ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 8, 2013 #15381 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Yp_n-1SjAJQ]ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ(2/3) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 8, 2013 #15382 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Καλο σαν σκεψη αλλα πιο ομορφο και σιγουρα πολυ πιο ενδιαφερον/χρησιμο, θα ηταν να βλεπαμε τις μαιμουδες να τρωνε και οι 2 αγγουρι ειτε εδιναν ειτε δεν εδιναν την πετρα πισω ενω η κυρα-γιατρεσσα να ετρωγε σταφυλι μπροστα τους. Αν διαμαρτυροταν θα εφεραν ενα γουρουνι (το ζωο, μην εχουμε παρεξηγησεις) ντυμενο με ασπιδα και κρανος να τους ριξει χημικα και να τους ανοιξει το κεφαλι. Με λιγη προπονηση και οι 2 θα εδιναν την πετρα πισω και θα ετρωγαν αγγουρι ενω η Dr θα ετρωγε με την ησυχια της σταφυλι μπροστα τους.Success!Πως να μην αναγκαστούν να ρίξουν χημικά (με ένα μικρό εξαιρέσεων αφού πάντα υπάρχουν οι πολεμοχαρείς και λοιποί τραμπούκοι) όταν σε άλλο post γραφεις ξεκάθαρα ποια είναι η μέση ποιότητα τις κοινωνίαςΑλλα αυτη η κατασταση δεν διαφερει απο τους υπολοιπους τομεις της κοινωνιας μας.Btw, σε εκείνο το post μια χαρά τεκμηριωμένα και πλήρως απάντησες. Εδώ τι έπαθες? Με προδίκασες ως redneck από το Texas και θεώρησες ότι δεν άξιζε τον κόπο να γράψεις δυο επιχειρήματα στη δημοσίευση? Δεν πειράζει όμως. Θα στο κρατάω για όταν αρχίσεις να μιλάς περί "σεβασμό στον άνθρωπο" και "ίσες αξιες σε όλους" (το κομμάτι δικαιου το προσπερνάω επειδή το έκαψες ήδη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 8, 2013 #15383 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Γιατί μαζί τα φάγαμε...Τα εκλογικά πρόστιμα,του Άδωνι Γεωργιάδη | Το Κουτί της ΠανδώραςΚρύβουν δικογραφίες για τον Κεφαλογιάννη μεθοδεύοντας παραγραφή | Το Κουτί της Πανδώρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 8, 2013 #15384 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 (edited) Δεν θα το γλυτωσω... Βρε παλικάρι, να μιλήσουμε λίγο σοβαρά? Αφού είσαι έξυπνο μυαλό και έχεις επιχειρήματα, αυτό τώρα πως σου βγήκε και μπέρδεψες τα μπούτια σου?Το video το βρήκα ενδιαφέρον αλλά δεν θεώρησα τον εαυτό μου υποχρεωμένο να κάτσω να γράψω αναλυτική αξιολόγηση στο φόρουμ. Προφορικώς θα είχα αραδιάσει δυο τρία πράγματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον. Γραπτώς, από την άλλη, έπραξα αυθόρμητα και ανέφερα τυχαία ('νταξ, όχι τυχαία. πήρα το τελευταίο) ένα από τα jokes που αναφέρθηκαν στο video. Και φυσικα στιον γραπτο λογο μενουν αυτα που επελεξες να σχολιασεις απο ενα καθαρα βιολογικο πειραμα... Συγνωμη που επελεξα να σχολιασω επανω σε αυτα που εγραψες και οχι επανω σε αυτα τα οποια θα σχολιαζες αν ηταν στον προφορικο λογο. Οφειλεται στο μπερδεμα των μπουτιων μου.Να σε έχω όμως να μου πετάς ασυναρτησίες με μίγμα biology, behavioural science και ένα παρερμηνευμένο νόημα ενώ εμμέσως μου ζητάς να κρύψω την προσωπικότητα μου και να συμπεριφέρομαι καθωσπρέπει (για να σε βοηθήσω, είναι τα σημεία που απαξιώνεις το γεγονός ότι συμπεριφέρθηκα αυθόρμητα, και ότι κατά τη δική σου γνώμη θα έπρεπε να κάνω dissertation για ένα ενδιαφέρον video του internet). Ε, όχι δεν θα σου κάνω τη χάρη να σε αφήσω να με θίγεις έτσι και στη τελική ξέρεις-που-να-πας* (*= βάλε ότι βρισιά θέλεις)Σου ζητησε κανεις να κανεις dissertation ρε ανθρωπα?!??!?? Τι παραλογισμος ειναι αυτος? Εγραψες κατι.... σχολιασα αυτο που εγραψες... τελος! Σου αρεσε/δεν σου αρεσε παμ' παρακατ' Τι παραλογισμος ειναι αυτος??? Εχουν παιξει απειρα links πολυ ενδιαφεροντα στο φορουμ. Βλεπεις να ριχνει καρτες ο Αντωνης οποτε καποιος δεν σχολιαζει οπως αρμοζει στην ποιοτητα του εκαστοτε link?Κατά δεύτερον, βρείτε τις διαφορές"ολοι θελουν να τα ξυνουν και να πληρωνονται""όταν τα άτομα θέλουν να πληρώνονται χοντρά και να τα ξύνουν"Και τέλος, μιλώντας για "καταδίκη" θα πω το εξής.Πρώτο round εκλογών ενάμιση χρόνο πριν ψήφισα Τζήμερο. Το γιατί το κρατάω για τον εαυτό μου (αφού με ανταποκρίσεις σαν την παραπάνω, πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να εξηγήσω). Εδώ στο φορουμ έγιναν άπειρες δημοσιεύσεις που έκραζαν τζήμερο αλλά στην αρχή τα επιχειρήματα έπεφταν με το κουτάλι. Με ενόχλησε αρκετά που για να γράψει κάποιος τεκμηριωμένα τη θέση του είχαν περάσει εβδομάδες (νομίζω). Επίσης με ενόχλησε το γεγονός ότι οι περισσότεροι είχαν δεδομένο το τι έπρεπε να κάνω, να σκεφτώ, να αξιολογήσω μπλα μπλα μπλα. Δεν πειράζει όμως. Σημασία έχει ότι εγώ έμαθα από το λάθος μου και προχώρησα σε κάτι άλλο, βελτιώνοντας τον εαυτό μου. Και συνεχίζω να το κάνω γιατί αυτό έχω μάθει ως αρχή στη ζωή μου. Οπότε ναι, θεωρώ τον εαυτό μου "καταδικασμένο να μαθαίνω από τα λάθη μου" και το παραπάνω το δείχνει σε πράξεις, όχι λόγια όπως λανθασμένα εκτιμάς. Εγώ προχώρησα με εκείνο το θέμα. Άλλοι παρέμειναν κολλημένοι όπως φαίνεται και ονειρεύονται ζούγκλες με βιολογίες/συμπεριφοριστικές επιστήμες/παρερμηνείες και δεν ξέρω κατά πόσο κάνουν αυτά που κράζουν.στο 1ο δεν βλεπω καμια διαφοραΩς προς την καταδικη σου...Ουαου!!! Ψηφισες ενα κομα και στις επομενες εκλογες ψηφισες κατι αλλο... Level up! Congratz!Η δικη μου καταδικη (λογω του οτι το εχω παθει πολλες φορες λογω χαρακτηρα) ειναι οτι με κραζουν ατομα (δικαια) επειδη τα κραζω (δικαια) τα οποια μετα θελουνε και να περαστουνε οτι ΔΕΝ κραζουνε! Βρες το παραδοξο. Το (κρυφο) κραξιμο που κανεις ειναι αρκετα σπαστικο και το εχεις κανει πανω απο μια φορες και σε δικα μου ποστ χωρις να εχουμε ανοιξει κανενα διαλογο. Επελεξα να το αγνοησω χωρις να σε βαλω ignore list. Αν θες παιζουμε κι ετσι και παμε ολοι να * Δικη μου καταδικη ειναι το αν θες να κραξεις, κραξε, αν σε κραξουν σε κραξανε και ολα κυλουν ομορφα. Αν σε κραξω τραβα πατα report. Το να καθεσαι πανω στο λευκο σου αλογο που δεν κραζει και να λες "εισαι κολλημενος και κραζεις" και απο κατω "ξερεις που να πας" απλα σε ριχνει στο επιπεδο μου. Μετα εχεις και απαιτηση ο αλλος να κατσει να ασχοληθει σοβαρα και να απαντησει... Οσον αφορα το " Άλλοι παρέμειναν κολλημένοι όπως φαίνεται και ονειρεύονται ζούγκλες με βιολογίες/συμπεριφοριστικές επιστήμες/παρερμηνείες" ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο αυτα που εχω γραψει κατα καιρους. Δεν παραξενευομαι, ουτε πεφτω απο τα συννεφα. Αυτος ειναι και ο λογος που επιλεγω να μην πολυασχολουμαι. Παρολαυτα επειδη ΔΕΝ σε θεωρω γκαουμπιο/διανοητικα καθυστερημενο, αν θελεις να στηριξεις εμπρακτα την "καταδικη" σου μπορεις να μαθεις ποιοι ονειρευονται ζουγκλες με βιολογιες και συμπεριφοριστικες επιστημες. Ειναι ενα ιδρυμα που ανηκει σε μια οικογενεια και εδωσε γυρω στα 50 εκ δολλαρια μεταξυ 1921-1929 για την "ερευνα" στις Social Sciences. Ηταν πρωτεργατης στην ιδρυση ενος ινστιτουτου στο... μικρο πανεπιστημιο του Γεηλ για τις "Human Sciences". Αρχικα δωθηκαν καπου 7 εκ για "ερευνα" (συμπτωματικα 1-2 μηνες πριν την Black Tuesday του 1929) και μαλλον ειναι το πιο ακριβοπληρωμενο προγραμμα για κοινωνικες ερευνες στην ιστορια του κλαδου της επιστημης. Βεβαια πιασαν τοπο τα λέφτα και βγηκαν καλες θεωριες απο αυτα τα λεφτα (π.χ. ευγονικη)Πως να μην αναγκαστούν να ρίξουν χημικά (με ένα μικρό εξαιρέσεων αφού πάντα υπάρχουν οι πολεμοχαρείς και λοιποί τραμπούκοι) όταν σε άλλο post γραφεις ξεκάθαρα ποια είναι η μέση ποιότητα τις κοινωνίαςΑλλα αυτη η κατασταση δεν διαφερει απο τους υπολοιπους τομεις της κοινωνιας μας.Ενταξει πεσαμε στον ανθρωπο που θεωρει σωστη την υπαρξη των ΜΑΤ. Δεν μπορω να πω κατι περα απο το "ψαξε να βρεις ποτε ιδρυθηκε αυτη η μοναδα και ποιος απο τους 3 δικτακτορες πηγε "ταξιδι" στο εξωτερικο και εντυπωσιατηκε απο την υπαρξη αυτης της "λεγεωνας" (δικη του λεξη) και ηθελε να την φερει κι εδω.Δεν ξερω τι δουλεια κανεις (Π.χ. μπορει να μη συμφωνω με αυτα που λεει το αβαταρ του πιτσαδορου αλλα καταλαβαινω γιατι τα λεει. Κανει μια δουλεια και αν συμφωνησει οτι "φταινε οι τραπεζες και ο πιτσαδορος" θα μεινει ανεργος. Καλα κανει!) αλλα προσωπικα δεν θα περιμενα ποτε να κατσω να αλλαξω αποψη π.χ. στον LL. Λεμε 5-6 λακαμιες να περναει η ωρα και να... γεμιζουνε οι σκληροι του Echelon αλλα μεχρι εκει. Ολοι μας εχουμε κατι καλυτερο να κανουμε. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2013 από SLN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 8, 2013 #15385 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Ν.Δ. monkey awardΒόμβες Μ.Ταμήλου στο Radio1d.gr : "Η κυβέρνηση των Αθηνών δεν έχει την ευθύνη της οικογένειας που ζει στην επαρχία" - Radio1d.gr Πάνω από 1.5 εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι. Αυτό δεν μπορεί να το λύσει το κράτος. Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε δουλεία και ένα πιάτο φαΐ στον κόσμο Μπράβο που σε αντίθεση ορισμένους συμφορουμήτες καταλαβαίνει ότι δεν έχουμε Kομμoυνισμό, βέβαια, έχει πολύ περιέργη άποψη για τον Κομμoυνισμό, αλλά αν ο Κομμoυνισμός σημαίνει ότι κανείς δεν θα είναι άνεργος και όλοι θα έχουνε ένα πιάτο φαϊ, μήπως να το δοκιμάσουμε?Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ η κυβέρνηση στην Αθήνα να λύσει το πρόβλημα μιας οικογένειας που μένει στην επαρχίαGood to know, από βουλευτή μάλιστα της επαρχίας.. Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ λοιπόν, οι επαρχιώτες πρέπει να λύνουν τα προβλήματα τους μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης, ξέρετε, αυτήν που το κράτος έκοψε τα χρήματα πριν 3-4 χρόνια...Οι πολίτες δεν μπορούν να ενημερωθούν σωστά για το γεγονός ότι το να ανάβεις μαγκάλια στο σπίτι σου είναι επικίνδυνο; Η ατομική υπευθυνότητα είναι πολύ σημαντική υπόθεσηΤο ξέρουν, αλλά αυτό να το πει κατάματα, χωρίς φουσκωτούς δίπλα του, σε κάποια οικογένεια που δεν έχει λεφτά για κάτι καλύτερο, να δει από πρώτο χέρι τι σημαίνει "αίσθημα αυτοσυντήρησης" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Δεκέμβριος 8, 2013 #15386 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Nonews-NEWS: Ταμήλος : Δεν είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε δουλειά και φαγητο στον κόσμο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 8, 2013 #15387 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 ^^ Το άτομο αυτό είναι πράκτορας του ΚΚΕ. 1.5εκ. κόσμο σπρώχνει στον κομμουνισμό. Θα δείτε, θα βρεί στοιχεία ο ΤραγκοΠρετεντεροΣΚΑΙ σύντομα. Απορώ που ασχολήστε. :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 8, 2013 #15388 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 [MENTION=1498]SLN[/MENTION] αγορίνα καταρχήν thanks που κάθησες σοβαρά να γράψεις μια απάντηση (δεν ειρωνεύομαι). Κατά δεύτερον, έχω γυρίσει από long day αλλά θα απαντήσω (αρχικά) σε ένα σημείο. Η δικη μου καταδικη (λογω του οτι το εχω παθει πολλες φορες λογω χαρακτηρα) ειναι οτι με κραζουν ατομα (δικαια) επειδη τα κραζω (δικαια) τα οποια μετα θελουνε και να περαστουνε οτι ΔΕΝ κραζουνε! Βρες το παραδοξο. Ανεξάρτητα αν το εννοούσες γενικά ή συγκεκριμένα, θα απαντήσω από τη δική μου πλευρά. Ποτέ δεν (θυμάμαι να) έγραψα ότι δεν κράζω. Τα υπόλοιπα κομμάτια υποθέτω (αν θέλεις κι εσύ) soon/μέσα-στις-επόμενες-μέρες. Αν δεν θέλεις, μένω εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Δεκέμβριος 9, 2013 #15389 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 (edited) [MENTION=1498]SLN[/MENTION]Δεν ξερω τι δουλεια κανεις (Π.χ. μπορει να μη συμφωνω με αυτα που λεει το αβαταρ του πιτσαδορου αλλα καταλαβαινω γιατι τα λεει. Κανει μια δουλεια και αν συμφωνησει οτι "φταινε οι τραπεζες και ο πιτσαδορος" θα μεινει ανεργος. Καλα κανει!) αλλα προσωπικα δεν θα περιμενα ποτε να κατσω να αλλαξω αποψη π.χ. στον LL. Λεμε 5-6 λακαμιες να περναει η ωρα και να... γεμιζουνε οι σκληροι του Echelon αλλα μεχρι εκει. Ολοι μας εχουμε κατι καλυτερο να κανουμε.Ώπα κάτσε γιατί αυτό πάει σε μένα. Αν ξέρεις καμιά δουλειά με αντικείμενο να σκοτίζεις τα @@ σε 200 αριστερους σε ένα forum για τα καλά της ΝΔ και των τραπεζών σε παρακαλώ να με κάνεις refer γιατί έχω πιαστεί μαλ@κας και μέχρι τώρα το έκανα δωρεάν και απο την καλή μου την καρδιά.Σοβαρά τώρα αυτό που με ενοχλεί στο παραπάνω ειναι το εξής. Οτι προσπάθεις να καταστησεις τις δικές μου απόψεις αποτέλεσμα υστεροβουλιας. Το κατα πόσο μπορεί να βοηθήσει τα σκοτεινά συμφεροντα που εξυπηρετώ να ποσταρω στο thelab το αφήνω στην κρίση του αναγνώστη. Αναρωτιέμαι βέβαια γιατί μπορεί να μη συμβαίνει και το ανάποδο. Να μην υπερασπίζεσαι εσύ και ο κάθε άλλος εδώ μέσα το ΣΥΡΙΖΑ και το κάθε ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να έχουμε μια επανάληψη του 1981. Ένα τσουρμο δημοκράτες δλδ που όρμησαν με μαχαίρι και πιρούνι για να ξεσκισουν το δημόσιο. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2013 από LL_NEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 9, 2013 #15390 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 Δεν το είπα ουτε με κακιά ουτε οτι το κανεις υστερόβουλα θειο. Στα σοβαρά το λέω. Αυτό είναι το αντικείμενο που ασχολεισαι, μου ακουγεται πολύ λογικό και καλά κανεις και το στηρίζεις. Δεν ξέρω ποσό πιο απλά να το πω. [MENTION=1086]Hero[/MENTION]. Αδερφέ από τη μεριά μου δεν θα έχει άλλη συνέχεια πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 9, 2013 #15391 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 Για ποιό λόγο καμία γνωστή εφημερίδα δεν αναφέρει τα όσα ειπώθηκαν στη βουλή; (ρητορική ερώτηση)[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Oijjy09zDk8]07 12 2013 ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2014 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 10, 2013 #15392 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2013 Για ποιό λόγο καμία γνωστή εφημερίδα δεν αναφέρει τα όσα ειπώθηκαν στη βουλή; (ρητορική ερώτηση) Mόνο για τα κανάλια είναι αυτά.. όπως και αυτός ο πολύ ωραίος (και εκνευρισμένος) Χαϊκάλης https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VdJWoV14ODc Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Δεκέμβριος 10, 2013 #15393 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2013 Κοιτά εκεί αγάπη για Καμμένο ο Myralis....Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 10, 2013 #15394 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2013 Κοιτά εκεί αγάπη για Καμμένο ο Myralis....Sent from my iPhone using TapatalkΠάντα αγαπάω κάποιον όταν τα λέει σωστά. Και δεν βλέπω κάτι το περιέργο.. Άλλος κάνει κωλοτούμπες, έτσι?[ame=http://www.youtube.com/watch?v=NQjRgxzlgfc&feature=player_embedded]Ο Σαμαράς εναντίον συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Δεκέμβριος 10, 2013 #15395 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2013 Δεν το είπα ουτε με κακιά ουτε οτι το κανεις υστερόβουλα θειο. Στα σοβαρά το λέω. Αυτό είναι το αντικείμενο που ασχολεισαι, μου ακουγεται πολύ λογικό και καλά κανεις και το στηρίζεις. Δεν ξέρω ποσό πιο απλά να το πω. [MENTION=1086]Hero[/MENTION]. Αδερφέ από τη μεριά μου δεν θα έχει άλλη συνέχεια πάντως.Η πλάκα ειναι οτι με την πλειοψηφία των αποταμιευσεων μου στο UK θα με συμφέρε να γυρναγαμε στη δραχμή. Επίσης ειδικά στον κλάδο μου θα ήταν μούρλια να χρειάζονταν άτομα για να δίνουν τιμές για προϊόντα δραχμών και οτι αυτό συνεπάγεται. Αυτό που θέλω να πω ειναι οτι μην πας να αναλύσεις επιφανειακά το αν η γνώμη μου ειναι χρωματισμένη επειδή έτσι με συμφέρει. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Δεκέμβριος 10, 2013 #15396 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2013 Πάντα αγαπάω κάποιον όταν τα λέει σωστά. Και δεν βλέπω κάτι το περιέργο.. Άλλος κάνει κωλοτούμπες, έτσι? Θύμησε μου τι έλεγε ο Λαφαζανης εχτές για δραχμή. Ωραίο πράγμα να μην ξέρεις τι πρεσβεύει το κάθε κόμμα. Δε μπορεί να κατηγορηθεί ποτε για κωλοτουμπα. Βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγουμε στη δραχμή. Σας τα λέγε ο Λαφαζανης θα πείτε. Δεν βγαίνουνε απο το ευρώ αλλά η μπλόφα του ΣΥΡΙΖΑ δεν περνάει και καταλήγουμε στο ίδιο τροπάρι; Τα λέγε ο Τσιπρας στο Τέξας θα πείτε. Ωραία πράγματα. Μόνα ζυγα δικά σας. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 10, 2013 #15397 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2013 Θύμησε μου τι έλεγε ο Λαφαζανης εχτές για δραχμή. Ωραίο πράγμα να μην ξέρεις τι πρεσβεύει το κάθε κόμμα. Δε μπορεί να κατηγορηθεί ποτε για κωλοτουμπα. Βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγουμε στη δραχμή. Σας τα λέγε ο Λαφαζανης θα πείτε. Δεν βγαίνουνε απο το ευρώ αλλά η μπλόφα του ΣΥΡΙΖΑ δεν περνάει και καταλήγουμε στο ίδιο τροπάρι; Τα λέγε ο Τσιπρας στο Τέξας θα πείτε. Ωραία πράγματα. Μόνα ζυγα δικά σας. Sent from my iPhone using TapatalkΤα έχεις μπλέξει τα πράγματα στο μυαλό σου. Τώρα από τις πολλές κωλοτούμπες είναι? Από το εκθαμβωτικό πλεόνασμα που πείστηκες ότι έχουμε είναι? Δεν το ξέρω.Απλά πρέπει να καταλάβεις, ότι στα δημοκρατικά κόμματα, δεν κάθοντε όλοι να κάνουν αέρα στον αρχηγό. Μιλάνε ανοιχτά και διαφωνούνε εποικοδημητικά. Αν το κόμμα στηρίξει τις απόψεις τους έχει καλώς, αν όχι, ίσως την επόμενη φορά. Αφού είναι γνωστή η επίσημη άποψη του ΣΥΡΙΖΑ, και είναι γνωστές και οι απόψεις του Λαφαζάνη, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Δεκέμβριος 10, 2013 #15398 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2013 Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος διαφωνεί με τον πρόεδρο του Κόμματος στο βασικότερο ερώτημα για το τι πρόκειται να γίνει αν ανεβείτε στην εξουσία και εσύ μας μιλάς για πλουραλισμο αποψεων.....Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 10, 2013 #15399 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2013 (edited) Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος διαφωνεί με τον πρόεδρο του Κόμματος στο βασικότερο ερώτημα για το τι πρόκειται να γίνει αν ανεβείτε στην εξουσία και εσύ μας μιλάς για πλουραλισμο αποψεων.....Θα κάνουνε ότι έχει ήδη αποφασίσει το κόμμα, τι δεν καταλαβαίνεις?Αλλά όταν ο πρόεδρος του Κόμματος σου διαφώνησε με τον ίδιο του τον εαυτό (στο βιντεάκι που έβαλα), δεν περιμένω να καταλάβεις ούτε τα απλούστερα..υ.γ. Το σταματάω εδώ πριν φάω και άλλο μπαν. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 10, 2013 από Myralis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 10, 2013 #15400 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2013 (edited) Αυτό που θέλω να πω ειναι οτι μην πας να αναλύσεις επιφανειακά το αν η γνώμη μου ειναι χρωματισμένη επειδή έτσι με συμφέρει. Ειναι προφανες οτι ετσι σε συμφερει και ειναι και χρωματισμενη απο αυτο. Δεν το λεω καθολου επιφανειακα. Αλλα θεωρω οτι εισαι αρκετα ρεαλιστης για να ξερεις οτι η αποψη σου σε ενα τεχνολογικο φορουμ και η στηριξη των αποψεων σου με οποιοδηποτε χρωματισμο αυτες εχουν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το πραγματικο συμφερον σου. Ουτε θα μεινουμε στο ευρω επειδη το ειπες και πηρες 1000 likes, ουτε θα κλεισουν οι τραπεζες επειδη τις αγαπας αλλα δεν πηρες κανενα like. Για παραδειγμα για να δεις πως το εννοω. Η δικη μου δουλεια εχει π.χ. σχεση με γραφενιο και λοιπες μουφες. Μου αρεσουνε, τα ψιλοπιστευω σαν υλικα και αν βγει καποιος και πει "αντε ρε με τις πιπες σας που σπαταλατε ευρωπαικα κονδυλια αντι να τα δωσετε στην Deutche Bank να σωθουμε απο την κριση" θα βγαλω εκζεμα. Με συμφερει να συνεχισει η ερευνα στα γραφενια γιατι απο αυτο ζω και plus μου αρεσει το υλικο, αλλα παρολαυτα η δουλεια μου και το μελλον της δεν εχει καμμια σχεση με το τι γραφω εδω. Παρολαυτα δεν μπορω να αποκλεισω το γεγονος οτι αυτα που θα γραψω για το αντικειμενο της δουλειας μου ειναι "χρωματισμενα". Αλλο κεφαλαιο το οτι αν τη στηριξω στο lab δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ σε μενα και στο επαγγελματικο μου μελλον... (περα απο το οτι ξυνω στο ιντερνετ αντι να δουλευω ) Το ιδιο πραγμα και για σενα φανταζομαι. Γνωριζεις και εσυ οτι : Αντε και σε συμφερει οπως λες να γυρισουμε σε δραχμη... Αντε και απο την αρχη ποσταρες Καζακη και δε-συμμαζευεται? Και ? Θα ημασταν καθολου πιο κοντα στο πραγματικο συμφερον σου? Ελπιζω να εγινα και εγω κατανοητος. Διαφερουμε στο πως εννοει ο καθενας μας το "συμφερον" μαλλον. edit για ontopic: Αλλος ενας εχθρος της ανατπυξης που θελει να επιστρεψουμε στη ζουγκλα και να βαζουμε φυλακη τους σωτηρες του πολιτισμου μας [ame] [/ame] Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 10, 2013 από SLN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts