Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

Και φοβόσασταν μη σας τα πάρουν οι κομουνισταί....

Nooz.gr : Όταν η κρίση έφτασε... στο Παλαιό Ψυχικό

Οι κομμoυνιστές τα παίρνουν.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=U8k6M41vKB8]ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - Ο Ταμήλος ήταν κομμουνιστής!! / 16-12-2013 - YouTube[/ame]

:rant:

Τι θα συμβεί στο τέλος με τους πλειστηριασμούς

Πλήρης απελευθέρωση και στην Α΄ κατοικία με ελάχιστες εξαιρέσεις

:rant:

Έγινε επεξεργασία από yanni

Αμ δεν τα διάβασες καλά !!

Το ποσό λεει ο μάστορας προήλθε απο ιδιωτικό πρόγραμμα ασφάλισης, όταν ήταν εργαζόμενος σε ιδωτική τράπεζα.

Αυτό που θα πρέπει να μας ανησυχεί, είναι να μην νομίσει, πως τέτοια ποσά δίνουν όλοι οι ιδιώτες ασφαλιστές (κρίνωντας εξ ιδίων), και στείλει τη δημόσια ασφάλιση περίπατο, όταν με το καλό μας κατσικωθεί.

Δε θα κάτσω να ποινικοποιησω το γεγονός οτι ένας εργαζόμενος εισέπραξε Χ πόσο απο ιδιωτικό προγράμμα σε μια περίοδο 35 ετών. Θα ήθελα όμως πραγματικά τη γνώμη του [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] και του [MENTION=1498]SLN[/MENTION] για το γεγονός οτι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μετοχές στην JPM και την Blackrock.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έγινε επεξεργασία από LL_NEO

Απο που κι ως που να με νοιαζει εμενα απο που τα παιρνουνε/τα βγαζουνε οι Συριζαιοι?

Ψαχνεις να βρεις Συριζαιους και δεν σου βγαινουνε τα κουκια??

Εκτος αν το λες για τους οικους ανοχης που αναφερεις μετα... στην οποια περιπτωση δεν ξερω τι θα ηθελες να ακουσεις που να σε ικανοποιησει σαν απαντηση.

edit:

M' αρεσει που ο βλακας "ζηταει" και επανασταση και να ξεσηκωθει ο κοσμος να μπουκαρει στη Βουλη.... Ποιος κοσμος ρε καραγκιοζη Τζημερε... ??? Αυτος που αμα κανει την επανασταση που θελεις, την επομενη μερα θα βγεις να τον κραξεις γιατι σου "εκλεισε" την Ακαδημιας και Βασ. Σοφιας και αργησες να πας στο meeting ή αυτος που θα βγεις να κραξεις γιατι ενοχλει τον μικρομεσαιο επαγγελματια και χαλαει την επιχειρηματικοτητα στο κεντρο και πως θα παει μπροστα ετσι η Ελλαδα? Μηπως αυτος που αν γινοταν το δικο σου θα διαδηλωναν στο πεζοδρομιο φωναζωντας χαμηλοφωνα για να μην ενοχλουνε κανα τουριστα?

Ελα που θες και να κατσει ο κοσμος που εβριζες τοσο καιρο να κατσει να μπουκαρει στη βουλη για παρτη σου... Γιδι!

Έγινε επεξεργασία από SLN

Δε θα κάτσω να ποινικοποιησω το γεγονός οτι ένας εργαζόμενος εισέπραξε Χ πόσο απο ιδιωτικό προγράμμα σε μια περίοδο 35 ετών. Θα ήθελα όμως πραγματικά τη γνώμη του [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] και του [MENTION=1498]SLN[/MENTION] για το γεγονός οτι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μετοχές στην JPM και την Blackrock.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Οχι, γιατί ? ίσως όχι ποινικοποίηση, αλλά λίγο προγκάρισμα τους χρειάζεται. Εδώ όλοι ψάχνουν να βρούν ποιό ασφαλιστικό πρόγραμμα δίνει τέτοια εφάπαξ, να πάρουνε και αυτοί, και ο κυριούλης να μη μας λέει ??

Ααασε που ανακύπτει για ακόμα μια φορά η απορία, ποιόν εξυπηρετούν τελικά οι εργατοπατεράδες (εκτός απο τον εαυτό τους), για να λαμβάνουν τέτοια δωράκια...

Οχι, γιατί ? ίσως όχι ποινικοποίηση, αλλά λίγο προγκάρισμα τους χρειάζεται. Εδώ όλοι ψάχνουν να βρούν ποιό ασφαλιστικό πρόγραμμα δίνει τέτοια εφάπαξ, να πάρουνε και αυτοί, και ο κυριούλης να μη μας λέει ??

Ααασε που ανακύπτει για ακόμα μια φορά η απορία, ποιόν εξυπηρετούν τελικά οι εργατοπατεράδες (εκτός απο τον εαυτό τους), για να λαμβάνουν τέτοια δωράκια...

Που είναι ο Myralis. Εγώ θα υπερασπίζομαι ρε τον δικό σου;

Τεσπα. Λοιπόν ο άνθρωπος δούλευε σε ξένη τράπεζα. Όλες αυτές έχουν το συνήθειο αν πχ παίρνεις 50,000 το χρόνο, να βάζουν και ένα extra ποσοστό πχ 5% σε κάποιο ιδιωτικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα. Αν η ABN κάνει ότι πχ είχε κάνει και η Morgan Stanley στην περιπτωση μου, το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ σαν εργαζόμενος είναι να επιλέξεις μέσα απο κάποιες ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ επιλογές που σου δίνουν πόσο aggresive θα είναι το fund το οποιο θα διαχειρίζεται αυτά τα χρήματα και δε μπορείς να το ακουμπήσεις μέχρι να πάρεις σύνταξη.

Δε μου κάνει λοιπόν παράξενο μέσα σε 35 χρόνια ένα τέτοιο fund να έχει μαζέψει για έναν εργαζόμενο αυτά τα χρήματα ειδικά αν σκεφτεί κανείς τι υπεραξίες είχαν οι χρηματαγορές αυτά τα χρόνια. (ενδεικτικά ο Dow Jones το 1980 ήταν στις 700 με 1000 μονάδες και τώρα είναι στις 15000 μονάδες).

Οπότε ναι δε βρίσκω υπόνοια ύποπτης συνναλαγής στην περίπτωση του.

Αυτά όλα για τον Τσουκαλά μόνο. Θα μου πει κάνείς. Τι εννοείς για τον Τσουκαλά μόνο. Αν ισχύει για τον Τσουκαλά ισχύει και για όσους άλλους είναι σε ανάλογη περίπτωση. Όχι βέβαια

http://www.koutipandoras.gr/article/101784/mitarakis-katehei-titloys-se-etaireia-poy-ekmetalleyetai-ton-elliniko-hryso

[MENTION=1498]SLN[/MENTION] το point μου προς τα εσένα είναι, ότι τα χώνεις στις τράπεζες. Ρωτάω λοιπόν πως σου φαίνεται που το κόμμα που ακολουθεί την ίδια ρητορεία με εσένα έχει στην τάξη του βουλευτές που πχ έχουν μετοχές στην τράπεζα που είχε κάνει τη μαγκιά με τα δομημένα ομόλογα.

Έγινε επεξεργασία από LL_NEO

[MENTION=1498]SLN[/MENTION] το point μου προς τα εσένα είναι, ότι τα χώνεις στις τράπεζες. Ρωτάω λοιπόν πως σου φαίνεται που το κόμμα που ακολουθεί την ίδια ρητορεία με εσένα έχει στην τάξη του βουλευτές που πχ έχουν μετοχές στην τράπεζα που είχε κάνει τη μαγκιά με τα δομημένα ομόλογα.

Ως προς το τελευταιο που ρωτας η απαντηση ειναι απλη "(Οι βουλευτες του) Ζουν στον πραγματικο κοσμο"

Κι εγω τα χωνω στα ρδελομπου σου αλλα οταν εχει εκπτωσεις το amazon τρεχω να βαλω 5 φραγκα μεσα να ειμαι "ετοιμοπολεμος" Τι σημαινει αυτο? Οτι ειμαι κωλοτουμπας? Ισως...

Ως προς το 1ο τωρα. Τι με νοιαζει εμενα που ο Συριζα εχει στην ταξη του βουλευτες με λεφτα? Συριζα ψηφιζω ή περιμενω να με σωσει ο Αλεξης? Νταξει προφανως τον θεωρω καλυτερο απο το αβαταρ σου αλλα δεν λεει και πολλα αυτο... Μονο ο Μπενι και ο Μιχαλολιακος πιστευω οτι ειναι χειροτεροι απο το τσιρκο σας. Μεχρι κι ο Τζημερος πιστευω οτι ειναι καλυτερος :p

Αλλα σιριουσλυ τωρα, λες οτι ο Συριζα εχει την ιδια αγαπη στις τραπεζες με μενα? Αν ψαχνεις να βρεις τετοιο κομμα πιο πολυ στον Καμμενο με τους υδατανθρακες θα με εβαζα παρα στον Συριζα.

Περιμενω, με κομμενη ανασα θα προσεθετα, να στειλεις λινκ με βουλευτες του Καμμενου που εχουν ομολογα, μετοχες κλπ για να σπευσω ASAP-ιστι να τον δικαιολογησω. :hehe:

[MENTION=1498]SLN[/MENTION] να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει τα πόθεν έσχες απο τους Καμμένους Έλληνες οπότε άρχισε να αναπνέεις γιατί μπορεί να αργήσω και θα σκάσεις....

Ok αλλα μην ξεχαστεις ομως.

Επισης θερμη παρακληση, οταν το κανεις θυμησε μου να αλλαξω το αβαταρ στον Πανο για να μπορουμε να συνδιαλεγομαστενενε σαν ανθρωποι...

Που είναι ο Myralis. Εγώ θα υπερασπίζομαι ρε τον δικό σου;

''δικός μου'' ? μόνο για λίγο.

Καλά εσύ δεν έχεις καθόλου περιέργεια στο πόσο δεξιά μπορεί να γίνει μια αριστερή κυβέρνηση ? Πως δέρνουνε τα ''καταργημένα'' ΜΑΤ ?? πόσο ''πιο ίσοι'' θα είναι οι άλλοι ?? (καλά αυτό φαίνεται ήδη) :rofl::rofl:

''δικός μου'' ? μόνο για λίγο.

Καλά εσύ δεν έχεις καθόλου περιέργεια στο πόσο δεξιά μπορεί να γίνει μια αριστερή κυβέρνηση ? Πως δέρνουνε τα ''καταργημένα'' ΜΑΤ ?? πόσο ''πιο ίσοι'' θα είναι οι άλλοι ?? (καλά αυτό φαίνεται ήδη) :rofl::rofl:

Όχι δικός σου. Του Myralis.

και οχι δεν έχω καμία περιέργεια. Ήμουν αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι το ΠΑΣΟΚ και τους κοινωνικούς του αγώνες.

Δλδ θες να μου πεις ότι υπάρχουν αριστεροί με δεξιές τσέπες; Σε πιο φρέσκα νέα η Geri Halliwell άφησε τις Spice Girls και ο Neil Armstrong πάτησε πριν κάτι μέρες στο φεγγάρι.

Δε θα κάτσω να ποινικοποιησω το γεγονός οτι ένας εργαζόμενος εισέπραξε Χ πόσο απο ιδιωτικό προγράμμα σε μια περίοδο 35 ετών. Θα ήθελα όμως πραγματικά τη γνώμη του [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] για το γεγονός οτι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μετοχές στην JPM και την Blackrock.

Γιατί να μην έχουν?

Αλλά πες μου σε παρακαλώ εσύ αγαπητέ LL_NEO, γιατί η ΝΔ δεν θέλει την εξεταστική για τον χοντρό? Ρε μήπως όντως έχετε "Υπουργείο ΠΑΣΟΚ" και το κρύβετε?

Τι έχει να φοβηθεί η κυβέρνηση εφόσον όπως υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος είναι αθώος?

Δηλαδή για να καταλάβω , οι δύο -υποτίθεται- αρμόδιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά , που φιλοδοξούν να αναλάβουν την τύχη της Ελληνικής οικονομίας όταν και αν γίνει κυβέρνηση το κόμμα τους , αποταμιεύουν/τοποθετούν/τζογάρουν τα κεφάλαιά τους σε τέτοια "επενδυτική" τράπεζα.

Την ίδια στιγμή το κόμμα που πρεσβεύουν διατυμπανίζει ότι θα διαπραγματευτεί/δώσει τη μάχη/..... κόντρα σε αυτό που λέγεται μνημόνιο και δανειστές (δηλ. και την τράπεζα που εμπιστεύτηκαν τα χρήματά τους).

Όταν έρθει η ώρα της αλήθειας , ποιανού μέρος πιστεύεις φίλε ψηφοφόρε του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα πάρουν τα παληκάρια τούτα, της τράπεζας (δανειστών) ή το δικό σου;

Βασικά η μια τράπεζα ήταν το counterpartie της Ελλάδας στα δομημένα. Και η Blackrock είναι μεγαλομέτοχος στην Eldorado Gold. Αυτής δλδ που έχει τις Σκουριές κτλ. Αλλά για τον Myralis κανένα πρόβλημα και πάει να μου το γυρίσει σε εξεταστικές και τα λοιπά.

Βασικά η μια τράπεζα ήταν το counterpartie της Ελλάδας στα δομημένα. Και η Blackrock είναι μεγαλομέτοχος στην Eldorado Gold. Αυτής δλδ που έχει τις Σκουριές κτλ. Αλλά για τον Myralis κανένα πρόβλημα και πάει να μου το γυρίσει σε εξεταστικές και τα λοιπά.

Επίσης ο Myralis δεν έχει ιδέα και δεν κατάλαβε ποτέ τι είναι τα "δομημένα", και δεν έψαξε να δει (ουτε και τον ενδιαφέρει) που είναι μεγαλομέτοχος η Blackrock.

Αλλά, όπως πάντα, πολύ βολικά ξεχνάς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κυβέρνηση, είναι αντιπολίτευση, και τα "αν", "θα" κτλ τα ακούω βερεσέ.

Ο καθένας είναι ελευθερος να βάλει τα λεφτά του όπου θέλει, αν έχουν την δυνατότητα για κάτι τέτοιο, ας το κάνουν, αλλιώς, όλοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα έπρεπε να μην είχαν λογαριασμούς σε τράπεζες και κανείς να μην είχε πάρει δάνειο ποτέ από τράπεζα..

Και όχι [MENTION=16598]dangar[/MENTION], δεν θυμάμαι αυτούς τους 2 να είναι αρμόδιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά, και ναι, θεωρώ ότι αν ο κόσμος τους ψηφίσει για να κάνουν το α, θα κάνουν το α και όχι το β. Πίστευε ότι θέλεις, αλλά μέχρι να εκπληρωθεί κάποιο από τα σενάρια, κανείς μας δεν ξέρει τι θα γίνει.

Επέτρεψε μου λοιπόν να πιστευω ότι δεν είναι σαν τους ψευτες που μας κυβερνούν.

Απάντηση από τον LL_NEO δεν βλέπω, συνεχίζει το τσάμικο.. Ευθεία ερώτηση, "Γιατί το κόμμα που υποιστηρίζεις καλύπτει απόλυτα τον εκατομμυριούχο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ σε κάτι που χρέωσε δισεκατομύρια το ελληνικό δημόσιο? Τι έχει να φοβηθεί ένας αθώος?"

Edit

http://www.thepressproject.gr/article/53427/Aristeroi-me-deksia-tsepi

Έγινε επεξεργασία από Myralis

Βασικά ο αρχηγός σας με 72000 εισόδημα δεν έχει -ουσιαστικά- λογαριασμούς στις τράπεζες. 72000 έξοδα διαβίωσης. Αν του περικόψουν τον μισθό στα 65000 π.χ. θα πρέπει να δανειστεί για να τα βγάλει πέρα.

Σε όλα ΝΑΙ. Κι αν κάποιος τολμήσει να πει όχι, ο Αντωνάκης και ο Βαγγελάκης τον διαγράφουν...

Η Ευρώπη βέβαια, λέει όχι...

enikos.gr - Οικονομία: Για αποτυχία κατηγορεί την Τρόικα το Ευρωκοινοβούλιο

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.