Myralis Ιανουάριος 19, 2014 #15601 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 Τα στοιχεία σου δηλαδή ότι ο Τατσόπουλος υπερβάλλει είναι επειδή δήλωσε ότι έχει απαυτώσει τη μισή αθήνα (αφού του είχαν κάνει ψυχολογικό πόλεμο και κατέληξε να αντιδράσει εν βρασμώ ψυχής). Ύστερα μας μιλάς για Αριστερά που υποτίθεται κοιτάει πρώτα τον άνθρωπο, την προσωπικότητα και τα συναισθήματα του, Για τον Τατσόπουλο (με δεδομένο ότι είναι γκέι) βέβαια, από τη στιγμή που έφυγε από το σύριζα, στο τέτοιο μας τι μπορεί να του είχε συμβεί εκεί μέσα. Θα το καλύψουμε όπως όπως λέγοντας "καμιά βλακεία θα άκουσε μωρέ" ή "σιγά μωρέ, κανένα 'να δούμε τι θα κάνει τώρα ο Ξηρός' θα πήρε το αυτί του" (ενώ παράλληλα αυτοί που θα το πουν, θα έχουν παραλείψει, σκόπιμα ή μη, τα υπόλοιπα που ακούγονται/λέγονται. Όπως έδωσα και στο αληθινό περιστατικό με εκείνη την παλιά είδηση του αστυνομικού. Το αν είναι σκόπιμο ή όχι, δεν με ενδιαφέρει αφού και στις δύο περιπτώσεις είναι επικίνδυνο) Καπάκι το κερασάκι ότι τάχα το ερμήνευσε όπως ήθελε, αδιαφορώντας παντελώς για το τι μπορεί όντως να λέγεται εκεί μέσα περί τρομοκρατικών ιδεών. Έπειτα θα μιλήσουμε για Αριστερά, κοιτάμε πρώτα τον άνθρωπο (κι άμα πάει κόντρα σε αυτό που εκπροσωπούμε, στα τέτοια μας)Δεν είναι το απόλυτο στοιχείο, αλλά δείχνει κάτι, αστείο όμως είναι το γεγονός ότι τόσο καιρό, κανείς εδώ μέσα δεν τον είχε σε υπόληψη, (ακόμα και τώρα μάλλον κανείς δεν τον έχει), τώρα που κάτι είπε που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, όλοι βουρ στον πατσά! Έχω χάσει επεισόδια, από πότε θεωρείται δεδομένο ότι είναι γκέι?? Δεν ξέρω τι κάνει στο κρεβάτι του, και δεν καταλαβαίνω πως το μπλέκεις σε αυτά που λες. Πολιτικό κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι σύλλογος Αλληλεγγύης να λένε "Με λένε Νίκο και είμαι καλά". Τι μπορεί να του συνέβει εκεί μέσα δηλαδή?Δεν προσπαθώ να καλύψω τίποτα, και φυσικά δεν ξέρω τι άκουσε, αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να υπάρχει ΣΥΡΙΖΑίος (ή ΠΑΣΟΚος ή ΝΔημοκράτης ή ΚΚΕς κτλ) που να συμπαθεί την 17Ν. Μέχρι και ο Καψής, (με την γνωστή αγάπη που έχει για τον ΣΥΡΙΖΑ) είχε πει τότε ότι η Αριστερά δεν μπορεί να έχει σχέση με τρομοκρατία. Βέβαια, κάποτε ακούγονταν ότι ο ΑΓΠ ήταν ο αρχηγός τους, οπότε, αν θέλουμε απλά να λέμε ότι μας κατέβει για να περνάει η ώρα, ας το κάνουμε στο ΠΟΘ..Δεν αδιαφορώ, ΞΕΡΩ ότι αποκλείεται να υπάρχουν φιλοτρομοκράτες στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θέλεις να το πιστέψεις? Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.Τέλος, μιας και με ρώτησες που βασίζω τη γνώμη μου, στο γεγονός ότι αν οι άνθρωποι εκεί ήταν πραγματικά υπεύθυνοι και αξιόπιστοι, τότε δεν θα ήμασταν εδώ και χρόνια με το δίλημμα μη χείρον βέλτιστον. Από τη στιγμή που δεν είναι ούτε αρκετά υπεύθυνοι, ούτε αρκετά αξιόπιστοι, τότε προσωπικά κρατάω πισινή και υποπτεύομαι ότι για να φτάσει ο Τατσόπουλος να αναφέρει δημοσίως "συμπαθούντες την τρομοκρατία στο εσωτερικό του κόμματος" παίζει να είναι και αλήθεια.Κι εδώ έχουμε σοβαρό πρόβλημα κατανόησης της πραγματικότητας. Μια χαρά ξεκάθαρα φαίνονται οι πράξεις του κόμματος σφυριζα (κατά τον [MENTION=48]LL_NEO[/MENTION]) και αυτό αποτελεί σοβαρό indicator για το τι μπορεί να κάνει αύριο/μεθαύριο αν βγει κυβέρνηση το κόμμα (ή οι άνθρωποι, ή οι ιδέες τους, ή όπως αλλιώς θες πες το).Το "εδώ και χρόνια" είναι τα 10/20/30 χρόνια που το 80%+ των Ελλήνων ψήφιζαν όποιον θα του έκανε το καλυτερο ρουσφέτι? Τότε ναι, δεν ήταν καθόλου αξιόπιστοι στο να κάνουνε ρουσφέτια.Και αν αυτή η φράση φάνηκε "συνδικαλιά", θα σου απαντήσω με ερώτηση. Είσαι σίγουρος ότι αυτά τα "εδώ και χρόνια" οι Έλληνες ψηφίζουν με κριτήρια αξιοπιστίας και υπευθυνότητας? Θα ορκιζόμουν ότι δεν ισχύει αυτό.Δεν θα μπω στον κόπο να σε ρωτήσω ποιες πράξεις του ΣΥΡΙΖΑ εννοείς, δεν θα βγάλουμε άκρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 19, 2014 #15602 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 (edited) Το μη χείρον, βέλτιστον. Με αυτή τη λογική ψήφιζε ο Έλληνας από το 80(74?) και μετά. Μετά λοιπόν από 30 χρόνια beta testing καταλήξαμε στο ότι σε βάθος χρόνου και οι δύο επιλογές καταλήγουν να είναι το ίδιο κακές. Οπότε τι κάνουμε ως σοφός λαός; "Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς." Όχι όλα βέβαια, τα μισά. Αλλάξαμε το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά επειδή ο Καμμένος δεν μας γέμιζε το μάτι διατηρήσαμε την ΝΔ ως δεύτερη επιλογή. Πάμε άλλα 30 χρόνια με τους μισούς να αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος ψηφίζει τους διεφθαρμένους και κλέφτες και οι άλλοι μισοί γιατί ο κόσμος ψηφίζει τους αναρχικούς και τρομοκράτες. :suicide2::flag: Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2014 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιανουάριος 19, 2014 #15603 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 Για κάποιον περίεργο λόγο, απο τα γραφόμενά σου (και όχι μόνο δηλαδή, έχω πέσει σε πολλούς ''αριστερούς'' που το θέτουν έτσι) εξάγεις τη βεβαιότητα ότι αριστερός=καλός. Δυστυχώς αυτή η εξίσωση δεν έχει ίχνος εγκυρότητας. Είναι φύσιν αδύνατο να μαζεύονται σε ένα χώρο μόνο οι καλοί, οι ιδεαλιστές, οι αγνοί άνθρωποι. Απο τη στιγμή που η παραπάνω εξίσωση δεν ισχύει, το πρόβλημα που ανακύπτει είναι το ποιές δυνατότητες δίνει ο πολιτικός χώρος στους ''μη έντιμους'' η μη καλους, να καταλάβουν τέτοιες θέσεις, ωστε να καθορίζουν τόσο τις μοίρες όσο και τις συμπεριφορές των υπολοίπων.Αν δεν κατάλαβες που το πάω, αναφέρομαι τόσο στην καθοδήγηση (δεν διαβάζεις και λίγο Μίσσιο ρε γμτ), όσο και στο υψηλότερο σκαλί που μπορεί να βρεθεί ένα κάθαρμα ενδεδυμένο πρόβατο. Να μη μιλήσω δε για τους χρήσιμους ηλίθιους ''καλοθελητές'' με μόνο σκοπό ζωής το χαφιεδιλίκι προς ίδιον όφελος.Πως ακριβώς μπορείς να πείσεις ότι οι ''νεου τύπου'' αριστεροί έχουν ξεπεράσει τις ''παιδικές ασθένειες'' που σου παραθέτω, όταν τόσο ο λόγος τους, οι πρακτικές τους, ακόμα και οι επιδιώξεις τους, παραπέμπουν στους αριστερούς ''παλαιάς κοπής '' ??Για μένα Αριστερός = Καλός, για άλλον Δεξιός = Καλός, για κάποιον τρίτο Εθνικιστής = άριστος και για κάποιον άλλο Κομμουνιστής = άψογος.Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις σε όλες εκτός της τελευταίας παραγράφου βασικά, και εξηγώ.Δεν έχουμε μάθει ακόμα 2 βασικά πραγματάκια. Να ξεχωρίζουμε τις ιδεολογίες μεταξύ τους, και να τις διαχωρίζουμε από το ήθος των ανθρώπων.Το να χαρακτηριστεί κάποιος Αναρχικός, Κομμουνιστής, Αριστερός, Σοσιαλιστής, Σοσιαλοδημοκράτης, Δεξιος, Εθνικιστής, Εθνοσοσιαλιστής κτλ δεν του προσδίδει απαραίτητα κάποιο ήθος.Με αυτή την λογική, μπορώ να σου απαντήσω ως εξής1) Δεν μπορώ να πείσω κανέναν για το ήθος του άλλου, δεν το γνωρίζω, αλλά μπορώ να έχω (και έχω) μια προσωπική βεβαιότητα.2) Δεν καταλαβαίνω σε ποιους Αριστερούς "παλαιάς κοπής" αναφέρεσαι, δεν θεώρησα ποτέ τους ΠΑΣΟΚους σαν Αριστερούς ανθρώπους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 19, 2014 #15604 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 Δεν έχουμε μάθει ακόμα 2 βασικά πραγματάκια. Να ξεχωρίζουμε τις ιδεολογίες μεταξύ τους, και να τις διαχωρίζουμε από το ήθος των ανθρώπων. Το να χαρακτηριστεί κάποιος Αναρχικός, Κομμουνιστής, Αριστερός, Σοσιαλιστής, Σοσιαλοδημοκράτης, Δεξιος, Εθνικιστής, Εθνοσοσιαλιστής κτλ δεν του προσδίδει απαραίτητα κάποιο ήθος. Θα σου πει εσένα δηλαδή, τον κάργα αριστερό, ο Χ εθνικιστής τις ιδέες του εδώ και εσύ θα του πεις..."Ναι μπορεί να είσαι αντίπαλος, αλλά έχεις ήθος". Θα μπεις δηλαδή στον κόπο να κάνεις ....τον διαχωρισμό; Ποιος είσαι ρε; Τι τον έκανες τον Myralis; Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιανουάριος 19, 2014 #15605 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 Για μένα Αριστερός = Καλός, για άλλον Δεξιός = Καλός, για κάποιον τρίτο Εθνικιστής = άριστος και για κάποιον άλλο Κομμουνιστής = άψογος.Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις σε όλες εκτός της τελευταίας παραγράφου βασικά, και εξηγώ.Δεν έχουμε μάθει ακόμα 2 βασικά πραγματάκια. Να ξεχωρίζουμε τις ιδεολογίες μεταξύ τους, και να τις διαχωρίζουμε από το ήθος των ανθρώπων.Το να χαρακτηριστεί κάποιος Αναρχικός, Κομμουνιστής, Αριστερός, Σοσιαλιστής, Σοσιαλοδημοκράτης, Δεξιος, Εθνικιστής, Εθνοσοσιαλιστής κτλ δεν του προσδίδει απαραίτητα κάποιο ήθος.Με αυτή την λογική, μπορώ να σου απαντήσω ως εξής1) Δεν μπορώ να πείσω κανέναν για το ήθος του άλλου, δεν το γνωρίζω, αλλά μπορώ να έχω (και έχω) μια προσωπική βεβαιότητα.2) Δεν καταλαβαίνω σε ποιους Αριστερούς "παλαιάς κοπής" αναφέρεσαι, δεν θεώρησα ποτέ τους ΠΑΣΟΚους σαν Αριστερούς ανθρώπους.1) Έχεις μια προσωπική βεβαιότητα, η οποία -το δίχως άλλο- εκπορεύεται απο τις προσωπικές σου οπτικές και εμπειρίες. Ως εκ τούτου αυστηρά υποκειμενικές. Η δική μου αντιπαράθεση έχει βάση σε γεγονότα που έχουν λάβει ήδη χώρα, και παρήγαγαν ένα αποτέλεσμα. Τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Τα γεγονότα είναι λοιπόν αυτά που θα σε επαναφέρουν, και όχι εγώ.2) Υπάρχουν αριστεροί στο χώρο σας, οι οποίοι έκαναν περατζάδα από όλη τη βεντάλια του αριστερού χώρου. Το ότι κάποιοι τελικά (μάλλον προς το παρόν θα έλεγα), κατάληξαν είτε στο συριζα είτε στη δημαρ είτε στο ΚΚΕ, είναι αδιάφορο (άλλωστε συγκοινωνούντα δοχεία είναι), οι οποίοι είναι γέννημα-θρέμμα της εποχής του πολέμου. Θεωρείς δυνατόν τέτοιοι άνθρωποι να αποκυρήξουν ιδέολογίες και πρακτικές ?? Ερωτώ γιατί έξαφνα μας τους πασάρουν ως νέες λύσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιανουάριος 19, 2014 #15606 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 1) Έχεις μια προσωπική βεβαιότητα, η οποία -το δίχως άλλο- εκπορεύεται απο τις προσωπικές σου οπτικές και εμπειρίες. Ως εκ τούτου αυστηρά υποκειμενικές. Η δική μου αντιπαράθεση έχει βάση σε γεγονότα που έχουν λάβει ήδη χώρα, και παρήγαγαν ένα αποτέλεσμα. Τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Τα γεγονότα είναι λοιπόν αυτά που θα σε επαναφέρουν, και όχι εγώ.2) Υπάρχουν αριστεροί στο χώρο σας, οι οποίοι έκαναν περατζάδα από όλη τη βεντάλια του αριστερού χώρου. Το ότι κάποιοι τελικά (μάλλον προς το παρόν θα έλεγα), κατάληξαν είτε στο συριζα είτε στη δημαρ είτε στο ΚΚΕ, είναι αδιάφορο (άλλωστε συγκοινωνούντα δοχεία είναι), οι οποίοι είναι γέννημα-θρέμμα της εποχής του πολέμου. Θεωρείς δυνατόν τέτοιοι άνθρωποι να αποκυρήξουν ιδέολογίες και πρακτικές ?? Ερωτώ γιατί έξαφνα μας τους πασάρουν ως νέες λύσεις...Όχι δεν το νομίζω, αλλά δεν καταλαβαίνω και που αναφέρεσαι. Γέννημα θρέμμα του πολέμου, σημαίνει να ήταν τουλάχιστον 15 ετών στον εμφύλιο, άρα γεννηθείς το ΄35. Ποιους 78χρονους λοιπόν παρουσιάζουμε σαν την νέα λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 19, 2014 #15607 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] η αριστερά ιδεολογικά δεν έχει σχέση με την αλληλεγγύη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιανουάριος 19, 2014 #15608 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] η αριστερά ιδεολογικά δεν έχει σχέση με την αλληλεγγύη?Όλοι έχουν σχέση με την αλληλεγγύη, τι είναι αυτό που ρωτάς? Απλά η Αριστερά λέει αλληλεγγύη σε όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 20, 2014 #15609 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Κάποιοι ψηφοφόροι και κάποια στελέχη μπορούν (κατά τη δική μου γνώμη) να αυτοπροσδιορίζονται κομμουνιστές. Οι περισσότεροι δεν έχουν καμία σχέση με τον κομμουνισμό.[MENTION=48]LL_NEO[/MENTION]Οι μισοί? Ποιος λέει εν γνώση του ψέματα τώρα? Και δεν διώξαμε κανέναν, μόνος του έφυγε.Το θέμα μου δεν είναι ότι βάζουν ταμπέλες, αλλά το τι ταμπέλες βάζουν!! Λέει ο Τσίπρας για μια άλλη Ευρώπη, τον λένε αντιευρωπαϊστή, έλεγε να δούμε τι θα κάνουμε για την δραχμή / ευρώ, τον είπατε δραχμολάγνο..Α) να σου θυμίσω τι έλεγε η επίσημη σας φυλλάδα για πολιτικούς κρατουμένους; Και όσον αφορά το μόνος του έφυγε. Ασε με να μαντεψω. Είσαι απο αυτούς που μόλις βαρεθούν μια γκομενα της κάνουν το βίο αβίωτο προκειμένου να ζητήσει αυτή χωρίσουν;Β) Α μάλιστα. Άρα έχεις πρόβλημα μόνο με τις ταμπέλες που δε γουστάρεις. Παίζει να είσαι ο μόνος που του συμβαίνει αυτό. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιανουάριος 20, 2014 #15610 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 (edited) Α) να σου θυμίσω τι έλεγε η επίσημη σας φυλλάδα για πολιτικούς κρατουμένους; Και όσον αφορά το μόνος του έφυγε. Ασε με να μαντεψω. Είσαι απο αυτούς που μόλις βαρεθούν μια γκομενα της κάνουν το βίο αβίωτο προκειμένου να ζητήσει αυτή χωρίσουν;Β) Α μάλιστα. Άρα έχεις πρόβλημα μόνο με τις ταμπέλες που δε γουστάρεις. Παίζει να είσαι ο μόνος που του συμβαίνει αυτό. Sent from my iPhone using TapatalkNα μου θυμίσεις γιατί ήμουν μικρός και δεν θυμάμαι. Ποιον βίο-αβίωτο, είσαι σοβαρός; Είπε μια μπούρδα και προφανώς είχε αντίδραση, αβίωτο είναι αυτό; Νόμιζα ότι ειδικά η ιδεολογία σου καταλαβαίνει ότι αν κάνεις κάτι που θα προκαλέσει, τότε θα πρέπει να υποστείς και τις συνέπειες. Και χαϊδεμα ήταν αυτά που του είπαν, σε άλλα κόμματα τους διαγράφουν και τους διασύρουν. (Λιάπης, Τσοχατζόπουλος)Αυτό κατάλαβες? Έχω πρόβλημα με τις ταμπέλες που δεν βασίζοντε στην λογική.Τώρα αν θεωρείς ότι το "Δοσίλογος" δεν βασίζεται στην λογική όταν πουλάς σε εξευτελιστικές τιμές γη και ύδωρ σε ξένους, και μάλιστα χωρίς να τηρείς περιβαλλοντικούς νόμους και κανόνες, τότε δεν φταίω εγώ.Θα το καλύψουμε όπως όπως λέγοντας "καμιά βλακεία θα άκουσε μωρέ" ή "σιγά μωρέ, κανένα 'να δούμε τι θα κάνει τώρα ο Ξηρός' θα πήρε το αυτί του" (ενώ παράλληλα αυτοί που θα το πουν, θα έχουν παραλείψει, σκόπιμα ή μη, τα υπόλοιπα που ακούγονται/λέγονται.Λινκ από το σημερινό ΠΟΘ, ο ένας λέει για γκαζάκια ο άλλος για βενζίνη, κανείς δεν αντιδράει.. Κάτι τέτοιο θα άκουσε ο Τατσόπουλος, και τους βρήκε "συμπαθούντες την τρομοκρατία"... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 20, 2014 από Myralis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 20, 2014 #15611 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Και χαϊδεμα ήταν αυτά που του είπαν, σε άλλα κόμματα τους διαγράφουν και τους διασύρουν. (Λιάπης, Τσοχατζόπουλος)Πες το ντε! Χάρη του κάνατε του ανθρώπου.Λινκ από το σημερινό ΠΟΘ, ο ένας λέει για γκαζάκια ο άλλος για βενζίνη, κανείς δεν αντιδράει.. Κάτι τέτοιο θα άκουσε ο Τατσόπουλος, και τους βρήκε "συμπαθούντες την τρομοκρατία"... Να σε συγχαρώ για τη μανία σου να υπερασπιστείς το σφυριζα που προσπαθείς μάταια να εξισώσεις δύο διαφορετικά περιστατικά. Απορώ πως δεν σε πληρώνουν ακόμα.. Ασε με να μαντεψω. Είσαι απο αυτούς που μόλις βαρεθούν μια γκομενα της κάνουν το βίο αβίωτο προκειμένου να ζητήσει αυτή χωρίσουν;Είσαι θεός ρε. Σ'αγαπάω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 20, 2014 #15612 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Είσαι θεός ρε. Σ'αγαπάω!Απαράδεκτος ο Μυραλίς, δε λέω, αλλά αυτό να το προσέξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιανουάριος 20, 2014 #15613 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Όχι δεν το νομίζω, αλλά δεν καταλαβαίνω και που αναφέρεσαι. Γέννημα θρέμμα του πολέμου, σημαίνει να ήταν τουλάχιστον 15 ετών στον εμφύλιο, άρα γεννηθείς το ΄35. Ποιους 78χρονους λοιπόν παρουσιάζουμε σαν την νέα λύση? 78 χρονο δεν τον λες.... 90 παρά κάτι είναι. Ποίος να είναι ? :hmm: Να συνυπολογίσουμε και όλους όσους συντάσσονται με 100% με τις απόψεις του ?? Για αυτό τον λόγο αυτό που λές Όλοι έχουν σχέση με την αλληλεγγύη, τι είναι αυτό που ρωτάς? Απλά η Αριστερά λέει αλληλεγγύη σε όλους. είναι άκυρο. Δυστυχώς κανένας οπαδός μιας ιδεολογίας δεν δέχεται την αμφισβήτησή της ούτε κατ' ελάχιστον, προκειμένου μέσω αυτού του μηχανισμού να επέλθει σύνθεση. Κάτι νέου, που να κουμπώνει καλύτερα στην εποχή μας, και να μην εμμένει στις όποιες αρχικές αδυναμίες. Οποιοσδήποτε υποστηρικτής οποιασδήποτε ιδεολογίας μπεί στη διαδικασία να σκεφτεί πως ''για κάτσε: σε αυτό το σημείο η ιδεολογία μας χωλαίνει, και η ''α'' ή η ''β'' ιδεολογία ανταποκρίνονται καλύτερα'' αυτομάτως περιθωριοποιείται απο τους λοιπούς φανατικούς (γνωστοί και ως θεματοφύλακες). Για αυτό και η περιβόητη αλληλεγγύη που ευαγγελίζεσαι, πάντα θα αφορά τους ομοίους σας. Όπως βέβαια κάνουν όλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιανουάριος 20, 2014 #15614 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 78 χρονο δεν τον λες.... 90 παρά κάτι είναι. Ποίος να είναι ? :hmm:Να συνυπολογίσουμε και όλους όσους συντάσσονται με 100% με τις απόψεις του ?? Για αυτό τον λόγο αυτό που λές είναι άκυρο. Δυστυχώς κανένας οπαδός μιας ιδεολογίας δεν δέχεται την αμφισβήτησή της ούτε κατ' ελάχιστον, προκειμένου μέσω αυτού του μηχανισμού να επέλθει σύνθεση. Κάτι νέου, που να κουμπώνει καλύτερα στην εποχή μας, και να μην εμμένει στις όποιες αρχικές αδυναμίες. Οποιοσδήποτε υποστηρικτής οποιασδήποτε ιδεολογίας μπεί στη διαδικασία να σκεφτεί πως ''για κάτσε: σε αυτό το σημείο η ιδεολογία μας χωλαίνει, και η ''α'' ή η ''β'' ιδεολογία ανταποκρίνονται καλύτερα'' αυτομάτως περιθωριοποιείται απο τους λοιπούς φανατικούς (γνωστοί και ως θεματοφύλακες). Για αυτό και η περιβόητη αλληλεγγύη που ευαγγελίζεσαι, πάντα θα αφορά τους ομοίους σας. Όπως βέβαια κάνουν όλοι. Δεν νομίζω να παρουσιάσαμε τις απόψεις του Γλέζου σαν κάτι νέο, για αυτό και δεν έγραψα για τον Γλέζο πριν. Κάνεις λάθος, έγραψα πριν, ότι στον ΣΥΡΙΖΑ όπως και σε κάθε κόμμα, υπάρχουν αποκλίνουσες απόψεις, και τώρα μου λες ότι κανείς δεν δέχεται την αμφισβήτηση της ιδεολογίας; Μα αυτή η αμφισβήτηση είναι που έχει "γεννήσει" τόσα και τόσα κόμματα και παρατάξεις. Απλά στον ΣΥΡΙΖΑ, από γέννησης του, τι είπαμε? Δεν πειράζει που εσύ είσαι 3 μόιρες δεξιά, και εσύ 5 μοίρες αριστερα, αφού συμφωνούμε στα βασικά, πάμε μαζί. Ποιο σκοπό νομίζεις εξυπηρετούνε οι απίστευτα μεγάλες (και βαρετές κατ'εμέ) ιδεολογικές συζητήσεις? Να ευλογούμε τα γένια μας, ή να κατανοήσουμε καλύτερα την επικαιρότητα και να προσαρμοστούμε πάνω της? Βέβαια, άλλο η "ιδεολογία" γενικά, και άλλο οι απόψεις σε συγκεκριμένα θέματα, που και αυτές μπορούν να αλλάζουν και να διαμορφώνοντε. Αλλά εδώ είναι και η "σαπιλα" της πολιτικής.. Αν κάτι αλλάξει ριζικά (180 μοίρες) από το κυβερνόν κόμμα, αυτό παρουσιάζεται από τα ελεγχόμενα media σαν ανάγκη των καιρών. Αν κάτι από αβέβαιο γίνει βέβαιο σε κόμμα της αντιπολίτευσης, τότε τα ελεγχόμενα media το λένε διγλωσία.. Η Αριστερά λέει Αλληλεγγύη (για παράδειγμα) στον λαό της Αιγύπτου ή στον λαό της Τουρκίας κτλ, λες να την νοιάζει αν ο δοκιμαζόμενος λαός της Αιγύπτου ή της Τουρκίας συμφωνεί 100% με τις απόψεις τις Ελληνικής Αριστεράς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 20, 2014 #15615 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: Αν βγει ο Τσίπρας θα μεταναστεύσω στο Παρίσι ? ΣΥΡΙΖΑ και Χ.Α. έχουν παρόμοια επιχειρήματα - ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ:rofl: Η επιλογή της πόλης με τρελαίνει ! Δεν κατάλαβα την ειρωνεία σου!! Οφείλω να σε πληροφορήσω ότι κάποιες γυναίκες έχουν πάντα δίκιο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=O0y4gi027VI]Αφροδίτη Αλ Σάλεχ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιανουάριος 20, 2014 #15616 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Δεν κατάλαβα την ειρωνεία σου!!Οφείλω να σε πληροφορήσω ότι κάποιες γυναίκες έχουν πάντα δίκιοΑφροδίτη Αλ Σάλεχ - YouTubeΕ! μη κοιτάς... υπάρχουν και κάποιοι μισογύνηδες (οι ίδιοι βέβαια αποκαλούν τους κατήγορούς τους ...είλωτες, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 20, 2014 #15617 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 (edited) Ε! μη κοιτάς... υπάρχουν και κάποιοι μισογύνηδες (οι ίδιοι βέβαια αποκαλούν τους κατήγορούς τους ...είλωτες, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία)Πας στο 5:25 και μαντεύεις πόσα θα του ρίξει το δικαστήριο : P[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wYjF_KcGxDk]Hot Doc Radio Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 - YouTube[/ame] Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 20, 2014 από ΓιαγκΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 20, 2014 #15618 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Nα μου θυμίσεις γιατί ήμουν μικρός και δεν θυμάμαι. Ποιον βίο-αβίωτο, είσαι σοβαρός; Είπε μια μπούρδα και προφανώς είχε αντίδραση, αβίωτο είναι αυτό; Νόμιζα ότι ειδικά η ιδεολογία σου καταλαβαίνει ότι αν κάνεις κάτι που θα προκαλέσει, τότε θα πρέπει να υποστείς και τις συνέπειες. Και χαϊδεμα ήταν αυτά που του είπαν, σε άλλα κόμματα τους διαγράφουν και τους διασύρουν. (Λιάπης, Τσοχατζόπουλος)Αυτό κατάλαβες? Έχω πρόβλημα με τις ταμπέλες που δεν βασίζοντε στην λογική.Τώρα αν θεωρείς ότι το "Δοσίλογος" δεν βασίζεται στην λογική όταν πουλάς σε εξευτελιστικές τιμές γη και ύδωρ σε ξένους, και μάλιστα χωρίς να τηρείς περιβαλλοντικούς νόμους και κανόνες, τότε δεν φταίω εγώ.Λινκ από το σημερινό ΠΟΘ, ο ένας λέει για γκαζάκια ο άλλος για βενζίνη, κανείς δεν αντιδράει.. Κάτι τέτοιο θα άκουσε ο Τατσόπουλος, και τους βρήκε "συμπαθούντες την τρομοκρατία"...Τι μια μπούρδα ρε άνθρωπε. Εδώ έχετε φρούτα που μιλάνε για δραχμές, που μιλάνε για Μακεδονίες, που μιλάνε για λαικό στρατό και τον μόνο που βρήκατε να τον περάσετε Πριονοκορδέλα όλοι (φυλλάδα και βουλευτές) ήταν αυτόν! Δουλευόμαστε μεταξύ μας; Σε λίγο θα μου πεις ότι είναι και τρελός που ένοιωθε ανεπιθύμητος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 20, 2014 #15619 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Απαράδεκτος ο Μυραλίς, δε λέω, αλλά αυτό να το προσέξεις.Άραξε. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα.Αλλά αξίζει συγχαρητήρια για την ατακάρα όπως και να το κάνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιανουάριος 20, 2014 #15620 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Πας στο 5:25 και μαντεύεις πόσα θα του ρίξει το δικαστήριο : PΑδιάφορο. Απο τη στιγμή που το μόνο που υπερασπίζεται είναι μόνο η ελευθερία του δικού του λόγου, με αφήνει αδιάφορο. Ασε που ακόμα και στην απευκταία περίπτωση που δεν του φτάκουν, κάποιοι θα κάνουν έρανο για την πάρτη του. Ξέρω ήδη μερικούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts