο. Ο ψηφοφόρος είναι ανοιχτός στην άλλη άποψη, το κομματόσκυλο όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 22, 2014 #15653 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Ο ψηφοφόρος είναι ανοιχτός στην άλλη άποψη, το κομματόσκυλο όχι.Απλά λίγο προσοχή σε αυτό που λες γιατί κάποιοι θα πιαστούν από το "ανοικτός στην άλλη άποψη" για να σπεύσουν να δικαιολογήσουν ότι πρέπει ντε και καλά να πειθόμαστε από πράγματα που δεν στέκουν.(Αυτό πάει και για σπόντα αλλά το λέω γενικά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 22, 2014 #15654 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 (edited) Προτιμώ λοιπόν το χαρακτηρισμό αυτό παρά το μανδύα του γιαλαντζι αντικειμενικού. Σωστά, γιατί είναι καλύτερη η τυφλή υπακοή σε ένα κόμμα, από το να διαμορφώνεις άποψη ανάλογα κάθε φορά που χρειάζεται. Άλλωστε το να είσαι αντικειμενικός, είναι σοβαρό μειονέκτημα Edit: Αυτό πιάνει σαν επιχείρημα; Α, ξέχασα, είναι μεμονωμένο περιστατικό, υπήρχαν και πριν φτωχοί, ή είναι trollιά για δημιουργία εντυπώσεων... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 22, 2014 από Wizard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 22, 2014 #15655 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Σωστά, γιατί είναι καλύτερη η τυφλή υπακοή σε ένα κόμμα, από το να διαμορφώνεις άποψη ανάλογα κάθε φορά που χρειάζεται. Άλλωστε το να είσαι αντικειμενικός, είναι σοβαρό μειονέκτημα Ναι και ασε με να μαντεψω. Μόνο εμείς οι τρεις είμαστε δογματικοι εδω μέσα. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 22, 2014 #15656 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Τουλάχιστον το παραδέχεσαι. Κάτσε να θυμηθώ ποιοί άλλοι είναι δογματικοί... Α, η Εκκλησία, οι Ταλιμπάν, κ.α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιανουάριος 22, 2014 #15657 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Τουλάχιστον το παραδέχεσαι. Κάτσε να θυμηθώ ποιοί άλλοι είναι δογματικοί... Α, η Εκκλησία, οι Ταλιμπάν, κ.α.Ναι, κάθε μέρα όταν ξυπνάω, πέφτω στα γόνατα στο εικόνισμα του Τσίπρα και του Τσε Γκεβάρα, τραγουδάω το "Ατσάλινο Τείχος" , διαβάζω αποφθέγματα τους και μετά παίρνω πρωινό...Δεν είναι τυφλή υπακοή σε κάτι, είναι απλά συμφωνία με την πολιτική τους γραμμή και την ιδεολογία που προήλθε μετά από σκέψη και διάβασμα.Κατι πρέπει να ψηφίσουμε και προτιμώ να ξέρω τι και γιατί από το να κράζω τους πάντες και τα πάντα και να καταλήγω σε αυτόν που μου υποσχεθεί 3.60 περισσότερα από τον διπλανό του.Δεν είναι δόγμα το ότι αντί να κάθομαι στο καφενείο, έχω σηκωθεί και προσπαθώ να πείσω κόσμο για τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πολιτική και προσωπική επιλογή.Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 22, 2014 #15658 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Τι δεν καταλαβαίνεις;Άρση της ασυλίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Β. Καπερνάρου | Πολιτική - NewsIt.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 22, 2014 #15659 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Τι δεν καταλαβαίνεις;Άρση της ασυλίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Β. Καπερνάρου | Πολιτική - NewsIt.grΜια υποψία την έχουμεΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: Στο κελί 33 για το Golden Hall θα εχει συνωστισμό ....(τυχαίο link από google) Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιανουάριος 22, 2014 #15660 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Μια υποψία την έχουμεΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: Στο κελί 33 για το Golden Hall θα εχει συνωστισμό ....(τυχαίο link από google)ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ !!!!!Αμα είχε έστω και την παραμικρή υποψία πως τα πρόβατα θα τον γειώσουν, και θα πάει άπατος, μπορεί να ακολουθούσε και άλλη πρακτική.Ψωμί, τυρί δεν έχουμε, το Hall μας χρειαζότανε. Τι του λείπει του ψωριάρη - φούντα με μαργαριτάρι .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts