Wizard! Νοέμβριος 25, 2013 #15241 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Έτσι για να βλέπουμε μερικά πράγματα. Για το επίπεδο της Βουλγαρίας έχουμε μέλλον ακόμα, υπομονή. Όσον αφορά τους από πάνω, έχουν όλοι παραγωγή, βαριά βιομηχανία, κλπ., όλα αυτά που λένε τα παπαγαλάκια ότι δεν έχουμε εμείς... Ο μισθολογικός χάρτης της Ευρώπης -Από τους πλέον χαμηλά αμειβόμενους οι Ελληνες [πίνακας] | iefimerida.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 25, 2013 #15242 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Η διασύνδεση των πάντων με το χρηματιστήριο είναι λάθος.Η μινόαν κλπ. δεν την πάτησε μόνο λόγω επενδύσεων αλλά και λόγω τιμής ναύλου και δρομολογίων. Εγώ που είμαι ιδιώτης και έχω μπει 5-10 φορές σε μινόαν, παρότι είμαι φαν, μου κακοφαίνεται όταν το 2009 πλήρωσα 150 ευρώ για πάτρα ανκόνα και το 2011 350, και η δικαιολογία του customer service ήταν ότι ακρίβυνε το πετρέλαιο (γιατί ήταν τόσο εξωφρενική η διαφορά που είχα μπει στον κόπο να τους πάρω τηλέφωνο).Λάθος ή σωστό είναι ο μοναδικός τρόπος να βρει μια επιχείρηση χρήμα άτοκο προς επένδυση.Το θέμα της τιμής δεν χρειάζεται να το συζητάμε αφού ξέρης πολύ καλά ότι οι περισσότερες τιμές είναι αποτέλεσμα καρτέλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Νοέμβριος 25, 2013 #15243 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 (edited) Δεν υπάρχουν μικρότερα βήματα επενδύσεων στην ναυτιλία και μάλιστα σε τόσο ανταγωνιστικό τομέα. Το ύψος της επένδυσης το καθορίζει ο αντίπαλος.Εκτός αν μέναμε στο καμποτάζ.Τι σχέση έχει η άρση του καμποτάζ με την εξαγορά της εταιρίας ??Το καμποτάζ επέβαλε στις Μινωικές να μπούνε στο χρηματιστήριο ?? Το καμποτάζ επέβαλε στο Δ.Σ. να μοσχοπουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο ??? Η άρση του καμποτάζ εξαγγέλθηκε το 2010 και πραγματοποιήθηκε το 2013, ενώ η πώληση των Μινωικών έγινε το 2008. Και επειδή κάνεις λόγο για το Χ.Α. και το πόσο ''άτοκα'' δανείζει στους επιχειρηματίες:Η χρηματιστηριακή αξία της ΔΕΗ σήμερα υπολογίζεται γύρω στα 2 - 3 δις (πέρσι ήταν ακόμα μικρότερη). Η πραγματική αξία της όμως είναι γύρω στα 15 - 17 δις. Αρα όποιος έχει υπομονή και 2 - 3 δις μπορεί να αγοράσει μια επιχείρηση με αξία υπερπολλαπλάσια. Θέση μου είναι πως είτε κάποιες επιχειρήσεις δεν πρέπει να περνάνε ποτέ την πόρτα του Χ.Α., είτε να μπαίνουν για την άντληση κεφαλαίου, και να βγαίνουν (ή να μικραίνουν) το συντομότερο που θα τους επιτρέψει το κέρδος της επένδυσης να κάνουν επαναγορά των μετοχών που έχουν πουλήσει.Εντιτ: και ένα μίνι ιστορικό. Και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 25, 2013 από colt3003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Νοέμβριος 25, 2013 #15244 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Όλα αυτά τα περί Χρηματιστηρίου δεν τα καταλαβαίνω, αλλά δεν καταλαβαίνω και το πρόβλημα σας. Ελευθερη αγορά δεν θέλετε? Ανταγωνισμό για να πέσουν οι τιμές και να ανεβει η ποιότητα των υπηρεσιών δεν θέλετε? Αυτό πήρατε και αυτό έγινε. Η Μινόαν ήταν ανταγωνιστικότερη της ΑΝΕΚ γιατί είχε πολύ λιγο ακριβότερο εισητήριο, αλλά πολύ καλύτερα πλοία (ακόμα και οι Αθίγγανοι με Μινόαν ταξίδευαν!) μετά ήρθε ο Βγενόπουλος και άλλαξε το παιχνίδι..Σημειωτέον ότι η Μινόαν έκανε και τα πάντα για να βγάλει λίγο χρήμα παραπάνω.. Οι τιμές των μη τυποποιημένων προϊόντων μέσα στο πλοίο ήταν κόλαση, τα πλοία λειτουργούσαν μόνο την μία (από τις 4?) μηχανές, για να καίνε λιγότερο και να ταξιδευουν πιο αργά και βράδυ (ώστε ο κόσμος να πάρει καμπίνα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 25, 2013 #15245 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Τι σχέση έχει η άρση του καμποτάζ με την εξαγορά της εταιρίας ??Το καμποτάζ επέβαλε στις Μινωικές να μπούνε στο χρηματιστήριο ?? Το καμποτάζ επέβαλε στο Δ.Σ. να μοσχοπουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο ??? Η άρση του καμποτάζ εξαγγέλθηκε το 2010 και πραγματοποιήθηκε το 2013, ενώ η πώληση των Μινωικών έγινε το 2008. Και επειδή κάνεις λόγο για το Χ.Α. και το πόσο ''άτοκα'' δανείζει στους επιχειρηματίες:Η χρηματιστηριακή αξία της ΔΕΗ σήμερα υπολογίζεται γύρω στα 2 - 3 δις (πέρσι ήταν ακόμα μικρότερη). Η πραγματική αξία της όμως είναι γύρω στα 15 - 17 δις. Αρα όποιος έχει υπομονή και 2 - 3 δις μπορεί να αγοράσει μια επιχείρηση με αξία υπερπολλαπλάσια. Θέση μου είναι πως είτε κάποιες επιχειρήσεις δεν πρέπει να περνάνε ποτέ την πόρτα του Χ.Α., είτε να μπαίνουν για την άντληση κεφαλαίου, και να βγαίνουν (ή να μικραίνουν) το συντομότερο που θα τους επιτρέψει το κέρδος της επένδυσης να κάνουν επαναγορά των μετοχών που έχουν πουλήσει.Εντιτ: και ένα μίνι ιστορικό. Και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.Το πλειοψηφικό πακέτο το πούλησαν γιατί στο καινούριο περιβάλλον δεν ήσαν ανταγωνιστικοί. Ο λόγος του καμποταζ ήταν για να μην τους πνίξει ο ανταγωνισμός απότομα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Νοέμβριος 25, 2013 #15246 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Όλα αυτά τα περί Χρηματιστηρίου δεν τα καταλαβαίνω, αλλά δεν καταλαβαίνω και το πρόβλημα σας. Ελευθερη αγορά δεν θέλετε? Ανταγωνισμό για να πέσουν οι τιμές και να ανεβει η ποιότητα των υπηρεσιών δεν θέλετε? Αυτό πήρατε και αυτό έγινε. Συμφωνούμε !! Πάνε πές τα σε κάτι ''Κρητικούς που κλαίνε τα λεφτά τους''. Αμα ήμασταν σωστό σοβιετικό καθεστός, δεν θα είχαν λεφτά για πέταμα (επένδυση), αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 25, 2013 #15247 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Τα υπόθετα του ΆδωνιΡε τον Μπαχτσεβάνη. Οι τιμές μειώνονται και στα on patent αλλά επίσης αυξάνεται και το rebate σε αυτά τα φάρμακα. Σόρρυ κιόλας που διαφωνώ με τον έγκριτο μαχόμενο δημοσιογράφο, απλά κάθισα Κυριακή πρωι με το φραπεδάκι μου και διάβασα το επίμαχο νομοσχέδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 25, 2013 #15248 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Ρε τον Μπαχτσεβάνη. Οι τιμές μειώνονται και στα on patent αλλά επίσης αυξάνεται και το rebate σε αυτά τα φάρμακα. Σόρρυ κιόλας που διαφωνώ με τον έγκριτο μαχόμενο δημοσιογράφο, απλά κάθισα Κυριακή πρωι με το φραπεδάκι μου και διάβασα το επίμαχο νομοσχέδιο.Άσε δεν γράφεις σε πιτσιρικάδες, το έργο το έχουμε ξαναδεί από την ΧΡΩΠΕΙ!Έτσι την κλείσανε της φάγανε τις πατέντες και την πελατεία τα πολιτικά τσιράκια των πολυεθνικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 25, 2013 #15249 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Άσε δεν γράφεις σε πιτσιρικάδες, το έργο το έχουμε ξαναδεί από την ΧΡΩΠΕΙ!Έτσι την κλείσανε της φάγανε τις πατέντες και την πελατεία τα πολιτικά τσιράκια των πολυεθνικών.Ωραίος. Μου κοτσάρεις άρθρο δημοσιογράφου που δουλεύει στο κόκκινο, σου λέω ότι αυτά που λέει δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που εγώ κατάλαβα διαβάζοντας όχι την άποψη δεξιού, αριστερού ή δεξοζερβου δημοσιογραφίσκου αλλά αυτό καθεαυτό το νομοσχέδιο και τώρα μου το γυρνάς στο τσάμικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 25, 2013 #15250 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Ωραίος. Μου κοτσάρεις άρθρο δημοσιογράφου που δουλεύει στο κόκκινο, σου λέω ότι αυτά που λέει δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που εγώ κατάλαβα διαβάζοντας όχι την άποψη δεξιού, αριστερού ή δεξοζερβου δημοσιογραφίσκου αλλά αυτό καθεαυτό το νομοσχέδιο και τώρα μου το γυρνάς στο τσάμικο. Τότε δεν το κατάλαβες το νομοσχέδιο. Ίσως σε βοηθήσει η φωτογραφεία. Μυρίστηκε το κόλπο (TEVA) ο Γιαννακόπουλος και αμύνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 25, 2013 #15251 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Τότε δεν το κατάλαβες το νομοσχέδιο. Ίσως σε βυθίσει η φωτογραφεία. Μυρίστηκε το κόλπο (TEVA) Γιαννακόπουλος και αμύνεται. Κάτσε τι μου λες δλδ; Προφανώς αν μειωθεί η φαρμακευτική δαπάνη θα μειωθούν και τα έσοδα των φαρμακευτικών εταιριών (κυρίως των ξένων). Βλέπω Μακρη Κουρουμπλη στο ΣΚΑΙ. Ε τον φουστη. Πολύ κωλοτουμπα μέσα σε 10 λεπτά. Έν ολίγοις ρε Γιαγκ κανε μου μια χάρη άμα βρεις χρόνο. Πάρε την τροπολογία διάβασε τη ΕΣΥ και όχι η κάθε πληρωμένη πένα και πες μου που διαφωνείς. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Νοέμβριος 25, 2013 #15252 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 '' Ο κόσμος του Παναθηναικού δεν είναι πρόβατο '' :haha::haha: Τι μεγαλοπαράγοντας, τι πολιτικός. Κολιός και κολιός απο το ίδιο βαρέλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 25, 2013 #15253 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 btw να πούμε ότι εδώ και καμιά βδομάδα ακούγεται έντονα συνεργασία ππγ με βαξεβάνη. αφού έκανε ότι χρειαζόταν με το μακελάρη-αδέκαστο χίο, τα σπάσανε και τώρα ετοιμάζει νέα συνεργασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Νοέμβριος 25, 2013 #15254 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Ρε τον Μπαχτσεβάνη. Οι τιμές μειώνονται και στα on patent αλλά επίσης αυξάνεται και το rebate σε αυτά τα φάρμακα. Σόρρυ κιόλας που διαφωνώ με τον έγκριτο μαχόμενο δημοσιογράφο, απλά κάθισα Κυριακή πρωι με το φραπεδάκι μου και διάβασα το επίμαχο νομοσχέδιο.Επειδή δεν το έχω διαβάσει το νομοσχέδιο και απ'ότι φαντάζομαι θα θέλει και γνώση της αγοράς φαρμάκου, εσύ τί έχεις καταλάβει; Κινδυνεύει η επιβίωση ελληνικών μονάδων που παράγουν γενόσημα ή όχι και γιατί; Νομίζω ότι αυτό είναι το επίμαχο σημείο της όλης αντιπαράθεσης. Γιατί οι φαρμακοβιομήχανοι μιλούν για τιμές που θα φτάνουν μέχρι και το 25% του κόστους του on patent(με rebate κτλ.) τις οποίες δεν μπορούν να αντέξουν και κατά συνέπεια δεν θα υπάρχει η επιλογή ποιοτικού γενόσημου για τους Έλληνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 26, 2013 #15255 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2013 Επειδή δεν το έχω διαβάσει το νομοσχέδιο και απ'ότι φαντάζομαι θα θέλει και γνώση της αγοράς φαρμάκου, εσύ τί έχεις καταλάβει; Κινδυνεύει η επιβίωση ελληνικών μονάδων που παράγουν γενόσημα ή όχι και γιατί; Νομίζω ότι αυτό είναι το επίμαχο σημείο της όλης αντιπαράθεσης. Γιατί οι φαρμακοβιομήχανοι μιλούν για τιμές που θα φτάνουν μέχρι και το 25% του κόστους του on patent(με rebate κτλ.) τις οποίες δεν μπορούν να αντέξουν και κατά συνέπεια δεν θα υπάρχει η επιλογή ποιοτικού γενόσημου για τους Έλληνες.Πέτρο δεν πάω να πιαστώ από λάθος αλλά δεν υπάρχει γενόσημο στα on patent. Ακριβώς επειδή τα on patent δεν έχουν εναλλακτική και για να μη κινδυνέψει η αγόρα με (περισσότερες) ελλείψεις, η μείωση σε αυτά θα είναι και μικρότερη απο αυτή στα off patent και στα γενόσημα. Τώρα στην ερώτηση σου. Ακόμα και αν η απάντηση στην ερώτηση σου είναι θετική (δλδ ότι ναι κινδυνεύουν) ποια πιστεύεις ότι θα ήταν η σωστή πρακτική. Να στηρίξουν μη ανταγωνιστικές ελληνικές επιχειρήσεις οι Έλληνες (και μάλιστα σε μια αγορά με ανελαστική ζήτηση?) σε τέτοιες εποχές;Ο Κουρουμπλής απο την άλλη χειρότερος απο τον Βαρεμένο. Έλεγε ότι βασική ένσταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι με αυτό το νομοσχέδιο δίνεται η δυνατότητα στον εκάστοτε Υπουργό να μεταβάλλει αυθαίρετα τις τιμές των φαρμάκων και άρα ότι υπάρχει παγίδα διότι σε ενα δυο τρεις μήνες ο Άδωνις θα ανεβάσει τις τιμές (καμία αναφορά στο γεγονός ότι ενδεχομένως να καταστούν οι ελληνικές επιχειρήσεις μη ανταγωνιστικές). Του είπε η Υφ Υγείας ότι αυτό δε γίνεται και ότι ο Υπουργός χωρίς την έγκριση της Βουλής μπορεί μόνο να μεταβάλει τις τιμές προς τα κάτω και πάλι δεν άκουσα να λέει τπτ για τον κίνδυνο να γίνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις λιγότερο ανταγωνιστικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 26, 2013 #15256 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2013 Τώρα στην ερώτηση σου. Ακόμα και αν η απάντηση στην ερώτηση σου είναι θετική (δλδ ότι ναι κινδυνεύουν) ποια πιστεύεις ότι θα ήταν η σωστή πρακτική. Να στηρίξουν μη ανταγωνιστικές ελληνικές επιχειρήσεις οι Έλληνες (και μάλιστα σε μια αγορά με ανελαστική ζήτηση?) σε τέτοιες εποχές;Το θέμα είναι άλλο: είναι αλήθεια ότι με τις μειώσεις στα φάρμακα αυτά, θα αναγκαστούμε να πάρουμε τα φάρμακα από φαρμακοβιομηχανίες του Μπαγκλαντές, της Ινδίας και του Πακιστάν; και ναι, είναι πράγματι τα φάρμακα αυτά χειρότερα, λιγότερο ελεγμένα κλπ; ή είναι μόνο προπαγάνδα των φαρμακοβιομηχάνων μπας και σώσουν τίποτα;τώρα για τους συγκεκριμένους φαρμακοβιομήχανους, που κόπτονται για την υγεία των Ελλήνων, γελάει ο κόσμος. Τουλάχιστον αυτός ο κόσμος που δε χρειάστηκε να βρει το stocrin 600mg, το οποίο ήθελε η βιανεξ να φέρει στην τιμή των 500€, ενώ στη (δυτική) ευρώπη έπαιζε μεταξύ 250 και 350 ευρώ. εν τέλει, επειδή δεν τους έγινε το χατήρι, δεν το έφεραν ποτέ κι άσε τους ασθενείς να ψάχνουν και να παίρνουν τα πιο ακριβά φάρμακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 26, 2013 #15257 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2013 Το θέμα είναι άλλο: είναι αλήθεια ότι με τις μειώσεις στα φάρμακα αυτά, θα αναγκαστούμε να πάρουμε τα φάρμακα από φαρμακοβιομηχανίες του Μπαγκλαντές, της Ινδίας και του Πακιστάν; και ναι, είναι πράγματι τα φάρμακα αυτά χειρότερα, λιγότερο ελεγμένα κλπ; ή είναι μόνο προπαγάνδα των φαρμακοβιομηχάνων μπας και σώσουν τίποτα;τώρα για τους συγκεκριμένους φαρμακοβιομήχανους, που κόπτονται για την υγεία των Ελλήνων, γελάει ο κόσμος. Τουλάχιστον αυτός ο κόσμος που δε χρειάστηκε να βρει το stocrin 600mg, το οποίο ήθελε η βιανεξ να φέρει στην τιμή των 500€, ενώ στη (δυτική) ευρώπη έπαιζε μεταξύ 250 και 350 ευρώ. εν τέλει, επειδή δεν τους έγινε το χατήρι, δεν το έφεραν ποτέ κι άσε τους ασθενείς να ψάχνουν και να παίρνουν τα πιο ακριβά φάρμακα.deninho καίριες οι ερωτήσεις και μακάρι να είχα απάντηση. Το αν τα γενόσημα των χωρών που αναφέρεις είναι πιο ανταγωνιστικά απο τα εγχώρια δε νομίζω να αλλάξει απο τον εν λόγω νόμο τουλάχιστον το ξαναλέω απο αυτά που εγώ κατάλαβα διαβάζοντας τον.Το θέμα είναι άλλο. Συχνά παραπονιόμαστε ότι το κόστος των αγαθών πρώτης ανάγκης είναι υψηλό. Το φάρμακο είναι απο τις ελάχιστες κατηγορίες αγαθών όπου η τιμή του ακόμα επηρεάζεται απο τις αποφάσεις της κεντρικής κυβέρνησης. Έρχεται νόμος που μειώνει τις τιμές σε όλα τα φάρμακα (όπως είπα όχι το ίδιο σε όλα) και ο ΣΥΡΙΖΑ το ρίχνει στο ζειμπέκικο. Απο ότι άκουσα αύριο το παιδί με το ζιβάγκο θα έχει ομιλία για το θέμα και θα παρουσιάσει τη δική του πρόταση. Αναμένω να την ακούσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 26, 2013 #15258 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2013 '' Ο κόσμος του Παναθηναικού δεν είναι πρόβατο '' :haha::haha:Τι μεγαλοπαράγοντας, τι πολιτικός. Κολιός και κολιός απο το ίδιο βαρέλι Ο κόσμος του Παναθηναικού προφανώς και δεν είναι πρόβατα. Άλλοι έκαναν διαδήλωση για να μην πάει ο Κοσκωτάς στη φυλακή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 26, 2013 #15259 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2013 deninho καίριες οι ερωτήσεις και μακάρι να είχα απάντηση. Το αν τα γενόσημα των χωρών που αναφέρεις είναι πιο ανταγωνιστικά απο τα εγχώρια δε νομίζω να αλλάξει απο τον εν λόγω νόμο τουλάχιστον το ξαναλέω απο αυτά που εγώ κατάλαβα διαβάζοντας τον.Το θέμα είναι άλλο. Συχνά παραπονιόμαστε ότι το κόστος των αγαθών πρώτης ανάγκης είναι υψηλό. Το φάρμακο είναι απο τις ελάχιστες κατηγορίες αγαθών όπου η τιμή του ακόμα επηρεάζεται απο τις αποφάσεις της κεντρικής κυβέρνησης. Έρχεται νόμος που μειώνει τις τιμές σε όλα τα φάρμακα (όπως είπα όχι το ίδιο σε όλα) και ο ΣΥΡΙΖΑ το ρίχνει στο ζειμπέκικο. Απο ότι άκουσα αύριο το παιδί με το ζιβάγκο θα έχει ομιλία για το θέμα και θα παρουσιάσει τη δική του πρόταση. Αναμένω να την ακούσω.Δεν περίμενα να έχεις απάντηση, όπως και κανείς εκτός του κλάδου δεν περιμένω να έχει απάντηση σε αυτό το θέμα. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι αν τα φάρμακα που θα μπορούμε να προμηθευτούμε με τις νέες τιμές είναι εντάξει, έχει καλώς και μπράβο του άδωνι. Αν είναι να κάνουμε, όμως, υποχωρήσεις ακόμη και σε αυτό το κομμάτι της υγείας, για να εξοικονομηθούν κάποια λεφτά, δεν αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Νοέμβριος 26, 2013 #15260 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2013 Ο κόσμος του Παναθηναικού προφανώς και δεν είναι πρόβατα. Άλλοι έκαναν διαδήλωση για να μην πάει ο Κοσκωτάς στη φυλακή.Προφανώς αναφέρομαι στην πολιτική που κάνει ο μεγαλοπαράγοντας με την ισχύ του ιδιωτικού του στρατού.Όσον αφορά τον ''κόσμο'', είτε του παναθηναικού, ολυμπιακού, εδεσαικού, εφόσον αρέσκεται να μπαίνει κάτω απο την ίδια ομπρέλα ''ο κόσμος του...'', αδυνατόντας να αντιληφθούν σε ποιούς κάνουν πλάτες, απολαμβάνουν όλοι εξίσου της βαθιάς μου περιφόνησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts