Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

Αύγουστος 2012. Η Deutsche Bank στέλνει επιστολή στο υπουργείο οικονομικών σχετικά με την πληρωμή των τόκων (!) ενός ομολόγου που κατέχει (φωτό). Δηλαδή, την ίδια στιγμή που ομολογιούχοι, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες και ΝΠΔΔ έχουν καταστραφεί, η Γερμανική τράπεζα παραμένει αλώβητη, όπως και το χρέος της Ελλάδας προς αυτή. Μα πως προέκυψε το συγκεκριμένο “ανεγγιχτο” ομόλογο;

ΔΗΛΑΔΗ: Η κυβέρνηση Σημίτη δανείζεται το 1997, από Γερμανική τράπεζα το ποσό των 352 εκ. Ευρώ, για να πληρώσει Γερμανική εταιρεία το ποσό των 400+εκ. Ευρώ. Ο Μαντέλης αποδεικνύεται πως έλαβε προμήθεια από την Γερμανική εταιρεία τον καιρό της επίμαχης συναλλαγής.

Η ευκολία με την οποία έγινε ο δανεισμός και οι όροι της σημερινής “διαπροσωπικής” συναλλαγής εκτός αγορών που προκύπτει από την επιστολή του 2012, πληρεί όλους τους όρους του “Απεχθούς” χρέους. Όπως επίσης και η απόδειξη χρηματισμού πολιτικών προσώπων ως απόρροια της όλης συναλλαγής, από τα ελάχιστα βεβαίως που γνωρίζουμε.

Η Λεόντειος συμφωνία που καταστρατηγεί κάθε έννοια ελεύθερης οικονομίας προκύπτει από το γεγονός ότι το συγκεκριμένο ομόλογο παραμένει αλώβητο, σε αντίθεση με τα ομόλογα των τιμίων επενδυτών που αποκτήθηκαν μέσω ελεύθερης αγοράς. Τα οποία βεβαίως απαξιώθηκαν με το PSI. Άρα το συγκεκριμένο χρέος είναι και “Επονείδιστο”.

Το ίδιο συμβαίνει με τα ποσά δανεισμού που χρησιμοποιήθηκαν για τα υποβρύχια, αφού όπως προκύπτει και από την Γερμανική και την Ελληνική δικαιοσύνη είναι αποτελεσμα χρηματισμού υπουργών και κρατικών λειτουργών (πάλι από τα λίγα που γνωρίζουμε). Εκεί ακριβώς έγκειται και η απέλπιδα προσπάθεια Βενιζέλου να απαλλάξει τις Γερμανικές εταιρείες από τις υποχρεώσεις τους αλλά και της κυβέρνησης Σαμαρά να αποτρέψει την διενέργεια εξεταστικής. Ταυτόσημη περίπτωση δηλαδή με την Siemens, όπου ο Σημίτης υπέγραφε, ο Σαμαράς συγκαλύπτει και αποπληρώνει.

Link to comment
Share on other sites

Για να κλείσει το θέμα με τη χρεωκοπία, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έχουμε χρεοκοπήσει παντού από παλιά, απλά τώρα αρχίσαμε να το παίρνουμε πρέφα. Κάτι σαν την 6η αίσθηση. Είμαστε χρεοκοπημένοι απλά δε το έχουμε πάρει γραμμή ακόμα.

Τροφή για σκέψη: "Ένας λαός χωρίς ταυτότητα" Δημήτρης Λιαντίνης

Τελικά μάλλον ο κερατάς και ο χρεοκοπημένος έχουν ένα κοινό. Το μαθαίνουν τελευταίοι

Link to comment
Share on other sites

Φοβού τον Βύρωνα Πολύδωρα και δραχμή φέροντα

Μέχρι χθες (άντε, προχθές) ο Βύρων Πολύδωρας ήταν ένα «καλό μνημονιακό παιδί», ένας από εκείνους τους βουλευτές που σε κάθε «δύσκολο» νομοσχέδιο γκρινιάζουν για τα μάτια του κόσμου, αλλά τελικά ψηφίζουν «με βαριά καρδιά» το κάθε νομοσχέδιο που τους πασάρει η τρόικα. Από αυτούς τους βουλευτές που γαβγίζουν, αλλά δε δαγκώνουν.

Και ξαφνικά, ο Βύρων Πολύδωρας… δάγκωσε. Και εξίσου ξαφνικά, κυριολεκτικά από τη μία στιγμή στην άλλη, μετατράπηκε από «υπεύθυνος βουλευτής που σηκώνει το βάρος της σωτηρίας της χώρας» σε «λαϊκιστή οπαδό της δραχμής και αρνητή της εθνικής προσπάθειας».

Το χειροκρότημα που δέχθηκε ο Πολύδωρας από πολλούς βουλευτές την ώρα που έλεγε το «όχι» στο νομοσχέδιο για τη φορολογία των ακινήτων είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη Βουλή. Όπως και η απουσία του από την απογευματινή ψηφοφορία για τους πλειστηριασμούς.

Τι σημαίνει όμως στην πράξη η «ανταρσία» Πολύδωρα; Πολύ απλά, ότι η κυβέρνηση μένει με 152 βουλευτές. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, οι 154 έγιναν 152, με τις αποχωρήσεις της Θεοδώρας Τζάκρη και του Βύρωνα Πολύδωρα, και άρα φαίνεται ότι το ενδεχόμενο ενός «ατυχήματος» δεν είναι και τόσο απίθανο.

Link to comment
Share on other sites

http://www.tanea.gr/files/1/2013/enfia.pdf

Η έκ̟τωση της ̟ροηγου΅ένης ̟αραγράφου ανέρχεται σε ̟οσοστό εκατό

τοις εκατό (100%), εφόσον ̟ληρούνται σωρευτικά τα κριτήρια ̟ου ορίζονται

σε αυτήν και α) ο αριθ΅ός των εξαρτώ΅ενων τέκνων ισούται ή υ̟ερβαίνει τα

τρία, ή β) ο φορολογού΅ενος, ο ή η σύζυγος ή ο̟οιοδή̟οτε α̟ό τα

εξαρτώ΅ενα τέκνα της οικογένειάς του έχει ανα̟ηρία σε ̟οσοστό ογδόντα

τοις εκατό (80%) και άνω.

Έκπτωση 50% στον ΕΝΦΙΑ μόνο για χαμηλά εισοδήματα και ακίνητη περιουσία κάτω από 150 τ.μ.. Δηλαδή με σπίτι στο χωριό έκπτωση γιοκ.

Οριστική απαλλαγή μόνο για πολύτεκνους και ανάπηρους άνω του 80% που να πληρούν κιόλας τις παραπάνω προϋποθέσεις !!! Και φυσικά όχι για άνεργους που μας έλεγε ο Βορίδης ότι θα προστατευτούν. Οι άνεργοι στο πεζοδρόμιο.

Μίλησε κανείς για Αργεντινή; Άντε να διαβάσουμε κανένα "πληρωμένο" άρθρο να γελάσουμε πάλι.

Ο γραφικός Καζάκης τα είχε πει προ πολλού:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=N2o2LHf22WU]ΕΠΑΜ, Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ: Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Ημερες γιορτινες...

Ο Πολυδωρας εγινε φερελπις ΑΝΤΙ-μνημονιακος βουλευτης (τελικα εχει και η ΝΔουλα συνιστωσες ρε [MENTION=48]LL_NEO[/MENTION] και κοροιδευεις μονο τον Αλεξη???)

Ο Τομπουλογλου παλευει να παρει "ημερες αδειας" να παει να ξεκουραστει με την οικογενεια του

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CxzqRxuY4C4]O διάλογος του Τομπούλογλου με τον μεσάζοντα - YouTube[/ame]

Εορταστικο και το πολιτικο τσιρκο κλιμα. Εβαλε τα καλα του.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ βλάκας, δεν έχει μπει στο πνεύμα των ημερών. Ακού κει να λέει ότι τα πήρε για δωρεά . Έπρεπε να πει ότι τα παίρνει για δημιουργία θέσεων εργασίας και ανάπτυξη, όπως ο Μπόμπολας, να τον επιδοτούσαν και από πάνω. Ή ότι σκόπευε να τα ρίξει στην κατανάλωση και να τονώσει τη ζήτηση της οικονομίας.

Link to comment
Share on other sites

Πριν λίγα χρόνια συμμετείχα και εγώ με ένα περίπτερο για την ευρεσιτεχνία μου στην πρώτη έκθεση ευρεσιτεχνίας στην Ελλάδα, που είχε γίνει στο Περιστέρι.

Δεν πάτησε κανένας πολιτικός.

Εκεί γνώρισα και άλλους Έλληνες εφευρέτες, και όλοι είχαμε το ίδιο πρόβλημα.

Ένα από τα παιδιά που γνώρισα λέει την άποψή του, η οποία εκφράζει και την άποψη την δική μου.

Γιατί πάμε μπροστά προς τα πίσω ? ...= ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - Let's wait until the storm passes: ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ: To πρώτο ενεργειακό δέντρο στον κόσμο!

Το θέμα είναι πολιτικό.

Μιλάνε για επενδύσεις ξένων....όχι για επενδύσεις Ελλήνων.

Άλλωστε για αυτούς νομοθετούν....

Τώρα ξέρετε γιατί οι Ελληνικές εφευρέσεις δεν υλοποιούνται ποτέ...

Αυτός είναι ένας από τους πολλούς άλλους λόγους που η Ελλάδα χρεοκόπησε.

Στην Βουλή νομοθετούν για τους Γερμανούς όχι για το καλό των Ελληνων.

Τα άλλα που λένε για ανάπτυξη είναι μπούρδες.....κάνουν ότι μπορούν για να κλείσουν όλες οι Ελληνικές επιχειρήσεις..παίρνοντας γραμμή από το εξωτερικό.

Έγινε επεξεργασία από seismic
Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω ανάγκη από χρηματοδότηση.

Δεν είναι εκεί το πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι ότι μόλις αποδείξω ότι η πατέντα δουλεύει,... ( πειραματικά ) δεν θα μου δίνουν άδεια τοποθέτησης στις κατασκευές....δεν θα υπογράφει η πολεοδομία τα σχέδια τα οποία θα καταθέτει ένας μηχανικός τα οποία θα περιλαμβάνουν το σύστημά μου.

Τόσο απλά....

Δεν υπάρχει επιστημονική επιτροπή στην Ελλάδα ( αντισεισμικών κατασκευών ) η οποία θα ελέγχει επιστημονικά πειραματικά αποτελέσματα και να τα βάζει μέσα σε νόμο.

Αυτοί που κατασκευάζουν νόμους, δεν είναι σε θέσει να καταλάβουν ότι κάτι άλλο είναι καλύτερο από το δικό τους....οπότε μόνο το δικό τους μετράει,...γιατί είναι λένε αναρμόδιοι να κρίνουν αν κάτι άλλο είναι σωστό ή όχι........για μένα αυτό είναι σκάνδαλο.

Αν αυτοί δεν μπορούν, τότε ποιος μπορεί???.....Η Γερμανία?

Έγινε επεξεργασία από seismic
Link to comment
Share on other sites

δλδ θες κάποιος να υιοθετήσει την ας την πούμε "πατέντα" σου και να την τοποθετήσει,εντοιχίσει,χτίσει πεςτοοπωςθες σε κτίριο που θα μένουν άνθρωποι π.χ μια πολυκατοικία 20 διαμερισμάτων.....

δεν υπάρχουν αρκετά UMAD στο ιντερντς

μισό, βρήκα ένα μεγαλουλι....

No.png

Έγινε επεξεργασία από astrolabos
ಠ_ಠ
Link to comment
Share on other sites

Την επόμενη που θα βάλεις φωτό με τέτοια ανάλυση και θα είναι και off-topic, μα τα θεία θα φάς μπαν από τα χεράκια μου

Δεν λες που σου κάνω την χάρη κοτζάμ seismic και γράφω στο φόρουμ σας.....αγράμματοι...

Φεύγω και μόνος μου..

Έγινε επεξεργασία από seismic
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.